Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
legal-header

 

ЗАКОНЕН ЛИ Е WIRESOFT? НИЕ РАЗЯСНЯВАМЕ!

 

Поради невероятно ниските цени на нашите продукти, съчетани с професионалната ни поддръжка, отново и отново ни питат дали Wiresoft е законен. По-долу ще опишем защо може да се вярва на бизнес модела на Wiresoft.

ПРАВНА СИТУАЦИЯ: ПРАВЕН БИЗНЕС МОДЕЛ НА WIRESOFT

 

Като компания, основана през 2010 г., Wiresoft Group вече може да се похвали с дванадесетгодишен опит. Wiresoft вече е международна компания за електронна търговия, която развива дейност не само в Германия, но и в 26 други държави. Повече от 40 колеги могат да се похвалят с милиони доволни клиенти, които се доверяват на нас, на нашите продукти и услуги.

Благодарение на доказаната ни концепция за продажби можем да предлагаме само оригинални продукти от известни производители на атрактивни цени във всички онлайн магазини Wiresoft. Разбира се, избраният от Wiresoft канал за дистрибуция е законен и съответства на правното положение.

За да сме сигурни, че концепциите ни за дистрибуция са напълно съобразени със закона, ние редовно се подлагаме на проверки от юристи. В края на 2021 г. проведохме още един правен одит, за да се уверим, че нашият бизнес модел все още е валиден при настоящата правна ситуация и следователно Wiresoft е законен. За тази цел се обърнахме към една от най-реномираните германски правни кантори, която извърши правен преглед на нашия бизнес модел. При правния одит се проверяват по-специално процесът на възлагане на обществени поръчки, закупените и продадените продукти, както и съответното правно основание. Въз основа на това правната класификация на бизнес модела се извършва накрая от упълномощения адвокат. Резултатът от тази правна проверка е положителен: бизнес моделът на Wiresoft е законен и допустим съгласно закона за авторското право.

ВНИМАТЕЛНИ ПРОВЕРКИ НА ИЗТОЧНИЦИТЕ НА ЗАКУПУВАНЕ:

WIRESOFT СЪГЛАСЕН СЕРИОЗНО

 

Освен това редовно и безкомпромисно проверяваме нашите глобални източници на поръчки, за да гарантираме, че закупените от нас продукти са подходящи за препродажба в целевата икономическа зона и са безупречни във всяко отношение. Освен това получаваме допълнително потвърждение, че всички продукти наистина са одобрени за предвидената икономическа зона. Ето защо източниците ни за закупуване трябва да отговарят на най-строгите стандарти. Wiresoft действа сериозно: снабдяваме се само от официални дистрибутори на производителите и първи купувачи, които отговарят на всички изисквания на 100%.

Това гарантира, че Wiresoft действа сериозно и законосъобразно. Във всички онлайн магазини, без изключение, се предлагат продукти, които са разрешени за продажба в съответните икономически зони и функционират перфектно.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ: WIRESOFT Е ЗАКОНЕН И НАДЕЖДЕН

 

Чрез нашата последователна проверка и на базата на одобрени от адвокати основания гарантираме, че покупките в Wiresoft са законни и юридически издържани - вече повече от 12 години.

Ако имате някакви съмнения относно законността на бизнес модела на Wiresoft, като краен клиент винаги можете да се свържете с нашата професионална служба за обслужване на клиенти. Ако сте бизнес клиент, вашето лично лице за контакт с удоволствие ще ви съдейства.

за нас-3

Сохейл Хосейни
Управляващ директор

правна марка
 
 
Категории