Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE
Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 (интегрирана среда за разработка с различни езици от високо ниво) Visual Studio Enterprise 2015 - за безпроблемно функциониране Със средата за разработка можете не само да създавате програми и...
256,90 Лв. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL
Microsoft Visual Studio Professional 2015 Microsoft Visual Studio Professional 2015 (integreeritud arenduskeskkond erinevate kõrgetasemeliste keeltega) Visual Studio Professional 2015 - sujuvaks toimimiseks Arenduskeskkonna abil saab...
183,90 Лв. *

Microsoft Visual Studio 2015: Въведение

Какво представлява Microsoft Visual Studio 2015?

Microsoft Visual Studio 2015 е платформа за разработка, разработена от Microsoft, която помага на разработчиците да създават софтуерни приложения. Тази версия беше пусната за първи път през 2015 г. и оттогава подкрепя много разработчици в техните проекти.

Защо е важно Microsoft Visual Studio 2015?

Microsoft Visual Studio 2015 все още е изключително актуална за много разработчици, тъй като предлага разнообразни инструменти и функции, които помагат при разработването на софтуер. То е особено подходящо за тези, които трябва да поддържат и мигрират съществуващи проекти или да разработват приложения за по-стари версии на Windows.

Основни характеристики на Microsoft Visual Studio 2015

1. Подобрена производителност:

Visual Studio 2015 донесе със себе си значително подобрение на производителността в сравнение с предишните версии. IDE е по-отзивчива и позволява на разработчиците да работят по-ефективно.

2. Поддръжка на съвременни технологии:

Тази версия на Visual Studio осигурява поддръжка за разработване на приложения за Windows 10, както и за уеб приложения, мобилни приложения и облачни услуги. Разработчиците могат да използват различни езици за програмиране, като C#, C++ и JavaScript.

3. Удобен за потребителя интерфейс:

Потребителският интерфейс на Visual Studio 2015 е интуитивно проектиран и позволява на разработчиците лесно да навигират между различните функции и инструменти.

4. Отстраняване на грешки и тестване:

Visual Studio 2015 предоставя мощни инструменти за отстраняване на грешки и тестване, за да гарантира безупречното функциониране на вашите приложения.

Купете Visual Studio 2015 за Windows в Wiresoft

Microsoft Visual Studio 2015 е основна платформа за разработка, която помага на разработчиците ефективно да създават и поддържат софтуерни приложения. С подобрения в производителността, поддръжка на съвременни технологии и удобен за потребителя интерфейс тази версия остава актуална, особено за тези, които работят с по-стари версии на Windows или които трябва да актуализират съществуващи проекти. Използвайте мощните функции на Visual Studio 2015, за да придвижите напред проектите си за разработка.

Категории