Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2019

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10134
 • 164-07835
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
98,90 Лв. * 108,90 Лв. * (9,18% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Publisher 2019 е универсалната, мощна програма на Microsoft за професионално настолно публикуване. Не само компаниите, но и частни потребители, като ученици и студенти, могат да използват софтуера за създаване на убедителни публикации от всякакъв вид - от редактиране на изображения и оформление до създаване на шаблони за печат. В допълнение към богатия каталог от шаблони за листовки, брошури, както и по-обширни каталози, на разположение са много инструменти и ефекти за проектиране и допълнително редактиране според индивидуалните идеи. Благодарение на интуитивния и удобен потребителски интерфейс и ясното подреждане на инструментите, дори неопитните потребители и начинаещите могат бързо да започнат работа с Publisher 2019 и да създават печатни издания, които отговарят и на високи изисквания, а също и само лога, икони и други елементи на изображенията.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT PUBLISHER 2019"

Microsoft Publisher 2019 - единствената програма във версията за закупуване

Publisher 2019 е универсалната и мощна програма на Microsoft за професионално настолно публикуване. Не само компаниите, но и частни потребители, като ученици и студенти, могат да използват софтуера за създаване на убедителни публикации от всякакъв вид - от редактиране на изображения и оформление до създаване на шаблони за печат. В допълнение към изчерпателния каталог с шаблони за листовки, брошури и по-обширни каталози, на разположение са много инструменти и ефекти за проектиране и допълнително редактиране според индивидуалните идеи. Благодарение на интуитивния и лесен за използване интерфейс и ясното разположение на инструментите дори неопитните и начинаещите потребители намират бърз старт в Publisher 2019 и могат да създават печатни медии, които също отговарят на високи стандарти, но също така и само лога, икони и други елементи на изображения.

Както и в другите програми на Office от версията за 2019 г., външният вид на лентата може да бъде персонализиран според собствените ви нужди и по този начин внася много яснота. Ето защо MS Publisher 2019 е правилният партньор за убедително и умело реализиране на творческите ви идеи.

Висока съвместимост с различни формати и програми

Програмата за оформление естествено позволява използването на обичайни файлови формати, сред които са .JPG и .PDF, както и собствените формати на Microsoft - .XPS и .PUB; последният дори може да бъде отворен с програма за оформление на Adobe. Това означава, че файловете за печат, създадени с MS Publisher, могат да продължат да се използват с друг софтуер за оформление, което увеличава съвместимостта на Publisher 2019. А за създаване на бюлетини е наличен HTML формат.

Publisher може също така да импортира файлове от други програми Office, например диаграми и таблици от Excel или вече форматирани текстове от Word.

И накрая, удобният съветник Pack & Go автоматично събира и пакетира всички файлове, свързани с дадена публикация и необходими за отпечатване (напр. изображения, графики и шрифтове), в един файл, който след това трябва само да изпратите на печатница или копирна машина или да предоставите чрез Microsoft Cloud.

Кратък преглед на новостите в Publisher 2019

Тази нова версия на Microsoft Publisher се отличава с разширени възможности за използване, както и с много оптимизации: От една страна, Publisher 2019 може да се използва и на устройства с поддръжка на докосване с помощта на стилус. Освен това документите на Publisher могат да се споделят с други потребители чрез облачната услуга на Microsoft OneDrive. Благодарение на надеждното актуализиране в реално време на съхраняваните там файлове и високите стандарти за сигурност, гарантирани с предотвратяване на загубата на данни, работата в екип по документи за оформление на Publisher е не само ефективна, но и сигурна.

Publisher 2019 предлага следните функции и характеристики, наред с други:

 • Вече е налична специална колона в прозореца за проектиране за редактиране на няколко изображения.
 • Изображенията могат да се обменят интуитивно и незабавно чрез плъзгане и пускане.
 • Налични са многобройни нови ефекти на изображението: например сенки, ефекти на сияние, 3D ефекти, както и отражения.
 • Те могат да се използват и за проектиране на текстове.
 • За използване на онлайн фотоуслуги или цифров печат готовите публикации могат да бъдат записани и във формат JPG.

Publisher 2019 обикновено се предлага само като неразделна част от определени версии на MS Office, но в Wiresoft можете да закупите софтуера за публикуване и отделно. За да можете да използвате версията MS Publisher 2019 на компютъра си или на друго устройство с поддръжка на Windows, операционната система Windows 10 е задължително условие.

В онлайн магазина на Wiresoft можете да закупите най-новата версия на Publisher 2019, както и по-стари версии и много други програми на Office на особено ниски цени като версия за един потребител, напълно без абонамент за софтуер. Всички интересни и важни нови функции в Publisher 2019 са показани в следния подробен преглед.

Набор от функции на Microsoft Publisher 2019

Publisher 2019 има както подобрения на вече доказалите се съществуващи функции и инструменти, така и някои нововъведения, включително в свободно използваемите графики и шаблони, така че обхватът на възможностите за приложение в тази версия е още по-широк от преди.

Използване на предложения за дизайн при проектиране на документи

Още от самото начало на Publisher 2019 се показва обширен каталог с шаблони за дизайн, който съдържа предложения за най-различни документи за печат в типични формати: от обикновени визитни картички през листовки за изпращане по пощата до обширни каталози. Всеки от шаблоните може да бъде допълнително персонализиран - цветове, шрифтове и форматиране могат да бъдат заменени или допълнени с други. Файлът на оригиналния шаблон винаги се запазва, така че да може да бъде достъпен отново и отново, тъй като новопроектираният шаблон се запазва като копие.

Особено начинаещите и неопитните потребители ще оценят тези предварителни настройки за документи, за да постигнат привлекателен резултат при печат всеки път.

Разбира се, възможно е и да създадете свои собствени шаблони и оформления. За да са на разположение и следващия път, те могат да бъдат запазени като шаблон или основен файл. Това спестява много време на специалистите и гарантира, че всички документи, базирани на него, имат еднакъв вид и усещане и са с еднакво качество.

Използване на модули за публикации

За да се гарантира, че документите имат повтарящ се, идентичен вид в различни формати и носители, в Publisher 2019 могат да се използват и така наречените градивни блокове. Това са типични елементи като заглавия, но също така рамки, кутии и др. Потребителите могат да използват вградените градивни елементи в Publisher, както при шаблоните, или да създават свои собствени градивни елементи.

Редактиране на изображения и графики директно в Publisher 2019

Графиките и снимките могат да се вмъкват директно от компютъра, от библиотеката ClipArt на Microsoft, чрез търсене на изображения в Bing или от онлайн фотоалбум. Плъзнете и пуснете, за да ги сменяте и заменяте по всяко време. Благодарение на функцията на линеал те могат да бъдат поставени на желаното място с точност до милиметър след поставянето.

Файловете с изображения, импортирани в документ на Publisher, могат дори да се редактират след това; възможно е да се регулира цветният тон и интензивността на цвета, както и да се изреже размерът на изображението в желания формат. По същия начин е възможно да добавяте различни ефекти, като сенки и отражения, към изображенията и текстовете, за да ги направите по-изразителни.

Мащабируемите векторни графики SVG, налични в Publisher 2019, запазват своята рязкост дори при увеличаване, като по този начин винаги осигуряват професионален вид, а 3D обектите могат да се завъртат по желание, за да се получи желаният изглед.

Използване на удобни текстови полета

Когато се оформят дълги текстове, които обхващат няколко страници или са прекъснати от илюстрации, има някои полезни инструменти за проследяване на оформлението: Например, ако в текстово поле е вмъкнат твърде много текст, малко поле в долния десен ъгъл на рамката ще покаже това с елипса. Съществуващото текстово поле може да се увеличи с мишката или да се свържат няколко такива текстови полета, така че останалият текст да се появи автоматично в следващото поле. Тази функция е особено полезна при последващи промени в текста, например при съкращаване или добавяне на текст.

Персонализиране и споделяне на документи на Publisher

За да създадете персонализирани пощенски пратки, имената, снимките или дори уеб връзките на всички адресати могат да бъдат добавени автоматично. А за да споделите чернова или завършен макет с други служители, техните имейл адреси могат да бъдат добавени директно към документа, което прави изпращането му още по-бързо. С помощта на облачните услуги OneDrive на Microsoft в Publisher също е възможно да съхранявате данни онлайн, като предоставяте достъп на получателите чрез връзка.

Publisher 2019 предлага опции за печат с всяко качество

В зависимост от целта, за която трябва да бъдат създадени листовки, брошури, покани и други рекламни материали, но също и чисто лични печатни продукти, Publisher 2019 предоставя широки възможности за печат и, разбира се, за дизайн. По този начин могат да се създават печатни материали с желаното качество за всяка целева група. За цифров печат чрез онлайн услуга за печат документите на Publisher могат да бъдат записани и в обичайния формат .JPG.

Общи системни изисквания за Microsoft Publisher 2019

Софтуерът Office Publisher 2019 е наличен за изтегляне в две версии: 32-битов и 64-битов. 64-битовата версия е инсталирана по подразбиране, но само 32-битовата версия може да бъде инсталирана на 32-битова операционна система с процесор x86. В зависимост от избраната версия индивидуалните изисквания към хардуера могат да се различават - например по отношение на оперативната памет и мястото на твърдия диск. Трябва да се спазват следните минимални изисквания:

  • Операционни системи - абсолютно задължителни: Windows 10 или Windows Server 2019
  • Процесор: мин. 1,6 GHz, 2-ядрен процесор
  • Място на твърдия диск: мин. 16 GB (32 Bit) или 20 GB (64 Bit)
  • RAM: минимум 2 GB RAM (32 бита) или 4 GB RAM (64 бита)
  • Графична карта: мин. 1280 x 768 пиксела, DirectX 10 с WDDM 2.0

Купете Microsoft Publisher 2019 евтино като самостоятелна програма в Wiresoft

MS Publisher е класическа част от някои пакети на Microsoft Office и затова обикновено не се предлага отделно, а само заедно с другите програми Office. В Wiresoft можете да закупите Publisher Software 2019 като единична програма - за разлика от много други доставчици на софтуерни програми на Microsoft - и особено като версия за закупуване.

Вашите предимства тук: този лиценз за един потребител на Publisher 2019 не ви обвързва с ограничен във времето абонамент със задължителни актуализации или възможни ограничения за използване на функциите. Затова е двойно по-изгодно да закупите Publisher 2019 от Wiresoft като една програма, особено ако не се нуждаете от всички програми на Office.

Сигурна покупка на софтуер с Wiresoft: Лицензът за един потребител за Publisher 2019, който купувате тук, обикновено идва от лиценз за по-голям обем на дадена компания и следователно представлява т.нар. използван софтуер - но по отношение на функционалността той е идентичен с версията на програмата Publisher, която също е включена в пакета Office Suite 2019. Затова можем да ви предложим това на особено изгодна цена!

Когато купувате употребяван софтуер, не поемате и правен риск, тъй като търговията с употребяван софтуер е изрично разрешена от закона. Освен това всяка програма на Microsoft, налична в Wiresoft, независимо дали е използвана или неизползвана преди това, е била първо тествана за действителна и безупречна използваемост, така че след покупката и изтеглянето на вашия компютър, софтуерът на Publisher е незабавно 100% използваем за неограничен период от време.

Като сериозен и надежден търговец на софтуер Wiresoft предлага само пълни версии на програмата, които са идентични с версиите, предлагани от Microsoft, и не идват от опасни източници.

Особено работещите на свободна практика и МСП, но и частните потребители ще се възползват от всички предимства на Publisher 2019 при закупуване на софтуер с Wiresoft, защото ще спестят пари. В софтуерния магазин на Wiresoft можете да получите MS Publisher, както и много други програми на Office и други програми на Microsoft като версии за закупуване.

Ако имате въпроси относно MS Publisher 2019 или друга програма на Microsoft, просто се свържете с нас по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT PUBLISHER 2019"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT PUBLISHER 2019"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории