Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10105
  • P73-06285
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
116,90 Лв. * 128,90 Лв. * (9,31% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Core 16 Core 
Устройства 1x
Виртуални машини 2x
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз


С Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Microsoft предлага решение за частни и търговски сървърни приложения, което е лесно за инсталиране и поддръжка. Версията Server на Microsoft Windows е доразвита и впечатлява с някои нови характеристики и функции. В тази статия се обяснява какво представлява софтуерът Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard и как може да се използва.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard

С Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Microsoft предлага решение за частни и търговски сървърни приложения, което може лесно да се инсталира и поддържа. Сървърната версия на Microsoft Windows е доразвита и впечатлява с някои нови характеристики и функции. В тази статия се обяснява какво представлява софтуерът на Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard и как може да се използва.

Какво точно представлява Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard и за какво се използва този софтуер?

Този софтуер е операционна система от софтуерния гигант Microsoft. Следователно това е специално разработена операционна система, която е създадена за конфигуриране, управление и поддръжка на сървъри и е оптимизирана за това. Следователно Microsoft Windows Server обикновено не е подходящ за обикновена работа на компютъра, а е специално проектиран за използване и инсталиране на сървър. Той предлага редица различни инструменти и функции, които правят администрирането и конфигурирането на сървъра много лесно и ефективно. Microsoft Windows Server се използва не само в частния сектор, но и често в бизнес сектора. Много големи компании администрират своите сървъри с помощта на Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard. Чрез тази операционна система е възможно и създаването на т.нар. облак, до който потребителите и служителите имат достъп. Подобно на това, такъв сървър може да се използва за архивиране и други резервни копия на данни, които също могат да бъдат криптирани.

На какви хардуерни изисквания трябва да отговаря компютърът, за да може Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard да работи на него?

Компютърът се нуждае от 64-битов процесор с тактова честота от поне 1,4 GHz, за да работи безпроблемно Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard. Освен това са необходими около 32 GB място на твърдия диск и около 512 MB памет с произволен достъп (RAM). С помощта на SSD диск или по-висока RAM памет системата може да работи много по-добре и по-бързо. По-високата тактова честота на процесора също ще увеличи скоростта на изпълнение. Освен това за свързване на сървъра е необходим WLAN адаптер или Ethernet адаптер. Тези адаптери обикновено вече са вградени директно в хардуера.

Как се инсталира Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard на компютъра или сървъра?

Тази операционна система може да се инсталира от CD или от USB памет. При всички случаи обаче носителят трябва да може да се зарежда, така че да се разпознава директно от компютъра при стартиране. След това се поставя носителят, компютърът се включва - компютърът трябва незабавно да разпознае инсталацията на Windows и да започне работа. Ако компютърът не разпознае инсталацията веднага, трябва да се проверят настройките на BIOS. След това зареждането от CD или USB памет трябва да е на първо място, дори преди зареждането от HDD или SSD. Съветник води потребителя през инсталацията и обяснява всички стъпки. В допълнение към инсталацията с графичен потребителски интерфейс е възможна и инсталация от командния ред (терминал). Това се препоръчва само за напреднали потребители, като тук потребителят може да направи много подробни настройки. Можете също така да изберете дали Windows Server да работи като операционна система с графичен потребителски интерфейс или само от командния ред. При последната опция компютърът може да се управлява от друг компютър чрез защитена SSH връзка, така че за настройката не е необходим монитор.
Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории