Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10496
 • 3YF-00233
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
316,90 Лв. * 350,90 Лв. * (9,69% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


MS Office 2021 Standard за Mac в момента е най-новото издание на изпитания офис софтуер на Microsoft за компютри на Apple, което също е достъпно за изтегляне. По този начин потребителите отново се възползват от разнообразния набор от отделни програми, които покриват почти всички области на задачите в един модерен офис и които са съвместими и помежду си, за достъпна продуктивна работа - не само самостоятелно, но особено в екип: с Word за създаване на текст за различни области, Excel за сложни изчисления във формат на електронни таблици, PowerPoint за информативни, интерактивни презентации и Outlook за цялостна комуникация и планиране на задачите. Те се допълват от OneNote, приложението за организиране на бележки, както и от облачното хранилище OneDrive за предоставяне на данни онлайн и вероятно отново от Microsoft Teams, което замества Skype.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"

Microsoft Office Standard 2021 за Mac 

MS Office 2021 Standard for Mac е най-новото издание на изпитания офис софтуер на Microsoft за компютри на Apple, което също е достъпно за изтегляне. По този начин потребителите отново се възползват от разнообразния набор от индивидуални програми, които покриват почти всички области на задачите в един модерен офис и които са съвместими помежду си за достъпна продуктивна работа - не само самостоятелно, но особено в екип: с Word за създаване на текстове за различни области, Excel за сложни изчисления във формат на електронни таблици, PowerPoint за информативни, интерактивни презентации и Outlook за цялостна комуникация и планиране на задачите. Те се допълват от OneNote, приложението за организиране на бележки, както и от облачното хранилище OneDrive за предоставяне на данни онлайн, и вероятно отново от Microsoft Teams, което замества Skype.

Като особеност в сравнение с предишната версия на Office 2021 Standard for Mac новият софтуер Office може да се използва и на компютри Mac, които вече са оборудвани с новите силициеви процесори на Apple. Освен това, разбира се, той може да се използва и на Mac компютри с Intel.

Възползвайте се от офертата за софтуер втора употреба на Wiresoft и купете новата пълна версия на Office 2021 Standard за Mac като изтеглена и без задължение за абонамент на по-ниска цена, отколкото в редовната търговия със софтуер!

Какво е новото в MS Office 2021 Standard за Mac?

Всички приложения, включени в пакета, са технически актуални, което, разбира се, е отразено и в променения дизайн, въпреки че познатата структура на менюто е запазена. Освен това фокусът върху съвместната работа в екип - също в облака - беше допълнително засилен. С новото издание на Office потребителите на Mac продължават да се възползват от популярните и мощни инструменти - за ефективна офис работа в ежедневния бизнес.

Въпреки че все още не са известни всички нови функции на Office 2021 Standard за Mac, Microsoft обяви различни подробности за отделните програми:

 • Word 2021: Функцията за фокусиране на реда XLOOKUP намалява разсейването, като улеснява потребителите на Word да проверяват документа ред по ред.
 • Excel 2021: Функцията XLOOKUP също е налична тук, за да улесни намирането или проверката на съдържание в таблица или работен лист на Excel. Освен това е подобрена поддръжката на динамични масиви в електронни таблици - с новите функции за масиви FILTER, SORT, SORTBY, RANDARRAY, SEQUENCE, UNIQUE и XMATCH.
 • PowerPoint 2021: Презентациите вече могат да се допълват с предварително записан гласов коментар, което разширява възможностите за приложение и информационното съдържание.
 • Outlook: текстовете на имейлите могат да бъдат преведени на повече от 70 езика.

Още функции в Office 2021 Standard за Mac

В допълнение към гореспоменатите допълнения към отделните програми, настоящото стандартно издание на Office 2021 за потребители на Mac предлага и редица други подобрения и усъвършенствания, които често са междупрограмни и по този начин предлагат по-ефективно потребителско изживяване.

Инструмент за свободна ръка в Word, Excel и PowerPoint 

Инструментът за свободна ръка в програмите Office Word, Excel и PowerPoint предлага на потребителите широк набор от възможности за създаване на свободни рисунки и скици, както и на диаграми и формули - в зависимост от функционалността на крайното устройство е възможно да се рисува в документа с писалка на таблет, с пръст на сензорен екран или с мишката на самостоятелно устройство или лаптоп - и след това да се редактира допълнително с редица ефекти и инструменти. Office 2021 Standard for Mac предлага и нови инструменти за ласо и гума за тази цел. Файловите формати, различни от Office, като ODF, също могат да се отварят и редактират.

Цялостно интегрирано управление на PDF

Новият Office вече може да показва PDF файлове и без Adobe Reader и позволява коментиране. Формулярите могат да бъдат попълнени и подписани цифрово. С подобреното управление на сигурността и оторизацията файловете са по-добре защитени от неоторизиран достъп.

Работа в екип с OneDrive

OneDrive е практичен инструмент за работа по проекти в различни екипи. Потребителите редактират документи, електронни таблици и слайдове, съхранявани в Microsoft OneDrive, заедно - в офиса, в домашния офис или на път едновременно в облака MobiDrive. Съществуващите акаунти в Google Drive, OneDrive и Dropbox също могат да бъдат свързани с Office for Mac чрез OneDrive. Всеобхватните опции за управление на правата за достъп и модификация гарантират, че критичните данни и информация остават защитени от неоторизиран достъп, дори и в облака.

Достъпност в програмите на Office

Достъпността се превърна в неразделна част от поддържаната работа с компютри - както за авторите, така и за читателите на документи и електронни съобщения. Word, Excel, PowerPoint и OneNote предлагат оптимизирана проверка за достъпност в Office 2021 Standard for Mac, което улеснява разбирането на документите и по този начин подобрява сътрудничеството с други потребители.

Това включва подкрепа за международно приложимите стандарти при изготвяне на проекти, както и практически предложения за структуриране и показване на текста. При активиране на функцията "Проверка на достъпността" в съответната програма се показва списък с предупреждения или грешки, който е допълнен със съвети и препоръки за подобрение. Когато планирате срещи с бизнес партньори на други места, е възможно да гарантирате в Outlook, че международните получатели също присъстват, като показвате часовата зона.

Потребителите на Office 2021 Standard за Mac също се възползват от многото начини за улесняване на работата: разделът "Улесняване на работата" включва богат избор от звуци с "Осигуряване на обратна връзка със звук" за активиране на звукови сигнали. Освен това тъмните теми Dark Grey и Black в Word в Office 2021 Standard за Mac осигуряват по-добра концентрация: чрез избора на по-незабележим фон може да се намали разсейването и да се подобри съсредоточаването върху задачите; а чрез активирането на функцията за преобразуване на текст в реч съдържанието на документи и имейли може да се чете на глас по време на работа и в движение.

Специални функции в Office 2021 Standard за Mac за администратори

В допълнение към чистите предимства за потребителите се очаква изданието Office 2021 Standard for Mac отново да предложи практични функции за системните администратори, които вече бяха налични в предишната версия, за да се улесни администрирането на потребителите и същевременно да се осигури по-висока сигурност:

 • С помощта на GPO или обект на груповата политика администраторите разполагат с ефективни групови политики за защита на Office чрез шаблони ADMX, които предлагат подобрена сигурност при контрола на актуализациите, както и на макросите в документите.
 • Освен това самият контрол на актуализациите съдържа опции за активиране на актуализациите на функции и функции, както и на актуализациите на качеството, свързани със сигурността, като пачове и горещи поправки: например важните актуализации на функции могат да бъдат игнорирани, а важните актуализации могат да бъдат отложени за период до 5 седмици.
 • С помощта на Terminal Services или Remote Desktop Services, предоставени в Office for Mac, софтуерът може да се използва и на по-стар Mac.

Всички отделни програми на MS Office 2021 Standard for Mac накратко

Със стандартното издание на Microsoft Office 2021 за Mac потребителите на устройствата на Apple отново имат на разположение класическите, незаменими офис програми Word, Excel, PowerPoint и Outlook, които впечатляват с разнообразните си възможности за приложение както никой друг офис софтуер:

 • Word 2021 съдържа всичко необходимо за професионално създаване на текстови документи за многобройни приложения - практични инструменти като функцията "Преглед" улесняват правилното използване или разбиране на чужди думи директно в документа, а Microsoft Academic Search улеснява правилното цитиране.
 • Excel 2021 предлага още повече възможности за илюстриране, например на диаграми на карти и фунии, с разширенията PowerPivot и PowerQuery, включително синхронно сътрудничество в реално време върху листове и таблици на Excel. Защитата от загуба на данни защитава поверителните данни в съответствие с разпоредбите на ЕС за защита на данните.
 • С всяко ново изданиеPowerPoint 2021 отново предлага по-интересни визуални ефекти, които вдъхват живот на презентациите, включително анимации като увеличения и морфинг преходи; както и нови икони, векторни файлове SVG и 3D модели за визуализиране на съдържанието. Текстовият маркер, познат от Word, може да се използва и в PowerPoint.
 • Outlook 2021 надеждно подрежда ежедневния поток от имейли в компаниите с интелигентни инструменти, които автоматично сортират имейлите според тяхната важност и значимост. Функцията за преобразуване на текст в реч, която чете съобщенията, спестява време. В Outlook защитата от загуба на данни предпазва критичните данни в прикачени файлове от изпращане и достъп на неоторизирани лица

Системни изисквания за инсталиране и използване на MS Office 2021 Standard for Mac

По-долу ще намерите информация за известните системни изисквания и приложимите условия за използване, които се отнасят за новото издание на MS Office 2021 Standard за Mac. Може да се наложи да следвате и допълнителни инструкции за използване след официалното пускане.

Изисквания за хардуер за MS Office 2021 Standard for Mac

Office 2021 Standard for Mac е версията на пакета Microsoft Office, която работи и на компютри Mac с новия процесор Apple Silicon. Тя обаче може да се използва и на Mac с процесори Intel. Предишната 32-битова версия вече не е налична, така че софтуерът може да се инсталира само на 64-битови устройства. Общо взето, трябва да се спазват следните минимални изисквания:

 • Операционни системи: Office for Mac 2021 се поддържа от трите най-актуални версии на macOS. Понастоящем това са Монтерей, Биг Сур и Каталина; очаква се поддръжката на Мохаве да бъде преустановена или да не се актуализира повече
 • Процесор: процесор на Intel или Apple Silicon
 • Място на твърдия диск: 10 GB
 • Памет: 4 GB RAM
 • Графична карта: DirectX 9 или по-висока версия
 • Разделителна способност на екрана: 1 024 x 768 пиксела

Лицензиране на Microsoft Office 2021 Standard за Mac

Един лиценз за стандартното издание на Microsoft Office 2021 за Mac ви дава право да го използвате на едно устройство на Apple. Това може да включва и инсталирането на копие на софтуера на мрежов сървър, за да се използва от разстояние или чрез Virtual Desktop Infrastructure с подходящо лицензирано крайно устройство.

Купете MS Office 2021 Standard за Mac в Wiresoft като използван софтуер на по-ниска цена

Защо да харчите повече пари, когато вече можете да си купите актуалния Office 2021 Standard Edition за Mac като използван софтуер? В Wiresoft можете да се възползвате от значително по-ниските цени за оригинален софтуер на Microsoft - с незабавно изтегляне и всички тези предимства:

 • Използване на един лиценз - без задължение за абонамент
 • Пълен пакет Office, включително всички програми
 • Пълна функционалност на всички програми на Office - използваният от Wiresoft софтуер е напълно функционален, без ограничение във времето
 • Законно използване на използван софтуер на Microsoft - потвърдено от съдебни решения в ЕС

Имате ли въпроси относно текущия Microsoft Office 2021 Standard-Edition за Mac спрямо друг софтуер на Microsoft или друг използван софтуер? След това просто се свържете с нас в чата, по телефона или по имейл.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории