Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2013

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10040
 • 079-01714
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
39,90 Лв. * 42,90 Лв. * (6,99% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Съвместим


PowerPoint е типичен компонент на Microsoft Office пакетите и е незаменим за създаването на убедителни презентации, които се провеждат на живо или чрез видео като лекция, за да се предаде ясно информацията на колеги и Business партньори. Сайтът PowerPoint версията за 2013 г. е убедителна поради универсалността на възможностите за приложение; тя може да се използва не само в професионален план, но и в училище и в обучението за успешна комуникация с други хора. Благодарение на широкия набор от шаблони и елементи за дизайн PowerPoint 2013 помага както на начинаещите, така и на професионалистите да създават ясно проектирани слайдове и да предават темите по жив начин.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT POWERPOINT 2013"

Microsoft PowerPoint 2013 - класическият софтуер Office като самостоятелна програма

PowerPoint е типичен компонент на пакетите на Microsoft Office и е незаменим за създаването на убедителни презентации, които се провеждат на живо или чрез видео като лекция, за да се предаде ясно информацията на колеги и бизнес партньори. Версията на PowerPoint 2013 убеждава с гъвкавостта на възможностите на приложението, което може да се използва не само професионално, но и в училище и в кабинета за успешна комуникация с други хора. PowerPoint 2013 подпомага както начинаещите, така и професионалистите чрез широк набор от шаблони и елементи за дизайн, за да създавате ясно проектирани слайдове и да предавате темите по жив начин.

Лесният за използване интерфейс на Microsoft PowerPoint 2013 улеснява работата с програмата дори за неопитни потребители. Интуитивните инструменти и големият избор от стандартизирани шаблони за слайдове и графични типове улесняват създаването на професионално изглеждащи презентации и придаването на индивидуален облик. Интелигентните водещи линии помагат на потребителите да поставят оптимално и точно отделните елементи на дизайна, а изгледът в реално време позволява незабавно да се провери текущото състояние на редактиране по всяко време.

PowerPoint 2013 предлага и поддръжка за таблети, което значително разширява възможностите за приложение на програмата. За работа в екип в тази версия са интегрирани и колони за коментари, така че други служители да могат да добавят своите коментари към слайдовете на презентацията.

В сравнение с по-новите издания версията PowerPoint 2013 има предимството, че работи с операционни системи Windows 7 или Windows Server 2008. Следователно софтуерът може да се използва и на по-стари компютри, което е икономическо предимство, особено за частни потребители, както и за самостоятелно заети лица или студенти, но също и за по-малки компании, които търсят финансово изгодно решение за покриване на нуждите си от софтуер, без да се налага да обновяват хардуера.

ВPowerPoint 2013 вече има възможност за използване на облачната услуга SkyDrive на Microsoft за съхраняване на презентации онлайн, така че те да са достъпни за други потребители; чрез SharePoint те могат да бъдат споделяни и редактирани от други потребители.

Програмата PowerPoint 2013 се предлага и от Wiresoft като част от съответната версия на Office, но можете да я закупите и отделно от нас!

Закупуването на PowerPoint 2103 като самостоятелна програма от Wiresoft има предимството, освен ниската цена, че не е абонамент за софтуер, а закупена версия. Следващият преглед представя всички важни функции и инструменти на този доказан софтуер Office.

В допълнение към PowerPoint 2013 в онлайн магазина на Wiresoft ще намерите и по-стари и по-нови версии на софтуера - също и като версия за един потребител на ниска цена, без задължение за абонамент.

Използване на практически функции и характеристики в PowerPoint 2013

PowerPoint 2013 разширява досегашния обхват на графичния дизайн на слайдовете на презентациите. За тази цел са налични следните инструменти и функции, наред с други:

  • Използване на ефектите SmartArt: Инструментът SmartArt, наличен в PowerPoint 2013, ви позволява да включвате динамични и плавни преходи между слайдовете, което прави презентацията по-жива. За тази цел са налични различни шаблони или оформления на форматите SmartArt, които могат да бъдат приложени към графиката SmartArt: Могат да се комбинират ефекти като стилове на линиите, скосявания или 3D изгледи, а също така е възможно да се прилагат цветови вариации към формите на графиката SmartArt. Освен това някои типове графики SmartArt съдържат заместители, в които могат да бъдат интегрирани ваши собствени илюстрации или снимки.
  • Нови варианти на дизайна на слайдовете : PowerPoint 2013 също е разширен, като включва повече цветови палитри и семейства шрифтове. Нови са и широкоекранните дизайни като алтернатива на предишните стандартни размери. Новият размер на слайдовете в PowerPoint Standard е 16:9, което е подходящо за презентации с видеокамера, но все още е наличен и по-старият формат 4:3 - възможно е също така да създадете потребителски формат на слайдовете.
  • Инструмент за капкомер за индивидуално избиране на цветове: С едно щракване на мишката отделните цветове на слайда в PowerPoint могат да се променят незабавно. Това означава, че в допълнение към стандартните тонове могат да се избират и използват за дизайн и цветове извън палитрата, предлагана в PowerPoint 2013.
  • Сливане на слайдове от различни два файла на PowerPoint: В PowerPoint 2013 вече има собствен диалогов прозорец за обединяване, например на чернова и коригираща версия в един файл. Само определени части от файла могат да бъдат избрани и интегрирани в оригиналния файл. След обединяването промените могат да бъдат приети или отменени поотделно.
  • Вмъкване на изображения от онлайн медии: Изображенията и графиките от социалните мрежи, като Facebook и Flickr, вече могат да се интегрират директно в презентация на PowerPoint, без да е необходимо да ги записвате локално на компютъра. Единственото изискване е потребителят да влезе в съответната услуга. Това се отнася и за търсенето на изображения в Bing, което обаче може да се използва без влизане в системата.

Освен това PowerPoint 2013 предлага и други практични функции, които допълнително увеличават обхвата на възможностите за приложение - както в съвместната работа, така и в самата презентация:

  • Режим на съвместимост: в PowerPoint 2013 потребителите могат да използват режима на съвместимост не само за отваряне и редактиране на .PPT файлове, създадени в по-стара версия на софтуера, но и да ги запазят отново, така че да могат да се използват с него. Проверката за съвместимост осигурява допълнителна сигурност, така че да няма проблеми с показването на елементи.
  • Отворен формат XML: Файловете на PowerPoint вече могат да се записват и във файлов формат Microsoft XML - съкращение от Extensible Markup Language - като например .PPTX. В зависимост от това дали са интегрирани например макроси, добавки и т.н., за тази цел са налични други XML формати. XML предлага редица предимства: Файловете, записани с него, се компресират автоматично, като намалението е много по-голямо от преди. Това означава, че изпращането на файлове на PowerPoint като прикачени файлове води до още по-малко проблеми, както може да се случи, ако размерът на данните е твърде голям. В този случай защитата на интегрираните данни също е много по-висока: чувствителната информация се идентифицира по-лесно и може да се споделя изключително поверително.
  • Използвайте Microsoft OneDrive: Услугите в облака на Microsoft могат да се използват с PowerPoint 2013, за да работите сами по презентация от всяко място в движение, да я изнесете като лекция или да я предоставите на други колеги за редактиране или коментиране.
  • Проследявайте коментарите на колегите си: Коментарите на различни сътрудници в презентация на PowerPoint не само са ясно разпределени по лица, включително опции за контакт, като например имейл адрес, но могат да се добавят и навсякъде в полето на отделните слайдове на презентацията, което ги прави видими както по време на редактиране, така и по време на презентацията.
  • Изглед на оратора: Този нов изглед е достъпен за режима на екранна презентация - практична функция, която показва на оратора презентация на PowerPoint едновременно в два изгледа: от една страна, както преди, чистите слайдове на презентацията, които вижда и аудиторията, и от друга страна, изгледът на оратора, който ги показва, включително всички бележки и анотации или коментари. Освен това този режим предлага преглед на всички слайдове, което улеснява навигацията, както и инструменти като писалки и лазерни показалки, а също и функция за увеличаване на графики и диаграми, ако е необходимо.
  • Използване на видео за презентации: Презентациите могат да бъдат експортирани или запазени като видеоклипове в PowerPoint 2013, което дава допълнителна възможност за лесното им възпроизвеждане на външно устройство.
  • Използване на PowerPoint за социалните медии: Презентациите, създадени в PowerPoint 2013, са съвместими и със социалните мрежи, като Twitter или Facebook. Това разширява кръга на адресатите и онлайн, като предлага допълнителни възможности за разширяване на обхвата и повишаване на осведомеността.

Системни изисквания за хардуер за PowerPoint 2013:

PowerPoint 2013 се предлага за изтегляне като Windows версия в 32-битова и 64-битова версия по подразбиране; в резултат на това индивидуалните изисквания за хардуер могат да се различават. 64-битовата версия се инсталира автоматично по подразбиране, но само 32-битовата версия може да се инсталира на 32-битова операционна система с процесор x86. В противен случай трябва да се спазват следните минимални изисквания:

 • Операционни системи: мин. Windows 7 до Windows 10, Windows Server 2008 до 2012 R2
 • Процесор: поне 1 GHz, x86 или 64-битов процесор
 • Основна памет: поне 1 GB (32 бита) или поне 2 GB 64 бита)
 • Място на твърдия диск: поне 3 GB
 • Разделителна способност на изображението: поне 1 024 x 576, графична карта с ускорение Direct X10

Купете PowerPoint 2013 като отделна програма от идентичния пакет Office на разумна цена от Wiresoft

Софтуерът PowerPoint е редовен компонент на пакетите на Microsoft Office. По тази причина програмата не се предлага отделно в обикновените магазини, а само заедно с другите програми Office. В Wiresoft можете да закупите PowerPoint 2013, както и други версии на този софтуер, напълно отделно като самостоятелна програма.

Голямото ви предимство при закупуване на софтуер с Wiresoft е тук: предлаганият лиценз за един потребител на PowerPoint 2013 е версия за чиста покупка, която следователно не ви задължава да сключите дългосрочен и вероятно по-скъп абонамент за софтуер, нито пък означава обичайните задължителни актуализации или ограничени във времето ограничения за използване на функциите. Поради тази причина покупката на софтуер от Wiresoft си струва дори два пъти, особено ако не искате да използвате другите програми от пакета Office 2013. По този начин не само частните потребители, но и самостоятелно заетите лица и МСП могат да се възползват от всички предимства на MS PowerPoint 2013 и по този начин да спестят пари.

Покупката на софтуер с Wiresoft също е сигурен залог във всеки случай: Този лиценз за един потребител на PowerPoint 2013, който се предлага за закупуване в нашия магазин за софтуер, идва от лиценз за по-голям обем, тъй като те иначе се използват само във фирми, следователно това е така нареченият използван софтуер - причина за особено ниската цена в Wiresoft! Това обаче не означава никакви недостатъци за вас, тъй като закупеният от вас лиценз за използван софтуер PowerPoint е напълно идентичен по отношение на функционалността с програмата PowerPoint 2013, която също е включена в едноименния пакет Office Suite 2013.

Освен това, когато купувате софтуер от Wiresoft, можете да сте сигурни, че нито ние, нито вие ще се окажете в юридически неуредена ситуация при използването на използван софтуер, защото: Търговията с употребяван софтуер е абсолютно законна и разрешена от съдилищата!

Всяка програма на Microsoft, която идва от такъв лиценз за обем и се предлага в Wiresoft, Wiresoft предварително е проверила за нейната безупречна и неограничена използваемост, така че PowerPoint 2013 е 100% използваем от вас след закупуването и активирането му с предоставения лицензен ключ.

Освен това Wiresoft предлага само пълни версии на програми на Microsoft, които са идентични със съответните издания, предлагани от Microsoft. В допълнение към версията на PowerPoint 2013 можете да закупите по-нови и по-стари  версии на този софтуер поотделно в софтуерния магазин на Wiresoft, както и други Office-, сървърни и други програми на Microsoft.

Ако имате въпроси относно PowerPoint 2013 или друга програма на MS, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT POWERPOINT 2013"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT POWERPOINT 2013"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории