Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2-Core Допълнете нуждите си от лицензиране за Windows Server 2022 Datacenter с 2-Core пакети от Wiresoft! Изданието Datacenter Edition на Windows Server 2022 е специално разработено за използване...
687,90 Лв. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - подобрена сигурност за големи мрежи Windows Server 2022 Datacenter е новата сървърна операционна система на Microsoft, предназначена специално за по-големи компании. Тази версия на сървърния...
5 712,90 Лв. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Standard 2-Core Гъвкаво допълнете лицензионните си изисквания за Windows Server 2022 Standard с 2-Core пакети от Wiresoft! Стандартното издание на Windows Server 2022 е разработено специално за използване в...
128,90 Лв. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Standard - по-висока сигурност за мрежите Windows Server 2022 Standard е новата сървърна операционна система на Microsoft. Тя е базирана на Windows 10 и предлага още повече сигурност и възможности за...
1 017,90 Лв. *

Microsoft Windows Server 2022: Иновациите отговарят на изискванията за сигурност

Открийте Windows Server 2022

Microsoft Windows Server 2022 е най-новото поколение сървърна операционна система на Microsoft, която предлага най-съвременни инфраструктурни решения за организации от всякакъв мащаб. Тя се основава на доказаните предимства на своите предшественици и интегрира иновативни технологии за подобряване на сигурността, производителността и гъвкавостта на мрежата. Тази система съчетава дългогодишния опит и най-новите технологични разработки, за да отговори на предизвикателствата на съвременните ИТ среди.

Какво е новото в Windows Server 2022?

Windows Server 2022 въвежда нови функции, които се фокусират върху сигурността, интеграцията на хибридни облаци и потребителското изживяване. Акцентите включват подобрена многопластова сигурност, усъвършенствани възможности за хибриден облак и гъвкави опции за платформи за приложения и контейнери.

Характеристики и предимства на Windows Server 2022

Подобрени функции за сигурност

Сигурността е ключов фокус за Windows Server 2022. Функции като Secured-core server и Advanced Threat Protection задават нов Standard в технологиите за сигурност за сървъри.

Secured-core server

Тази функция за сигурност свежда до минимум рисковете от уязвимости на фърмуера и усъвършенствани атаки със зловреден софтуер. Като комбинира защита на хардуера, фърмуера и операционната система, Secured-core server гарантира, че Windows Server 2022 е устойчив на актуални заплахи.

Интеграция на хибриден облак

Безпроблемната интеграция с услугите на Azure гарантира, че Windows Server 2022 е идеалната платформа за хибридни облачни среди. Azure Arc дава възможност за управление на инстанциите на Windows Server 2022 в различни среди, като намалява сложността на управлението на ресурсите в няколко облака.

Azure Arc

Azure Arc позволява на потребителите да управляват своите сървърни инстанции в Azure, независимо дали те работят на място, в облака или на границата. Това осигурява унифицирано и опростено управление.

Производителност и мащабируемост

Windows Server 2022 е проектиран да отговаря на изискванията на големи, изискващи производителност работни натоварвания и предлага изключителна мащабируемост и производителност.

Контейнери на Windows

Чрез оптимизирането на Windows Containers в Windows Server 2022 разработчиците и ИТ специалистите могат да се възползват от намалените размери на образите и подобрените функции за производителност, които позволяват ефективно разработване и управление на приложения.

Подсигуряване на бъдещето с Windows Server 2022

Дълготрайна инвестиция

Инвестирането в Windows Server 2022 означава не само осигуряване на текущите ИТ нужди, но и подготовка за бъдещо развитие. Благодарение на редовните актуализации и поддръжката на най-новите технологии Windows Server 2022 осигурява инвестиции за години напред.

Поддръжка и актуализации

Ангажиментът на Microsoft за поддръжка на Windows Server 2022 гарантира, че потребителите ще се възползват от непрекъснати подобрения и актуализации, които поддържат операционната система сигурна и ефективна.

Windows Server 2022 представлява нова ера на сървърните операционни системи, в която приоритет са сигурността, производителността и възможностите за хибриден облак. Този текст предоставя изчерпателен преглед на ключовите нововъведения и предимства, които правят тази операционна система солиден избор за нуждите на съвременните корпоративни ИТ.

Категории