Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL Закупуването на Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL означава предоставяне на достъп на определено устройство до платформата Sharepoint. По този начин фирмен компютър или дори...
96,90 Лв. *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL Закупуването на Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL означава да дадете възможност на (друг) служител да има лесен достъп до фирмени документи и да си сътрудничи по проекти...
96,90 Лв. *

SharePoint Server 2019 CALоптимизирайте сътрудничеството си с най-добрите функции

SharePoint Server 2019 CAL предлагат усъвършенствано решение за сътрудничество и управление на информацията в организациите. Тези лицензи за клиентски достъп (CAL) ви дават достъп до усъвършенстваните функции на SharePoint Server 2019, за да подобрите работата в екип и да управлявате информацията ефективно.

Защо SharePoint Server 2019 CAL?

Най-съвременни инструменти за сътрудничество

С SharePoint Server 2019 CAL се възползвате от най-съвременните инструменти за сътрудничество. Независимо дали става въпрос за съвместна работа по документи в реално време или за интегриране на функции на социалните медии, тези CAL предоставят инструментите, от които се нуждае вашият екип.

Интуитивен потребителски интерфейс

Потребителският интерфейс на SharePoint Server 2019 е интуитивен и удобен за ползване. С атрактивен дизайн и лесни за разбиране функции запознаването с платформата е лесно, което спомага за приемането ѝ в цялата компания.

Мощни функции за търсене

Функциите за търсене на SharePoint Server 2019 CAL са мощни и значително улесняват намирането на подходяща информация. Търсете документи, страници и съдържание с лекота и увеличете ефективността на информационните си търсения.

Как мога да получа SharePoint Server 2019 CAL?

Мащабно лицензиране

SharePoint Server 2019 CAL предлага мащабируеми възможности за лицензиране. Изберете броя на лицензите, от които се нуждаете, в зависимост от изискванията на вашата компания. Увеличавайте употребата според нуждите, за да поддържате разходите за лицензи в съответствие с растежа си.

Безпроблемна интеграция

Интеграцията на SharePoint Server 2019 CAL в съществуващата ви ИТ инфраструктура е безпроблемна. Управлявайте лесно лицензите и използвайте обширните функции на SharePoint, за да издигнете сътрудничеството и управлението на информацията на следващо ниво.

Заключение

Оптимизирайте сътрудничеството и управлението на информацията във вашата компания с SharePoint Server 2019 CAL. Използвайте най-съвременните инструменти за съвместна работа, интуитивен потребителски интерфейс и мощни функции за търсене, за да увеличите производителността. Изберете мащабируеми опции за лицензиране и интегрирайте SharePoint Server 2019 CAL безпроблемно във вашата ИТ инфраструктура, за да отговорите на изискванията на последната актуализация на Google Help Desk.

Категории