Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10119
  • 395-04604
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
3 976,90 Лв. * 4 417,90 Лв. * (9,98% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия CU Текущ
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Допълнителна информация До 100 бази данни с пощенски кутии


Microsoft Exchange 2019 е актуализирана версия на сигурната и мощна платформа за съобщения, която се използва особено в по-големите компании за централно управление на трафика на електронна поща, както и на контактите и задачите и диференцирано планиране. За тази цел Server Enterprise Exchange Server Изданието Enterprise  предоставя цялостен набор от инструменти - включително оптимизации на вече съществуващи функции - за да направи комуникацията и сътрудничеството още по-ефективни с гъвкави приложения, дефинирани от потребителя.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

В допълнение към текстообработката и електронните таблици, управлението на имейли, срещи, контакти и задачи играе важна роля в компаниите. За да се справите с ежедневните задачи за комуникация, Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise е идеалната подкрепа. С това надеждно и ефикасно софтуерно решение контролирате целия трафик на електронна поща, както и цялостното управление на срещите. Настоящата версия на Exchange Server 2019 е предназначена за широк кръг от компании, университети, училища и публични администрации.

Какви са предимствата на Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise?

Още от 1996 г. съществува иновативната система за електронна поща и комуникация Exchange, която по онова време стартира с версия 4.0. Освен това трябва да се прави разграничение между Standard- и версията Enterprise. За разлика от версията Standard, могат да бъдат създадени до 100 бази данни на сървър, като всяка база данни може да съдържа до 2 TB данни в съответната версия на сървъра. Функционалността е разделена на две така наречени роли:

- Основната функционалност включва действителната пощенска кутия, която комуникира с базите данни и едновременно с това получава клиентски заявки.
- Така нареченият Edge Transport, който действа между вътрешната мрежа и интернет, се грижи за сигурността на прехвърлянето на електронната поща.

С Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise всички служители могат едновременно да имат достъп, да управляват и да редактират предоставените данни. Оптималната производителност е основният фокус на този софтуер за групов софтуер и имейл сървър. По същия начин различните транспортни услуги, като например

- Exchange Transport,
- Подаване на данни за транспорт на пощенска кутия,
- Пощенска кутия Транспорт Доставка и
- фронтален транспорт
могат да се комбинират. Това обединяване значително намалява натоварването на процесора и увеличава производителността.

Какво означава интелигентна входяща поща - Exchange Server?

Входящата поща на Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise е не само изключително ефективна, но и предлага най-високо ниво на сигурност благодарение на персонализацията. С функцията за бързо търсене се търсят входящите съобщения, но и всички съобщения на сървъра. По този начин можете също така да разширите търсенето си до собствените си и чуждите записи в календара. Като клиентско решение за това се изисква Microsoft Outlook или поддържаният от браузъра Outlook в интернет. Пощенската кутия, разбира се, е свързана със съществуващите контакти, така че при изпращане на имейли правилните адресати могат да бъдат намерени бързо и лесно чрез въвеждане на кратък текст. Планирането и мащабирането на големи пощенски кутии е много по-лесно с интелигентното решение за пощенски кутии.

Какви са системните изисквания за Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise?

Всичко, от което се нуждаете като клиент, е компютър с 64-битов процесор и поне 30 GB място на твърдия диск. Имайте предвид, че инсталирането на всеки езиков пакет за унифицирани съобщения изисква допълнителни 500 MB за всеки от тях. За комуникация с клиента се препоръчва Microsoft Outlook. Интересно е, че Outlook в интернет е включен като самостоятелно уеб приложение. Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, както и Safari се поддържат като общи решения за браузъри.

Какво получавате, когато поръчате Microsoft Exchange Server?

За използването на Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise няма да получите диск от нас. Такава софтуерна инсталация вече не е актуална, особено след като носителите на данни, като компактдисковете, не винаги съдържат най-новите версии на програмите. Вместо това можете да изтеглите и инсталирате най-новата версия директно от интернет. Ще получите от нас MLK за един потребител като лиценз за обем. След активирането се възползвате от редовното предоставяне на актуализации и така поддържате софтуера на сървъра винаги актуален. Разбира се, можете да продължите да използвате лиценза си за неограничен период от време след активирането.

Ако искате значително да повишите ефективността на електронната поща, задачите и контактите във вашата компания, тогава актуалната версия Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise е идеална за това. Можете да поръчате лицензния ключ за този продукт тук.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории