Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10477
 • 228-04778
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
1 216,90 Лв. * 1 350,90 Лв. * (9,92% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Core -
Минимално лицензиране Няма
CAL User CAL/устройство CAL
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз


SQL Server 2022 Standard от Microsoft е най-новата версия на тази надеждна платформа за релационни данни, която предоставя на потребителите всички необходими функции за бази данни и за анализ и изготвяне на отчети, които често се използват във всички компании, които използват системи за управление на стоки и CRM или ERP софтуер. SQL Server 2022 Standard предоставя мощна, Cloud-способна система за релационни бази данни Management (RDMS) за всички тези области на задачи, която може оптимално да изпълни техните изисквания.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2022 Standard

SQL Server 2022 Standard от Microsoft е най-новата версия на тази надеждна платформа за релационни данни, която предоставя на потребителите всички необходими функции за бази данни и за анализ и изготвяне на отчети, които често се използват във всички компании, които използват системи за управление на стоки и CRM или ERP софтуер. SQL Server 2022 Standard предоставя мощна, Cloud-способна система за управление на релационни бази данни (RDMS) за всички тези области на задачи, която може оптимално да изпълни техните изисквания.

С изданието SQL Server 2022 Standard малките и средните предприятия вече разполагат с основна база данни за управление на данни и Business разузнаване, която не само предлага подходящи инструменти за разработване на локални и специфични за Cloud приложения, но и позволява особено ефективно администриране на базите данни чрез ниски изисквания към ИТ ресурсите.

На Wiresoft скоро ще откриете новия SQL Server 2022 Standard Edition, който се предлага като използван софтуер - с всички предимства по отношение на функционалност, производителност и сигурност - но на значително по-ниска цена от тази на новия софтуер. SQL Server 2022 Standard вероятно ще бъде отново на разположение като Core-базирано лицензиране, което е особено подходящо само за по-мощни Server, тъй като тук не може да се използва вариантът, базиран на сървърен лиценз/CAL.

Следващият преглед предоставя подробна информация за функциите на SQL Server 2022 Standard, познати от предишната версия, както и обичайните Microsoft условия за лицензиране на софтуера SQL Server.

SQL Server 2022 Standard - Преглед на важни функции

Сред функциите, които заслужават особено внимание в изданието SQL Server 2022 Standard, отново са наличните силно мащабируеми Cloud услуги, както и, наред с други неща, Microsoft технологията за криптиране на данни Always Encrypted, която осигурява сигурни анклави и може да бъде разширена, например, с интегриране на езика Java.

Други ключови характеристики на SQL Server 2022 Standard за цялостна обработка на данни включват клъстериране на данни, както и наблюдение за систематичното им събиране по време на регистриране, както и на измервания.

Особено използването на клъстери за големи данни в SQL Server 2022 Standard разширява възможностите за анализ и обработка на данни по много начини. Това се допълва от интегрирането на разпределената файлова система Hadoop (HDFS), Apache Spark и други инструменти за анализ, интелигентната обработка на заявките за търсене и използването на контейнери във всички процеси. Сертифицирането на съвместимостта на базите данни предотвратява възможна несъвместимост на приложенията и също така позволява не само локално актуализиране на системата за бази данни SQL, но и такова в периферията, както и в Cloud.

В SQL Server 2022 Standard отново се предлага повишена сигурност чрез функции като ускорено възстановяване на бази данни, както и функции за класифициране и надеждно наблюдение на данните, които предупреждават и за подозрителни дейности.

Следващият преглед предоставя по-подробна информация за отделните функционални области.

SQL Server 2022 Standard - Виртуализация на данни с клъстери за големи данни

Мощното управление на големи обеми от данни продължава да играе ключова роля в анализа и обработката на големи обеми от данни. Тук SQL Server 2022 Standard предлага не само висока производителност, но и добра мащабируемост - в комбинация с мощни инструменти за анализ, като например интелигентна обработка на заявки, които обработват данните надеждно и същевременно бързо и ги правят достъпни за различните приложения в компаниите.

Тук SQL Server 2022 Standard предлага и възможността за преместване на работните натоварвания, свързани с големи данни, в SQL Server, вместо да се управляват на локални платформи, базирани на Hadoop, например, както беше преди. С интегрираните конектори или SQL Server PolyBase могат да се правят справки във външни бази данни като Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS, както и Azure Data Lake, без да е необходимо първо физически да се преместват или репликират съответните данни.

Използването на клъстери за големи данни със SQL Server 2022 позволява също така да се разгърнат мащабируеми клъстери от SQL Server, Spark и HDFS контейнери с Kubernetes, което също така позволява паралелно задаване на заявки, писане и обработка на данни с Transact-SQL. По подобен начин клъстерите за големи данни позволяват изпълнението на задачи за изкуствен интелект и машинно обучение в пуловете за съхранение на HDFS, както и предоставянето на приложения както като контейнери, така и като приложения под формата на уеб услуги, които за тази цел получават достъп до данните, съхранявани в клъстер за големи данни. Освен това са налични и клъстери за големи данни в SQL Server 2022 Standard:

 • Data Lake е мащабируем басейн за съхранение на HDFS, който може да се използва за съхранение на данни от различни външни източници за анализ, както и за комбинация с релационни данни.
 • Data Mart дава възможност за хоризонтално мащабиране на клъстери за големи данни, за да се подобри производителността на анализите на данни, наред с други неща, чрез интегриране на данни от различни източници чрез възли за обединяване на данни, които служат като кеш.
 • Инструментите за изкуствен интелект, както и Spark, могат да се използват и с R, Python, Scala и Java, например.

SQL Server 2022 Standard - Висока производителност 

Изданието SQL Server 2022 Standard се характеризира с висока мащабируемост и производителност на важни функции, както и с надеждна висока наличност. Високата наличност е постигната, наред с други неща, чрез Server Core поддръжка, както и винаги работещи клъстерни инстанции иServer за възстановяване след бедствие и подобрено възстановяване на бази данни, включително криптирано архивиране.

Другите функции включват хранилище на колони за големи двоични файлове с обекти, база данни в паметта с OLTP1 в паметта, хибриден буферен пул и поддръжка на постоянна памет за подобряване на производителността при критични натоварвания, поддръжка на до 50 инстанции, разтеглива база данни, разделяне на таблици и индекси и компресия на данни, паралелна обработка за разделени таблици и множество контейнери за файлови потоци.

SQL Server 2022 Standard - Изисквания за хардуер

За да можете да използвате SQL Server 2022 Standard в подходяща операционна среда, вероятно ще трябва да бъдат изпълнени следните софтуерни и хардуерни изисквания - моля, имайте предвид, че към октомври все още няма официална информация от Microsoft, така че действителните минимални изисквания може да се различават от посочените по-долу. За допълнителни въпроси и актуална информация се свържете със служител на Wiresoft.

 • Поддържани операционни системи: мин. Windows 10, Windows Server 2019
 • Място на твърдия диск: поне 6 GB - в зависимост от инсталираните компоненти на SQL Server
 • Работна памет: поне 4 GB
 • Графики: Графична карта Super VGA с разделителна способност минимум 800x600 пиксела
 • Тип процесор: x64 процесор
 • Скорост на процесора: минимум 1,4 GHz - препоръчително: 2,0 GHz или по-висока
Допълнителни връзки към "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории