Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10009
 • 79P-05552
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
198,90 Лв. * 219,90 Лв. * (9,55% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


MS Office 2016 Professional Plus е най-всеобхватното издание на Microsoft Office версия 2016, то съдържа всички програми, необходими в една компания не само за управление на обичайните ежедневни задачи по проекти, но и за ефективна комуникация с другите и за управление на обширни бази данни: В допълнение към класическите програми на Office Word, Excel, PowerPoint и Outlook, Professional Plus предлага и OneNote и Publisher възможности за цифрово записване на идеи и вдъхновения и споделянето им с други хора, както и за професионално проектиране и издаване на публикации за рекламни и други цели.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"

MS Office 2016 Professional Plus - решаващото повече за бизнеса

MS Office 2016 Professional Plus е най-всеобхватното издание на Microsoft Office-Версия 2016, то съдържа всички програми, които са необходими в една компания не само за управление на обичайните ежедневни задачи по проекти, но и за ефективна комуникация с другите и управление на обширни бази данни: В допълнение към класическите Office-програми Word, Excel, PowerPoint и Outlook, Professional Plus предлага с OneNote и Publisher начини за дигитално записване и споделяне на идеи и вдъхновения, както и за професионално проектиране и публикуване на публикации за рекламни и други цели.

Решаващият плюс на това издание на Office обаче е интегрирането на Access, софтуер за лесно създаване на приложения за бази данни, и най-вече като изключителен компонент: Skype for Business - за широк спектър от възможности за комуникация.

Всички програми са включени в Office 2016 Professional Plus:

 • Word 2016 - създавайте текстове в много формати за бизнес и лична употреба
 • Excel 2016 - сложни изчисления за счетоводство, статистика и др
 • PowerPoint 2016 - създаване на информативни презентации
 • Outlook 2016 - за организиране на имейли и контакти, както и за планиране на срещи и задачи
 • OneNote 2016 - записвайте бележки в движение и ги споделяйте с други потребители
 • Publisher 2016 - проектиране на всички видове печатни материали за отпечатване
 • Access 2016 - проектиране на приложения за бази данни за бизнеса
 • Skype for Business 2016 - сигурни и разнообразни възможности за комуникация

Office 2016 Professional Plus като цяло също предлага някои нововъведения в сравнение с предишната версия - включително следните функции:

 • За всички издания са налични нови Office-дизайни, с които отделните програми могат да бъдат индивидуално оформени по отношение на цвета: В режим "Тъмно сиво" силните контрасти улесняват работата, а дизайнът "Цветно" придава модерен вид.
 • С помощта на интелигентните съветници "Insights" търсенето в Bing е свързано с индивидуални Office-програми, а "Кажи ми" прави намирането на функциите за редактиране още по-бързо.
 • OneDrive и SharePoint свързват потребителите на Office в облака - за гъвкаво, сигурно предоставяне и съвместна работа с документи в реално време.
 • Защитата от загуба на данни (DLP) предлага възможност за централизирано създаване на политики за документи на Word, Excel и PowerPoint, за да се регулира използването и освобождаването на чувствителни данни.

Изданието Office 2016 Professional Plus първоначално не е предназначено за индивидуални клиенти и затова обикновено се предлага само като лиценз за обем, какъвто се използва в по-големи компании. В Wiresoft единични потребители, като например самостоятелно заети лица или МСП, също могат да закупят Office-Edition Professional Plus 2016 като единичен лиценз.

Закупуването на това издание на Professional Plus има предимството, че версиите на Office 2016 все още се поддържат от по-стари операционни системи на Microsoft от Windows 7 нататък; това го прави особено интересно за тези купувачи, които не използват актуална версия на Windows. В онлайн магазина на Wiresoft можете да получите освен Office 2016 Professional Plus като закупена версия (без абонамент!) и Standard Edition като единичен лиценз. Подробен преглед на всички отделни програми, включени в Office 2016 Professional Plus можете да намерите по-долу.

Единични програми на изданието Office 2016 Professional Plus

Всяка програма от Office 2016 Professional Plus Edition покрива отделна бизнес област със своите специфични функции - допълнени с много оптимизации и нови функции:

Word в Office 2016 Professional Plus

Програмата Word в Office 2016 Professional Plus изпълнява всички класически задачи в писмената комуникация - на работното място или онлайн в облака. Освен повече шаблони Word предлага и няколко нови функции:

 • Отваряне на PDF в Word: PDF файловете вече могат да се отварят директно в Word 2016. Така отпада необходимостта от копиране на изображения и графики, дори форматирането и шрифтовете са възприети. Документът на Word може да бъде запазен отново и в PDF формат.
 • Повече възможности за формите на WordArt : Формите WordArt за оформяне на текст предлагат още повече възможности в Word 2016: Текстовете могат да се трансформират в различни форми или свободно да се напасват към графични елементи и т.н.
 • Въвеждане в реално време: Оптимизираното въвеждане в реално време прави едновременната работа по документ на Word още по-ясна: Всички служители могат незабавно да видят промените, направени от други потребители, и също така да ги коригират, ако е необходимо.
 • Функция за коментари: Оптимизираната функция за коментари предлага възможност за отговор на отделни коментари директно в същото поле, което значително подобрява яснотата.
 • Закачена папка: Папката, в която е бил запазен всеки документ на Word, може да бъде закачена като икона и да бъде достъпна - дори и за други служители.

Excel 2016 за Office Professional Plus

Excel 2016 разширява възможностите за сложни изчисления и анализ на данни с практични функции и нови видове графики за визуализация:

 • Програмата предлага най-подходящите типове диаграми за всяка изчислителна операция, която се извършва в момента, веднага щом потребителят маркира съответните данни с мишката, и ги показва в преглед на живо.
 • Новите функции за изчисление, налични в Excel 2016, включват PROGNOSE.ETS за генериране на краткосрочни бъдещи прогнози, включително най-добрите и най-лошите случаи. Интерактивните диаграми, като например навигацията с пробиване надолу, използвана в онлайн аналитичната обработка (OLAP), са налични за таблиците с въртящи се елементи, а функцията LET подобрява четливостта във формулата. Новият филтър за изглед може да се използва за скриване на филтрите на други потребители.
 • Следните нови типове диаграми вече са налични в Excel при визуализиране на изчисления: С помощта на хистограмата могат да се показват честотните разпределения на определени класове. Като специална форма, диаграмата на Парето е на разположение тук, за да покаже стойностите както абсолютно, така и относително във вид на колона. Диаграмата на водопада е също така и диаграма на колоните, която може да се използва за изобразяване на положителни или отрицателни промени в първоначалната стойност. Картата на дърветата показва отделните съотношения в йерархична структура, докато диаграмата на слънчевия лъч показва йерархичните данни концентрично, което ви позволява да покажете връзките. А боксплотът или бокс-диаграмата се използва за визуализиране на данни като квартили и медиани при статистически анализи.

PowerPoint за Office 2016 Professional Plus

PowerPoint предлага в Office-Версия 2016 още по-голям избор при проектирането на слайдовете на презентациите, както и нови функции при презентиране:

 • Още при вмъкване на графика или илюстрация в слайд, PowerPoint Designer предлага различни опции за дизайн, които се прилагат веднага с едно щракване.
 • За да създадете динамични преходи между слайдовете, функцията morph може да се използва за анимиране на изображения или графики, както и на отделни думи и дори на цели текстове.
 • По време на презентация инструментът за четки може да се използва вместо лазерната показалка, за да се подчертаят отделни термини, графики и др. в слайда. Оригиналният документ на PowerPoint не се променя, тъй като инструментът се използва в режим на презентация.
 • Управлението на времето става още по-лесно с помощта на инструмента за проследяване на времето, тъй като той винаги показва наличното време, за да може по-добре да се спазва дадена времева рамка.
 • Функцията за споделяне улеснява още повече публикуването на презентации в каналите на социалните медии за други заинтересовани страни.

Outlook в Office 2016 Professional Plus

Outlook 2016 прави управлението на данните за комуникация и планирането на задачи и срещи още по-ефективно. Различните функции за филтриране не само управляват трафика на имейли, но и улесняват търсенето на съдържание, контакти или документи:

 • Функцията Clutter (Претрупване) подрежда входящата поща по важни и маловажни имейли, като автоматично деактивира потенциално опасно съдържание и връзки. Clutter анализира поведението на потребителя в зависимост от това кои имейли се четат първо, по-късно или изобщо не се четат, и по този начин непрекъснато подобрява критериите за сортиране.
 • Във виртуалната папка за търсене са събрани всички резултати от търсенето, които отговарят на предварително зададен критерий - имейли, лични данни и контакти и др.
 • Адресната книга автоматично предлага подходящи контакти от адресната книга при въвеждане на първите букви от името в нов имейл или тези, с които подателят на имейла общува често, когато щракнете върху полето "До".
 • Когато изпращате прикачени файлове , Outlook 2016 предлага списък с всички наскоро използвани файлове, когато щракнете върху "Прикачи файл". Всеки прикачен файл включва падащо меню за отваряне, запазване, копиране или изтриване.
 • Вместо прикачени файлове, файловете могат да се изпращат чрез OneDrive и SharePoint като връзки, ако се съхраняват там, което ускорява изпращането и намалява количеството данни в имейл кутията на изпращача и получателя.

OneNote в Office 2016 Professional Plus

OneNote е популярният цифров бележник, който може да се използва удобно на смартфони и таблети за записване или съхраняване и споделяне на собствените ви идеи, както и на изображения, уеб страници и др. от интернет. Бележниците на OneNote могат да се съхраняват и в OneDrive и по този начин да се споделят с други потребители. Другите предимства:

 • OneNote може да се синхронизира с всички устройства. При устройствата с поддръжка на докосване текстовете и т.н. могат да се въвеждат и с пръст или цифрова писалка.
 • Интегрираното разпознаване на текст и реч също така търси ключови думи в изображения (напр. скрийншоти), видео и гласови файлове.
 • OneNote може да се интегрира с други програми Office, за да правите бележки и т.н. директно от тях.
 • Съдържанието от интернет източници се свързва автоматично с оригиналния източник. Бележките могат също да бъдат свързани помежду си.

Publisher в Office 2016 Professional Plus

Microsoft Publisher е универсална програма Office за създаване на всички видове печатни издания с качество на печатната продукция. Софтуерът за публикуване е допълнителна част от изданието Office 2016 Professional Plus и не е включен в повечето други издания.

Интуитивните инструменти за оформление, подредени по удобен за потребителя начин в потребителския интерфейс, помагат на потребителите при проектирането на различни видове документи, както и при редактирането на изображения.

Ефекти като сенки, отблясъци, отражения и т.н. са налични както за изображенията, така и за текстовете, за да се промени техният външен вид. За редактиране на няколко изображения е налична отделна колона в областта за проектиране. С помощта на плъзгане и пускане те могат лесно да се обменят или вмъкват от библиотеката ClipArt на Microsoft, чрез търсене на изображения в Bing в интернет или в онлайн фотоалбум. Други функции и характеристики на Publisher 2016:

 • При отваряне на програмата са налични шаблони за дизайн в общоприети формати, както и типични градивни елементи - като заглавия, текстови рамки и колони и т.н. - за различни видове документи: от по-прости листовки А4 до многостранични брошури и каталози. Всички предварително дефинирани елементи на шаблона могат да бъдат индивидуално адаптирани и запазени, така че да бъдат отново на разположение за следващи публикации.
 • Publisher предлага мащабируеми векторни графики SVG и 3D обекти, които могат да се увеличават или завъртат на 360 градуса, без да се губи остротата им.
 • С функцията за линеал можете да поставяте текстове и графики в документа с точност до милиметър.
 • Инструментът за текстови полета показва, когато в текстова рамка е вмъкнат по-дълъг текст, който е твърде малък; отделните текстови полета също могат да бъдат свързани с него, така че текстът да се разпределя автоматично в тях при вмъкване.

Access в Office 2016 Professional Plus

Access 2016 е практичен софтуер на Microsoft за проектиране на собствени бази данни за управление на проекти, както и за управление на стоки и други задачи по сравнително прост начин в една компания. Със своите интуитивни инструменти и функции Access е проектиран да се използва в търговската мрежа както от бизнес потребители, така и от частни лица. Софтуерът за база данни е допълнителен компонент на изданието Office 2016 Professional Plus и не е включен в почти всички други издания на Office.

Благодарение на ясната подредба на функциите, подредени по области на приложение, и на файловете на Access потребителите могат бързо да се ориентират; например началният екран показва най-скоро използваните бази данни, които са незабавно достъпни с едно щракване, а списъкът с команди, показвани в лентата, може да бъде конфигуриран индивидуално според собствените желания, включително достъп до често използвани функции. В Access 2016 са налични многобройни шаблони за бързо и лесно създаване на приложения за бази данни за типични задачи.

Microsoft Access 2016 предлага и възможност за разработване на приложения, базирани на бази данни (приложения), за мобилни устройства, които са достъпни за други служители чрез връзката с SharePoint. Освен това във версията на Access за 2016 г. са налични следните функции и инструменти:

 • Запитванията към бази данни в Access 2016 са подобрени чрез използването на заместващи символи - т.нар. жокери, като * ? # - за неизвестни елементи на набор от данни.
 • Когато импортирате таблици от различни източници на бази данни, Access 2016 поддържа намирането на излишни данни, като ви позволява да обединявате съответните таблици, така че дублиращите се данни да бъдат изтрити.
 • Формите в Access 2016 са практична функция за ясно показване на данни. В сравнение с таблиците те показват само един запис, което опростява ръчното въвеждане и поддръжка. Тези автоматични форми могат да бъдат създадени с помощта на инструментите за оформление на форми.
 • От една страна, типът данни BigInt "Large Number" подобрява съвместимостта с MS SQL сървъри, а от друга, може да се използва за изчисляване на големи числа: BigInt има много по-голям изчислителен обхват с осем байта, отколкото предишният тип данни със само четири байта.
 • Обновената поддръжка на dBASE файлове и на ODBC - протокол за свързване на отворени бази данни - разширява възможностите за приложение на Access със съответните бази данни.

Skype for Business в Office 2016 Professional Plus

Skype for Business предлага широки възможности за свързване с други потребители в рамките на компанията или извън нея, които далеч надхвърлят телефонните разговори. Софтуерът за комуникация е изключителна част от изданието Office 2016 Professional Plus. Skype for Business е разработен специално за ефективна и бърза комуникация в рамките на компанията, както и извън нея:

 • С програмата, освен телефония (IP), е възможно да се провеждат чатове и видеоконференции, както и да се прехвърлят файлове и дори презентации чрез нея - работата е интуитивна, както винаги. Skype for Business може да се използва както локално, така и в облака, като приложението и наборът от функции са идентични.
 • Комуникацията чрез Skype for Business е сигурна благодарение на специалните насоки за удостоверяване и криптиране; програмата предлага и възможност за централно администриране на потребителските акаунти на служителите. Служители или външни участници без акаунт обаче също могат да участват в срещи в Skype.
 • Състоянието на присъствие на даден потребител се обозначава с икона върху профилната снимка. Тук има различни възможности да се съобщи на другите дали човек е на разположение, но е зает, или отсъства, или не е активен; дори ако човек присъства, но не иска да бъде обезпокояван, това може да бъде съобщено - в зависимост от избора това също променя възможностите за комуникация.

Системни изисквания за Office 2016 Professional Plus:

MS Office Professional Plus се предлага в 32-битова и 64-битова версия по подразбиране. Обикновено 64-битовата версия се инсталира автоматично на компютъра, но само 32-битовата версия може да се инсталира на 32-битова операционна система с процесор x86. В резултат на това индивидуалните изисквания към хардуера се различават - вижте спецификациите за работно пространство и пространство на твърдия диск. Моля, обърнете внимание на следните минимални изисквания:

 • Операционна система: Windows 7 или по-висока версия или Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Процесор: x86 или x64 битов процесор с честота 1 GHz и SSE2
 • Памет: 1 GB RAM (32-битова), 2 GB RAM (64-битова)
 • Място на твърдия диск: 3,0 GB
 • Дисплей: 1 024 x 768 резолюция
 • Графична карта: графична карта с DirectX 10 за хардуерно ускорение на графиката 

Купете MS Office 2016 Professional Plus евтино в Wiresoft в нашия онлайн магазин

Изданието MS Office 2016 Professional Plus не се предлага в другите търговски вериги за софтуер, а може да се закупи само като лиценз за обем за компании. В онлайн магазина на Wiresoft Office 2016 Professional Plus се предлага и като лиценз за един потребител, а именно като версия за закупуване - без задължения за актуализация или други задължения, както при абонамент на Microsoft; следователно при покупка чрез Wiresoft плащате само еднократната цена! Закупувате пълната версия на изданието Office, която предлага същия обхват от програми и функции като лиценза за обем - с единствената разлика, че този Office 2016 Professional Plus единичен лиценз се използва изключително от вас.

Сигурно закупуване на софтуер с Wiresoft: За вас като клиент закупуването на Office 2016 Professional Plus или всяко друго Office 2016 издание от Wiresoft е не само особено благоприятно и удобно, но и сигурно: Вашият лиценз за един потребител на Office 2016 Professional Plus софтуер е част от по-голям лиценз за обем, какъвто Microsoft продава само на по-големи компании. Те също така придобиват правото да препродават излишните софтуерни лицензи на Wiresoft, например.

Тези лицензи или не са били използвани, или са били заменени от по-нова версия на програмата, или вече не се поддържат поради обща промяна на хардуера или актуализация на операционната система в компанията. При продажба оригиналният лиценз за обем се разделя и преобразува в отделни лицензи - те се наричат използван софтуер. Разделянето на единични лицензи не променя обхвата на програмите в това издание на Professional Plus, нито тяхната функционалност, тъй като те не се износват при употреба.

Всички пълни програмни версии на MS Office Professional Plus или други програми на Microsoft, предлагани от Wiresoft, са идентични със съответните оригинални версии и издания на Microsoft и произхождат от купувачи (компании), намиращи се за първи път в Европа. Когато купувате Office 2016 Professional Plus в софтуерния магазин на Wiresoft, не поемате и никакъв правен риск, защото търговията с употребяван софтуер е изрично разрешена от закона, което е ясно потвърдено от множество съдебни решения.

Този използван софтуер от Office 2016 Professional Plus може да бъде инсталиран на компютъра ви веднага след завършената покупка и изтегляне и активиран с предоставения ключ за многократно активиране (ключ за лиценз за обем), след което да се използва без ограничения във времето.

Закупуването на употребяван софтуер от пакетите на Microsoft Office е не само удобно за клиентите на Wiresoft, защото могат да закупят обикновено недостъпни издания Office, но и особено изгодно. Ето защо много самостоятелно заети и частни потребители, както и малки и средни предприятия се възползват от нашето софтуерно предложение: защото с Wiresoft те не само получават всички изключителни предимства на Office 2016 Professional Plus Edition, но и спестяват пари!

В софтуерния магазин на Wiresoft можете да намерите Office 2016 Professional Plus Edition, както и други издания и версии и много други Office-програми като версия за закупуване.

Ако имате някакви въпроси относно Office 2016 Professional Plus или други продукти на Microsoft Office 2016 Edition просто използвайте нашите компетентни съвети по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS"
2.01.2021 г.

School use!

10

4.04.2020 г.

Habe das gekauft, aber man schickt mir den Code nicht zu!

[email protected]

30.03.2020 г.

Top

Für mich perfekt

Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории