Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10102
 • 7NQ-01158
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
3 253,90 Лв. * 3 613,90 Лв. * (9,96% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Core 2 Core 
Минимално лицензиране 4 Core Pro Server
CAL Не се изисква
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз


Изданието SQL Server 2017 Standard  , с включените в него функции за бази данни, отчетност и анализ, предлага на малките и средните предприятия по-специално мощна версия на доказаната релационна платформа за данни от Microsoft. В допълнение към многото подобрения и усъвършенствания на съществуващите функции, включително основните данни Services и отчетите Services, той съдържа и важни нови функции, включително Business Intelligence и технологията Always Encrypted - плюс високо ниво на мащабируемост за сигурно и надеждно изпълнение на критични за бизнеса работни натоварвания.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2017 Standard 2-Core

С включените в него функции за бази данни, отчети и анализ SQL Server 2017 Standard edition предлага на малките и средните компании мощна версия на доказаната релационна платформа за данни на Microsoft. Той включва много подобрения и усъвършенствания на съществуващите функции, включително Master Data Services и Reporting Services, както и важни нови функции, включително Business Intelligence и технологията Always Encrypted - плюс висока мащабируемост за сигурно и надеждно изпълнение на критични работни натоварвания. Със SQL Server 2017 Standard получавате нови прозрения въз основа на данните си с усъвършенствани анализи в базата данни в Python или R, както и със значими интерактивни визуализации. Като добавим и избора на езици за разработка и операционни системи, можете да внедрявате приложенията на SQL Serve не само в Windows, но и в Linux и Linux-базирани контейнери Docker, както и да ги стартирате локално или в облака.

По този начин SQL Server Standard 2-Core Edition отговаря на всички изисквания за модерна, мощна система за управление на релационни бази данни, каквито обикновено се поставят в МСП за предоставяне на софтуер за ERP, CRM и системи за управление на стоки - Microsoft SQL Server съдържа всички предпоставки за сигурна платформа за съхранение на данни.

Wiresoft предлага Edition SQL Server 2017 Standard 2-Core като използван софтуер - на значително по-ниска цена от новите стоки - той е напълно използваем и предлага голям обхват по отношение на производителността и сигурността, тъй като е особено привлекателен за такива компании или организации, които използват съответно по-мощни сървъри, така че вариантът, състоящ се от сървърен лиценз/CAL, не може да се използва. Лицензирането на Microsoft SQL Server 2017 Standard се извършва и за използвания софтуер в съответствие с управлението на лицензите на Microsoft. Подробна информация за приложимите лицензионни условия, както и за функционалните области, включени в SQL Server 2017 Standard, можете да намерите в следните подробности.

Какво е новото в SQL Server 2017 Standard 2-Core?

Стандартното издание на SQL Server 2017 предлага широк набор от функции, необходими за работа в по-малки или средни компании, за приложения от средно ниво и марти от данни - включително висока мащабируемост, която позволява и безпроблемното им изпълнение. В допълнение към високата степен на виртуалност, това включва и висока наличност с отказ, усъвършенстван OLTP и съхранение на колони в паметта, както и оперативни анализи в реално време и PolyBase. С технологията PolyBase релационните данни и големите данни също могат да се комбинират и по този начин да се използват по различни начини.

Функциите за бизнес разузнаване предоставят многомерни модели и основни таблични модели за анализ на набори от данни, както и функции в режим на съхранение в паметта, основни отчети и анализи. В Advanced Analytics SQL Server Machine Learning Services поддържа интегрирането на функции за машинно обучение, включително свързаност с Python и -R с отворен код, осигурява последователна среда не само за Windows, но и за Linux и Docker, както и хибридна обработка на транзакции и анализи в реално време.

Освен това SQL Server 2017 Standard поддържа много общи инструменти за разработка както за локална употреба, така и в облака, включително T-SQL и SQL CLR. Освен това стандартното издание предлага и подобрена сигурност с Always Encrypted, включително Always On висока наличност и възстановяване след бедствие за Windows и Linux.

SQL Server 2017 Standard съдържа нововъведения за следните функционални области:

Функции на SQL Database Engine

В допълнение към повишената производителност двигателят на базата данни включва допълнителни функции за сложен анализ и подобрени работни процеси, включително адаптивна обработка на заявки с подобрения за адаптивни обединения и обратна връзка за разпределението на паметта в пакетния режим. Припокриването на изпълнението на функциите за стойност на таблицата с няколко инструкции пести ресурсите на процесора, като в същото време новите динамични списъци за управление увеличават производителността, включително автоматичната оптимизация; когато възникнат проблеми с производителността на заявката, те се показват незабавно, създават се подходящи предложения за разрешаване и се прилагат автоматично. Освен това CLR сглобките вече могат да се добавят към положителен списък.

Услуги за анализ на SQL Server

В SQL Server Analysis Services (SSAS) SQL Server 2017 предлага актуализации на съществуващи ключови функции, в допълнение към подобренията на табличните модели, като табличният режим вече е наличен като опция за инсталиране по подразбиране. Функцията "Получаване на данни в Power BI" използва съществуващи източници на данни при изпълнение на заявки в езика за формули Power Query M.

Интеграционни услуги на SQL Server

Функцията Scale Out в SSIS съдържа подобрения и например опростява изпълнението на няколко компютъра. Scale Out Master поддържа висока наличност и оптимизира обработката на логовете за изпълнение при отказ. Каталогът на SSIS включва още едно глобално свойство за определяне на режима по подразбиране при внедряване на пакети SSIS, а освен това вече се поддържа SQL Server под Linux.

Linux със SQL Server 2017 Standard

Потребителите вече могат да използват отворената операционна система Linux за достъп до SQL Server. За приложенията за Linux и C++ връзката се осъществява чрез интерфейса Open Database Connectivity. Използването на драйвера за свързване на бази данни Java за приложенията Java също е оптимизирано.

Нови услуги за машинно обучение на SQL Server

Областта, известна преди това като SQL Server R Services, е преименувана на SQL Server Machine Learning Services, отчасти заради поддръжката на Python наред с предишния език за програмиране R. Сега за изпълнение могат да се използват скриптове на R или Python; сървърът за машинно обучение на Microsoft може да се инсталира за внедряване на модели на R и Python. Разработчиците имат достъп и до библиотеки за ML и AI за Python, които са достъпни в среда с отворен код.

Информация за производителността и отделните компоненти на SQL Server 2017 Standard Edition

По-долу е представен кратък преглед на работата и включените функции. Стандартното издание на Microsoft SQL Server поддържа максимален брой от 24 ядра и максимален размер на базата данни от 524 PB. Следната информация за максималните лимити и наличните функции също е валидна:

Памет

 • Максималният размер на данните, оптимизирани за паметта, е 32 GB за всяка база данни
 • Максималният размер на буферния фонд за инстанция е 128 GB
 • Максималният кеш сегмент на хранилището на колони за инстанция е 32 GB

Производителност на OLTP (онлайн обработка на транзакции)

Следните спецификации се отнасят за стандартното издание:

 • Разширена OLTP с OLTP в паметта, оперативни анализи
 • Що се отнася до основната висока наличност, поддържа се отказ в една база данни с два възела, както и вторична реплика, която не може да се чете
 • Управляемост: Поддържат се Management Studio и управление, базирано на политики

Складиране на данни

 • Налични за масивите от данни и складовете за данни са: Разделяне на дялове, компресиране на данни и улавяне на промени, включително моментна снимка на базата данни
 • OLTP в паметта и хранилището на колони в паметта са ограничени до ограниченията за мащабиране на съответния размер на хранилището в стандартното издание на SQL Server 2017
 • Columnstore и оперативните анализи в реално време са ограничени до максимум две степени на паралелизъм - т.е. две ядра за заявка
 • Моля, обърнете внимание: При PolyBase хоризонталното мащабиране на заявките не е възможно в Standard Edition

Функции на Business Intelligence

Стандартното издание на SQL Server 2017 осигурява основни функции за бизнес разузнаване за компании с основни многомерни модели, както и основен табличен модел и режим на съхранение в паметта, основни отчети и анализи. За интегриране на данни са налични SQL Server Integration Services и интегрирани конектори.

Максималното използване на работната памет за Analysis Services за един екземпляр е 16 GB в табличен режим и 64 GB за MOLAP (Multidimensional OLAP). Максималното използване на работната памет за Reporting Services е 64 GB на инстанция.

Друга информация и бележки

 • Основната интеграция на машинното обучение е налична за Advanced Analytics, както и: Свързаност с Python и -R с отворен код и ограничен паралелизъм
 • За програмируемост и поддържани инструменти за разработка: T-SQL, SQL CLR, Service Broker, JSON, XML и графични данни
 • Разширената сигурност се осигурява от SQL Server 2017 с: Always Encrypted, сигурност на ниво ред, маскиране на данните, както и отчети за съвместимост с SQL Server Audit
 • Моля, обърнете внимание: Следните функции НЕ са налични в Linux: SQL Server Reporting Services, SQL Server Analysis Services, Machine Learning Services, PolyBase и Stretch Database

Изисквания към хардуера и софтуера за SQL 2017 Standard 2-Core

Следните спецификации се прилагат при инсталиране на стандартното 2-Core издание на MS SQL Server 2017, като те са необходими за осигуряване на оптимална работа.

Хардуер:

 • Твърд диск: 6 GB налично пространство за съхранение, което също зависи от инсталираните компоненти на SQL Server
 • Памет: най-малко 4 GB, като с увеличаване на размера на базата данни паметта трябва да се увеличи, за да се осигури оптимална производителност на SQL Server
 • Тип процесор: процесор x64, например AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon с поддръжка на Intel EM64T, Intel Pentium IV с поддръжка на EM64T - процесорите x86 вече не се поддържат, моля, обърнете внимание:
 • Инсталацията на SQL Server се поддържа само на процесори x64: Препоръчително е да се инсталира на компютър с файлов формат NTFS или ReFS
 • Скорост на процесора: поне 1,4 GHz; препоръчва се 2,0 GHz или по-бърз

Софтуер:

 • Стандартната версия на SQL Server 2017 изисква .NET Framework 4.6, като при настройката на SQL Server автоматично се инсталират .NET Framework, Master Data Services и Replication
 • Поддържани операционни системи: Windows Server 2016 Datacenter, Standard, както и Essentials; Windows Server 2012 R2 Datacenter; Standard, Essentials, както и R2 Foundation; Windows Server 2012 Datacenter, Standard, Essentials, както и Foundation
 • Когато SQL Server 2017 е инсталиран в режим Server Core, той се поддържа от следните издания на Windows Server: Windows Server 2017 Standard and Datacenter; Windows Server 2016 Standard and Datacenter; Windows Server 2012 R2 Standard and Datacenter; Windows Server 2012 Standard and Datacenter

Други бележки за операционната система:

 • При 64-битови клиентски операционни системи се поддържат всички функции на SQL Server 2017 Standard.
 • При 32-битови клиентски операционни системи се поддържат следните функции на SQL Server 2017 Standard: SQL Client Connectivity SDK, Integration Services, Data Quality Client, свързаност или обратна съвместимост на Client Tools или Client Tools SDK, всички компоненти на Distributed Replay, както и на Controller и Client, и компоненти на документацията

Лицензиране на SQL Server 2017 Standard 2-Core

За стандартното издание на SQL Server 2017 се предлага алтернативно основното лицензиране, въведено от Microsoft с версията на SQL Server 2016, което е описано по-долу. За разлика от по-ранните версии, при които броят на ядрата на процесора не играеше роля при лицензирането, сега се прилага различен показател за лицензиране: броят на ядрата, съдържащи се в SQL Server, сега представлява основата за определяне на изискването за лиценз. За тази цел се предлагат пакети с 2 ядра, така че за всеки пакет могат да се лицензират две ядра; това важи и за използвания софтуер.

Следователно общият брой лицензи, необходими за един SQL сървър, се основава на максималния брой ядра, като всяко физическо ядро на сървъра изисква собствен лиценз. Microsoft основно предполага минимум 8 лиценза на сървър и е определила следните условия:

 • Всеки физически процесор е изчислен с поне 8 ядра.
 • Всеки физически сървър е изчислен с поне 16 ядра.
 • Всички физически и активни ядра трябва да бъдат лицензирани в съответствие с двете условия, посочени по-горе.
 • Основните лицензи за SQL Server 2017 Standard се предлагат като пакети от 2.

Ако имате някакви въпроси относно правилното лицензиране на SQL Server 2017 Standard 2-Core, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Често задавани въпроси относно Microsoft Edition SQL Server 2017 Standard 2-Core като използван софтуер от Wiresoft

Продуктите, предлагани от Wiresoft като използван софтуер със SQL Server 2017 Standard 2-Core, не се различават от нов лиценз за сървър - не само защото софтуерът не се износва, но и по отношение на тяхната използваемост. По-долу Wiresoft отговаря на всички типични въпроси за използвани лицензи за SQL Server:

Откъде идва използваният софтуер SQL Server 2017 Standard 2-Core?

Употребяваният софтуер на SQL Server 2017 Standard 2-Core, предлаган от Wiresoft, идва от компании, които са го закупили като нов и след това са го препродали на Wiresoft. С офертата им в магазина на Wiresoft това е маркирано като използван софтуер, но може да се използва като нов лиценз.

Дали използваният лиценз за SQL Server 2017 Standard 2-Core предлага сигурност на купувача?

Да: Използваният софтуер на Wiresoft, като SQL Server 2017 Standard 2-Core, ви предлага като клиент същите предимства като съответния нов сървърен софтуер: сигурност на купувача чрез незабавното изтегляне след успешно завършената покупка, както и незабавното активиране на лиценза с предоставения валиден лицензионен ключ.

Законни ли са покупката и използването на използвания софтуер SQL Server 2017 Standard 2-Core?

Да: В Wiresoft можете да сте сигурни, че като клиент не нарушавате никакви закони, нито когато купувате употребяван софтуер за SQL Server 2017 Standard 2-Core, нито когато действително го използвате, тъй като предлаганият употребяван софтуер идва от лицензионния склад на компанията. В този случай приложимата съдебна практика не само разрешава търговията с използвания от Microsoft софтуер, но и неговото използване; това е потвърдено многократно от различни съдебни решения.

Използван софтуер от Wiresoft като SQL Server 2017 Standard 2-Core има ли други предимства?

Употребяваният софтуер от Wiresoft предлага на много клиенти икономическо предимство, тъй като те могат да го използват за актуализиране на своите софтуерни запаси много по-евтино, за да бъдат в крак с времето, отколкото със съответните нови стоки. Освен това те могат да намерят и по-стари версии на сървърни лицензи, които вече не се предлагат редовно. Освен това използваният софтуер от Wiresoft предлага и сигурност на одита поради пълната проверка на всички купувачи!

В Wiresoft ще намерите не само SQL Server 2017 Standard 2-Core edition като евтин използван софтуер, но и Standard edition с Server/CAL лицензиране, както и други издания на SQL Server 2017, а също и по-нови версии на Microsoft SQL Server. Портфолиото от използван софтуер на Wiresoft включва и много други програми на Microsoft - с всички споменати предимства. Ако имате някакви въпроси относно лицензиране на базата на ядрото на SQL Server 2017 Standard или друго издание, моля, не се колебайте да използвате нашите експертни съвети чрез чат или по имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории