Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 DEVICE CAL
Microsoft Exchange Server 2013 DEVICE CAL Всеки потребител или устройство, което има достъп до сървъра Exchange, се нуждае от лиценз за достъп (CAL). CAL-ите се предлагат във вариантите User CAL (за достъп от лицензиран потребител) и...
33,90 Лв. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 USER CAL
Потребителски лиценз за Microsoft Exchange Server 2013 Всеки потребител или устройство, което има достъп до сървъра Exchange, се нуждае от лиценз за достъп (CAL). CAL-ите се предлагат във вариантите User CAL (за достъп от лицензиран...
33,90 Лв. *

Microsoft CAL за Exchange Server 2013 - Ефективно лицензиране за комуникация чрез електронна поща

Въведение в Microsoft CAL за Exchange Server 2013

Microsoft Exchange Server 2013 е доказано решение за имейл комуникация и сътрудничество в организациите. За ефективното използване на Exchange Server 2013 са необходими Microsoft CAL (лицензи за клиентски достъп). В този текст ви предоставяме лесен за разбиране преглед на това какво означават те и как работят.

Значението на лицензите за ползване на Microsoft CAL за Exchange Server 2013

Лицензите Microsoft CAL за Exchange Server 2013 са лицензи, които позволяват на потребителите или устройствата да имат достъп до мощните функции и услуги на Exchange Server. Те са от съществено значение, за да се гарантира, че вашите имейл комуникации са ефективни, сигурни и в съответствие със закона.

Защо са важни лицензите Microsoft CAL за Exchange Server 2013?

Правилното лицензиране с Microsoft CALs за Exchange Server 2013 е от решаващо значение, за да се избегнат правни последици и да се гарантира, че служителите ви имат безпроблемен достъп до електронна поща, календари и други услуги на Exchange.

Видове лицензи Microsoft CAL за Exchange Server 2013

Съществуват два основни типа лицензи за лиценз на Microsoft CAL за Exchange Server 2013:

  1. Лицензи за потребители: Тези лицензи са базирани на потребители и позволяват на определен потребител да има достъп до Exchange Server 2013. Потребителските лицензи са подходящи, ако имате организация с много устройства и по-малко потребители.

  2. CAL за устройства: CAL за устройства са лицензи, базирани на устройства, които са свързани с конкретно устройство. Те позволяват на всички потребители, които използват това устройство, да имат достъп до Exchange Server 2013.

Закупуване на CAL за Exchange Server 2013

По правило лицензите CAL на Microsoft за Exchange Server 2013 трябва да бъдат закупени отделно от сървърния софтуер. Важно е да закупите правилния брой и тип CAL според индивидуалните изисквания на вашата организация.

Заключение

Лицензите Microsoft CAL за Exchange Server 2013 са ключът към безпроблемната и законосъобразна имейл комуникация във вашата организация. Изборът между User CALs и Device CALs зависи от конкретната ситуация във вашата компания. Правилно лицензираните CALs гарантират, че служителите ви могат да имат достъп до Exchange Server 2013 ефективно и в съответствие със закона. Уверете се, че сте закупили правилните CAL-и, за да гарантирате ефективността и законността на използването на Exchange Server 2013.

Категории