Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10011
 • 79P-05729
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
230,90 Лв. * 255,90 Лв. * (9,77% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Актуалният Office Suite във версия 2019 предлага на професионалните потребители (в допълнение към Home & Business, Professional и Standard), особено с изданието Professional Plus, безпрецедентно ниво на функционалност и удобство при създаването и редактирането на документи, както и при комуникацията, които позволяват и сътрудничество в облака на ново ниво. В същото време софтуерът отчита много стандарти за сигурност, включително актуалните нови разпоредби за защита на данните. Освен това ще намерите много подобрения и допълнения към доказаните програми Word, Excel, PowerPoint и Outlook. Опростеното пускане на документи и редактирането в реално време по-специално улесняват съвместната работа в екип.

За допълнителни въпроси относно продукта се свържете с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2019 Professional Plus - за всички нужди на бизнес професионалистите

Актуалният Office Suite във версия 2019 предлага на професионалните потребители (в допълнение към Home & Business, Professional и Standard), особено с изданието Professional Plus, безпрецедентно ниво на функционалност и удобство при създаването и редактирането на документи и комуникация, които също така позволяват сътрудничество в облака на ново ниво. Същевременно софтуерът отчита много стандарти за сигурност, включително актуалните нови разпоредби за защита на данните.

Освен това ще намерите много подобрения и допълнения към доказаните програми Word, Excel, PowerPoint и Outlook. Опростеното споделяне на документи и редактирането в реално време улесняват съвместната работа в екип.

Освен това голям брой други инструменти са налични изключително в Professional Pro Edition: включително Access, Publisher и Skype for Business.

Office Professional Plus обикновено се предлага само чрез споразумения за лицензиране на обеми - в софтуерния магазин на Wiresoft този пакет се предлага и като единичен лиценз - и на особено ниска цена. По-долу ще намерите подробна информация за многобройните приложения, както и за ексклузивните функции, които са налични само в това издание.

Доказаните приложения на Office са още по-мощни в Professional Plus

Програмите Word, Excel, PowerPoint и Outlook продължават да бъдат важната основа на всички Office пакети на Microsoft. Във версията на Microsoft Office 2019 те са оптимизирани още повече и са добавени основни функции:

 • Microsoft Word включва няколко функции, които ускоряват работата с документи, като например интегриран инструмент за превод, функция за диктовка, а също и гласов изход, който чете текстове на глас, докато пишете паралелно. Подобрената проверка на правописа вече предлага и корекция на граматиката. А за да запазите зрението си, Word може да се разглежда и в тъмен режим.
 • Microsoft Excel е усъвършенстван с редица функции за професионален анализ и редактиране на електронни таблици, включително филтри за времева линия и други функции за ясно представяне в отчети.
 • Microsoft PowerPoint предлага, наред с други неща, ефекти на морфинг и функция за мащабиране, допълнителни възможности за анимиране на ярки презентации, които могат да се изпълняват и с цифрова писалка.
 • Microsoft Outlook опростява глобалното сътрудничество с колеги и партньори от места, намиращи се в различни часови зони: програмата вече автоматично преобразува възникналата часова разлика; можете също така да персонализирате жестове, като например движения с приплъзване.
 • Microsoft OneNote може да се използва като личен бележник , в който можете да записвате важни идеи или задачи в движение, и може да бъде свързан с Cortana.
 • Microsoft Publisher е предназначен за публикуване на създадените от вас графики.
 • Microsoft Access можете да използвате за създаване на професионални бази данни според личните си изисквания.

Възползвайте се от много предимства за вашия бизнес с Office 2019 Professional Plus

ИзданиетоOffice 2019 Professional Plus ви предлага множество други предимства в допълнение към доказаните функции:

 • Те включват не само поддръжка за интуитивно сътрудничество по документи, електронни таблици или презентации в екип, но и още по-лесна комуникация помежду им с Office Professional Plus .
 • Потребителският интерфейс на Office 2019 също е по-ясен - за гъвкава и ефективна работа.
 • Възможно е и лесното използване на много функции на Office чрез мобилен достъп от смартфон или таблет - за редактиране на документи в движение уеб приложенията правят достъпа особено практичен, тъй като отделните функции и елементи могат да бъдат намерени още по-бързо.
 • Файловете могат да се отварят и споделят в облака и с устройства, различни от личния ви компютър - нужни са само личните ви данни за достъп.
 • Онлайн съхранението също така намалява риска от срив на данни - OneDrive ви предоставя  5 GB пространство за съхранение в облака.
 • За да ви помогнем да се справите с непрестанния поток от ежедневни имейли, важна нова функция в Outlook 2019 е "Претрупване". Тази интелигентна функция автоматично отделя важните от маловажните съобщения и препраща само първите директно към входящата поща.

Освен това има и редица други функции, които са на разположение на потребителите единствено в Office 2019 Professional Plus.

Всички изключителни функции на Office Professional Plus накратко

По-долу ще получите преглед на изключителните инструменти и приложения на функциите на изданието Office Professional PlusПо-долу е представен преглед на ексклузивни инструменти и приложения от функциите на изданието, които правят комуникацията и сътрудничеството със служителите и бизнес партньорите още по-ефективни, като същевременно подпомагат спазването на правните и корпоративните стандарти за сигурност на данните в трафика на електронна поща.

Защитете важното съдържание на имейли и файлове с управление на правата върху информацията

Управлението на правата върху информацията (Information Rights Management - IRM) защитава чувствителна и поверителна информация в имейли и файлове Office, като предотвратява четенето, копирането, отпечатването или препращането им от неоторизирани лица.

Фирмите и организациите могат да използват IRM за прилагане на политики, които не само защитават информацията от разкриване вътрешно, но и в комуникациите с външни бизнес партньори или други страни. Съответните ограничения или разрешения се съхраняват в самия файл, така че да се прилагат и независимо от адресата на съобщението.

E-Mail Retention за запазване на съобщения

С помощта на функцията за задържане на имейли потребителите могат да създават различни политики за задържане на съобщения и папки в Outlook Web App. Например политиките за запазване определят колко дълго се съхранява даден имейл, а политиките за архивиране - колко дълго се съхранява даден имейл в папка, преди да бъде автоматично преместен в архив.

Предотвратяване на загубата на данни предотвратява загубата и изтичането на данни

Предотвратяването на загубата на данни (DLP) е доказан инструмент на Microsoft за защита на поверителна информация или Office данни от случайно или умишлено разкриване от служители. С него организациите или компаниите могат също така да защитават личната информация от неоторизиран достъп, както се изисква например от DSVGO.

Динамичният контрол, базиран на съдържанието, следи всички движения на данни и блокира трансферите чрез електронна поща или интернет базирани приложения.

Предотвратяване на загубата на данни за MS Office Professional Plus предлага редица подобрения, включително подобрена сигурност за по-добро определяне на съдържанието, което си струва да бъде защитено при обработка в документи Office.

Администраторите могат също така да задават правила за ограничаване или дори блокиране на достъпа до конкретни данни, както и да предупреждават потребителите за потенциални рискове, когато загубата на данни е неизбежна.

Базираните на облак услуги като OneDrive също така предпазват от загуба на данни в случай на повреда на сървъра или хардуера.

Пощенски кутии на сайта за доставяне на екипно съдържание

Пощенските кутии на уебсайтове (или пощенските кутии на сайтове) са особено удобен начин за съвместна работа по документи. Можете да предоставите на екипа си, например като част от проект, споделено централно място на вашия уебсайт, което позволява само на оторизираните членове да имат достъп до документи на Microsoft SharePoint и имейли от Exchange. Те имат директен достъп до тях и могат да ги редактират.

По този начин пощенските кутии на сайта могат да увеличат производителността на членовете на екипа и да ускорят ефективността на работните процеси чрез споделено използване.

Архивиране с едно кликване

Архивирането с едно кликване в Outlook предлага бърз начин за преместване на избрани имейли от Входящи или друга папка в архивна папка. Всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху съответното съобщение с клавиша backspace. За да изтриете съобщения, просто натиснете клавиша DEL и те ще бъдат преместени в папката Изтрити елементи.

Инструменти за електронни таблици в Excel

В изданието Professional Plus за Office, Spreadsheet Inquire предоставя на потребителите няколко инструмента за диагностика на електронни таблици в Excel, които могат да се използват за анализ на различни опции.

Например функцията Сравняване на електронни таблици ви позволява да извършвате поредица от сравнения, които се активират или деактивират чрез квадратчето за отметка "Разреши". Всички открити несъответствия между избраните работни книги се показват като интерактивен отчет, който не само е подчертан в цвят в електронната таблица, но може да бъде показан и като списък.

Телефония в облака с Enterprise-VoIP

Enterprise VoIP ви предоставя широк набор от възможности в рамките на VDI - Virtual Desktop Infrastructure - за комуникация с бизнес партньори по целия свят или дори с вътрешни екипи. С помощта на Lync или Skype for Business можете да прехвърляте или паркирате повиквания между различни устройства, да получавате достъп до гласова поща, да интегрирате чат съобщения и да показвате състоянието на присъствие на партньорите в повикването.

С помощта на услугите за управление на права Windows Rights Management Services - RMS - можете да управлявате политики за защита на информацията от неоторизиран достъп от други лица и по този начин да допринесете за по-голяма сигурност на чувствителните данни.

Общи системни изисквания за Microsoft Office 2019

Следните системни изисквания се отнасят за всички издания на MS Office 2019,

за Office 2019 Professional Plus за отделните кандидатури се прилагат допълнителни изисквания:

 • Операционна система: Windows 10 - абсолютно задължително!
 • Процесор: минимум 1,6 GHz или по-бърз, двуядрен процесор
 • RAM: минимум 4 GB RAM; 2 GB RAM (32 бита)
 • Твърд диск: мин. 4 GB свободно пространство
 • Разделителна способност на изображението/графична карта: най-малко 1280 x 768 пиксела

Други системни изисквания за Microsoft Office 2019 Professional Plus

Skype за бизнеса:

 • мин. 2,0 GHz или по-бърз

Ускоряване на графичния хардуер:

 • DirectX 9 или по-висока версия
 • Графична памет 128 MB
 • 32 бита на пиксел дълбочина на цвета

Други характеристики:

.NET 3.5 или 4.6 или по-висока версия

Коя версия на Windows е съвместима с Office 2019?

Както е описано в системните изисквания, всички издания на Microsoft Office 2019 изискват Windows 10 като операционна система за правилното функциониране на софтуера. Microsoft Office 2019 Professional Plus не е съвместим с Windows 8, 7 или дори по-стари версии.

Коя битов вариант на Office е най-добър?

Когато активирате Microsoft Office 2019 Professional Plus, по подразбиране се инсталира 32-битовата версия на Office. Microsoft препоръчва винаги да използвате тази версия, дори ако на съответния компютър е инсталирана 64-битова версия на Windows. Причината: 32-битовата версия е по-съвместима с повечето приложения и добавки, които можете да използвате заедно с Office. Не е възможно да инсталирате едновременно 32-битовата и 64-битовата версия на Office на един и същ компютър.

Как се лицензира Microsoft Office 2019 Professional Plus?

Microsoft Office 2019 винаги е лицензиран за конкретно крайно устройство, което има достъп до софтуера. Също така имате право да инсталирате на този компютър произволен брой копия на тази версия, както и на всички предишни версии. Това включва разполагане на копия на мрежов сървър за отдалечен достъп или чрез инфраструктура за виртуални работни плотове (VDI) от лицензираното устройство.

Купете Microsoft Office 2019 Professional Plus в магазина за софтуер на Wiresoft

За разлика от другите издания,Microsoft Office 2019 Professional Plus се предлага само като единичен лиценз от реномирани дистрибутори на софтуер като Wiresoft - и от нас на особено ниска цена. Можете да се възползвате от следните предимства:

 • Веднага след закупуването Office 2019 Professional Plus е на ваше разположение чрез електронна доставка на софтуер (ESD).
 • Всички Office лицензи, предлагани за продажба в Wiresoft, не са нито ограничени валидни, нито ограничени във времето тестови версии.
 • Ще получите Office 2019 Professional Plus като единичен лиценз, който идва от лиценз за обем.
 • Инсталираният софтуер Office на първия купувач беше изтрит при продажбата му на Wiresoft, така че лицензът отново е 100% безплатен.
 • Всички такива лицензи, закупени от Wiresoft, също са тествани от нас за пълна използваемост.
 • Затова можете да сте сигурни, че купувате легален и оригинален продукт на Microsoft.

Ако имате допълнителни въпроси относно закупуването на лиценз за Microsoft Office Professional 2019 Plus, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"
14.07.2023 г.

Servicio perfecto

Servicio excepcional y apoyo. Recomiendo Wiresoft

14.07.2023 г.

La migliore qualità

Non si può ricevere e installare un software più velocemente. Semplicemente fantastico!

14.07.2023 г.

La mejor calidad

No puedes recibir e instalar un software más rápido. ¡Simplemente genial!

14.07.2023 г.

Beste Qualität

Schneller kann man eine Software nicht erhalten und installieren. Einfach klasse!

14.07.2023 г.

Beste kwaliteit

Je kunt software niet sneller ontvangen en installeren. Gewoon geweldig!

14.07.2023 г.

Super Service

Sofortige Lieferung und einfache Handhabung des Programms. Hier kaufe ich gerne wieder!

14.07.2023 г.

Excelente servicio

Entrega inmediata y manejo sencillo del programa. ¡Definitivamente volveré a comprar aquí!

14.07.2023 г.

Super service

Directe levering en eenvoudige bediening van het programma. Hier koop ik graag weer!

15.11.2020 г.

Alles in Ordnung ist

Es gab keine Probleme mit der Installation sowie mit weiteren Funktionen.

18.10.2020 г.

sehr zufrieden

Der Produktkey hat erst nicht gefunzt. Nach Reklamation kam, nach einem Tag schon, ein neuer Key an. Nun hat es mit der Aktivierung sofort geklappt. Danke für die schnelle Hilfe!

26.09.2020 г.

Perfekt

Nach dem Kauf sofort Link zur Software und Key erhalten. Alles bestens, jederzeit wieder. Daumen hoch.

13.09.2020 г.

Tutto bene. Pagato. Download entro 5 minuti. Funziona tutto. Lo consigkio

Come nel titolo. Tutto bene.
Marco

14.08.2020 г.

Top Proukt, top Service

Ich hatte ein kleines Problem (eigene Schuld) beim Installieren. Der telefonische Service war top und hat nach ein paar Minuten den Fehler beseitigt. Vielen Dank

4.08.2020 г.

bonjour a tous

C'est écrit dans une langue que je comprends pas l'ongflet à point

27.03.2020 г.

Download und Installation hat bestens funktioniert

Kann ich nur empfehlen

17.02.2020 г.

Bewertungen

13.02.2020 г.

Office 2019

Bestellungsprozess war völlig unkompliziert; Bestellbestätigung mit Downloadlink kam umgehend; etwas gewöhnungsbedürftig war lediglich, dass die heruntergeladene Datei erst entpackt werden muss - ging aber mit WINZIP auch problemlos. Vielleicht könnte man diesen Punkt einfacher gestalten. nach 24 Stunden wurde der Lizenzschlüssel zugesandt. Also insgesamt war die Abwicklung insgesamt perfekt.

24.12.2019 г.

Perfekt

Top schnell geliefert und alles Funktioniert sehr gerne wieder

Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории