Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2016

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10126
 • 079-06643
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
80,90 Лв. * 88,90 Лв. * (9% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Съвместим


Microsoft PowerPoint е универсална софтуерна програма за създаване на убедителни презентации и лекции и за ясно представяне на информация. Версията на PowerPoint за 2016 г. представлява още един крайъгълен камък в доказалия се софтуер Office за успешно предаване на съдържание на други хора в Business, както и в училищата и университетите . PowerPoint 2016 подкрепя професионалисти и начинаещи с много интуитивно използваеми инструменти за създаване на ясно проектирани слайдове и по този начин предаване на темите в жива лекция. Лесният за използване интерфейс на Microsoft PowerPoint 2016 улеснява започването на работа с програмата, а на разположение е голям избор от стандартизирани шаблони и графики, както и програми, за да се придаде индивидуален вид на всяка презентация. 

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT POWERPOINT 2016"

Microsoft PowerPoint 2016 като Office самостоятелна програма

Microsoft PowerPoint е универсална софтуерна програма за създаване на убедителни презентации и лекции и за ясно представяне на информация. Версията на PowerPoint 2016 представлява още един етап от развитието на доказания софтуер Office за успешно предаване на съдържание на други хора в бизнеса, училището и университета

да предавате успешно съдържание на други хора. PowerPoint 2016 помага на професионалисти и начинаещи с много интуитивно използваеми инструменти за създаване на ясно подредени слайдове и по този начин за предаване на темите в оживена лекция.

Лесният за употреба интерфейс на Microsoft PowerPoint 2016 позволява неусложнено запознаване с програмата. Освен това е наличен голям избор от стандартизирани шаблони и графики, както и програми, които придават индивидуален вид на всяка презентация. Благодарение на оптимизацията за работа със сензорни устройства PowerPoint 2016 може да се използва и на таблети; освен с цифровата писалка, някои инструменти могат да се управляват и с пръст.

Фактът, че версията на PowerPoint за 2016 г. все още работи с Windows 7, означава, че купувачите, които искат да продължат да използват тази операционна система, ще се възползват особено много. Потребителите, които използват и Microsoft OneDrive, могат да използват PowerPoint 2016 и в екип за ефективно сътрудничество чрез облачните услуги.

Програмата PowerPoint 2016 се предлага от Wiresoft не само като неразделна част от съответната версия на Office, но можете да я закупите и отделно!

Освен това, в допълнение към този софтуер за PowerPoint 2016 можете да намерите и по-стари, както и по-нови версии в онлайн магазина на Wiresoft на особено ниски цени като версия за един потребител, без абонамент, който ви задължава да ползвате актуализации на софтуера. Всички интересни функции в PowerPoint 2016 са включени в следния преглед.

Преглед на най-важните функции и характеристики на PowerPoint във версия 2016

Версията на PowerPoint 2016 включва много оптимизации и подобрения на функциите на предишното издание, както и нови инструменти и графики, които предлагат още повече възможности при създаването на презентации, но също така улесняват съвместната работа по даден документ.

Нови функции на PowerPoint във версия 2016

Наред с други неща, новите функции на Outlook подобряват управлението на времето при представяне и

предлагат практичен начин за подчертаване на съдържанието:

 • Дизайнер на PowerPoint: Ако някога ви липсва нова идея за дизайн на презентация, интегрираният дизайнер на PowerPoint прави различни предложения за това, след като вмъкнете изображение или графика в презентацията. Те могат да бъдат приети веднага с едно кликване.
 • PowerPoint Morph: С новата функция Morph можете да създавате интересни анимирани преходи между отделните слайдове на презентацията. Предпоставка за това е елементът, който трябва да бъде обработен чрез морфинг, да се съдържа на два последователни слайда. Това могат да бъдат изображения, графики и дори 3D форми, но също така и думи или цели текстове.
 • Подчертаване на детайли с инструмента четка: За да подчертае по-ясно отделни елементи, като графики или думи, на слайд спонтанно по време на презентация, презентаторът може да използва интегрираната за тази цел четка на PowerPoint. Този инструмент е визуално интересна алтернатива на лазерната показалка или пръчката, за да привлече вниманието на аудиторията към важни детайли. Целият процес се извършва само в режим на презентация, така че самият документ на PowerPoint остава непроменен.
 • Проследяване на времето: Особено при по-дълги презентации може да се окаже проблем да се използва ефективно дадената времева рамка, ако например въпросите на аудиторията повлияят на концепцията. Именно тук инструментът за проследяване на времето помага да се справите по-добре с управлението на времето: Тя показва на водещия времето по време на презентацията, така че той да може да реагира адекватно и да направи корекции в случай на закъснение например.
 • Функция за споделяне: Благодарение на по-удобния дизайн на функцията за споделяне презентациите вече могат да се публикуват по-лесно и бързо чрез каналите на социалните медии, като Facebook и други.
 • Използвайте услугата за представяне: Потребителите на акаунти в Microsoft могат да използват тази услуга, така че други колеги и партньори също да могат да следят презентацията чрез браузър. Разрешенията могат да се определят индивидуално за всяка презентация в PowerPoint.

Използване на новите функции на Office в PowerPoint 2016

Като типична програма за Office, PowerPoint 2016 съдържа и цяла гама нови общи функции, които като цяло улесняват и опростяват използването на софтуера. Следните функции и инструменти са особено полезни за потребителите:

 • Интеграция на OneDrive: Благодарение на общата интеграция на OneDrive на Microsoft в Office 2016 потребителите могат да получават достъп до документите на PowerPoint навсякъде и от всяко устройство, като ги запазват предварително в OneDrive.
 • Лесно споделяне на файлове на PowerPoint : Документите на PowerPoint могат да се споделят с други потребители още по-лесно. Щракването върху бутона "Share" (Споделяне) в лентата отваря съответното меню, което съдържа различни опции за задаване на индивидуални права (четене, редактиране, споделяне и т.н.) за всеки адресат.
 • Инструмент "Искаш ли" (Кажи ми): Лентата на PowerPoint 2016 вече разполага с удобния асистент за работа "Кажи ми" ("Искаш"), който помага на потребителите да намерят подходящи функции за конкретна задача. Разпознава се по иконата във формата на електрическа крушка. Потребителите трябва само да въведат функцията, която търсят, или това, което искат да направят, в полето до нея, а "Кажи ми" ще им покаже как да го направят или къде се намира подходящата функция.
 • Асистент Прозрения: Този инструмент - "Intelligent Lookup" на немски език - позволява на потребителя да получи допълнителна информация или обяснения за термин или текст, съдържащ се в презентация, директно в PowerPoint 2016, без да се налага да влиза в интернет, за да получи съответните резултати от търсенето. Просто изберете съответния пасаж с мишката и интелигентното търсене, поддържано от Bing, се активира и показва резултатите от търсенето отстрани на прозореца на PowerPoint.
 • Инструмент за история на версиите : Този инструмент улеснява още повече съвместната работа по документ на PowerPoint. Особено когато няколко потребители работят по презентацията едновременно, е лесно да се изгуби представа кои промени и кога са направени от кой участник. "История на версиите" предоставя история на версиите за всеки документ на PowerPoint; това означава, че се показват по-стари състояния на редактиране, които също са достъпни за повторно редактиране.
 • Защита от загуба на данни (DLP): Когато използват SharePoint Online и OneDrive for Business, потребителите могат да използват функцията DLP и за документи от PowerPoint. Защитата от загуба на данни помага на администраторите централно да създават и управляват политики за създаване и последващо споделяне на презентации, за да защитят всички критични или чувствителни данни, които те могат да съдържат, от споделяне с неоторизирани страни. Когато инструментът DLP открие потенциален риск, той предупреждава крайния потребител.

Нови типове диаграми в PowerPoint 2016

С типовете диаграми Histogram, Box Chart, TreeMap, Waterfall, Sunburst и Pareto (Column Chart), интегрирани в Office 2016, потребителите разполагат и с нови информативни типове диаграми за презентации в PowerPoint, които са особено подходящи за ясно визуализиране на икономически, както и статистически и йерархично структурирани данни за други участници.

 • Водопад: Този тип стълбовидни диаграми са подходящи за показване на промените в първоначалната стойност чрез различни положителни и отрицателни стойности.
 • Хистограма: Този тип е подходящ за показване на честотно разпределение на определени класове.
 • Парето: Диаграмата на Парето представлява разширена форма на хистограма, която се използва за визуализиране на абсолютни стойности под формата на колони в сравнение с относителни, процентни съотношения.
 • Карта на дърветата: Това е диаграма с плочки, която се използва за показване на пропорции в йерархична структура.
 • Sunburst: Тази разширена форма на пръстеновидна диаграма показва йерархично подредени данни под формата на концентрични пръстени. Чрез подходящо подреждане на разпределенията във всеки пръстен могат да се представят определени връзки между тези нива.
 • Диаграма на кутията: Този тип диаграма, наричана още boxplot или box & whiskers, се използва за статистически анализ, като визуализацията  е под формата на квартили, медиани и т.н.

В PowerPoint 2016 има и нов инструмент, който позволява на потребителите да чертаят собствени математически формули - не само с мишка или цифрова писалка, но и с пръст в оптимизиран за докосване интерфейс. Всичко, което трябва да направят, е да извикат отделен прозорец чрез функцията "Вмъкване на нова формула", в който да напишат формулата, и PowerPoint веднага превръща написаното в текст. За по-нататъшно редактиране са налични следните опции: Запис, Избор, Коригиране и Изтриване.

Системни изисквания за PowerPoint 2016:

PowerPoint 2016 се предлага за изтегляне в Windows версия в 32-битова и 64-битова версия по подразбиране; в резултат на това индивидуалните изисквания за хардуер могат да се различават.

 • Операционна система: Windows 7 или по-висока версия, Windows Server 2012 R2 или Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2
 • Процесор: x86 или x64 битов процесор с мин. 1 GHz и SSE2
 • Памет: мин. 1 GB RAM (32-битова) или 2 GB RAM (64-битова)
 • Свободно място на твърдия диск: минимум 3,0 GB
 • Дисплей: мин. 1024 x 768
 • Графична карта: За хардуерното ускорение на графиката се изисква графична карта DirectX 10

Купете PowerPoint 2016 като самостоятелна програма от съответния пакет Office на разумна цена от Wiresoft

PowerPoint е редовен компонент на много от пакетите на Microsoft Office, като в този смисъл програмата обикновено се предлага за закупуване само заедно с другите програми Office. В Wiresoft обаче можете просто да закупите версията на PowerPoint 2016 отделно като самостоятелна програма - съвсем различно от повечето традиционни доставчици на софтуер на Microsoft.

Вашето специално предимство при покупка с Wiresoft: този лиценз за един потребител на PowerPoint 2016 е версия за покупка, която не ви обвързва с дългосрочен и следователно скъп абонамент, нито със задължителни актуализации или времеви ограничения за използване. Затова закупуването на софтуер от нас е двойно по-целесъобразно, особено ако не искате да използвате други програми Office в този пакет.

Купуването на софтуер с Wiresoft е сигурно: Лицензът за един потребител за PowerPoint 2016, който купувате от нас в магазина, обикновено е бил част от по-голям лиценз за обем, използван от компаниите, и следователно е така нареченият използван софтуер - оттук и ниската ни цена! Независимо от това този използван лиценз за софтуер PowerPoint е напълно идентичен по отношение на функционалността с програмата PowerPoint 2016, която също е включена в съответния Office Suite 2016.

По този начин можете да сте сигурни, че нито вие, нито ние сме в юридически неясна ситуация, когато търгувате с Used Software. Защото търговията с употребяван софтуер е напълно законна в Европа!

Освен това всяка програма на Microsoft, която се предлага с лиценз за обем, е тествана от Wiresoft за безупречна, неограничена използваемост, така че PowerPoint 2016 е 100% използваем от вас след закупуването и изтеглянето му.

Wiresoft предлага само пълни версии на програмите на Microsoft, които са идентични с наличните от Microsoft издания. Така не само частните потребители, но и самостоятелно заетите лица и малките компании, за които закупуването на лиценз за обем не е изгодно, могат да се възползват от всички предимства на PowerPoint 2016 и да спестят пари.

Освен PowerPoint 2016 можете да закупите други програми на MS Office, както и по-нови и по-стари версии на PowerPoint 2016 и други програми на Microsoft в софтуерния магазин на Wiresoft.

Ако имате някакви въпроси относно PowerPoint 2016 или друга програма на MS Office, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT POWERPOINT 2016"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT POWERPOINT 2016"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории