Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL
Visio Professional 2013 - купете програмата на Microsoft за разнообразни визуализации като използван софтуер Visio Professional 2013 е най-всеобхватното издание на тази програмна версия на Visio на Microsoft; то не само съдържа...
146,90 Лв. *
MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD
MS Visio Standard 2013 - купете доказаната програма за професионални визуализации като използван софтуер Visio Standard 2013 предлага широк набор от шаблони за създаване на диаграми в много бизнес области: по този начин могат да се...
110,90 Лв. *

Microsoft Visio 2013: ясна визуализация и създаване на диаграми

Microsoft Visio 2013 от пръв поглед

Microsoft Visio 2013 е по-стара, но все още полезна версия на това софтуерно решение, което е специализирано в създаването на диаграми, блок-схеми, организационни схеми и други визуални представяния. Въпреки че не предлага най-новите функции, Visio 2013 все още е ценен вариант за компании и професионалисти, които искат да визуализират сложна информация по ясен и разбираем начин.

Характеристики на Microsoft Visio 2013

Създаване на диаграми

Една от основните характеристики на Microsoft Visio 2013 е лесното създаване на диаграми. Можете да избирате от различни форми и шаблони, за да създадете диаграми, които отговарят на вашите изисквания.

Блок-схеми и визуализация на процеси

Visio 2013 е особено подходящ за създаване на блок-схеми и за визуализиране на бизнес процеси. Можете да визуализирате потоците на процесите по ясен и разбираем начин.

Свързване на данни и автоматизация

Въпреки че Visio 2013 не предлага най-усъвършенстваните функции за свързване на данни и автоматизация, все пак можете да включвате данни в диаграмите си и да опростявате повтарящи се задачи.

Защо да използвате Microsoft Visio 2013?

Доказана надеждност

Visio 2013 се е доказал като надежден софтуер за създаване на диаграми и се използва от много организации. Той предлага солидни основни функции за визуализиране на информация.

Спестяване на разходи

Ако търсите рентабилен вариант за създаване на диаграми и не се нуждаете от всички най-нови функции, Visio 2013 може да бъде икономичен избор.

Заключение

Microsoft Visio 2013 предлага основни функции за създаване на диаграми и визуализация на информация. Въпреки че не предлага най-новите функции и интеграции, той все пак е солиден вариант за фирми, които се нуждаят от икономично решение за визуализация. Ако търсите лесен начин за създаване на диаграми и визуализиране на сложна информация, Microsoft Visio 2013 може да отговори на вашите нужди. Имайте предвид обаче, че това е по-стара версия и в нея липсват някои от усъвършенстваните функции и интеграции, налични в по-новите версии.

Категории