Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL Закупуването на Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL означава предоставяне на достъп на определено устройство до платформата Sharepoint. По този начин фирмен компютър или дори...
96,90 Лв. *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL Закупуването на Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL означава да дадете възможност на (друг) служител да има лесен достъп до фирмени документи и да си сътрудничи по проекти...
96,90 Лв. *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Купете Microsoft SharePoint Server 2016 Standard с Device CAL - персонализираното решение Изданието на Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL носи редица нововъведения за компаниите в допълнение към познатата среда с...
81,90 Лв. *

SharePoint Server CAL: Оптимизиране на сътрудничеството и управлението на информацията

CAL-ите на SharePoint Server предлагат мощно решение за сътрудничество и управление на информацията в компаниите. С тези лицензи за клиентски достъп (CAL) можете да получите безпроблемен достъп до функциите на SharePoint Server и да повишите ефективността на екипите си.

Защо SharePoint Server CAL?

Работна среда за сътрудничество

SharePoint Server CAL дава възможност за съвместна работна среда, в която екипите могат да работят ефективно заедно. Споделяйте документи, създавайте съдържание заедно и оптимизирайте комуникацията във вашата компания.

Управление и организация на документи

Ефективното управление на документи е от решаващо значение. С SharePoint Server CAL можете да съхранявате, организирате и споделяте документи централизирано. Това ги прави по-лесни за намиране и увеличава производителността.

Сигурност и контрол на достъпа

Защитете чувствителната информация с функциите за сигурност на SharePoint Server CAL. Дефинирайте права за достъп и контролирайте кой до кои данни има достъп. Осигурете поверителността и целостта на фирмената си информация.

Как мога да получа SharePoint Server CAL?

Гъвкаво лицензиране

SharePoint Server CAL предлага гъвкави възможности за лицензиране. Изберете необходимия брой лицензи в зависимост от изискванията на вашата компания. Увеличавайте употребата според нуждите, за да поддържате разходите за лицензи в съответствие с растежа си.

Лесна интеграция

Интегрирането на SharePoint Server CAL в съществуващата ви ИТ инфраструктура е лесно. Управлявайте лесно лицензите и се възползвайте от широките функции на SharePoint, за да оптимизирате сътрудничеството и управлението на информацията.

Заключение

Оптимизирайте сътрудничеството и управлението на информацията във вашата компания с SharePoint Server CAL. Използвайте функциите за съвместна работа, ефективното управление на документи и контрола на сигурността, за да увеличите производителността. Изберете гъвкави опции за лицензиране и интегрирайте SharePoint Server CAL безпроблемно във вашата ИТ инфраструктура, за да отговорите на изискванията на последната актуализация на Google Help Desk.

Категории