Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10046
 • KV3-00260
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
86,90 Лв. * 95,90 Лв. * (9,38% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  32bit/64bit


Windows 10 Enterprise предлага на потребителите максимална производителност и е специално разработен за по-големи компании - предлага се от Wiresoft на ниска цена вместо лиценз за обем! Windows 10 Enterprise е операционната система на тази версия на Microsoft, която съдържа най-голям обхват от функции от всички издания - много от тях са включени изключително тук, наред с другото обширно управление на приложенията, както и достъп до Microsoft Long Term Servicing Branch, специална форма на актуализиране на Windows, при която се инсталират само актуализации на сигурността, но не и функции.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"

Windows 10 Enterprise - операционната система на Microsoft за фирми

Windows 10 Enterprise предлага на потребителите максимална производителност и е разработен специално за по-големи компании - предлага се от Wiresoft като единичен лиценз вместо като лиценз за обем!

Windows 10 Enterprise е операционната система на тази версия на Microsoft, която съдържа най-голям обхват от функции от всички издания - много от тях са включени изключително тук, наред с другото обширно управление на приложенията, както и достъп до клона за дългосрочно обслужване на Microsoft, специална форма на актуализация Windows, при която се инсталират само актуализации на сигурността, но не и функции.

Windows 10 Enterprise разполага с познатия удобен интерфейс с типичния за Microsoft вид на плочките, който може да се персонализира според личните предпочитания. Изданието Enterprise Edition също така има и това предимство за купувачите, че тази операционна система може да се използва и на по-стари хардуерни системи - за много потребители това е важна характеристика, която решава покупката. В онлайн магазина на Wiresoft можете да получите Windows 10 Enterprise като единична версия, както и други издания на Windows 10 и много други програми на Microsoft. Следващият преглед представя, освен общия преглед, и специалните функции на Windows 10 Enterprise.

Специални, ексклузивни функции на Windows 10 Enterprise

В сравнение с издания като Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise предлага множество функции и инструменти, които предлагат решаваща добавена стойност особено за средни и най-вече големи компании, както по отношение на сигурността на крайните устройства и данните, така и по отношение на възможностите за администраторите при прилагане на групови политики и управление на потребителски акаунти. Пълна информация за Windows 10 Enterprise по-долу:

 • DirectAccess: С DirectAccess отдалечените потребители могат да използват свързаността на мрежовите ресурси дори без VPN връзка, тъй като отдалечените клиентски компютри остават свързани с корпоративната мрежа чрез криптирана връзка. ИТ администраторите могат също така да управляват всички клиентски компютри чрез DirectAccess. Особено мобилните потребители работят най-добре с DirectAccess, дори в среда с няколко сайта. След като бъдат конфигурирани, техните преносими компютри автоматично се свързват с корпоративната мрежа чрез интернет. DirectAccess също така улеснява управлението на груповите политики.
 • Създател наWindows To Go: Windows To Go инсталира Windows 10 Enterprise на USB памет или USB твърд диск, така че потребителите винаги да имат операционната система със себе си и следователно да могат да я използват на устройство на трета страна. Всички данни остават записани на носителя на данни.
 • AppLocker: С AppLocker могат да се дефинират правила за това кои приложения могат да се стартират на компютър Windows 10 Enterprise. Възможно е също така да включите в белия списък доверени приложения.
 • BranchCache: Фирмите, които използват глобална мрежа (WAN), могат да оптимизират нейната честотна лента с BranchCache; освен ниските усилия за внедряване, функцията подобрява и скоростта.
 • Универсален филтър за запис - UWF: С този филтър данните вече не се съхраняват постоянно в системата, а се прехвърлят в основната памет, където са на разположение до рестартиране. След това това виртуално покритие се изтрива - дори когато гост потребител излезе от системата, например.
 • Credential Guard: Този инструмент за сигурност защитава идентификационните данни с помощта на технология за сигурност, базирана на виртуализация. Данните се съхраняват изолирано от останалата част на операционната система и следователно са много по-добре защитени.
 • Защита на устройствата: Това дава възможност на администраторите да конфигурират работните станции така, че да могат да се изпълняват само определени приложения - идеално за настройка на киоск компютри. Чрез създаването на бял списък се разрешава стартирането само на приложения, които отговарят на политиката за цялост на кода, което предотвратява активирането на неизвестен досега зловреден софтуер.
 • Windows 10 Long Term Servicing Branch - LTSB: Тази ексклузивна функция на Windows 10 Enterprise увеличава производителността на компютъра, тъй като, за разлика от други издания на Windows 10, актуализациите не се извършват постоянно, а само на по-дълги интервали. Прави се разлика между инсталирането на актуализации на сигурността и това на функциите. LTSB е известен и като Long Term Servicing Channel (LTSC). На потребителите се предлагат само актуализациите и функциите, публикувани през този период, приблизително на всеки 2-3 години, и те могат да ги инсталират или отхвърлят.
 • Анализ на работния плот: Базираната в облака услуга е интегрирана в Microsoft Configuration Manager и предоставя информация за полезни актуализации на съответните клиенти Windows, като наред с това създава и опис на приложенията, които се изпълняват в дадена компания, и предоставя информация за тяхната съвместимост с последните актуализации на функциите Windows 10.

Други бизнес функции и др. на Windows 10 Enterprise

Освен тези ексклузивни функции, следните функции са включени само в Windows 10 Enterprise и Pro:

Широки възможности за използване

Windows 10 разширява възможностите на приложенията за потребителите с редица функции, като например:

 • Приложение за отдалечен работен плот: С приложението за отдалечен работен плот потребителите могат да използват друго, локално отдалечено терминално устройство, сякаш седят пред собствения си компютър или таблет: чрез връзка с шлюз RDS се показва интерфейсът на работния му плот, който може да се използва, включително всички програми.
 • Режим "Киоск": С режима "Киоск" различни потребители могат да използват компютъра Windows 10, без да получават достъп до други важни данни или определени функции на основния потребител. Това позволява да се създаде отделен потребителски акаунт за всяко упълномощено лице, което предоставя достъп до определените данни и функции само на съответния влязъл в системата потребител.
 • Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE): Режимът Enterprise Mode значително намалява проблемите със съвместимостта с по-стари уеб приложения, като им позволява да работят на Windows 10; той също така предоставя на Enterprise Mode Site List Manager различни опции при визуализиране на уеб страници.
 • Клиент на Hyper-V: Windows 10 Enterprise включва технологията Hyper-V за стартиране на множество операционни системи в собствена виртуална машина (VM). Това позволява по-добро използване на наличното пространство за съхранение, а динамичното управление на съхранението улеснява паралелната работа на няколко виртуални машини.

Разширени възможности за управление

Администраторите разполагат с оптимизирани възможности за управление на потребителите и техните компютри с Windows 10:

 • Груповите политики се дефинират локално чрез редактора gpedit.msc и се управляват в съответствие с определени спецификации: По този начин инсталирането на актуализации може да се контролира съгласно определени правила, например с крайни срокове за изпълнение, които определят кога най-късно трябва да се инсталира определена актуализация, но също така може да се конфигурира централно оптимизиране на паметта чрез Storage Sense за изтриване на ненужни файлове.
 • Присъединяване към домейн: Присъединяването към домейн опростява управлението на компютри и потребителски акаунти чрез членство в домейн в Active Directory. Офлайн присъединяването към домейна позволява на администраторите да добавят компютър към домейна офлайн - предимство за потребители, които работят мобилно и без мрежова връзка чрез контролер на домейна.
 • Windows Business Store: С достъп до Windows Business Store и използване на Azure Active Directory наличните там софтуерни продукти могат да бъдат закупени и внедрени централизирано за всички крайни устройства в мрежата.

Повишена сигурност

ВWindows 10 е подобрена и сигурността на данните и потребителите, за да се осигури още по-свободна работа:

 • BitLocker: Тази функция специално защитава мобилни устройства, като таблети и лаптопи, в случай че бъдат откраднати или изгубени. Чувствителните или личните данни в тях са надеждно криптирани с BitLocker, за да не може да се злоупотреби с тях. BitLocker To Go" може да се използва и за криптиране на USB памети или външни твърди дискове.
 • Windows Defender System Guard: WDSG е специален защитен слой, който предпазва операционната система Windows 10 от атаки при стартиране, когато обичайните програми за защита от вируси все още не са активирани.
 • Защита на данните на предприятието (EDP ): Тази функция на Windows 10 позволява целенасочена защита на бизнес данни, например на лаптоп, чрез управление на правата в Active Directory, което е активно и когато данните се преместват на друго място или се изпращат като прикачен файл. EDP също така предотвратява инсталирането на несигурни приложения.
 • Интелигентна графика за сигурност: ISG анализира мерките за сигурност, въведени в корпоративната мрежа, и предлага значими подобрения, ако има недостатъци.

Други характеристики и функции на Windows 10

Следните инструменти са включени и в операционните системи Windows 10 или представляват подобрения на съществуващи функции - за още по-добро и по-сигурно изживяване на Windows:

 • Windows Hello: Сигурната алтернатива на паролите - влизайте с пръстов отпечатък или чрез разпознаване на лице, локално или с уеб акаунт.
 • Snap Assist: Инструментът идеално разделя наличната област на дисплея между активните прозорци - с Corner Snap могат да се показват до четири прозореца едновременно.
 • Cortana: Гласовият асистент Cortana е активиран по подразбиране в Windows 10, но може и да бъде деактивиран, например за да не се изтощава батерията или по причини за защита на данните.
 • Непрекъснатост: Това позволява безпроблемна работа или игра, докато локалният компютър работи на друго крайно устройство. На таблети и смартфони всички функции са достъпни чрез виртуалната клавиатура, а дисплеят на работния плот се адаптира автоматично към съответния формат.
 • Windows Защита на информацията: Защита срещу изтичане на данни без ограничения за потребителите. WIP защитава не само данните, но и приложенията от кражба и манипулиране чрез криптираща файлова система - EFS.

Изисквания за хардуер за Windows 10 Enterprise

За да може Windows 10 Enterprise да работи безпроблемно на компютър или лаптоп с вградения по-широк набор от функции, хардуерът трябва да отговаря на определени минимални изисквания Windows Въпреки че 10 Enterprise се предлага в 32-битова и 64-битова версия, ако е възможно - особено на по-нов компютър - трябва да се инсталира 64-битовата версия, за да могат да се използват всички програми и приложения. Компютърът трябва да отговаря на следните технически характеристики, за да се инсталира Windows 10 Enterprise:

 • Процесор или SoC (System-on-a-Chip - за смартфони): 1 GHz
 • RAM: 1 GB за 32-битова или 2 GB RAM за 64-битова операционна система
 • Място на твърдия диск: 16 GB за 32-битова или 20 GB за 64-битова операционна система
 • Графики: Дисплей 800 x 600, DirectX 9, с драйвер WDDM 1.0
 • Разпознаване на речта на Cortana: Hi-Fi микрофонна решетка
 • Чип TPM (v1.2) за поддръжка на виртуализация (Intel VT-x или AMD-V и Second Level Address Translation)

Windows 10 Enterprise Купете евтино в Wiresoft в онлайн магазина

Windows 10 Enterprise обикновено се предлага от Microsoft само като лиценз за обем. В онлайн магазина на Wiresoft обаче можете да закупите и операционната система Windows 10 Enterprise като единичен лиценз - при това на особено ниска цена като използван софтуер - с идентичен набор от функции.

Този лиценз на Windows 10 Enterprise Edition, който предлагаме за закупуване, е част от предишен лиценз за обем, закупен от дадена компания. Чрез препродажбата му той е бил разбит и по този начин превърнат в отделни лицензи, които след това се квалифицират като използван софтуер или софтуер втора употреба. Въпреки това разделянето или обозначението като използван софтуер не предполага никакви ограничения по отношение на функционалността на този софтуер на операционната система Windows 10 Enterprise. 

Купуването на софтуер в Wiresoft е винаги безопасно за вас! Тази операционна система Windows 10 Enterprise, налична в магазина на Wiresoft, предлага не само особено изгодна цена, но и сигурност по време на покупката: чрез незабавно изтегляне на версия, идентична с оригиналния продукт на Microsoft. Активирането на вашия лиценз за Windows 10 Enterprise се извършва чрез включения валиден лицензен ключ.

Закупуването на Windows 10 Enterprise като употребяван софтуер в софтуерния магазин на Wiresoft не представлява никакъв правен проблем, тъй като търговията с такъв употребяван софтуер е ясно разрешена от закона, което се потвърждава и от многобройни правно обвързващи и публично достъпни съдебни решения.

Използваният софтуер предлага на нашите клиенти евтина алтернатива, за да могат да използват Windows 10 Enterprise Edition. Вие също можете да се възползвате от нашата евтина оферта за софтуер!

В софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите освен Windows 10 Enterprise Edition също и други версии на операционни системи Windows, както и други програми на Microsoft за изтегляне като евтини версии за закупуване. Ако имате въпроси относно Windows 10 Enterprise или друг софтуер на Microsoft, моля, свържете се с нас чрез чат, имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории