Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Visual Studio 2019 Professional - универсалният софтуер за разработчици като версия за закупуване Visual Studio 2019 Professional на Microsoft е най-новата версия на доказаната среда за разработка (IDE), която е предназначена за...
304,90 Лв. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Увеличете максимално производителността на разработчиците с Visual Studio 2019 Enterprise - налично за закупуване Visual Studio е доказаната интегрирана среда за разработка на Microsoft за проектиране и внедряване на сложни корпоративни...
3 380,90 Лв. *

Microsoft Visual Studio 2019 - преглед

Microsoft Visual Studio 2019 е добре позната и мощна интегрирана среда за разработка (IDE) за разработчици. В тази статия ще разгледаме ключовите аспекти на Visual Studio 2019 и защо то е важно за разработчиците.

Какво представлява Microsoft Visual Studio 2019?

1. Всеобхватна среда за разработка на приложения

Visual Studio 2019 е интегрирана среда за разработка, която предлага на разработчиците широк набор от инструменти и функции. Тя дава възможност за създаване на приложения за Windows, уеб, мобилни и облачни приложения.

2. Поддържани езици и платформи

Тази IDE поддържа различни езици за програмиране, като C#, C++, Python, JavaScript и др. Разработчиците могат да разработват междуплатформени приложения за Windows, Android, iOS и уеб.

Защо разработчиците трябва да използват Microsoft Visual Studio 2019?

1. Мощно отстраняване на грешки и тестване

Visual Studio 2019 предлага надеждни инструменти за отстраняване на грешки и тестване, които улесняват отстраняването на неизправности и контрола на качеството. Разработчиците могат да пишат код по-ефективно и да отстраняват грешките по-бързо.

2. Интеграция с Azure и DevOps

Безпроблемната интеграция на Visual Studio 2019 с Microsoft Azure и Azure DevOps дава възможност за ефективно екипно сътрудничество, непрекъсната интеграция и внедряване (CI/CD) и облачна разработка.

3. Разширяема функционалност

IDE поддържа разнообразни разширения и плъгини, които разширяват функционалността. Разработчиците могат да добавят персонализирани инструменти, за да оптимизират процесите си на разработка.

Актуализация до Microsoft Visual Studio 2019

1. Последни функции

Разработчиците, които надграждат от предишна версия към Visual Studio 2019, ще се възползват от новите функции и подобрения, включително по-добра производителност, анализ на кода и подобрен потребителски интерфейс.

2. Дългосрочна поддръжка

Microsoft предлага дългосрочна поддръжка за Visual Studio 2019, което означава, че актуализациите за сигурност и поправките на грешки са гарантирани.

Купете Visual Studio 2019 за Windows в Wiresoft

Като цяло Microsoft Visual Studio 2019 е всеобхватна IDE, която предоставя на разработчиците инструменти и ресурси за разработване на висококачествени приложения за различни платформи. С мощните функции за отстраняване на грешки, интеграцията с Azure и DevOps, както и с разнообразни разширения, тя е ценен избор за разработчиците, които искат да направят проектите си по-ефективни. Надграждането до най-новата версия предлага допълнителни предимства и дългосрочна поддръжка.

Категории