Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10451
 • KV3-00309
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
253,90 Лв. * 280,90 Лв. * (9,61% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  64bit


С новия Windows 11 Enterprise особено големите компании, които имат особено високи изисквания към сигурността на операционната система, получават максимален брой функции и възможности за ефективно управление на всички съответни задачи. Windows 11 Enterprise е специално разработен за хибридната работа в такива компании и организации, които изискват повишена сигурност, а също и по-всеобхватно администриране. Това издание предлага по-високо ниво на защита, включително защита, базирана на виртуализация, и защитена от хипервайзор цялост на кода. Вместо да използват пароли, потребителите се логват удобно и сигурно чрез Windows Hello for Business с многостепенна автентикация.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"

Windows 11 Enterprise - най-всеобхватната операционна система на Microsoft за професионални потребители

С новия Windows 11 Enterprise по-големите компании, които поставят особено високи изисквания към сигурността на операционната система, получават максимален брой функции и възможности за ефективно управление на всички съответни задачи. Windows 11 Enterprise е специално разработен за хибридни системи, работещи в такива компании и организации, които се нуждаят от повишена сигурност и по-всеобхватно управление. Това издание предлага по-високо ниво на защита, включително защита, базирана на виртуализация, и защитена от хипервайзор цялост на кода. Вместо да използват пароли, потребителите се логват удобно и сигурно чрез Windows Hello for Business с удостоверяване на няколко нива.

Windows 11 Enterprise предлага максимален брой функции и се предлага в 2 версии:

 • Windows 11 Enterprise E3 включва повече функции за сигурност и контрол, както и усъвършенствани функции за управление.
 • Windows 11 Enterprise E5 разполага и с Microsoft Defender for Endpoint с още по-усъвършенствани функции за управление.

Windows 11 Enterprise се представя с нов интерфейс на работния плот, който прави работата с компютъра още по-интуитивна, а оттам и по-удобна за потребителя. Сред най-забележителните нововъведения са атрактивният "плаващ дизайн" с плаващи елементи, преработеното стартово меню с централно управление, интегрирането на "Отбори" в лентата със задачи, допълнително подобрената функция за търсене, оптимизираните опции за работа с докосване, цифрова писалка и гласово разпознаване, както и "тъмният режим" за целенасочена работа.

Тези 64-битови пълни версии на Windows 11 Enterprise не се предлагат в редовната търговия със софтуер за частни клиенти или индивидуално: С Wiresoft имате възможност да закупите тези версии като използван софтуер и следователно също като индивидуални лицензи и по този начин да се възползвате от предимствата на бизнес функциите, както и на производителността.

За повече информация относно новите характеристики и функции на Windows 11 Enterprise, моля, вижте следния преглед - както и личен контакт със служител на Wiresoft в чата на живо.

Windows 11 Enterprise просто предлага повече за бизнеса

Новият Windows 11 Enterprise предлага максимален брой функции и инструменти, които са от голямо значение за администрирането на потребители и крайни устройства, особено в големи компании с много служители.

Windows 11 Enterprise се предлага в два варианта, съобразени с различните размери и нужди на компаниите от сигурност:

Windows 11 Enterprise E3 - със следните функции:

 • Разнообразни възможности за внедряване на операционната система, включително контролирани актуализации
 • Изчерпателни опции за управление на устройства и приложения
 • Управление на печата без сървър за универсален печат
 • Разширена защита срещу най-новите заплахи за сигурността

Windows 11 Enterprise E5 - включва също:

 • Microsoft Defender - пълното цялостно решение специално за по-големи предприятия, използващи защита на крайни точки, предоставяна чрез облака, чрез функции като:
 • Защита на крайни точки, откриване и реагиране
 • Управление на риска за сигурността
 • Mobile Threat Defense (MTD) за откриване на заплахи и рискове на мобилни устройства, като например мобилен фишинг

Още по-всеобхватна защита от заплахи с Microsoft Defender за Windows 11 Enterprise E5

С Microsoft Defender за Windows 11 Enterprise E5 организациите получават уникална информация за заплахите и се възползват от опита на експерти по сигурността от световна класа с усъвършенстван мониторинг, анализи и поддръжка.

Това цялостно автоматизирано решение за сигурност специално защитава крайните точки в облака - включително откриване на крайни точки и реагиране - с функции, включващи:

 • оценка, базирана на риска, намаляване на повърхността на атаките и защита от следващо поколение, базирана на поведението, богати функционални API и унифицирано управление на уязвимостите за предприемане на незабавни и подходящи действия
 • особено защита срещу нов полиморфен и метаморфен зловреден софтуер - в допълнение към заплахите, базирани на файлове и без файлове
 • Усъвършенствани поведенчески анализи и машинно обучение откриват атаки и експлойти от нулев ден чрез мониторинг на поведението
 • Намаляване на повърхността на атака в организациите, които са уязвими към киберзаплахи
 • Хардуерно базирана изолация за защита на целостта на системата - както при стартиране, така и по време на изпълнение чрез локални и отдалечени доказателства
 • Изолиране на контейнери за Microsoft Edge за защита от злонамерени уебсайтове

Други нови функции в Windows 11 Enterprise

Потребителите ще могат да се възползват и от много други функционалности на новия Windows 11 Enterprise Edition - голяма част от тях са допълнителните функции за сигурност, но освен общите оптимизации има и редица интересни нововъведения в областта на системното управление.

Защита

По отношение на сигурността в Windows 11 Enterprise са налични следните функции:

 • Hyper-V е технология за визуализация, която позволява операционните системи да работят като виртуални компютри. Предимствата на Hyper-V включват по-ниско използване на капацитета на сървърите, както и намалено използване на енергийни ресурси, и по-висока сигурност поради отделното изпълнение на виртуалните услуги.
 • BitLocker е ефективна технология за сигурно криптиране на твърди дискове - особено от мобилни устройства като таблети и лаптопи. С "BitLocker To Go" могат да се криптират и USB памети и външни твърди дискове.
 • Пясъчникът на Windows позволява използването на виртуализирана версия на Windows 11, без да се инсталира VHD (виртуален твърд диск), за да се тестват непознати програми и приложения.
 • Защитата на приложенията на Windows Defender (WDAG) дава възможност за използване на браузъра в своеобразна пясъчна кутия. Това дава възможност да се предотвратят атаки, които се случват при сърфиране в интернет, като се изолират уебсайтове, обявени за недостоверни, както и файловете Word, PowerPoint и Excel и по този начин се предотвратява достъпът им до надеждни данни в компанията.

Управление

В по-големите компании диференцираното администриране на голям брой индивидуални потребители или групи е предизвикателство, което не бива да се подценява. Windows 11 Enterprise предоставя нови функции за тази цел:

 • Групови политики за управление на крайни устройства, както и на потребителски акаунти и потребителски групи, както за права на достъп до данни и устройства, така и за актуализации - например при спазване на крайни срокове - и за оптимизиране на съхранението (Storage Sense).
 • В режим на киоск всеки служител получава потребителски акаунт с отделна идентичност, което опростява конфигурирането на крайните устройства.
 • Чрез приложението за отдалечен работен плот е възможен отдалечен достъп от персонален компютър, таблет или смартфон от отдалечено място, за да се използва собственият компютър в офиса на компанията.
 • Microsoft Business Store предоставя приложения на централно място, които могат да бъдат предоставени на определени потребители.

Общи нововъведения с Windows 11 Enterprise

Windows 11 съдържа и много функции от версията Enterprise Edition, както и допълнения, които предлагат на потребителите нов вид и усещане при работа - напр. с:

 • "Плаващ дизайн": новият дизайн на интерфейса на работния плот на Windows 11 се отличава с прозрачни, плаващи прозорци, които му придават триизмерен вид, както и с нов тапет, наподобяващ сгънат плат, и много нови системни икони.
 • "Segoe Fluent" е новият дизайн за изобразяване на глифите. Segoe Fluent се основава на три принципа: Глифът съдържа само подробностите, които са необходими за предаване на значението (минимални). Всеки глиф се основава на прости геометрични форми (Basic) и има лесен за разбиране модерен стил (Evolved).
 • Новият дизайн на "Слънчевата долина" се отличава със заоблените ъгли на елементите. Освен това по-рядко използваните функции вече са изчезнали от менюто, така че по-важните функции да се достигат по-бързо.
 • Новото стартово меню на Windows 11 Enterprise вече не показва "живите плочки", както преди, а е по-ориентирано към външния вид и усещането на смартфоните на Microsoft - в резултат на това потребителите вече намират единен потребителски интерфейс за всички видове крайни устройства.
 • Лентата на задачите - включително новите икони - вече е центрирана в долната част на екрана, като позицията може да бъде подравнена наляво, както преди. Тя съдържа и комуникационната платформа Teams, която вече замества Skype; потребителите могат да чатят или да участват във видеоконференции с едно кликване.
 • В информационния център центърът за известия е отделен от бързите настройки, а щракването върху датата показва календара.
 • Пропуснатите от мнозина уиджети се завръщат, като в лентата с новини "Новини и интересни теми" могат да се добавят уиджети от други доставчици.
 • Новият режим за таблети включва повече жестове с докосване и подобрена екранна клавиатура.
 • С Windows 11 могат да се използват и приложения за Android или да се свърже смартфонът.
 • Сред добавките в Windows 11 Enterprise са също така нов инструмент за изрязване на скрийншоти, нов калкулатор с допълнителни функции, нов дизайн на браузъра Microsoft Edge и др.

Доказани изключителни функции на Windows 11 Enterprise

В текущата версия на Windows 11 Enterprise доказаните функции от предишната версия вероятно ще бъдат отново на разположение, като:

 DirectAccess за отдалечени потребители, за да използват свързаността на мрежовите ресурси дори без VPN връзка

 • Windows To Go Creator, който позволява на потребителите да използват Windows 11 Enterprise на USB памет или USB твърд диск дори на чуждо крайно устройство,
 • AppLocker: тук се определят правилата за използване на приложенията на компютъра на предприятието, включително бели списъци
 • BranchCache оптимизира широчината на честотната лента и подобрява скоростта
 • Универсалният филтър за запис съхранява данните в основната памет, така че те да са на разположение до рестартиране
 • Credential Guard защитава данните за вход чрез "виртуално базирана защита", изолирана от останалата част на операционната система
 • Защитата на устройствата позволява работните станции да бъдат конфигурирани така, че да могат да се изпълняват само определени приложения
 • Анализът на работния плот е облачно базирана услуга, която предоставя информация за полезни актуализации на клиентите на Windows.

За повече информация относно наличието на тези и други функции на предварителната версия на Windows 11 Enterprise, моля, разговаряйте с представител на Wiresoft.

Изисквания за хардуер за Windows 11 Enterprise

Windows 11 Enterprise може да се инсталира на 64-битова версия. За да използвате една от тях на местен компютър или лаптоп без ограничения, хардуерът му трябва да отговаря на определени изисквания, които се различават от тези за предишните версии. Освен това в Windows 11 Enterprise Edition вече могат да се инсталират до 2 TB RAM вместо 128 GB и се поддържат максимум 2 пълноценни процесора или 128 процесорни ядра. За повече подробности се свържете с представител на Wiresoft. Прилагат се следните минимални изисквания:

 • Процесор: Двуядрен процесор (1 GHz) с 64-битова поддръжка
 • Памет: 4 GB RAM
 • Място на твърдия диск: 64 GB (64-битова версия)
 • Система: UEFI версия 2.3.1 или по-висока с активирана функция Secure Boot за сигурно зареждане
 • Фърмуер: Trusted Platform Module (TPM) версия 2.0
 • Графична карта: DirectX 12 с драйвер WDDM 2.0
 • Дисплей: Висока разделителна способност (720p), по-голям от 9 инча, 8-битов цветен канал

Купете Windows 11 Enterprise E3 и E5 още днес като използван софтуер на ниски цени в онлайн магазина на Wiresoft

Новата операционна система Windows 11 Enterprise вече се предлага в двете версии Enterprise E3 и Enterprise E5 като употребяван софтуер в софтуерния магазин на Wiresoft - следователно те не само са достъпни за вас на значително по-ниска цена от сравнимите нови стоки, но вече не важат и ограниченията за нови софтуерни лицензи Enterprise, които се прилагат за продажби на частни клиенти, както и за единични лицензи като цяло. Освен това при закупуване на употребяван софтуер от Wiresoft можете да се възползвате и от следните предимства:

 • При закупуването на Microsoft Windows 11 Enterprise Edition клиентите на Wiresoft получават оригинален софтуерен лиценз, който преди това е бил закупен от компания и продаден на Wiresoft.
 • Правното основание за препродажбата на използвания софтуер Windows 11 Enterprise е приложимото законодателство, което разрешава продажбата на софтуер на Microsoft, както и закупуването и използването му.
 • Софтуерът Windows 11 Enterprise се описва като "употребяван", когато се препродава, като "употребяван" не означава никакви ограничения на функционалността му или че той действително е бил използван.
 • Ако софтуерът Windows 11 Enterprise вече е бил инсталиран или активиран от предишния купувач, той е бил изтрит отново, преди да бъде продаден на Wiresoft, за да може да бъде използван отново на 100% наново.
 • Този използван софтуер Windows 11 Enterprise, предлаган за препродажба от Wiresoft, също е тестван за пълна използваемост преди продажбата.
 • Софтуерният лиценз за Windows 11 Enterprise, предлаган за продажба като използван от Wiresoft, както и друг използван софтуер на Microsoft, не е нито ограничена използваема, нито ограничена във времето тестова версия, а софтуерен продукт, разрешен за вас самите, който ще бъде активиран след покупката ви.
 • След успешно завършената покупка софтуерът Windows 11 Enterprise е незабавно достъпен за вас чрез електронно изтегляне на софтуер (ESD).
 • Когато купувате използван лиценз за софтуер на Microsoft от Wiresoft, можете да сте сигурни, че винаги купувате и използвате оригинален и законен продукт на Microsoft.

Ако имате някакви допълнителни въпроси относно закупуването на Windows 11 Enterprise E3 или E5 като използван софтуер или друго издание на новата операционна система Windows 11, както и по-стари версии на Windows или друг софтуер на Microsoft, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
3 513,90 Лв. *
Категории