Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2021

Наличен за незабавно изтегляне

  • SW10489
  • 543-02647
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
166,90 Лв. * 184,90 Лв. * (9,73% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Съвместим


Microsoft Outlook 2021 е най-новата версия на изпитаната програма за професионално организиране на движението на електронната поща, но също така и за централно планиране и координиране на срещи и контакти, както е характерно за съвременното ежедневие в . в сравнение с други софтуери за електронна поща Office Business Outlook Outlook 2021 е убедителен поради големия обхват от инструменти и възможности, с които могат да се управляват дори сложни проекти и обширни комуникации. се поддържа от интуитивно използваемия и удобен потребителски интерфейс на 2021 , който позволява дори на неопитните потребители да започнат работа със софтуера бързо и лесно. Освен това оптимизираната за работа със сензорни устройства програма е лесна за използване дори на таблети и смартфони. User 

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OUTLOOK 2021"

Microsoft Outlook 2021 - универсалният софтуер на Office за управление на имейли, контакти, задачи и други - като самостоятелна програма

Microsoft Outlook 2021 е актуалната версия на изпитаната програма на Office за професионално организиране на електронната поща, както и за централно планиране и координиране на срещи и контакти, както е характерно за съвременното бизнес ежедневие.

В сравнение с друг софтуер за електронна поща Outlook е убедителен поради големия набор от инструменти и възможности, с които могат да се управляват дори сложни проекти и обширни комуникации.

Потребителите са подкрепени от интуитивния и лесен за употреба потребителски интерфейс на Outlook 2021 , което позволява дори на неопитни потребители да започнат работа със софтуера бързо и лесно. Освен това оптимизираната за работа със сензорни устройства програма е лесна за използване дори на таблети и смартфони. Лесната синхронизация между различни крайни устройства гарантира, че потребителите имат достъп до своите имейли, контакти, задачи и срещи отвсякъде с Outlook 2021.

За ежедневната работа в офиса софтуерът за електронна поща предлага, наред с други неща, възможност за създаване на ясни структури от папки, както и папки, свързани с теми, за да се организират електронните писма и т.н. по смислен начин. Интелигентните функции помагат да се отделят важните от маловажните неща и автоматично ги сортират по подходящ начин. Това позволява на потребителите да следят всички важни задачи и срещи по всяко време. Многото полезни функции им помагат да се съсредоточат върху най-важното и така да спестят ценно време.

С Outlook 2021 е възможно да се управляват няколко имейл акаунта чрез десктоп интерфейс и да се свързват заедно. Това позволява да се синхронизират различни календари, включително срещи, за да се избегне припокриване на часове. Благодарение на ясната лента за навигация всички функции за имейли, задачи, контакти и календари са бързо достъпни. Потребителският интерфейс, който е преработен в Outlook 2021, е още по-интуитивен и удобен за използване, отколкото преди.

MS Outlook 2021 иначе се предлага само като фиксиран компонент на съответната версия на Office или от количество от 5 лиценза, но в Wiresoft можете да закупите програмата за електронна поща и отделно - при това на особено изгодна цена. Купувачите на Outlook 2021, които искат да се възползват от всички негови нови предимства, трябва да имат предвид, че софтуерът на Office работи само под Windows 10.

В онлайн магазина на Wiresoft можете да получите не само тази актуална версия на Outlook 2021, но и по-стари, както и други програми от Office на особено ниски цени като версия за закупуване. Следващият подробен преглед ви предоставя всички интересни нови функции в Outlook 2021.

Най-важните нови функции в Outlook 2021 за Windows

Outlook 2021 съдържа редица подобрения и нови функции в сравнение с предишната версия, които правят ежедневната организация на електронната поща, срещите и задачите още по-ефективна. Много от опростяванията са особено полезни в детайлите и улесняват съсредоточаването върху същественото: от класифицирането на входящите имейли според тяхната значимост през услугата за разпознаване на вредни връзки до организирането на срещи в различни часови зони.

Входящата поща с релевантност се справя с всеки поток от имейли

Функцията "Inbox with Relevance" буквално помага на потребителите да отделят зърното от плявата - тъй като днешният трафик на електронна поща, за съжаление, съдържа освен наистина важните съобщения и много излишни, ако не спам или такива със зловредни прикачени файлове.

Функцията разделя входящата поща на два раздела, обозначени като "Съответни" и "Други". Най-важните съобщения, разбира се, се съхраняват в първия раздел, но потребителят е информиран и за други имейли, които са класифицирани в раздел "Други", и може да ги прегледа, като превключи раздела. Допълнителни функции, като например "Фокусирано ", могат да се използват за еднократно или общо сортиране на отделни имейли в другия раздел според нуждите. За да използвате Inbox with Relevance обаче, е необходимо да иматеакаунт в Microsoft Exchange.

Лесно сортиране на имейли

За потребителите, които не искат да активират входящата поща със значение или които работят без акаунт в Exchange, Outlook 2021 отново предлага различни опции за сортиране, както и филтъра "Непрочетени" в списъка със съобщения.

Маркиране на имейли като "прочетени" при изтриването им

Особено при голям трафик на имейли бързият преглед на всички непрочетени писма е особено важен, за да не се пренебрегва нищо. Много съобщения обаче са без значение и се изтриват непрочетени. Всички такива непрочетени съобщения, намиращи се в папката "Изтрити елементи", вече могат да бъдат маркирани като прочетени само с няколко кликвания, без да се налага да кликвате върху всяко едно поотделно.

Режимът "Фокус" в Outlook 2021 улеснява концентрацията

Специално внимание трябва да се обърне и на новоинтегрирания режим за фокусиране, който има точно обратната цел, т.е. да предпазва потребителя от други активни програми и съобщения, докато чете имейли или организира срещи, като временно ги скрива

Вслушване в съдържанието на имейли

Когато офисът е зает и времето е малко, четенето на имейли с много съдържание може да ви попречи. Решението на този проблем се предлага от Outlook 2021, тъй като имейлите могат да се четат на глас в програмата, докато получателят може едновременно да се занимава с други, по-важни задачи.

Сигурност на трафика на електронна поща с услугата Microsoft Safe Link

В Outlook 2021 също така се поставя специален акцент върху сигурността на данните в електронните писма.

Новата услуга Safe-Link Service предпазва от зловреден софтуер и фишинг имейли, които са особено скрити във връзки. Вградените в писмото връзки се показват с много по-добър предварителен преглед, докато във фонов режим скенер в реално време надеждно филтрира зловреден софтуер и фишинг връзки.

Оптимизирано за докосване използване на Outlook 2021

Потребителите на таблети и смартфони могат да използват Outlook още по-лесно благодарение на новата интеграция на жестовете. За тази цел жестовете "Плъзгане наляво" и "Плъзгане надясно" са налични за действия като "Отбелязване като прочетено", "Изтриване", "Архивиране", "Отбелязване" и "Няма", които могат да се задават индивидуално.

Показване на три часови зони за планиране

Глобалното сътрудничество между компаниите поставя нови изисквания към организацията на проектите и назначенията. Outlook 2021 вече предлага възможност за добавяне на няколко часови зони към календара. Това показва наличното местно време на всички участници, което улеснява избора на подходящо за всички време при планиране на международни срещи.

Не пропускайте напомняния за среща

За да не пропускате важни срещи, Outlook 2021 предлага няколко начина да ви напомня за тях. Възможно е над отворения в момента прозорец да се покаже видимо напомняне или да се привлече вниманието към него чрез дискретно мигане в лентата на задачите.

Показване на участниците в дадена среща

За да се знае кой участва в среща, организирана от друг участник, отговорите на други хора на съответната заявка вече могат да се показват в Outlook 2021 на собствения компютър.

Подобряване на визуалното въздействие на имейлите с помощта на SVG файлове

Електронните писма могат да придобият информационно съдържание и въздействие и чрез визуално съдържание, например като изпращачът вмъкне векторна графика - наричана още Scalable Vector Graphics (SVG). Outlook 2021 съдържа селекция от такива SVG мотиви, които могат да се използват безплатно.

Предимството на векторните графики е, от една страна, тяхната мащабируемост: те могат да бъдат увеличавани или намалявани без загуба на качеството на изображението и могат да бъдат завъртани по желание. Освен това са налични различни филтри за редактиране, например за промяна на цвета.

Достъпна комуникация в Outlook 2021

Outlook 2021 също така предлага възможност за комуникация без бариери, така че електронните писма и т.н. да могат да се четат и разбират и от хора, които са ограничени от увреждания. По този начин програмата прилага международно валидни стандарти. Съответните решения се показват в списъка "Препоръчани действия". Поддържащата корекция на грешки може да бъде активирана в Outlook 2021 още при съставянето на съобщение, така че нищо да не пречи на спонтанното съставяне на съобщения. Автоматичните предложения за подобрения могат да бъдат приети с едно щракване и автоматично да се приложат в Outlook.

Системни изисквания за Outlook 2021

Outlook 2021 се предлага за Windows в 32-битова и 64-битова версия. По подразбиране е инсталирана 32-битовата версия. Предимството му се състои в по-голямата съвместимост с много други приложения и добавки, които могат да се използват заедно с програмите на Office.

  • Операционна система: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 или Windows Server 2022
  • Процесор: 1,1 GHz или по-бърз (двуядрен)
  • Място на твърдия диск: поне 4 GB
  • Памет: мин. 4 GB RAM
  • Графична карта: мин. 1280 x 768 пиксела (от 4K се изисква 64-битова версия на Office)

Купете Outlook като отделна програма от Office Suite 2021 на разумна цена от Wiresoft

Като класически компонент на пакетите на Microsoft Office Outlook 2021 обикновено се предлага само в рамките на съответния пакет Office. Wiresoft обаче предлага Outlook 2021 за продажба като самостоятелна програма - за разлика от повечето други доставчици на софтуер на Microsoft. Ако не искате да използвате друга програма от Office, ще спечелите два пъти, когато купувате софтуер с Wiresoft, защото ще получите Outlook 2021 индивидуално на особено изгодна цена!

Вашите предимства при закупуването на Outlook 2021 от Wiresoft: Придобивате лиценз за един потребител, който не ви задължава да се абонирате за скъп абонамент с платени актуализации, нито има някакви ограничения на функционалността. Това е чиста версия за покупка, която е регистрирана само за вас.

Сигурна покупка на софтуер с Wiresoft: Лицензът за един потребител на Outlook 2021, който купувате в нашия магазин за софтуер, обикновено произхожда от лиценз за по-голям обем или е използван софтуер, който вече не се използва от първоначалния купувач. Обхватът на функциите е 100% използваем и напълно идентичен с Outlook 2021, който също е включен в Office Suite 2021. Като реномиран дилър на употребяван софтуер на Microsoft Wiresoft предлага само официални пълни версии, които са идентични с програмите на Microsoft, предлагани в други търговски обекти.

Купуването на употребяван софтуер от Wiresoft е абсолютно законно и без риск: нито вие, нито ние се намираме в опасна от правна гледна точка зона! Освен това всяка програма на Microsoft, предлагана в Wiresoft, независимо дали е използван софтуер или част от лиценз за обем, е тествана от нас за действителна и безупречна използваемост, така че да може да се използва пълноценно и неограничено време след закупуването и изтеглянето.

Особено частни потребители, фрийлансъри и малки компании могат да се възползват от всички предимства на Outlook 2021 чрез закупуване на софтуера от Wiresoft. В софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите за продажба не само Outlook, но и всички останали програми на Office, както и много други програми на Microsoft.

Ако имате въпроси относно Outlook 2021 или друга програма на Office, просто използвайте нашите компетентни съвети по имейл, телефон и чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT OUTLOOK 2021"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OUTLOOK 2021"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории