Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10110
 • 9EM-00653
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
97,90 Лв. * 107,90 Лв. * (9,27% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Core 2 Core Добавка
Устройства 1x
Виртуални машини Изисква се основен лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Обхват на доставката Право на ползване


Гъвкаво допълнете лицензионните си изисквания за Windows Server 2019 Standard  с 2-те пакетаCore от Wiresoft! Изданието Standard на Windows Server 2019 е разработено специално за използване в по-малки центрове за данни: съответно то предлага достатъчно възможности за виртуализация, съчетани с добра мащабируемост, висока производителност, както и ефективни нива на сигурност, както се изисква за надеждна защита на данни и приложения в мултиCloud среди.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Standard 2-Core

Гъвкаво допълнете нуждите си от лицензиране за Windows Server 2019 Standard с 2-Core пакети от Wiresoft! Стандартното издание на Windows Server 2019 е разработено специално за използване в по-малки центрове за данни: съответно то предлага достатъчно възможности за виртуализация, съчетани с добра мащабируемост, висока производителност, както и ефективни слоеве за сигурност, необходими за надеждната защита на данните и приложенията в среди с много облаци.

Сървърната операционна система Windows Server 2019 Standard съчетава физически и виртуални мрежи за предоставяне на данни и услуги чрез сървъри, базирани в облак, което я прави идеално подходяща за посрещане на ИТ нуждите на малките и средните предприятия. С операционна система Windows 10, много оптимизации и нови, мощни функции това издание е най-добре оборудвано за всички работни натоварвания.

Важен фактор при вземането на решение за закупуване на стандартното издание на Windows Server 2019 са наличните възможности за виртуализация - включително чрез контейнери. Това са незаменими функции, особено за по-малките компании, които искат да осигурят надеждна инфраструктура и в тази област.

В стандартното издание Windows Server 2019 дава възможност на компаниите да свържат по-тясно локалните среди с облака, включително чрез услугите на Microsoft Azure, които предоставят допълнителни хибридни функции, както и слоеве за сигурност.

Лицензирането на Windows Server 2019 Standard Edition е на базата на ядра, като минималният брой ядра на сървър е 16. Сървърите с по-голям брой ядра също могат да бъдат лицензирани удобно и гъвкаво с пакети за 2 ядра.

Пакетът Windows Server 2019 Standard 2-Core може да бъде намерен в Wiresoft като използван софтуер - с голямото предимство на значително по-ниска цена, отколкото за съответните нови стоки - и без разлики във всички типични характеристики, които това издание предлага по отношение на функциите - особено във виртуализацията -, сигурността и производителността. Подробна информация за всички характеристики и функции на Windows Server 2019 Standard Edition, както и за лицензионните условия на Microsoft, приложими за пакети с 2-Core, е предоставена в следния преглед.

Windows Server 2019 Standard за работа с многооблачни среди

Стандартното издание на Windows Server 2019 предлага и някои опции за виртуализация, които също влияят на сигурността на данните и приложенията - на по-високо ниво от предишната версия: за това допринасят много подобрения и допълнения към вече познатите функции, както и опциите за създаване на софтуерно дефинирани хиперконвергентни (HCI) инфраструктурни платформи; те предлагат още повече предимства за виртуализацията на сървъри и настолни компютри чрез по-лесно внедряване и мащабиране, както и по-добро управление.

Сравнение: Какви функции предлага Windows Server 2019 Standard?

Решението за закупуване на стандартното издание на Windows Server 2019 обикновено е повлияно от факта, че някои функции за виртуализация не са налични или са налични само в ограничена производителност: Hyper-V например може да се използва само в много ограничена степен, същото важи и за защитените виртуални машини (VM), както и за Storage Spaces Direct и репликация на хранилището, а също и за SDN (Software Defined Networking) и SDS

(софтуерно дефинирано съхранение).

Опции за виртуализация с Windows Server 2019 Standard

По принцип Windows Server 2019 Edition Standard предлага ограничена виртуализация - затова е предназначен по-скоро за компании, в които тя играе второстепенна роля. Поради това броят на виртуалните машини и контейнерите Hyper-V, които могат да се управляват, е ограничен и тук, като, както и в по-обширното издание, ограничението за RAM е 24 TB. За повече информация вижте по-долу.

Реплика за съхранение

В Windows Server 2019 Standard Edition функцията за съхранение Storage Replica е налична с ограничения, докато Storage Spaces Direct не се поддържа. Storage Replica поддържа синхронно и асинхронно репликиране на данни и предотвратява загубата им на ниво файлова система: синхронното репликиране отразява данните на физически места с обемен капацитет, а асинхронното репликиране изпълнява тази функция между местата по мрежови връзки с по-голяма латентност.

Други нови функции на Windows Server 2019 Standard

В стандартното издание на Windows Server 2019 са налични и следните ключови функции за анализ, използване на контейнери и обединяване на хибридна инфраструктура:

System Insights за цялостен анализ на сървъра

В Windows Server 2019 за тази цел е налична функцията за прогнозен анализ System Insights, която се поддържа от модел за машинно обучение за по-ефективно функциониране. System Insights осигурява цялостна представа за работата на локално разположените сървъри чрез анализ на показателите за производителност и събитията, за да се направят точни прогнози за реактивно управление на инстанциите на Windows Server, което може да намали усилията и да помогне на организациите да намалят оперативните разходи.

Поддръжка на Kubernetes и Linux

Windows Server 2019 предлага и цялостна поддръжка на контейнери в стандартното издание. При използване на контейнери Hyper-V обаче трябва да се отбележи, че лицензът за Standard Edition позволява само 2 контейнера, тъй като за тях са разрешени само 2 виртуални машини (VM); не е включена и поддръжка за наблюдение на хоста. От друга страна, контейнерите с Windows могат да се използват в неограничен брой.

Освен това сега се поддържат по-пълноценно Kubernetes и Linux, така че контейнерите за Linux и Windows, управлявани с Kubernetes, могат да се използват паралелно. Специално за Kubernetes в стандартното издание са налични и нови функции, като например работа в мрежа с контейнери.

По-висока защита на данните и мрежата с услугите на Azure

С Azure хибридните функции са налични и в Windows Server 2019 Standard, за да работят безпроблемно както в локален център за данни, така и в облака. Само Azure предоставя облак с цялостна хибридна инфраструктура с унифицирани възможности за сигурност, идентичност и управление:

 • Azure Active Directory дава възможност за универсално управление и защита на идентичностите, използващи различни среди.
 • С Azure Arc управлението на Azure и услугите на Azure могат да бъдат разширени до всяка инфраструктура.
 • Чрез Центъра за администратори на Windows услугите на Azure, като Azure Backup, Azure Site Recovery и Azure Monitor, могат да бъдат активирани бързо и лесно.

По този начин услугите Azure в Windows Server 2019 Standard предлагат не само подобрена защита на локалната Active Directory, но и по-лесно синхронизиране и архивиране на данни.

Изисквания за хардуер за инсталиране и работа с Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 е базиран на операционната система Windows 10. За да можете да използвате Windows Server 2019 Standard по неограничен и сигурен начин, базовият хардуер трябва да отговаря на всички минимални изисквания, изброени по-долу. Допълнителните изисквания зависят от конфигурацията на съответната система, както и от други инсталирани приложения.

 • Място на твърдия диск: 32 GB
 • Основна памет (RAM): 512 MB
 • Дисково пространство за десктоп дисплея на сървъра: 2 GB
 • Процесор: 64-битова архитектура
 • Скорост на процесора: 1,4 GHz
 • Графична карта: 1 024 x 768 пиксела, поддръжка на Super VGA
 • Мрежова карта: Gigabit Ethernet, 1x

Лицензиране с Windows Server 2019 Standard 2-Core пакет

Лицензирането на сървъра с Windows Server 2019 Standard Edition се извършва и за използвания софтуер в съответствие с лицензионните разпоредби на Microsoft: Броят на ядрата се използва като основа за изчисляване на изискването за лиценз. Прилагат се следните разпоредби.

Общи лицензионни условия на Microsoft за Windows Server 2019 Standard

Сървърният софтуер, като например Windows Server 2019 Standard Edition, винаги се лицензира въз основа на използвания физически хардуер. В допълнение към броя на физическите ядрени процесори се взема предвид и броят на виртуалните сървъри. Всеки лиценз за сървър покрива 2 физически процесорни ядра. В съответствие с лицензионните разпоредби на Microsoft за основа винаги се взема минимален брой от 8-Core на процесор - дори ако съществуващият хардуер има по-малко от 8-Core. Освен това за всеки физически сървър се използват поне 2 процесора, което води до минимален брой от 16-Core.

Сървърите, които имат по-голям брой ядра от 16, трябва да бъдат допълнително лицензирани с пакети за 2-Core за Windows Server 2019 Standard.

Допълнителни изисквания за лицензиране на Windows Server 2019 Standard

В среда на Hyper-V всички процесори трябва да бъдат лицензирани, което съответства на физическите процесорни ядра. Стандартното издание на Windows Server ви дава право да стартирате максимум две инстанции на Hyper-V на лиценз за ядро. Ако са необходими повече инстанции на Hyper-V в стандартното издание, всички активни ядра трябва да бъдат прелицензирани за тази цел.

В допълнение към лиценза за Windows Server Standard всички клиенти - потребители и крайни устройства - които имат достъп до Windows Server 2019, трябва да бъдат снабдени със собствен лиценз за клиентски достъп (CAL). Тези CAL-и за потребители и устройства се предлагат и от Wiresoft на разумна цена втора употреба.

Често задавани въпроси за използвания от Wiresoft софтуер, като например Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition

Функционалността на 2-ядрения пакет Windows Server 2019 Standard, предлаган от Wiresoft като използван софтуер, обикновено не се различава от подобен нов, неизползван лиценз за сървър - тъй като софтуерът обикновено не се износва. По-долу са дадени отговори на други типични въпроси относно лицензите за Windows Server, които са втора употреба.

Откъде идва използваният софтуер на Windows Server 2019 Standard 2-Core?

Употребяваният софтуер за Windows Server 2019 Standard, като например пакетът с 2-Core, идва от компании, които обикновено първо са го закупили сами като нов, не винаги, но често също така са го използвали и по-късно са го продали на Wiresoft. При по-нататъшно закупуване от Wiresoft или от офертата в магазина на Wiresoft, това се нарича използван софтуер, дори ако може да се използва като нов лиценз.

Законни ли са продажбата, покупката и използването на използван софтуер Windows Server 2019 Standard?

Да: С употребявания софтуер на Wiresoft вие като купувач можете да сте сигурни, че както покупката на Windows Server 2019 Standard 2-Core, така и редовната употреба не нарушават никакви валидни закони: определящата правна ситуация позволява както търговията с употребяван софтуер от Microsoft, така и неговата употреба, стига той да е от лицензионния запас на дадена компания. Няколко съдебни решения ясно потвърждават този факт отново и отново.

Използваният лиценз Windows Server 2019 Standard 2-Core включва ли и защита от купувача?

Да: Пакетът Windows Server 2019 Standard 2-Core Package, предлаган от Wiresoft като софтуер втора употреба, както и друг софтуер втора употреба, ви предлага като купувач същата сигурност и предимства, както при новия софтуер за сървъри: Така имате обичайната сигурност на купувача чрез незабавното изтегляне на софтуера след завършената покупка и незабавното активиране на лиценза с предоставения валиден лицензен ключ.

Дали използваният от Wiresoft софтуер като Windows Server 2019 Standard 2-Core има някакви други предимства?

Употребяваният софтуер на Wiresoft също така предлага на нашите клиенти голямо икономическо предимство поради по-ниската си цена, тъй като те могат да го използват за актуализиране на своите софтуерни запаси по-икономично, отколкото със съответните нови стоки. Така използваният от Microsoft софтуер, като този на Wiresoft, може да допринесе за намаляване на оперативните разходи, тъй като предлага и сигурност на одита благодарение на пълното доказателство за покупка!

В софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите не само изданието Windows Server 2019 Standard 2-Core Package като евтин използван софтуер, но и 16-ядрения пакет за основно лицензиране на вашия сървър. Ако имате по-високи изисквания за виртуализация, ще намерите и Windows Server 2019 Datacenter Edition - както и съответните версии на Windows Server 2019 за предварително пускане - заедно със съответните необходими лицензи за клиентски достъп (CAL). Широкото портфолио от използван софтуер на Wiresoft включва и много други програми на Microsoft - с всички споменати предимства. Ако имате някакви въпроси относно лицензирането на Windows Server 2019 Standard, не се колебайте да се възползвате от нашите компетентни съвети в чата, по имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории