Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT ACCESS 2016

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10130
 • 077-07131
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
80,90 Лв. * 88,90 Лв. * (9% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Съвместим


Microsoft Access 2016 е по-нова версия на мощната система за управление на бази данни от , с която могат да се създават и използват индивидуално бази данни според съответните изисквания. Интерфейсите на позволяват не само импортирането на файлове , XML и dBASE, но и на PDF файлове, които могат да се използват като източници на данни, както и на данни от бази данни SQL. Microsoft Access Excel Access 2016 може да се използва както от частни потребители, така и от -потребители с търговска цел, благодарение на интуитивно използваемите инструменти. Многобройните шаблони позволяват бързо да се създават функционални бази данни за управление на проекти, администрация и управление на стоки в компаниите. 2016 г. също така улеснява неопитните потребители на да разработват базирани на бази данни приложения (apps) за мобилни устройства, за да направят тези бази данни лесно и бързо достъпни за други служители чрез интелигентната връзка с . Business Microsoft Access User SharePoint

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT ACCESS 2016"

MS Access 2016 като самостоятелна програма във версията за закупуване

Microsoft Access 2016 е по-нова версия на мощната система за управление на бази данни на Microsoft, която може да се използва за създаване и използване на индивидуални бази данни в зависимост от конкретните изисквания. Интерфейсите на Access позволяват импортиране не само на Excel, XML, dBASE файлове, но и на PDF файлове, които могат да се използват като източници на данни, както и на данни от SQL бази данни.

Access 2016 може да се използва както от частни потребители, така и от бизнес потребители благодарение на интуитивните инструменти. Многобройните шаблони позволяват бързо да се създават функционални бази данни за управление на проекти, администрация и управление на стоки в компаниите. Microsoft Access 2016 също така улеснява неопитните потребители да разработват приложения, базирани на бази данни (приложения), за мобилни устройства, за да направят тези бази данни лесно и бързо достъпни за други служители чрез интелигентната връзка с SharePoint.

Access 2016 се предлага с редица технически подобрения и допълнения, които допълнително разширяват обхвата на възможните приложения на програмата за бази данни. Например Access 2016 поддържа типа данни BigInt, което разширява съвместимостта с Windows SQL Server, а поддръжката на dBASE също е възстановена. Като цяло съвместната работа по документи и тяхното предоставяне в реално време се подпомага още повече: Базите данни са достъпни за всички потребители в облака чрез OneDrive и SharePoint.

Access 2016 предлага и нови дизайни на Office по отношение на визуалната персонализация: Потребителите вече могат да показват прозореца на програмата в тъмно сиво с по-силни контрасти вместо в типичното тъмночервено - за по-фокусирана работа.

Access 2016 обикновено се предлага само като фиксиран компонент на MS Office-Edition Professional (както и Office 365). Потребителите на други издания, както и потребителите, които изобщо нямат инсталирана версия на Office, могат да закупят версията на Access 2016 индивидуално от Wiresoft. Особено предимство е, че се поддържа и от по-стари операционни системи на Microsoft от Windows 7 нататък - това означава, че ще се възползват най-вече онези купувачи, които продължават да я използват.

В онлайн магазина на Wiresoft можете да се сдобиете с версията на MS Access за 2016 г., както и с най-новото издание или предишни версии на софтуера, а също и с други популярни програми на Office, на особено ниски цени като лиценз за един потребител. Следващият преглед предлага подробно представяне на функциите и характеристиките в Access 2016.

Индивидуално конфигуриране и редактиране на приложения за бази данни в Access 2016

Като релационна база данни за настолни компютри (RDBMS - Relational Database Management System), базирана на Microsoft Jet Engine, Access предлага голямото предимство пред други подобни системи, че въведените чрез нея данни могат да бъдат актуализирани по всяко време и по този начин също така да бъдат променяни или изтривани. Тази ориентираност към транзакциите прави MS Access идеалната програма за съхраняване на актуални данни от значение за бизнеса и по този начин подпомага оперативните системи в компаниите. Като файлов формат Access използва .ACCDB, както и по-старите формати .MDB и .MDE.

Благодарение на интегрираната среда за разработка софтуерът, в комбинация с графичен потребителски интерфейс, съдържа много инструменти за проектиране на целеви приложения и предоставянето им на съответната целева група под формата на уеб приложения чрез браузър  или като настолно приложение.

Когато създават нова база данни Access, потребителите вече могат да се възползват от богат избор от шаблони, които отчитат типичните възможности за приложение. Освен това, разбира се, е възможно да конфигурирате базите данни според собствените си идеи и желания. Наличните за тази цел инструменти предлагат много възможности за дефиниране на конкретни типове данни на полето, както и на неговите свойства. Базите данни, създадени с Access, могат да се използват както като приложения за локална употреба на компютъра, така и преди всичко като приложения, базирани на браузър, за независима от местоположението употреба.

При създаването на отчети Access предоставя и различни изгледи - в зависимост от изискванията потребителите могат да превключват между изглед на отчет, изглед на страница, изглед на оформление и изглед на дизайн, за да променят фокуса върху данните.

Работете ефективно в Access 2016 с практически функции

Access 2016 подпомага потребителите с цяла гама от практични функции и характеристики, които улесняват работата с програмата и я правят по-ефективна. Дори неопитните потребители и начинаещите ще се ориентират по-бързо: стартовият екран показва най-скоро използваните бази данни, които са незабавно достъпни с едно кликване. Голямата лента (лентата) в горната част на прозореца показва всички функционални области в ясна подредба.

Конфигуриране и използване на Access 2016 поотделно

В настройката по подразбиране на Access лентата с инструменти за достъп до често използвани функции е разположена в горния ляв ъгъл. Потребителите могат също така да съставят списъка с команди, които се показват там, според собствените си желания, което спестява многократни търсения в подменюто. Лентата с инструменти може да бъде поставена и под лентата, за да се освободи място. Всеки таб е разделен по функционални групи команди и действия, като шаблони, таблици, заявки, формуляри, отчети и т.н., в съответни контекстни менюта със свързани контекстни инструменти.

За да опростите или ускорите търсенето на конкретна функция, в горната лента на менюто е наличен асистентът за търсене "Кажи ми". Трябва само да въведете подходящи за търсенето термини в полето за въвеждане и "Кажи ми" ще покаже наличните опции. На по-прости въпроси се отговаря директно в това поле; за по-сложни въпроси или решения асистентът предлага допълнителна помощ, която най-добре съответства на търсената функция. Удобно е, че

Помощникът за търсене запаметява всички функции, които са били изпълнени чрез него: те са изброени в подменюто под "Последно използвани" и по този начин са достъпни отново по-бързо.

Потребителите, които искат да използват Access 2016 на таблет, могат да превключват между режим на въвеждане с мишка и с пръсти, като щракнат върху иконата за докосване, която променя и лентата: В режим на въвеждане с пръст лентата предоставя повече пространство между отделните команди, което улеснява използването ѝ.

Запитвания към бази данни в Access 2016

В Access 2016 се създава заявка на базата на езика SQL. Има и няколко удобни инструмента за това, като например използването на така наречените заместващи символи * ? # като заместители на съответно неизвестни елементи на набор от данни. За заявки с повече от едно условие са налични двете опции AND или OR.

Със заявките за действие могат да се правят промени в дадена таблица, например да се актуализират - например цени -, да се изтриват или да се създава нова таблица с избраните записи на данни.

Ако няколко таблици са импортирани от различни източници, Access 2016 също така поддържа намирането и премахването на излишните данни, като ви позволява да обединявате тези таблици.

Създаване на формуляри в Access 2016

Формите, които могат да се използват в Access 2016, са много практичен инструмент за въвеждане и поддържане на данни, тъй като са лесни за използване и могат да се използват за автоматизиране на процеси. Формулярите имат голямото предимство пред показването на таблици, че при тях най-често се показва само един запис с данни, който, разбира се, може да съдържа и самите таблици. По този начин съдържащата се информация или данни се показва по много по-ясен и различно структуриран начин, което може да улесни ръчното въвеждане или редактиране на записи с данни. Такива автоматични форми могат да се създават индивидуално с инструментите за оформление на форми.

Поддръжка на типа данни BigInt "Голямо число"

В Access 2016 е въведен типът данни BigInt, което подобрява съвместимостта с MS SQL Server. BigInt може да се използва за изчисляване на големи числа.Този тип данни съхранява непарична числова стойност в таблица на Access като поле за тази цел или при импортиране от база данни SQL.С осем байта BigInt има много по-голям обхват на изчисление (-2^63 до 2^63-1), отколкото типът данни "Number" само с четири байта (-2^31 до 2^31-1).

Поддръжка на dBASE файлове и ODBC

За разлика от предишната версия Access 2016 отново поддържа файлове от типа .dbf, което разширява възможностите за приложение на програмата за бази данни: по този начин могат да се импортират, експортират или свързват отново dBASE файлове. Освен това връзката между база данни Access и външни източници на данни, като Microsoft SQL Server и Azure, вече се поддържа чрез протокола за свързване на отворени бази данни (ODBC).

Достъпна работа с Access 2016

Възможността за използване на базите данни на Access с клавишни комбинации също разширява кръга от потребители на програмата. За потребителите с ограничено зрение или подвижност комбинациите и преките пътища, налични в програмата, са голямо облекчение и често незаменима алтернатива на работата с мишката.

Системни изисквания за Microsoft Access 2016

Програмата Office Access 2016 се предлага от Microsoft в две версии: 32-битова и 64-битова. 64-битовата версия се инсталира автоматично, въпреки че само 32-битовата версия може да се инсталира на 32-битова операционна система с процесор x86. В зависимост от версията индивидуалните изисквания към хардуера се различават - например по отношение на оперативната памет и мястото на твърдия диск. Прилагат се следните минимални изисквания за компютър:

  • Операционни системи: Windows 7 или по-висока версия, Windows Server 2012 R2 или Windows Server 2012, Windows 10 Server
  • Процесор: x86 или x64 битов процесор с поне 1 GHz и SSE2
  • Памет: 1 GB RAM (32-битова), 2 GB RAM (64-битова)
  • Място на твърдия диск: поне 3,0 GB
  • Дисплей: с разделителна способност най-малко 1 024 x 768
  • Графична карта: Необходима е графична карта DirectX 10 за хардуерно ускорение на графиката

Програма за бази данни на Microsoft Access 2016 Купете евтино допълнително в Wiresoft

MS Access е класически компонент на MS Office-Version Professional и иначе редовно не се предлага самостоятелно, а само с този Office-пакет. В онлайн магазина на Wiresoft можете да закупите Access 2016 и отделно - това е голямо предимство пред много други доставчици на софтуер на Microsoft. Вашето допълнително предимство, което не трябва да се подценява, когато купувате софтуер с Wiresoft, е неограничената използваемост на програмата: Този единичен лиценз на Access 2016 не съдържа никакви ограничения и разпоредби като например абонамент със задължителни актуализации. Ето защо е дори двойно по-изгодно да закупите Access 2016 с Wiresoft като една програма.

Освен това покупката на софтуер с Wiresoft е не само евтина, но и безопасна: Този предлаган Access 2016 единичен лиценз често идва от лиценз за по-голям обем, тъй като се използва в компаниите; следователно това е така нареченият използван софтуер. Функционалността му обаче е напълно идентична с тази на софтуера Access, който също е включен в Office Suite 2016 Professional. Продавайки го като използван софтуер, ние ви предлагаме достъп на особено ниска цена! В същото време можете да бъдете напълно сигурни, защото не поемате никакъв правен риск при закупуването на употребяван софтуер от Wiresoft, тъй като покупката и продажбата на употребяван софтуер е изрично разрешена от закона.

Освен това всяка използвана програма на Microsoft, налична чрез Wiresoft, е тествана за перфектна използваемост, следователно след покупката и изтеглянето софтуерът Access 2016 може да бъде инсталиран на вашия компютър веднага и да се използва без никакви ограничения. Wiresoft продава само пълни програмни версии на Access и друг софтуер на Microsoft, които са идентични с оригиналните версии на Microsoft и идват от сигурни източници за продажба.

Закупуването на софтуер с Wiresoft е особено икономично решение за много потребители да използват иначе скъпи програми - особено за фрийлансъри и малки и средни предприятия, но и за частни потребители. Те се възползват от всички предимства, които Access 2016 предлага, и същевременно спестяват пари!

В софтуерния магазин на Wiresoft има няколко версии на Access, както и други Office- както и много други програми на Microsoft, които могат да бъдат закупени. Ако имате въпроси относно MS Access 2016 или друга програма на Microsoft, просто се свържете с нас по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT ACCESS 2016"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT ACCESS 2016"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории