Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2019

Наличен за незабавно изтегляне

  • SW10129
  • 543-06601
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
98,90 Лв. * 108,90 Лв. * (9,18% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Съвместим


Microsoft Outlook 2019 е най-новата версия на изпитаната програма за професионално организиране на движението на електронната поща, но също и за централно планиране и координиране на срещи и контакти, както е типично за съвременното ежедневие на . в сравнение с други софтуери за електронна поща, Office Business Outlook Outlook 2019 е убедителен поради широкия си набор от инструменти и опции, с които могат да се управляват дори сложни проекти и обширни комуникации. се поддържа от интуитивно използваемия и удобен потребителски интерфейс, който позволява дори на неопитните потребители да започнат работа със софтуера бързо и лесно. Освен това оптимизираната за работа със сензорни бутони функционалност прави програмата лесна за използване дори на таблети и смартфони. User

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OUTLOOK 2019"

Microsoft Outlook 2019 - универсалният софтуер Office за управление на имейли, контакти, задачи и др. - като самостоятелна програма

Microsoft Outlook 2019 е най-новата версия на доказалата се Office-програма за професионално организиране на движението на електронната поща, но също така и за централно планиране и координиране на срещи и контакти, тъй като това са типични задачи в съвременното бизнес ежедневие.

В сравнение с друг софтуер за електронна поща Outlook убеждава с големия си набор от инструменти и възможности, с които могат да се управляват дори сложни проекти и обширни комуникации.

Потребителите се подпомагат от интуитивния и удобен потребителски интерфейс на Outlook 2019, който позволява дори на неопитните потребители бързо и лесно да започнат работа със софтуера. Към това се добавя и оптимизираната за работа със сензорни устройства ползваемост, която прави програмата лесна за използване дори на таблети и смартфони. Лесната синхронизация между различни устройства гарантира, че потребителите имат достъп до своите имейли, контакти, задачи и срещи отвсякъде с Outlook 2019.

Софтуерът за електронна поща предлага също така, наред с други неща, възможност за създаване на ясни структури от папки, както и папки, свързани с теми, за да се организират имейли и т.н. по смислен начин. Интелигентните функции помагат да се отделят важните от маловажните неща и автоматично ги сортират по подходящ начин. Това позволява на потребителите да следят всички важни задачи и срещи по всяко време. Многото полезни функции им помагат да се съсредоточат върху най-важното и по този начин да спестят ценно време.

С Outlook 2019 е възможно да управлявате няколко имейл акаунта чрез десктоп интерфейс и да ги свързвате заедно. Това позволява различните календари, включително срещи, да бъдат подравнени, като по този начин се избягва припокриване на часове. Благодарение на ясната лента за навигация всички функции за имейли, задачи, контакти и календари са бързо достъпни. Освен това интерфейсът, преработен в Outlook 2019, е още по-интуитивен и удобен за използване, отколкото преди.

MS Outlook 2019 иначе се предлага само като фиксиран компонент на съответната версия на Office или от количество от 5 лиценза, но в Wiresoft можете да закупите програмата за електронна поща и поотделно - и то на особено ниска цена. Купувачите на Outlook 2019, които биха искали да използват всички негови нови предимства, трябва да отбележат, че Office-софтуерът работи обаче само под Windows 10.

В онлайн магазина на Wiresoft можете да получите не само тази актуална версия на Outlook 2019, но и по-стари, както и други Office-програми особено евтини като версия за покупка. Всички интересни нови функции в Outlook 2019 можете да намерите в следния подробен преглед.

Най-важните нови функции в Outlook 2019 за Windows

Outlook 2019 съдържа редица подобрения и нови функции в сравнение с предишната версия, които правят ежедневното организиране на електронната поща, срещите и задачите още по-ефективно. Много от опростяванията са особено полезни в детайлите и улесняват съсредоточаването върху същественото: от класифицирането на входящите имейли според тяхната значимост през услугата Safe Link за откриване на вредни връзки до организирането на срещи в различни часови зони.

Входящата поща с релевантност се справя с всеки поток от имейли

Функцията "Inbox with Relevance" буквално помага на потребителите да отделят зърното от плявата - тъй като днешният имейл трафик за съжаление съдържа много излишни, ако не спам, то поне такива със зловредни прикачени файлове, в допълнение към наистина важните съобщения.

Функцията разделя входящата поща на два раздела, обозначени като "Съответни" и "Други". Най-важните съобщения, разбира се, се съхраняват в първия раздел, докато потребителят е информиран и за други имейли, които са класифицирани в раздел "Други", и може да ги прегледа, като превключи раздела. Допълнителни функции, като например "Фокусирано ", могат да се използват за еднократно или общо сортиране на отделни имейли в другия раздел според нуждите. Въпреки това за използването на Inbox with Relevance е необходим акаунт в Microsoft Exchange.

Лесно сортиране на имейли

За потребителите, които не искат да активират Входяща поща с релевантност или които работят без Exchange акаунт, в Outlook 2019 вместо това отново са налични различни опции за сортиране, както и филтърът "Непрочетено" в списъка със съобщения.

Маркиране на имейли като "прочетени" при изтриването им

Особено при голям трафик на имейли бързият преглед на всички непрочетени писма е особено важен, така че нищо да не бъде пропуснато. Много от съобщенията обаче са несъществени и се изтриват непрочетени. Всички такива непрочетени съобщения, намиращи се в папката "Изтрити елементи", вече могат да бъдат маркирани като прочетени само с няколко кликвания, без да се налага да щракате върху всяко от тях поотделно.

Режимът "Фокус" в Outlook 2019 улеснява концентрацията

Новоинтегрираният режим за фокусиране също заслужава специално внимание, който има точно обратната цел, а именно да предпазва потребителя от другите активни програми, както и от съобщенията, докато чете имейли или организира срещи, като временно ги скрива

Вслушване в съдържанието на имейли

Когато офисът е зает и времето е малко, четенето на имейли с обширно съдържание може да ви забави. Outlook 2019 предлага решение на този проблем, като позволява имейлите да се четат на глас дори в рамките на програмата, докато получателят може да изпълнява други, по-важни задачи в същото време.

Сигурност на имейлите с услугата Safe Link на Microsoft

В Outlook 2019 също така се поставя специален акцент върху сигурността на данните в имейлите.

Новата услуга Safe-Link предпазва от зловреден софтуер и фишинг имейли, особено скрити във връзки. Вградените в писмото връзки се показват с много по-добър предварителен преглед, докато във фонов режим скенер в реално време надеждно филтрира зловреден софтуер и фишинг връзки.

Оптимизирано за докосване използване на Outlook 2019

Потребителите на таблети и смартфони могат да използват Outlook още по-лесно благодарение на новата интеграция на жестове. За тази цел жестовете "Плъзгане наляво" и "Плъзгане надясно" са налични за действия като "Отбелязване като прочетено", "Изтриване", "Архивиране", "Флаг" и "Няма", които могат да се задават индивидуално.

Показване на три часови зони за планиране

Глобалното сътрудничество между компаниите поставя нови изисквания към организацията на проектите и срещите. Outlook 2019 вече предлага възможност за добавяне на няколко часови зони към календара. Това показва наличното местно време на всеки, което улеснява избора на подходящо за всички време при планиране на международни срещи.

Не пропускайте напомняния за среща

За да не пропускате важни срещи, Outlook 2019 предлага няколко начина за напомняне за тях. Тук е възможно по избор да се покаже видимо напомняне над отворения в момента прозорец или да се привлече вниманието към него чрез дискретно мигане в лентата на задачите.

Показване на участниците в дадена среща

За да разберете кой присъства на среща, организирана от някой друг, Outlook 2019 вече ви позволява да преглеждате отговорите на други хора на съответната заявка на собствения си компютър.

Подобряване на визуалното въздействие на имейлите с помощта на SVG файлове

Имейлите могат да придобият информационно съдържание и въздействие и чрез визуално съдържание, например като изпращачът вмъкне векторна графика - наричана още Scalable Vector Graphics (SVG). Outlook 2019 включва селекция от такива SVG мотиви, които могат да се използват безплатно.

Предимството на векторните графики е, на първо място, тяхната мащабируемост: това означава, че те могат да се увеличават или намаляват без загуба на качеството на изображението, както и да се завъртат по желание. Освен това са налични различни филтри за редактиране, например за промяна на цвета.

Достъпна комуникация в Outlook 2019

Outlook 2019 предлага и възможност за комуникация без бариери, така че имейлите и т.н. да могат да бъдат прочетени и разбрани и от хора с увреждания. По този начин програмата прилага международно валидни стандарти. В списъка "Препоръчани действия" се показват съответните решения за всеки случай. Поддържащата корекция на грешки вече може да бъде активирана в Outlook 2019 при съставяне на съобщение, така че нищо да не пречи на спонтанното съставяне на съобщения. Предложенията за автоматични подобрения могат да бъдат приети с едно кликване и да се приложат автоматично в Outlook.

Системни изисквания за Outlook 2019

Outlook 2019 е наличен за Windows в 32- и 64-битови версии. По подразбиране е инсталирана 32-битовата версия. Предимството му е по-голямата съвместимост с много други приложения и добавки, които могат да се използват заедно с програмите Office.

  • Операционна система - изисква се: Windows 10 или Windows Server 2019
  • Процесор: Двуядрен, 1,6 GHz или по-висок
  • Място на твърдия диск: поне 16 GB (32 бита) или поне 20 GB (64 бита)
  • RAM: мин. 2 GB RAM (32 бита) или мин. 4 GB RAM (64 бита)
  • Графична карта: мин. 1280 x 768 пиксела, мин. DirectX 9 с WDDM 2.0 - препоръчително: DirectX 10

Купете Outlook като отделна програма от Office Suite 2019 евтино в Wiresoft

Като класически компонент на пакетите на Microsoft Office, Outlook 2019 обикновено е наличен само в рамките на съответния пакет Office. Wiresoft, от друга страна, също предлага Outlook 2019 за продажба като самостоятелна програма - за разлика от повечето други доставчици на софтуер на Microsoft. По този начин вие печелите два пъти при закупуване на софтуер с Wiresoft, ако не искате да използвате друга програма Office, защото получавате Outlook 2019 индивидуално на особено ниска цена!

Вашите предимства при закупуване на Outlook 2019 от Wiresoft: Закупувате лиценз за един потребител, който нито ви задължава да скъп абонамент с платени актуализации, нито има някакви ограничения на функционалността. Това е версия за закупуване, която е регистрирана само за вас.

Сигурна покупка на софтуер с Wiresoft: Лицензът за Outlook 2019 за един потребител, който купувате в нашия магазин за софтуер, обикновено идва от лиценз за по-голям обем или е използван софтуер, който вече не се използва от първоначалния купувач. Наборът от функции тук е 100% използваем и напълно идентичен с Outlook 2019, който също е включен в Office Suite 2019. Като реномиран дилър на употребяван софтуер на Microsoft, Wiresoft предлага само официални пълни версии, които са идентични с програмите на Microsoft, предлагани в други магазини.

Купуването на употребяван софтуер в Wiresoft е абсолютно законно и без риск: нито вие, нито ние се намираме в правно опасна зона! Освен това всяка програма на Microsoft, предлагана в Wiresoft, независимо дали е използван софтуер или част от лиценз за обем, е тествана от нас за действителна, безупречна използваемост, така че да може да се използва пълноценно и неограничено време след приключване на покупката и изтеглянето.

Особено частни потребители или фрийлансъри и малки фирми могат да се възползват от всички предимства на Outlook 2019 с покупката на софтуер от Wiresoft. В софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите не само Outlook, но и всички други програми на Office за продажба, както и много други програми на Microsoft.

Ако имате някакви въпроси относно Outlook 2019 или друга програма Office, просто използвайте нашите експертни съвети по имейл, телефон и чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT OUTLOOK 2019"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OUTLOOK 2019"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории