Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10450
 • FQC-10534
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
110,90 Лв. * 121,90 Лв. * (9,02% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  64bit


С новия Windows 11 Pro на потребителите, които поставят особено високи изисквания към операционната система, се предоставят множество функции и възможности, съчетани с по-висока производителност, за да изпълняват ефективно всички задачи в бизнеса на компаниите. Windows 11 Pro се представя в модернизиран, още по-удобен за ползване интерфейс, който прави работата с компютъра още по-интуитивна, а оттам и по-ефективна, наред с другото в новия атрактивен "Float Design" и с опцията "Dark Mode".

Ако имате допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

 

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL"

Windows 11 Pro - новата операционна система на Microsoft за професионални потребители

С новия Windows 11 Pro на потребителите, които поставят особено високи изисквания към операционната система, се предоставят множество функции и опции, съчетани с по-висока производителност, за да могат ефективно да изпълняват всички задачи в бизнеса на компаниите. Windows 11 Pro се представя с модернизиран, още по-удобен за ползване интерфейс, който прави работата с компютъра още по-интуитивна и по този начин и по-ефективна, включително чрез новия атрактивен "Float Design" и опцията "Dark Mode".

Windows 11 Pro предлага също така много подобрения и опростявания в използваемостта, например с преработеното стартово меню с централен контрол, интегрирането на екипите в лентата със задачи, подобрена функция за търсене и оптимизирана работа чрез докосване, цифрова писалка и гласово разпознаване. Освен това уиджетите се завръщат в Windows 11 Pro, а феновете на игрите могат да очакват още по-завладяващо графично изживяване.

В Wiresoft вече можете да намерите новия Windows 11 Pro на изгодна цена като използван софтуер - с плюс в производителността и много бизнес функции, които със сигурност ще задоволят изискванията на професионалните потребители. Можете да научите повече за новите характеристики и функции на Windows 11 Pro в следващия преглед - както и директно от служител на Wiresoft в чат на живо.

Windows 11 Pro предлага повече

Новият Windows 11 Pro предлага цял набор от допълнителни функции и инструменти в това издание, които са особено важни за компании с много служители за целите на управлението: Те включват разширени функции за сигурност - както за крайните устройства, така и за данните. Тук Windows 11 Pro поддържа важни функции за управление на устройствата, като например групови политики, както и Windows Update for Business, с която може да се контролира прецизно внедряването на актуализации, за да се избегнат евентуални хардуерни проблеми на отделните крайни устройства.

По-всеобхватни функции за сигурност с Windows 11 Pro

Що се отнася до сигурността, в Windows Pro са налични например следните функции:

 • Технологията за визуализация Hyper-V дава възможност за стартиране на други операционни системи като виртуални компютри. Основните предимства включват по-ниско използване на капацитета на сървъра, използване на по-малко енергийни ресурси и по-висока сигурност, тъй като виртуалните услуги се изпълняват отделно една от друга. Освен това приложенията могат да се изпълняват по-гладко, особено на по-стар хардуер.
 • С помощта на технологията за криптиране BitLocker твърдите дискове могат да бъдат надеждно криптирани. Тази функция е особено важна при използването на мобилни устройства като таблети и лаптопи, тъй като те могат да бъдат откраднати или изгубени по-лесно. За да се предотврати злоупотреба с чувствителни или лични данни, те могат да бъдат сигурно криптирани с BitLocker. USB памети и външни твърди дискове също могат да бъдат криптирани с помощта на "BitLocker To Go".
 • Виртуализирана версия на Windows 11 може да бъде стартирана в "пясъчника на Windows", за да се тестват чужди програми и приложения. Всяко тествано приложение се изпълнява отделно от хост компютъра. Също така не е необходимо да изтегляте VHD (виртуален твърд диск).
 • С помощта на "Windows Defender Application Guard" (WDAG) браузърът може да се използва и в своеобразна пясъчна кутия. WDAG се използва предимно за предотвратяване на атаки, които възпрепятстват производителността на служителите, когато те сърфират. Ненадеждните уебсайтове са изолирани, а файловете на Word, PowerPoint и Excel, например, също нямат достъп до надеждни ресурси в компанията.

Административни функции с Windows 11 Pro

Особено в компании с много служители администрирането на отделни потребители и групи представлява по-голямо предизвикателство за администраторите. В Windows Pro например са достъпни следните функции:

 • Груповите политики позволяват дефинирането и администрирането на персонални компютри, потребителски акаунти и групи, напр. права на достъп до данни и устройства като принтери, инсталиране на актуализации - включително срокове за съответствие - както и оптимизиране на съхранението (Storage Sense).
 • Тук режимът Kiosk позволява по-специално конфигурирането на отделните крайни устройства, като всеки служител получава потребителски акаунт Kiosk със собствена идентичност.
 • Приложението за отдалечен работен плот предлага на потребителите функцията за отдалечен достъп до компютър, таблет или смартфон, за да се свържат и да използват собствения си компютър от отдалечено място.
 • Microsoft Business Store предоставя на потребителите в компаниите централно място за намиране на приложения, които се предоставят например на определени групи и след това се внедряват централно.

Какво още е новото в Windows 11 Pro?

Windows 11 съдържа - не само в Pro Edition - множество нови функции и характеристики, които предлагат и ново потребителско изживяване. Сред най-важните нововъведения са, например, външният вид:

 • Нова визия с "плаващ дизайн": повърхността на Windows 11 се характеризира не само със заоблени ъгли, но и с прозрачни прозорци и особено с плаващи елементи, които придават на работния плот триизмерен вид, също и във връзка с новия тапет, който напомня на сгънат плат. Windows 11 получава и много нови системни икони.
 • В Windows 11 е представен и нов шрифт за системни икони: Segoe Fluent Icons. Представянето на глифите в Segoe Fluent следва три принципа: Глифите съдържат само детайли, които са необходими за предаването на съдържанието (минимални). Те се основават на прости геометрични форми (Basic) и използват модерен, лесен за разбиране стил (Evolved).
 • Контекстното меню също е направено по-ясно: Това е гарантирано от една страна от новия дизайн на "Слънчевата долина", който привлича погледа със заоблените си ъгли, и особено от факта, че по-рядко използваните функции вече са изчезнали от менюто, така че по-важните функции са по-лесно достъпни.

Работният плот също е преработен и сега предлага нов, по-удобен за потребителя дизайн за интуитивна работа в сравнение с предишната версия:

 • Новото стартово меню на Windows 11 вече не включва живи плочки, а е базирано на външния вид на смартфоните, което допълнително поддържа последователен потребителски интерфейс за всички типове устройства и осигурява безпроблемно потребителско изживяване.
 • Лентата на задачите с новите икони е центрирана в долната част на екрана, но те могат да бъдат групирани и в ляво, както преди.
 • Наличен е и тъмен режим за по-концентрирана работа.
 • Информационният център вече отделя центъра за известия от бързите настройки и показва календара, когато щракнете върху датата.
 • Връщат се уиджетите, наред с други с лентата с новини "Новини и интересни теми", други от други доставчици могат да бъдат дооборудвани.
 • В лентата на задачите на Windows 11 е интегрирана и комуникационната платформа Teams, която замества Skype и с която потребителите могат да чатят или да участват във видеоконференции с едно кликване  .
 • Нови функции и повече яснота предлага и новият режим за таблети за устройства със сензорни екрани, който има повече жестове с докосване и подобрена екранна клавиатура.
 • Приложенията за Android също могат да се използват с Windows 11 и смартфонът може да бъде свързан с тях
 • И накрая, в Windows 11 Pro на разположение на потребителите е и нов инструмент за изрязване на скрийншоти, както и нов калкулатор с допълнителни функции, нов дизайн за новия браузър Microsoft Edge, режим за пестене на енергия и по желание - колекцията от инструменти на Microsoft PowerToys.

Изисквания за хардуер за Windows 11 Pro

За да може Windows 11 Pro да работи без ограничения на местен компютър или лаптоп, хардуерът трябва да отговаря на определени изисквания. Освен това в Windows 11 Pro Edition могат да бъдат инсталирани до 2 TB RAM вместо 128 GB и се поддържат максимум 2 пълноценни процесора или 128 процесорни ядра. За повече подробности се свържете с представител на Wiresoft. Прилагат се следните минимални изисквания:

 • Процесор: Двуядрен процесор (1 GHz) с 64-битова поддръжка
 • Памет: 4 GB RAM
 • Място на твърдия диск: 64 GB
 • Система: UEFI версия 2.3.1 или по-висока с активирана функция Secure Boot за сигурно стартиране
 • Фърмуер: Trusted Platform Module (TPM) версия 2.0
 • Графична карта: DirectX 12 с драйвер WDDM 2.0
 • Дисплей: Висока разделителна способност (720p), по-голям от 9 инча, 8 бита на цветен канал

Купете Windows 11 Pro днес на ниска цена като използван софтуер в онлайн магазина на Wiresoft

Новата операционна система Windows 11 Pro вече се предлага и като употребяван софтуер в софтуерния магазин на Wiresoft - това означава, че е на разположение на значително по-ниска цена от подобен нов софтуер. Когато купувате употребяван софтуер от Wiresoft, вие се възползвате и от следните предимства:

 • При закупуването на Microsoft Windows 11 Pro клиентите на Wiresoft получават оригинален лиценз за операционна система, който преди това е бил закупен от компания и продаден на Wiresoft.
 • Правното основание за препродажбата на употребяван софтуер Microsoft Windows 11 Pro е приложимото законодателство, което разрешава продажбата, както и закупуването и използването му.
 • Следователно този лиценз за Windows 11 Pro е маркиран като "използван" при препродажба, въпреки че това не означава, че има ограничения върху функционалността му или че вече е бил използван.
 • Ако предишният купувач вече е инсталирал или активирал софтуера Windows 11 Pro, той е бил изтрит отново преди продажбата на Wiresoft, за да може да се използва отново на 100% наново.
Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории