Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10145
 • 36F-00341
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
97,90 Лв. * 107,90 Лв. * (9,27% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
MacOS  Висока Сиера, Сиера, El Capitan


Microsoft Outlook for Mac 2016 е все още много използвана версия на доказалата се -програма, с която може централно да се управлява и организира не само ежедневният трафик на електронна поща, но и контакти, срещи и задачи, за да се внесе повече ефективност в - ежедневието. Office Business Outlook for Mac 2016 се характеризира с голям набор от практични характеристики и полезни функции, които подпомагат продуктивността в офиса: Професионалистите, както и начинаещите, получават подкрепа за по-лесно изпълнение на всички ежедневни задачи. Обширните опции за търсене например помагат за управлението на много имейли, съдържание и контакти. По-специално, честото изпращане на прикачени файлове е не само по-бързо с for Mac 2016 благодарение на редица нови опции, но е и по-сигурно. Друга нова функция е възможността за задаване на индивидуални права за изпратените файлове на отделни адресати. Outlook

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"

Microsoft Outlook for Mac 2016 - доказаният софтуер Office за работа с macOS - като самостоятелна програма

Microsoft Outlook for Mac 2016 е все още много използвана версия на доказаната програма Office, с която може да се управлява и организира централно не само ежедневният трафик на електронна поща, но и контактите, срещите и задачите, за да се постигне по-голяма ефективност в ежедневния бизнес живот.

Outlook for Mac 2016 се характеризира с широк набор от практични характеристики и полезни функции, които подпомагат производителността в офиса: Както професионалистите, така и начинаещите могат да изпълняват всички ежедневни задачи с още по-голяма лекота. Обширните опции за търсене например помагат за управлението на много имейли, съдържание и контакти. По-специално, честото изпращане на прикачени файлове е не само по-бързо с Outlook for Mac 2016 благодарение на редица нови опции, но е и по-сигурно. Друга нова функция е възможността за задаване на индивидуални права за изпратените файлове на отделни адресати.

С ясно организираните ленти за навигация на Outlook for Mac 2016 всички необходими функции са бързо достъпни в зависимост от приложението - за имейли, задачи, контакти и записи в календара. Освен това интерфейсът на десктопа на Outlook за Mac 2016 е преработен, като вече е оптимизиран и за работа със сензорни устройства.

MS Outlook за Mac 2016 може да бъде закупен от Wiresoft като самостоятелна програма на разумна цена - в противен случай той се предлага в обикновените магазини почти изключително като част от Office версия за Mac 2016. Освен това можете да намерите не само 2016 версия на Outlook за Mac в онлайн магазина на Wiresoft, но и по-старо или най-новото издание на софтуера за електронна поща.

Важни и практични нови функции на Outlook за Mac 2016

Потребителите на Mac, които обичат да използват Outlook за организиране на имейли, контакти и срещи, ще се възползват от новите функции, описани по-долу, както и от подобренията на съществуващите функции. Те не само помагат на потребителите да се справят по-добре с всекидневния поток от имейли, но и правят управлението на съдържанието и документите много по-бързо. Координацията на задачите също може да се управлява още по-ефективно.

Папки за интелигентно търсене за незабавно намиране на имейли и друго съдържание

Чрез създаването на виртуална папка за търсене потребителите на Mac могат да филтрират имейли или други елементи в Outlook 2016 и да ги показват в собствена папка, които отговарят на определен предварително зададен критерий за търсене. Една от възможните употреби например е да се покажат всички непрочетени имейли в пощенска кутия на Outlook, които са били автоматично запазени в различни папки. По подобен начин може да се използва папка за интелигентно търсене, за да се търсят конкретни групи от хора и контакти.

С помощта на падащия списък "Нов обхват на търсене" може да се промени и търсенето, като по този начин се променя текущата папка или пощенска кутия.

Подобрена яснота при търсене на прикачени файлове

Outlook for Mac 2016 вече предлага по-добър преглед, отколкото преди, при търсене на файлове, които са изпратени като прикачени файлове към имейл: Просто кликнете върху "Прикачен файл" и на изпращача на съобщението се показва списък с всички файлове, които са били използвани последно. Ако списъкът съдържа подходящия файл, той може да бъде прикачен веднага с още едно щракване. В много случаи тази функция елиминира по-тромавото търсене в структурите от папки. За всеки прикачен файл има и падащо меню с различни функции за отваряне, запазване, копиране или изтриване само с едно щракване.

Изпращане на големи прикачени файлове още по-бързо чрез OneDrive

Изпращането на имейли с по-големи прикачени файлове също е още по-удобно с Outlook for Mac 2016 - при условие че потребителят на Mac използва услугата за хостинг на файлове OneDrive на Microsoft. Вече не е необходимо всеки файл, който е наличен там, да се качва наново като прикачен файл в имейл, а е достатъчно да се копира съответната връзка в писмото. Това значително ускорява процеса на изпращане на големи прикачени файлове, а също така значително намалява количеството данни в пощенската кутия. На всички файлове, съхранявани в OneDrive, могат да бъдат присвоени индивидуално определени права (напр. четене, редактиране и др.) за отделните адресати.

Оптимизиран за докосване, по-последователен интерфейс на Outlook for Mac 2016

Microsoft също така модернизира потребителския интерфейс в Outlook for Mac 2016, така че той вече прилича на Windows версията на Office - това е предимство, тъй като потребителите могат да се ориентират по-лесно на различни устройства. Outlook и другите приложения на Office във версията за 2016 г. също така поддържат по-добре типичните за Mac характеристики и функции, като Retina дисплея с висока резолюция, режима на цял екран и жестовете с много докосвания. Като част от уеднаквяването на външния вид Outlook е оптимизиран и за работа със сензорни устройства, така че програмата да може да се управлява чрез интегриране на жестове с плъзгане - т.нар. swipes. Жестовете "Плъзгане наляво" и "Плъзгане надясно" могат да бъдат назначени за следните действия: "Отбелязване като прочетено", "Изтриване", "Флаг", "Архив" и "Няма".

Функция за претрупване

Сортирането на имейли често отнема голяма част от ежедневната работа в офиса, тъй като пощенските кутии са все по-затрупани с маловажни съобщения или дори спам, което затруднява проследяването им - тук на помощ идва инструментът "Clutter", който автоматично отделя важните от маловажните имейли при пристигането им и сортира последните в собствена папка "нежелана поща". В същото време се открива и деактивира потенциално опасно съдържание, като например вредни връзки или прикачени файлове.

За да се избегне пропускането на евентуално неправилно сортирани имейли, Outlook изпраща ежедневно обобщение на всички имейли, съхранявани в него.

Clutter също така "чете" поведението на потребителя, като регистрира кои имейли се отварят първо, кои се прочитат по-късно и кои се игнорират напълно. Това позволява на програмата да се учи сама, така че автоматично да подобрява филтрите и критериите за търсене.

Потвърждение за прочитане и предаване при изпращане на имейли

За да може изпращачът на електронно писмо да проследи дали получателят го е получил и прочел, Outlook for Mac 2016 предлага потвърждение за доставка в първия случай, че въпросното електронно писмо е било действително доставено в определена пощенска кутия, а във втория случай - потвърждение за прочитане под формата на кратко съобщение до изпращача, когато електронното писмо е било отворено.

Използване на шаблони за имейли за подобни или Standard съобщения

Ежедневният трафик на електронна поща често се състои от съобщения, изпратени по подразбиране, чието съдържание се променя незначително, например нова дата и т.н. Вместо да съставяте такива писма всеки път, Outlook for Mac 2016 ви позволява да съставяте и запазвате шаблони за тази цел, които след това само трябва да се актуализират при необходимост преди изпращане.

Забавено изпращане на съобщения по електронна поща

Outlook for Mac 2016 вече има възможност да изпраща имейл съобщения със закъснение. С опцията "Изпрати по-късно" може да се зададе конкретна дата и час за изпращане, например след работно време. Следователно съответните имейли се изпращат и когато Outlook вече не е отворен на компютъра.

Повече практически инструменти за помощ и функции в Outlook for Mac 2016

Особено когато потребителите трябва да организират и управляват голям брой проекти, следните инструменти също улесняват и ускоряват ежедневната работа:

 • SetDefaultMailApp превръща Outlook в Standard приложение за електронна поща в Mac. Това автоматично ще стартира Outlook, когато например потребителят щракне върху връзка за поща в интернет, за да напише съобщение.
 • ResetRecentAddresses изтрива всички автоматични предложения за адреси за нов имейл наведнъж. Тази функция е особено полезна, когато даден проект с определени участници е приключил и съответните контакти вече не са необходими за следващия проект.
 • В лентата с инструменти за достъп често използваните команди могат да бъдат дефинирани в готовност.
 • Големи обеми от имейли от различни бизнес партньори могат да се сортират автоматично в папки, създадени за тази цел с помощта на правила. Това премахва необходимостта от ръчно сортиране.
 • Тъй като Outlook е много повече от програма за електронна поща, всички други функции, като календар, хора, задачи и бележки, също се показват в долната част на прозореца, така че потребителите да могат лесно да превключват между тях с едно щракване. В зависимост от избрания изглед се променят и командите, показани в лентата, и съответната информация в лентата на състоянието.

Системни изисквания за използване на Microsoft Outlook 2016 в Mac

Изброената по-долу информация представлява минималните изисквания за използване на Outlook for Mac 2016 на устройство на Apple. Outlook 2016 за Mac се предлага само като 64-битово приложение.

 • Операционна система: една от трите последни версии на операционната система macOS (Mac OS X 10.10 или по-нова)
 • iPad и iPhone: мин. iOS 8.0 или по-нова версия
 • Процесор: Intel
 • RAM: мин. 4 GB
 • Място на твърдия диск: мин. 3 GB
 • Графична карта: мин. 1280 x 800 пиксела

Това е, което Outlook за Mac 2016 предлага за разлика от версията за PC:

Версията за Mac на Outlook 2016 има следните функции за разлика от версията за Windows:

 • Таблиците могат да се вмъкват от Word/Excel в имейл.
 • До три календара могат да се показват един до друг.
 • Съобщенията от гласовата поща могат да се преобразуват в текст и да се изпращат като имейл или текстово съобщение.
 • За политиките за управление на правата върху информацията (IRM) Outlook for Mac 2016 вече поддържа Active Directory и базираните на Azure услуги за управление на правата (RMS).

Купете Outlook за Mac 2016 като самостоятелна програма от пакета Office на страхотна цена от Wiresoft

Outlook for Mac 2016, като типичен компонент на пакета Office от Microsoft, обикновено не се предлага за закупуване поотделно. Въпреки това в магазина за софтуер на Wiresoft можете да закупите Outlook за Mac 2016 като версия за еднократно закупуване - за разлика от повечето други продавачи на софтуер на Microsoft, които често предлагат програмата само като индивидуална абонаментна версия.

Така че закупуването на софтуер с Wiresoft означава, че получавате двойна полза, защото получавате Outlook за Mac 2016 индивидуално без Office пакет, и на наистина ниска цена твърде! По-малките компании, за които лицензът за обем няма смисъл, но също и самостоятелно заетите и частните потребители на Outlook могат да покрият нуждите си от програми на Microsoft особено икономично, когато купуват софтуер от Wiresoft.

Това са вашите предимства при закупуване на Outlook за Mac 2016 като лиценз за един потребител:

 • По този начин придобивате лиценз за един потребител като версия за закупуване.
 • Това означава, че не сте обвързани с абонамент с платени актуализации.
 • В дългосрочен план тази версия на Outlook за Mac 2016 е следователно по-евтина.
 • Закупената версия ще бъде регистрирана само за вас и няма да бъде използвана от друго лице.
 • Този лиценз на Outlook за Mac 2016 няма ограничения за функционалността му.

Закупуването на софтуер с Wiresoft е сигурен залог: Употребяваният софтуер, предлаган от Wiresoft, е или част от по-голям лиценз за обем, или така нареченият употребяван софтуер - и във всеки случай е абсолютно законен продукт - и следователно без никакъв риск за вас: Защото европейският законодател изрично е разрешил търговията с употребяван софтуер! Този софтуер вече не се използва от предишния купувач и затова е деинсталиран, за да може да бъде преинсталиран и използван нормално.

Освен това всяка програма на Microsoft, предлагана за продажба в Wiresoft, е тествана преди продажбата за действителната ѝ използваемост, която е неограничена по отношение на функциите и продължителността, така че да може да се използва като всеки конвенционален софтуерен продукт на Microsoft след активиране на вашия компютър. Закупената от вас пълна версия на програмата на Microsoft е идентична със съответните версии и издания, които се предлагат в обичайната търговия.

В магазина за софтуер на Wiresoft можете да намерите Outlook for Mac 2016 и други негови версии, както и други програми Office за Mac за продажба, както и много други програми на Microsoft като версии за Mac.

Ако имате някакви въпроси относно Outlook за Mac 2016 или друга програма, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории