Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10478
 • 7NQ-00162
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
4 852,90 Лв. * 5 390,90 Лв. * (9,98% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Ядро 2
Минимално лицензиране 4 ядра на сървър
CAL Не се изисква
Среден Изтегляне на
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз


SQL Server 2022 Standard от Microsoft е най-новата версия на тази надеждна релационна платформа за данни, която предоставя на потребителите всички необходими функции за бази данни и за анализ и изготвяне на отчети, които често се използват във всички компании, които използват системи за управление на стоки и CRM или ERP софтуер. SQL Server 2022 Standard предоставя мощна, съвместима с облака система за управление на релационни бази данни (СУБД) за всички тези задачи, която може оптимално да изпълни техните изисквания.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core

SQL Server 2022 Standard от Microsoft е най-новата версия на тази надеждна платформа за релационни данни, която предоставя на потребителите всички необходими функции за бази данни и за анализ и изготвяне на отчети, които често се използват във всички компании, които използват системи за управление на стоки и CRM или ERP софтуер. SQL Server 2022 Standard предоставя мощна, Cloud-способна система за управление на релационни бази данни (RDMS) за всички тези области на задачи, която може оптимално да изпълни техните изисквания.

С изданието SQL Server 2022 Standard малките и средните предприятия вече разполагат с основна база данни за управление на данни и Business разузнаване, която не само предлага подходящи инструменти за разработване на локални и специфични за Cloud приложения, но и позволява особено ефективно администриране на базите данни чрез ниски изисквания към ИТ ресурсите.

На Wiresoft скоро ще откриете новия SQL Server 2022 Standard Edition, който се предлага като използван софтуер - с всички предимства по отношение на функционалност, производителност и сигурност - но на значително по-ниска цена от тази на новия софтуер. SQL Server 2022 Standard вероятно ще бъде отново на разположение като Core-базирано лицензиране, което е особено подходящо само за по-мощни Server, тъй като тук не може да се използва вариантът, базиран на сървърен лиценз/CAL.

Следващият преглед предоставя подробна информация за функциите на SQL Server 2022 Standard, познати от предишната версия, както и обичайните Microsoft условия за лицензиране на софтуера SQL Server.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Повече сигурност

Важна област при обработката и предоставянето на големи количества данни е и аспектът на сигурността, за да се предотврати неоторизиран достъп до тях. За тази цел SQL Server 2022 Standard предоставя функции като Always Encrypted, която не само защитава чувствителните данни на клиентите със защитени анклави, но и позволява изпълнението на по-сложни операции.

Защитените колони на базата данни разширяват границата на доверие от страна на сървъра за клиентските приложения, без SQL Server, други бази данни или системен администратор да имат достъп до тях. Това позволява операциите с поверителни данни да се извършват сигурно в обикновен текст.

Допълнителна защита се осигурява от сигурност на ниво ред, както и от динамично маскиране на данните, прозрачно криптиране на базата данни с разширяемо управление на ключовете, а също и от класификация на данните и дефиниране на роли, определени от потребителя.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Лицензиране чрез Server-Core

За изданието на SQL Server 2022 Standard вероятно отново ще се прилага Core-лицензирането, определено от Microsoft, което сега се основава на различна метрика за лицензиране в сравнение с предишните разпоредби, при които броят на процесорните ядра не беше от значение за лицензирането.

При лицензиране на базата на Core броят на ядрата е основата за изчисляване на необходимия лиценз. Преди това с един лиценз Core можеше да се лицензират две ядра. Следователно лицензите Core за SQL Server 2022 Standard вероятно отново ще се предлагат като пакети от по две.

Общото изискване за лиценз Pro Server произтича от максималния брой включени ядра, като всяко физическо Core на сървъра изисква отделен лиценз. Microsoft доколкото Pro Server 8 лиценза като минимум, при което в предишната версия се прилагаха следните условия:

 • Всеки физически процесор е изчислен с поне 8 ядра.
 • Всеки физически Server се изчислява с поне 16 ядра.
 • Всички физически и активни ядра се лицензират в съответствие с тези две условия.

Освен това за SQL Server 2022 Standard вероятно отново ще се прилагат определени ограничения за мащабиране. По този начин максималният изчислителен капацитет, който може да се използва от една инстанция на SQL Server, преди това беше Standard:

 • SQL Server- енджин за база данни: по-малко от 4 гнезда или 24 ядра
 • Анализ или докладване Services: по-малко от 4 гнезда или 24 ядра

Максималното количество памет, което може да се използва от една инстанция на механизма за бази данни SQL Server, е било преди това:

 • Буферен резерв: 128 GB
 • Сегментен кеш на хранилището на колони: 32 GB
 • Отчитане Services: 64 GB
 • Анализ Services: 16 GB2 (табличен) или 32 GB (MOLAP)

Горната граница за размера на релационната база данни за изданието SQL Server 2022 Standard преди беше 524 PB.

Ако имате някакви въпроси относно текущите условия за лицензиране на вашия Server, моля, свържете се със служител на Wiresoft.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Изисквания за хардуер 

За да можете да използвате SQL Server 2022 Standard в подходяща операционна среда, вероятно ще трябва да бъдат изпълнени следните софтуерни и хардуерни изисквания - моля, имайте предвид, че към октомври все още няма официална информация от Microsoft, така че действителните минимални изисквания може да се различават от посочените по-долу. За допълнителни въпроси и актуална информация се свържете със служител на Wiresoft.

 • Поддържани операционни системи: мин. Windows 10, Windows Server 2019
 • Място на твърдия диск: поне 6 GB - в зависимост от инсталираните компоненти на SQL Server
 • Работна памет: поне 4 GB
 • Графики: Графична карта Super VGA с разделителна способност минимум 800x600 пиксела
 • Тип процесор: x64 процесор
 • Скорост на процесора: минимум 1,4 GHz - препоръчително: 2,0 GHz или по-висока

Ако имате някакви допълнителни въпроси относно закупуването на Microsoft SQL Server 2022 Standard като използван софтуер или друго издание, както и по-стари версии на SQL Server или друг Microsoft софтуер, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, телефон или чат. 

Допълнителни връзки към "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории