Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2021

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10487
 • T5D-03485
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
166,90 Лв. * 184,90 Лв. * (9,73% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Съвместим


Microsoft Excel и в настоящата версия 2021 е ненадминатият досега софтуер за електронни таблици за създаване на сложни търговски и статистически изчисления, допълнен от множество функции, които позволяват и логически, и бизнес математически изчисления, както и използването на таблици с въртеливи движения. Резултатите от анализа могат да бъдат представени информативно и ясно, като се използва богат избор от типове диаграми. Excel 2021 работи съвместно с PowerBI, мощната услуга за бизнес анализ от Microsoft, която също така позволява директно експортиране на данни към други среди.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT EXCEL 2021"

Microsoft Excel 2021 като единичен лиценз

Microsoft Excel и в настоящата версия 2021 е ненадминатият досега софтуер за електронни таблици за създаване на сложни търговски и статистически изчисления, допълнен от множество функции, които позволяват и логически, и бизнес математически изчисления, както и използване на таблици с въртеливи движения. Резултатите от анализа могат да бъдат представени информативно и ясно, като се използва богат избор от видове диаграми. Excel 2021 работи с PowerBI, мощната услуга за бизнес анализ на Microsoft, която също така позволява експортиране на данни директно към други среди.

С Microsoft Excel 2021 са възможни още по-обширни или сложни изчисления чрез разширени формули и нови функции за свързване и избор на данни. Важните данни могат да бъдат маркирани с цвят, за да се подчертаят. Новите диаграми предлагат повече възможности за графично представяне.

Microsoft Excel Online, който е на разположение за тази цел, може да се използва с всички разпространени браузъри, като дава възможност за създаване на таблици и редактиране на данни в реално време и за споделянето им с други потребители. Подобрената поддръжка на докосване улеснява работата с Excel на таблети или смартфони.

Освен това са добавени нови инструменти, като например свободното рисуване и подобрените възможности за лесно създаване на достъпни таблици и работни книги.

Използването на облачни услуги улеснява споделянето на документи с други потребители за съвместна работа.

Между другото: за да използвате Excel 2021 на компютъра си или на друго крайно устройство, трябва да е инсталиран Windows 10. В онлайн магазина на Wiresoft можете да се сдобиете не само с актуалната версия на Word Excel 2021, но и с нейния предшественик и други програми от пакета Office на особено ниски цени като версия за един потребител, без абонамент за софтуер. Всички важни нови функции в Word 2021 можете да намерите в следния преглед.

Преглед на новите функции на Excel във версия 2021

Excel 2021 съдържа не само подобрения в сравнение с предишната версия, но и много нови функции, някои от които досега бяха включени само в абонаментния модел на Office 365 - сега те са налични и във версията за закупуване.

Специфични функции на таблицата на Excel

За свързване на таблици с разширени заявки Excel 2021 е допълнен с някои нови практически функции:

 • Текстова верига: На пръв поглед тази функция не съдържа нищо съществено ново в сравнение с предишната функция CHAIN, но за разлика от нея тя е по-кратка и може да се въвежда по-лесно. Освен това функцията TEXT CHAIN поддържа и препратки към диапазони, докато преди това бяха възможни само препратки към отделни клетки. Това означава, че TEXT CHAIN може да вземе предвид и диапазон от клетки или цели колони.
 • С функцията TEXT CHAIN е възможно да се комбинира текст от няколко диапазона; всеки елемент е разделен с разделител, зададен от потребителя. Това дава възможност например да се комбинират думи, разделени на клетки, в едно изречение.
 • IF: Тази функция опростява въвеждането на сложни функции IF, тъй като съответните условия се проверяват в предварително определения ред. За тази цел функцията MAXWENNS посочва най-голямото число в определен диапазон, което отговаря на поне един от критериите; същото се отнася и за функцията MINWENNS за най-малкото число.
 • Премахване на избора: В предишни версии на Excel не беше възможно да се изключат отново отделни клетки, редове или колони в предварително избран диапазон. В Excel 2021 потребителите вече могат да деактивират излишните редове, които са били избрани твърде много или неправилно, например.

Оптимизации за PivotTable

PivotTable, мощният инструмент на Excel за анализ и оценка на големи обеми от данни, включително ясно представяне на резултатите в документи, е допълнен във версия 2021 с още няколко практически функции:

 • Персонализирани стандартни оформления на PivotTable: тази функция вече дава възможност за индивидуално конфигуриране на въртяща се таблица според собствените идеи, включително показване на частични резултати, както и на общите резултати и желаната форма на оформлението на отчета, и след това да се запазят тези настройки по подразбиране като стандартно оформление, така че да са на разположение веднага при следващото използване.
 • Автоматично разпознаване на връзки: Тази функция надгражда стъпките, които често се използват в анализите, като автоматично създава връзки между таблици, които вече са били използвани за модела на данните на работната книга. Например Excel разпознава, когато за даден анализ е необходимо да се свържат поне две таблици, и предупреждава потребителя. Само с едно кликване съответните връзки са достъпни.
 • Дефинираните от потребителя мерки могат да се създават и редактират директно в списъка с полета на PivotTable в Excel 2021, като могат и да се изтриват.
 • OLAP PivotTables могат да се създават още по-бързо: Когато използвате OLAP (Online Analytical Processing) сървъри за PivotTables, заявката вече е още по-бърза. Това се отнася не само за въртящи се таблици, свързани с Microsoft SQL Server Analysis Services, но и за други OLAP сървъри на трети страни.
 • Интелигентно преименуване: В Excel 2021, ако таблиците и колоните на модела на данни се преименуват в работна книга, Excel автоматично актуализира и всички съответни свързани таблици и изчисления, включително всички работни листове и DAX формули, когато се направи промяна.
 • Power Query: Чрез оптимизиране на съществуващите конектори, както и на новите конектори, като например конектора SAP Hana, данните от различни източници могат да се импортират в Excel 2021 още по-бързо и лесно по време на процесите ETL (Extract, Transform & Load).

Нови диаграми и 3D модели

За анализи и отчети Excel 2021 вече предлага редица допълнителни диаграми, както и триизмерни модели, за да обхване още повече области при оценките.

 • Диаграми на картата: Тази нова функция в Excel 2021 позволява да се показват географски стойности. По този начин статистическите разпределения на данните могат бързо и ясно да бъдат показани на карта по области - от глобални изгледи до географски региони и административни области или дори пощенски кодове.
 • Диаграми на фунията: Тази форма на диаграма може ясно да изобрази разпределението и данните за процеса в няколко фази, например в процесите на продажби или придобиване на клиенти.
 • 3D модели: Новост в Excel 2021 са триизмерните модели за илюстриране на отчети - тук потребителите могат да избират от различни, налични веднага изображения, които могат да се завъртат на 360°, или да ги създават сами и да ги вмъкват веднага в документа.
 • Мащабируема векторна графика: Файловете SVG (Scalable Vector Graphics) имат предимството, че могат да бъдат увеличавани, намалявани и дори завъртани по желание, без да се губи качеството на изображението. Затова интегрирането на векторни графики в Excel 2021 е особено практично за презентации.

Общи функции

В допълнение към специфичните функции на Excel, Excel 2021 предлага и редица други функции, които са достъпни и в други програми на Office.

Нови опции за изгледи и функции на работния плот

 • Нови теми: Предишните теми вече са разширени и включват тъмно сиво и бяло, както и черно в Excel. Черното осигурява най-силен контраст.
 • Потребителски интерфейс с лента: Познатият досега лентов дисплей е комбиниран с типичния за операционната система Windows 10 вид на плочки. Често използваните елементи и функции са разположени на видно място, така че да са по-бързо достъпни за потребителите. Разбира се, този изглед може да се персонализира и например да се показва само видът на лентата.

Инструмент за писане и рисуване със свободна ръка

Също така в Excel 2021 вече са налични редица нови функции и ефекти за свободна ръка. Новият инструмент Freehand Drawing може да се използва не само чрез въвеждане с писалка и докосване, но и с компютърната мишка за маркиране на области или за вмъкване и редактиране на формули или самостоятелно нарисувани диаграми.

 • За тази цел се предлагат цифрови химикалки с различни дебелини и цветове: молив за рисуване, химикалка за писане и маркер за подчертаване на текстови пасажи. Металните химикалки и ефектите от свободна ръка, като дъга, галактика, лава, океан, злато, сребро и други, разширяват възможностите за проектиране.
 • Потребителите могат също така да вмъкват сложни математически формули в работната книга с функцията "Freehand FormulaInsert".
 • Избор на Lasso: С върховете на пръстите можете да изберете конкретна област от свободен чертеж, която да редактирате. Това е възможно и с писалката Surface Pen.

Оптимизирана достъпност

В Excel 2021 са налични и подобрени, както и нови функции за оптимизиране на съдържанието, така че да е по-лесно за четене и редактиране от потребители с увреждания. Поддържащата корекция на грешки предполага подобрения тук след активиране, интегрираните функции включват следното:

 • Използване на международно валидни стандарти.
 • Като кликнете върху "Проверка" в "Проверка на достъпността", програмата прави предложения, които могат да бъдат изпълнени незабавно с едно кликване.
 • Функцията за звукова сигнализация активно подпомага потребителя чрез звукова обратна връзка със звукови ефекти и звукови подсказки, например при (неволна) промяна на определени функции или като потвърждение при изпращане на имейл или изтриване на съдържание.

Други функции в Excel 2021

Други нови функции също улесняват още повече работата с Excel в екип:

 • Промените в освободените работни книги могат да бъдат показани и, ако е необходимо, отменени по-бързо; участващите лица също се посочват.
 • Преводач:Превеждането на отделни думи, пасажи или цели текстове вече е още по-лесно в Excel: докато преди потребителите трябваше да извикват уебсайт чрез браузъра, за да ги преведат, сега това е възможно директно в Excel с интегрираната функция за превод и автоматично разпознаване на езика. В преводача на Microsoft са налични повече от 60 езика.
 • Интеграцията на защитата от загуба на данни (DLP) улеснява още повече спазването на правилата за защита на данните: съдържанието може да се търси в реално време въз основа на предварително определени насоки за особено поверителни типове данни, като например номера на сметки и кредитни карти и др.

Системни изисквания за Excel 2021

 • Операционна система: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2021 /2022
 • Процесор: мин. 1,6 GHz
 • Място на твърдия диск: мин. 16 GB (32 Bit) или 20 GB (64 Bit)
 • RAM: Минимум 2 GB RAM (32 бита) или 4 GB RAM (64 бита) - препоръчително: 4 GB RAM
 • Графична карта: мин. 1280 x 768 пиксела, мин. DirectX 9 с WDDM 2.0 - препоръчително: DirectX 10

Купете Excel 2021 като самостоятелна офис програма в Wiresoft на ниска цена

MS Excel е незаменим, неизменен компонент на пакета Microsoft Office. В Wiresoft не е необходимо да купувате Excel 2021 като част от съответния пакет Office, а можете да закупите софтуера и като самостоятелна програма - за разлика от много други доставчици на софтуер.

Вашето предимство: С лиценза за един потребител не се налага да поемате дългосрочен и скъп абонаментен ангажимент или да приемате ограничение във времето за използване. Затова си струва да закупите Excel 2021 от Wiresoft като самостоятелна програма, тъй като тогава не се налага да изтегляте актуализации, за които се заплаща такса.

Този самостоятелен лиценз за Excel за един потребител има същия набор от функции като Excel, който също е включен впакета Office Suite 2021 . Това означава, че дори по-малките компании или хората на свободна практика могат да се възползват от предимствата на Excel 2021 и същевременно да спестят пари - защото софтуерът за един потребител се предлага от Wiresoft на особено ниска цена.

Не само Excel, но и всички други лицензи за софтуер на Microsoft, които можете да закупите в софтуерния магазин на Wiresoft, са оригинални продукти на Microsoft. Често те произхождат от лиценз за обем или са били преиздадени от дадена компания, което не ограничава тяхната използваемост и не влиза в сива правна зона. С продажбата на Wiresoft инсталираният преди това софтуер е изтрит и следователно отново е свободен и може да се използва от друг потребител. Като реномиран търговец на софтуер Wiresoft също предлага само пълни версии, които са неограничени и 100% използваеми.

Ако имате някакви въпроси относно Excel 2021 или друга офис програма, можете да се възползвате от нашите компетентни съвети по електронна поща, телефон и чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT EXCEL 2021"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT EXCEL 2021"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории