Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2019

Наличен за незабавно изтегляне

  • SW10123
  • 059-09181
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
97,90 Лв. * 107,90 Лв. * (9,27% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Word 2019 е най-новата версия на софтуера за текстообработка на Microsoft, който се използва в цял свят. Със своите интегрирани инструменти и интуитивно управление богато оборудваната офис програма далеч надхвърля обикновеното писане и редактиране на текстове: многобройните опции за дизайн позволяват вмъкването на графики и таблици, разнообразните възможности за представяне и форматиране на документите са подходящи не само за работа с бизнес кореспонденция, но и за създаване на професионално оформени дипломни работи и информационни доклади, както и на визитни картички, брошури и листовки, които могат да се запазват директно в Word като PDF файлове за печат. Различните файлови формати също могат да се редактират с Microsoft Word.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WORD 2019"

Microsoft Word 2019 - универсалната текстообработваща програма

Word 2019 е най-новата версия на софтуера за текстообработка на Microsoft, който се използва в цял свят. Широко оборудваната Office-програма с интегрираните си инструменти и интуитивното си управление далеч надхвърля чистото писане и редактиране на текстове: многобройните опции за дизайн позволяват вмъкване на графики и таблици, а разнообразните възможности за представяне и форматиране на документи са подходящи не само за попълване на бизнес кореспонденция, но и за създаване на професионално оформени дипломни работи и информационни доклади, а също и на визитни картички, брошури и листовки, които могат да се запазват директно в Word като PDF за печат. С Microsoft Word могат да се редактират и различни файлови формати.

Много типични шаблони за формати са допълнени с допълнителни обширни възможности за оформление на страниците, за да се създадат ясни и бързо четими текстове; важни документи могат също така да бъдат защитени от копиране или маркирани за по-нататъшно използване чрез поставяне на водни знаци.

Освен това много интелигентни инструменти, като например проверката на правописа и опциите за автокорекция, улесняват и ускоряват съставянето на текстови документи в съответствие с валидните правила за правопис.

Практичната лента улеснява бързото превключване между отделните приложения с едно кликване.

Опционалното свързване на настолната програма с Microsoft Cloud също така позволява на няколко потребители да работят заедно по даден документ в реално време, което предоставя множество възможности за подобряване на работата в екип. Освен това Word 2019 има индивидуално задаване на права за всеки отделен Word.doc, което може например да ограничи или предотврати четенето или редактирането от друго лице.

В допълнение към тези доказани функции на по-старите версии на Word, MS Word 2019 предлага и редица нови практични функции, които правят писането и редактирането, както и четенето на текстови документи, още по-приятни и ефективни от преди. Те включват тъмен режим, който е по-лесен за очите, особено когато прекарвате дълги периоди от време пред екрана, опции за ясен изглед за по-дълги текстови файлове, които ускоряват търсенето на конкретни пасажи, и подобрена поддръжка на достъпността. Инструментите за обучение повишават четимостта, а функцията за свободна ръка ви позволява да рисувате собствени скици и диаграми на ръка и да ги вмъквате директно в документа. За да използвате MS Word 2019 на компютъра си, е необходима предварителна инсталация на Windows 10. Всички важни нови функции в Word 2019 можете да намерите в следния преглед.

В онлайн магазина на Wiresoft  можете да получите актуалната версия на Word 2019, както и нейния предшественик и други Office-програми като специално единично приложение на ниска цена.

Всички нови функции на Word 2019 накратко

Преминаването към версията на Word за 2019 г. може да бъде особено полезно за онези потребители, които създават текстове професионално и искат да подобрят ефективността си при писане и четене. Многото функции улесняват фокусирането върху най-важното.

Особено ако документите трябва да бъдат създадени без бариери, за да достигнат до кръг от адресати, които имат затруднения с четенето и разбирането на текстове, новите интегрирани функции, които отчитат и международните стандарти, улесняват създаването на текстове, които могат да бъдат прочетени от всички.

Налични са и допълнителни функции за създаване и публикуване на научни документи, особено при използване на сложни формули, което вече е възможно благодарение на поддръжката на LaTeX - стандартната програма, използвана в цял свят.

По-голяма яснота чрез различни опции за изглед

Word 2019 предлага и повече визуални опции. Например тази версия съчетава потребителския интерфейс с лента, познат от Word 2016, с модерния и познат вид на плочките, който е характерен и за Windows 10. Често използваните елементи или функции са поставени на по-видно място, така че да са достъпни още по-бързо.

А ако предпочитате да продължите да използвате познатия вид на лентата от по-ранната версия на Word, можете също така да промените дизайна на интерфейса.

По-голямата яснота се отнася и за използването на устройства със сензорни дисплеи, като например таблети и смартфони, при които чувствителността на интерфейса за въвеждане с писалка е увеличена.

Особено когато работите с големи текстови документи, търсенето на конкретни пасажи или раздели може бързо да стане трудно. В Word 2019 освен познатия вертикален изглед, при който прелиствате всички страници отгоре надолу, можете да използвате новата функция "Страница по страница", за да прелиствате документа на Word като книга. За текстове със средна дължина новата функция "Миниатюри" осигурява ориентация: Тук всички страници се показват в малък размер в прегледа, така че можете бързо да преминете към желаното място.

Освен това Word 2019 разполага с по-фини фонове с новите тъмни теми Dark Gray и Black, които също подпомагат концентрираното писане и четене на текстове.

По-голяма достъпност с поддръжка на корекция на грешки

Вградената и подобрена асистираща корекция на грешки в Word 2019 предполага подобрения в начина, по който правите документа достъпен. За тази цел се използват международни стандарти, наред с други, за да се гарантира, че съдържанието е лесно за четене и редактиране от потребители с увреждания.

Като щракнете върху елемента от менюто "Проверка" под "Проверка на достъпността", програмата прави предложения за поправяне, които можете лесно да приемете веднага с едно щракване.

За тази цел можете да използвате и поддръжката на аудио обратна връзка. След това функцията Cue Audio ви придружава със звукови ефекти и аудио сигнали, докато работите. Той дава акустични подсказки или предупреждава, ако неволно промените определени опции, или като потвърждение след извършване на действие: например при изпращане на имейл или изтриване или вмъкване на съдържание.

Инструменти за обучение за по-ефективна работа с текст

Инструментите за учене са удобна функция в Word не само за учениците, но улесняват разбирането на текста и за професионалистите. Например интегрираните в Word 2019 инструменти ви позволяват да регулирате ширината на колоните, разстоянието между текстовете, както и цвета на страницата, за да улесните очите си, като я направите по-ясна.

Фокусът върху линиите повишава концентрацията ви и осигурява по-малко разсейване чрез ограничаване на зоната за четене до един, три или пет реда. В Word 2019, когато искате да чуете текст, прочетен на глас, едновременно се подчертават думите, които четете, за да можете лесно да проследите какво чувате в текста.

Режимът на фокусиране, познат от по-старите версии на Word, се използва и в Word 2019 за по-добра концентрация: показването на документа става по-ясно, като се скриват всички ленти с инструменти.

Интегрирана функция за превод

За да преведете откъс от текст или дори целия текст, докато пишете или четете, в Word 2019 вече не е необходимо да отивате на уеб страница чрез браузъра, за да получите превода там: интегрираната функция за превод прави това ненужно с помощта на автоматичното разпознаване на речта. Microsoft Translator включва повече от 60 езика, като 11 от тях могат да бъдат преведени.

Инструмент за рисуване със свободна ръка

Това, което преди беше възможно с тъчпад или смартфон, сега е възможно и с новия инструмент за свободно рисуване за Word. По желание чрез въвеждане с писалка, докосване, но също и с компютърната мишка, можете да използвате функцията за свободна ръка, за да правите знаци в текста или спонтанно да създавате скици и формули и да ги вмъквате.

За тази цел Microsoft предоставя няколко цифрови писалки в Word 2019, включително молив за рисуване, писалка за писане и маркер за подчертаване на текстови пасажи. Можете да избирате между различни дебелини на писалката, както и между 16 плътни цвята и 8 ефекта.

След това всяка нарисувана от ръка форма може да бъде преместена или копирана и допълнително редактирана, както другите елементи на чертежа.

Добавяне и редактиране на векторни графики

Можете да създавате презентации и работни листове в Word 2019, като интегрирате пиктограми и символи, както и 3D изображения. Особено интересна възможност тук е използването на мащабируеми векторни графики или SVG (Scalable Vector Graphics) файлове. Можете да променяте размера, да завъртате или дори да оцветявате по различен начин, без да губите качеството на изображението.

Използване на LaTeX в Word 2019 за създаване на формули

При създаването на научен текст съществуваха ограничения за това колко сложни формули могат да се показват с помощта на редактора на формули. Word 2019 вече поддържа LaTeX за създаване на професионални формули, които могат да бъдат конвертирани с него.

Системни изисквания за Word 2019

  • Операционна система: Windows 10 - от съществено значение!; Windows Server 2019
  • Процесор: мин. 1,6 GHz
  • RAM: поне 2 GB RAM (32 бита) или 4 GB RAM (64 бита) - препоръчително: 4 GB RAM
  • Място на твърдия диск: поне 16 GB (32 bit) или 20 GB (64 bit) на инсталационното устройство
  • Графична карта: 1280 x 768 пиксела, мин. DirectX 9 с WDDM 2.0 - препоръчително: DirectX 10

Поддържани езици: Немски, датски, английски, френски, италиански, полски, испански, както и други

Купете Word 2019 като Office единична програма от Wiresoft

MS Word е традиционен, основен пакет на Microsoft Office. За разлика от много други доставчици на софтуер, можете да закупите Word 2019 от магазина на Wiresoft не само като част от пакета Office 2019, но и като самостоятелна програма, без да се налага да поемате каквито и да било абонаментни ангажименти или да спазвате какъвто и да било срок за използването ѝ. Закупуването на Word 2019 като самостоятелна програма също е изгодно в дългосрочен план, тъй като не е необходимо да изтегляте платени актуализации.

Този самостоятелен лиценз за един потребител е идентичен с програмата Word, която също е включена в Office Suite 2019.

Особено за самостоятелно заети лица и малки фирми с малък брой служители, които нямат нужда от всички други програми, включени в пакета Office, закупуването на Word 2019 като самостоятелна програма е особено достъпен начин за използване на този класически софтуер за текстообработка.

Всички софтуерни лицензи на Microsoft, които можете да закупите от софтуерния магазин на Wiresoft, са оригинални продукти на Microsoft, които закупувате като пълна версия за един потребител. Те могат да идват от обемни лицензи или да бъдат използвани, но това не ви поставя в неизгодно положение. Като реномиран търговец на софтуер Wiresoft не предлага пробни версии за ограничен период от време или за ограничена употреба. Всеки софтуерен продукт на Wiresoft може да се използва напълно и законно от вас след закупуването му, тъй като в случай на такива използвани програми всеки софтуер, инсталиран преди това от първоначалния купувач, е бил изтрит при продажбата на Wiresoft, което го прави 100% свободен и използваем отново. Всички лицензирани продукти на Wiresoft също така са внимателно тествани за тяхната реална използваемост.

Освен това можете да се възползвате от нашите компетентни съвети по електронна поща, телефон и чат, ако имате допълнителни въпроси относно закупуването на MS Office 2019 или друг софтуер на Office.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WORD 2019"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WORD 2019"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

MICROSOFT WORD 2021 MICROSOFT WORD 2021
166,90 Лв. *
Категории