Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL

Наличен за незабавно изтегляне

  • SW10045
  • FQC-09525
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
62,90 Лв. * 68,90 Лв. * (8,71% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  32bit/64bit


В сравнение с по-простите версии на тази операционна система, Windows 10 Professional предлага значителен плюс в бизнес функциите, които са предназначени предимно за професионални потребители, както и за малки и средни компании. Windows 10 Pro предлага функции като управление на групови политики, достъп до домейн, BitLocker, корпоративен режим за Internet Explorer EMIE, приложение за отдалечен работен плот и клиент Hyper-V. Windows 10 Pro представя всичко това и още повече в модерен, удобен за потребителя интерфейс с типичния вид на плочки, който може да бъде персонализиран с допълнителни функции. Зад това стои технология, която може да се използва и на по-стари крайни устройства, което е икономическо предимство най-вече за компаниите. Windows 10 използва "Microsoft Hello", биометричното удостоверяване на потребителя, за сигурно влизане в системата и предлага много други функции, които подобряват защитата на данните.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"

Windows 10 Pro - мощната версия на доказаната операционна система на Microsoft

В сравнение с по-опростените версии на тази операционна системаWindows 10 Professional предлага значителни предимства в бизнес функциите, които са предназначени предимно за професионални потребители, както и за малки и средни компании. Windows 10 Pro предлага, наред с други функции, като управление на груповата политика, присъединяване към домейн, BitLocker, корпоративен режим за Internet Explorer EMIE, както и приложение за отдалечен работен плот и клиент за Hyper-V.

Всичко това и още много други неща са представени от Windows 10 Pro в модерен, удобен за потребителя интерфейс с типичен вид на плочки, който може да бъде персонализиран с допълнителни функции. Зад това стои технология, която може да се използва и на по-стари крайни устройства, което е икономическо предимство, особено за компаниите.

Windows 10 използва "Microsoft Hello" - биометрично удостоверяване на потребителя - за сигурно влизане в системата и предлага много други функции, които подобряват защитата на данните.

Закупуването на Windows 10 Pro Edition има голямото предимство, че тази операционна система поддържа и по-стар хардуер, което определено е определящо за покупката за много потребители. В Wiresoft Onlineshop можете да закупите Windows 10 Pro, както и други издания на Windows и много други програми на Microsoft. Следващият преглед представя най-важните нови функции на Windows 10 Pro.

Как да получа лицензния ключ и връзката за изтегляне на Windows 10 Professional?

Този продукт е версия за изтегляне. В рамките на 24 часа след получаване на плащането ще получите лицензния ключ и връзката за изтегляне по имейл. Продуктът може да бъде изтеглен, инсталиран и активиран онлайн веднага.

Преглед на специалните функции на Windows 10 Pro

В сравнение с по-опростените издания, като например Windows Home, Windows 10 Pro предлага цял набор от допълнителни функции и инструменти, които са особено важни за компаниите, тъй като засягат сигурността както на крайните устройства, така и на данните. Администраторите могат да го използват за управление на групови политики и потребителски акаунти, както и за конфигуриране на отделни устройства за използване и за защита от атаки със зловреден софтуер.

Друг компонент на Windows 10 Pro е Remote Desktop (отдалечен работен плот), който позволява отдалечено управление на компютри по мрежата. Потребителите на Windows 10 Pro могат също така да свържат крайното си устройство с Microsoft Azure Active Directory и по този начин да използват Microsoft Business Store. Тук предприятията могат да закупят и внедрят много приложения за всички потребители на работното място. Пълна информация за Windows Professional по-долу.

Управление на групови политики с помощта на редактора

Редакторът gpedit.msc, включен във версията Windows 10 Pro, може да се използва за задаване и управление на локални групови политики. В новата версия тя може да се използва за контрол и налагане на инсталирането на актуализации в съответствие с определени правила. Други функции на редактора включват задаване на т.нар. краен срок за съответствие, времето, в което трябва да се инсталира определена актуализация, може да се прави разлика между актуализации на функции, актуализации на качеството и актуализации, които не са свързани с операционната система. Освен това редакторът се използва и за централно конфигуриране и активиране на оптимизацията на съхранението (Storage Sense), която се използва например за автоматично изтриване на ненужни файлове.

Функция за отдалечен достъп чрез приложение за отдалечен работен плот

С приложението за отдалечен работен плот потребителите могат да се свържат с компютъра си от друг компютър, таблет или смартфон от отдалечено място и да го използват така, сякаш седят пред него. Интерфейсът на работния плот на местния компютър се показва чрез шлюза RDS.

Присъединяване към домейн

Особено фирмените персонални компютри често принадлежат към определен домейн в Active Directory, за да се опрости управлението на отделните устройства, както и на потребителските акаунти. В Windows 10 Pro това е възможно чрез функцията Domain Join (Присъединяване към домейн); алтернативно, за съответните крайни устройства е наличен и вариант, оптимизиран за работа със сензорни устройства.

Internet Explorer в корпоративен режим (EMIE)

Наличният в Windows 10 Professional корпоративен режим или Enterprise Mode намалява проблемите със съвместимостта с предимно по-стари уеб приложения. Подобрената съвместимост на приложенията и сайтовете позволява те да работят без промяна, а базираното на инструменти управление на списъците със сайтове - мениджърът на списъци със сайтове в корпоративен режим - предлага различни опции за отделните домейни, включително визуализация.

Сигурно криптиране на твърдия диск с BitLocker

Мобилните устройства, като таблети и лаптопи, могат лесно да бъдат откраднати или изгубени. Още по-болезнена от загубата на хардуер обикновено е загубата на чувствителни или лични данни, които са били съхранявани локално. За да се предотврати попадането на тези данни в неподходящи ръце и злоупотребата с тях, те могат да бъдат надеждно криптирани с помощта на BitLocker, който е интегриран в Windows 10 Pro.

Разбира се, BitLocker може да бъде активиран и на локален компютър, за да защити данните от неоторизиран достъп. Компютрите с Windows 10 Pro трябва да са оборудвани с TPM чип в дънната платка, в противен случай активирането на BitLocker трябва да се активира отделно.

А с инструмента BitLocker To Go могат да се криптират и USB памети и външни твърди дискове.

Windows Defender System Guard

Интегрираната в Windows 10 Professional защитна система Defender System Guard (WDSG) представлява допълнително ниво на защита, което предпазва операционната система от атаки при стартиране, когато другите антивирусни програми все още не са активирани. Windows Defender също така предпазва от бууткитове и рууткитове, както и от атаки, които все още не са открити от обичайните вирусни скенери.

Режим на киоск

Режимът "киоск" - наричан още "назначен достъп" 8.1 - регулира на компютър Windows 10, който се използва от няколко потребители, те да могат да използват само определени функции и програми, като за всяко упълномощено лице се създава потребителски акаунт "киоск" - наричан още "назначен достъп". Още при влизането в системата се активира предварително зададеното от администратора приложение. В зависимост от настройките влезлият в системата потребител може да използва само интернет или музикалната програма, например.

Защита на данните на предприятието

Защитата на данните на предприятието (Enterprise Data Protection - EDP) също е функция на Windows 10 Pro, която може да се използва заедно с решение за управление на мобилни устройства (Mobile Device Management - MDM), като например Microsoft Intune или System Center Configuration Manager. Предимството на EDP е, че отделя личните данни от бизнес данните в лаптопа, като последните остават защитени чрез управлението на правата в Active Directory, дори ако са преместени на друго място за съхранение или са изпратени по електронна поща. Чрез EDP администраторите могат също така да предотвратят инсталирането на приложения, за които се счита, че са несигурни, както и на определени действия, предприети от даден потребител.

Интелигентна графика за сигурност (ISG)

Тази интелигентна превантивна защита също така предпазва Windows 10 Pro от актуални заплахи от зловреден софтуер. Интелигентната графика за сигурност (ISG) анализира съществуващите мерки за сигурност в мрежата на компанията и предлага подходящи подобрения или решения, ако бъдат открити недостатъци.

Клиент на Hyper-V

Технологията Hyper-V, включена в Windows 10 Professional, позволява множество операционни системи да работят в собствена виртуална машина (VM). Предимството на използвания тук хипервайзор тип 1 е, наред с други неща, че виртуализацията на един или повече сървъри позволява по-добро използване на наличното пространство за съхранение. Сътрудничеството на Hyper-V с Windows има положителен ефект върху динамичното управление на паметта, така че няколко виртуални машини могат да работят паралелно без проблеми. Текущите състояния на системата могат да бъдат запаметени като състояние на хибернация, а клиентът на Hyper-V поддържа и пълен образ на системата, така че при необходимост е възможно връщане към по-ранно състояние на системата без голяма загуба на време.

Достъп до Windows Business Store

На Windows 10 Pro компаниите имат достъп и до Windows Business Store и могат да интегрират Azure Active Directory в мрежата си. Чрез услугата за директории те могат да закупуват и централизирано да внедряват софтуерни продукти за всички крайни точки в мрежата.

Други основни общи характеристики и функции на Windows 10 Editions

Следните функции на операционните системи Windows 10 са подобрения на съществуващите функции, както и нови допълнения, които осигуряват на потребителите още по-добро и по-сигурно изживяване:

Кортана

Познатият вече гласов асистент Cortana е активиран по подразбиране в Windows 10 и може да бъде достъпен по всяко време чрез лентата за търсене или дори чрез обаждане. Тя обаче може да бъде деактивирана и на мобилните устройства, независимо дали от съображения за поверителност или за да се пести енергия от батерията.

Windows Здравейте

Кажете сбогом на паролите, защото Windows Hello е сигурна алтернатива за влизане и удостоверяване на самоличността ви на компютър или друго крайно устройство: Повечето по-нови крайни устройства, които имат четец за пръстови отпечатъци, поддържат Windows Hello, а програмата предлага и разпознаване на лица чрез заключен екран за локално влизане или влизане в акаунт в уеб.

Snap Assist

Snap Assist предлага практично управление на прозорци в Windows 10, което осигурява повече яснота на екрана, като същевременно използва идеално наличната площ на дисплея. С помощта на функцията Snap Assist можете да използвате два, а с новата функция Corner Snap дори до четири прозореца едновременно, без да се налага да щракате напред-назад между тях, както преди, например при паралелно използване на интернет по време на писане.

Snap Assistant показва и кои други програми са активни в момента и вече поддържа няколко екрана.

Континуум

Както подсказва името на функцията, Continuum ви позволява да продължите да работите на смартфон или таблет, както на локален Windows компютър - независимо къде се намирате. Всички функции могат да се използват чрез виртуалната клавиатура и например да се използва интернет, да се изпращат имейли или да се използва приложението на Microsoft Office. Обичайните функции и услуги на смартфона или таблета са достъпни както обикновено. Continuum дава възможност за превключване от режим на настолен компютър към режим на таблет и обратно по време на работа, без да се налага всеки път да рестартирате Windows. Дисплеят на работния плот се адаптира автоматично към другия формат.

Windows Защита на информацията

Windows Information Protection (WIP) в Windows 10 е актуалното име на предишната Enterprise Data Protection - EDP - технология за защита от изтичане на данни, която в същото време не ограничава работата на Windows компютъра за потребителите. WIP също така защитава корпоративните данни и приложения от загуба - както на лични, така и на фирмени устройства.

Тук администраторите могат да използват AppLocker, за да определят кои приложения и програми могат да използват отделните потребители, и Encrypting File System - EFS - за защита на данните от кражба и подправяне. За още по-всеобхватна защита WIP може да се комбинира и с Windows Azure Rights Management.

Изисквания към хардуера за инсталиране на Windows 10 Pro

За да може Windows 10 Pro да работи безпроблемно на локален компютър или лаптоп, хардуерът трябва да отговаря на определени изисквания. Windows 10 Pro все още се предлага в 32-битова и 64-битова версия, но на по-нов компютър трябва да се инсталира 64-битовата версия, за да може да се използват пълноценно всички програми и приложения. При инсталиране на Windows 10 компютърът трябва да отговаря на следните общи основни технически характеристики:

  • Процесор или SoC (System-on-a-Chip - при мобилните телефони): поне 1 GHz
  • Оперативна памет: поне 1 GB за 32-битова или 2 GB RAM за 64-битова операционна система
  • Място на твърдия диск: поне 16 GB за 32-битова или 20 GB за 64-битова операционна система
  • Графики: 800 x 600 Дисплей с резолюция 800 x 600, DirectX 9 или по-висока версия с драйвер WDDM 1.0
  • Разпознаване на речта на Cortana: Hi-Fi микрофонна решетка

Windows 10 Pro купуват евтино в Wiresoft в онлайн магазина

Windows 10 Pro от Microsoft се предлага в конвенционалната търговия като единичен лиценз на немалка цена. В онлайн магазина на Wiresoft можете да закупите Windows 10 Professional като лиценз за един потребител на много по-ниска цена от използвания софтуер - с идентичен набор от функции.

Причината: лицензът за Windows 10 Pro Edition, който се предлага тук, обикновено е част от лиценз за обем, който преди това е бил използван от дадена компания. С легалната препродажба на този лиценз за обем той се разпада и се преобразува в индивидуални лицензи, които след това се наричат използван софтуер или използван софтуер. Това разделяне или обозначаване на софтуера като използван обаче не оказва влияние върху функционалността на софтуера на операционната система Windows 10 Pro.

Покупка на софтуер в Wiresoft: винаги безопасно! Операционната система Windows 10 Pro се предлага не само в магазина на Wiresoft на особено ниска цена - покупката ви е удобна чрез незабавно изтегляне, а освен това е и сигурна: защото Wiresoft продава Windows 10 Professional само като версия, идентична с оригиналния продукт на Microsoft. Можете да инсталирате лиценза си заWindows 10 Pro веднага на компютър, след като успешно завършите процеса на закупуване и изтегляне, и да го активирате с включения валиден лицензен ключ за обем.

Закупуването на Windows 10 Pro като употребяван софтуер в софтуерния магазин на Wiresoft не представлява никакъв правен риск за вас, тъй като търговията с употребяван софтуер е законно разрешена, което е потвърдено и от множество правно обвързващи съдебни решения.

С покупката на употребяван софтуер в Wiresoft нашите клиенти имат благоприятната възможност сами да използват Windows 10 Professional Edition. Особено малките фирми, но също така и самонаетите и частните лица се възползват от нашата оферта за софтуер на ниски цени!

В софтуерния магазин на Wiresoft можете да намерите освен Windows 10 Pro също и други версии на Windows, както и програми от Microsoft за изтегляне като евтини версии за закупуване. Ако имате някакви въпроси относно този или друг софтуер на Microsoft, просто използвайте нашите компетентни съвети в чата или по имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"
3.06.2021 г.

Excellent product. Built new PC works smoothly for great customer support as well.

2.12.2020 г.

Everything works fine

I bought the license in Christmas deal for ~7 euro. Upgrade from home to pro went without the issues also the key was activated without any problem. Thank you and I do recommend !

11.01.2020 г.

Passt

Über Weihnachten die Aktion genutzt Win 10 Pro gekauft. Heute nach Einbau neuer geklonter SSD Win 10 Pro installiert.
Kleine Probleme bei der Aktivierung des Schlüssels.
Das Upgrade ist offenbar nicht mit jedem OEM-Schlüssel reibungslos möglich. Sollte Windows sich beschweren, dass ein Product Key nicht geeignet sei, hilft Folgendes: Microsoft hat einen generischen Product Key veröffentlicht, mit dem man eine Home- wie beschrieben auf eine Pro-Edition anheben kann: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Mit diesem Key kann man Windows 10 Pro allerdings nicht aktivieren. Dazu nach Pro-Upgrade nochmals wie im Artikel beschrieben zu dem erworbenen OEM-Key wechseln und Windows damit aktivieren.
Wenn es da immer noch Probleme gibt:
Falls der generische Key nicht funktioniert:

1. Netzwerkverbindung trennen, so dass der PC offline ist
2. VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T eingeben
3. Upgrade fertigstellen lassen
4. Netzwerkverbindung wiederherstellen
5. OEM-Key eingeben und aktivieren
Damit hat es denn endgültig funktioniert ohne Win 10 Pro komplett neu zu instzallieren

Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории