Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10445
 • 269-09050
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
350,90 Лв. * 388,90 Лв. * (9,77% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Най-новата версия на универсалнияофис пакет на Microsoft , който се използва в цял свят, предлага на професионалните потребители във фирми, както и на самостоятелно заетите лица, ново, още по-високо Standard ниво на функционалност и комфорт с версията Professional Plus Edition - не само за създаване и съвместно редактиране на документи, но и за цялостна комуникация и сигурно споделяне на данни, което издига сътрудничеството в облака - особено в домашния офис - на ново ниво. В същото време новият MS Office Professional Plus включва всеобхватни стандарти за сигурност и взема предвид актуалните нови разпоредби за защита на данните.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2021 Professional Plus - незаменим за бизнес професионалистите

Най-новата версия на универсалния офис пакет на Microsoft, който се използва в цял свят, предлага на професионалните потребители в компаниите, както и на самостоятелно заетите лица, нов, още по-висок стандарт на функционалност и комфорт с изданието Professional Plus - не само за създаване и съвместно редактиране на документи, но и за цялостна комуникация и сигурно споделяне на данни, което издига на ново ниво и сътрудничеството в облака - особено в домашния офис. В същото време новият MS Office Professional Plus включва всеобхватни стандарти за сигурност и взема предвид действащите нови разпоредби за защита на данните.

Разбира се, всяка версия на MS Office включва и допълнителни подобрения и практични допълнения към изпитаните програми Word, Excel, PowerPoint и Outlook - например всеобхватните възможности за споделяне и редактиране на документи в реално време правят съвместната работа в екип още по-лесна.

Освен това изданието Professional Pro Edition 2021 ви предоставя изключително допълнителни бизнес инструменти: като Access и Publisher, както и приложението Microsoft Teams.

Вече можете да намерите MS Office Edition Professional Plus 2021 в софтуерния магазин на Wiresoft като използван софтуер - и то на по-ниска цена от новия софтуер. Най-добре е веднага да се свържете с нашия екип и да разберете кога можете да изтеглите тази версия на Office, както и други издания на MS Office 2021. По-долу ще намерите преглед на новостите на това издание, които вече са известни, както и подробна информация за отделните програми и изключителните функции, които са ви достъпни само в Professional Plus.

Доказани приложения на Office - още по-мощни в Professional Plus 2021

Както и преди, програмите Word, Excel, PowerPoint и Outlook са в основата на всички пакети Microsoft Office. В Microsoft Office 2021 Professional Plus те са допълнително оптимизирани и са добавени нови функции за по-нататъшно повишаване на ефективността, улесняване на работата между програмите и подобряване на работата в екип:

 • Microsoft Word 2021 ускорява още повече работата с документи, например с интегрирания инструмент за превод, функцията за диктовка и подобрената корекция на правописа, включително граматиката. С помощта на речевия изход можете да четете текстове, докато пишете едновременно; подобрено е и въвеждането на реч. Новият редактор вече ви позволява да приемате предложения за писане и правопис директно с едно кликване. Друга нова функция е подобреното разпознаване на виртуално мастило - по този начин изреченията, написани с цифрова писалка върху дисплея, се превръщат в машинописен текст още по-безпогрешно. Освен това има многобройни индивидуални подобрения: С графиките SVG вече могат да се интегрират, мащабират и редактират по-сложни документи с изображения, без да се заема много памет. HEIC изображения от iPhone или iPad могат да се вмъкват директно без преобразуване
 • Microsoft Excel в Professional Pro Edition 2021 вече предлага динамични масиви и подобрена функция XVERWEIS в допълнение към редица функции и филтри, като например филтри за времева линия, за професионален анализ и редактиране на таблици. Освен това функциите на таблиците за финансови изчисления, като например тези, отново са подобрени; както и преди, има голяма съвместимост, особено с CSV файлове.
 • ВMicrosoft PowerPoint 2021 са интегрирани разнообразни ефекти, като например морфинг, както и допълнителни опции за редактиране на изображения; Ultra HD файлове могат да се вмъкват директно в презентациите, а графиките могат да се мащабират свободно; функцията за мащабиране дава възможност за увеличаване на изображението. Анимации могат да се правят и с цифровата писалка. Опциите за споделяне на файлове PowerPoint вече включват и изглед на говорител, а с помощта на Microsoft Forms може да се започне директна анкета сред участниците в срещата.
 • Microsoft Outlook 2021 допълнително подобри всеобхватното, глобално сътрудничество с колеги и партньори от всички места в различни часови зони Времевите разлики се вземат предвид автоматично при планиране на срещи; новият Outlook също така поддържа създаването и управлението на произволен брой имейл акаунти - предимство особено за потребители с множество акаунти. Съобщенията от Outlook могат да се споделят директно с други потребители в Microsoft Teams, а новата лента с инструменти за диктовка, включваща разширени гласови команди и автоматична пунктуация, улеснява съставянето на имейли.
 • Access 2021 сега поддържа още по-добре предоставянето на различни приложения за бази данни, които работят директно в браузъра, като по този начин спестяват ценно място за съхранение. Съхраняваните чрез него данни се предоставят например в база данни Microsoft SQL за сигурен достъп.
 • Publisher 2021 съдържа нови опции и функции, особено за редактиране на графики, за да ги използвате в интересни презентации и публикации: наред с други неща, чрез подобрено разпознаване на перо и ускорено сътрудничество с Access.
 • MS Office Edition Professional Plus 2021 включва и двете приложения OneNote и Microsoft Teams, което замества Skype.

Възползвайте се от много други предимства с Office 2021 Professional Plus

В допълнение към гореспоменатите нововъведения в отделните програми на MS Office 2021 Edition Professional Plus, потребителите могат да се възползват и от много други общи практически функции и предимства, които също подпомагат мобилната работа: Интуитивното сътрудничество по документи, електронни таблици или презентации в екип също улеснява още повече комуникацията между участниците. Потребителският интерфейс на Office 2021 е с особено ясен дизайн - освен това в много приложения е наличен тъмен режим, който подпомага работата с очите.

Новото падащо меню в областта за търсене улеснява още повече търсенето - например потребителите могат да превключват между текущата пощенска кутия и отворената в момента папка с едно кликване. Клиентът за настолни компютри също така позволява на потребителите да се връщат към наскоро посетени места чрез менюто за история; има и опция за маскиране на телефонните номера, което позволява по-голяма поверителност и анонимност.

Много функции на Office са достъпни в движение чрез смартфон или таблет; уеб приложенията правят достъпа особено практичен, тъй като отделните функции и елементи могат да бъдат намерени още по-бързо, за да се редактират бързо документите в движение. Файловете могат да се отварят и на устройства на други потребители в облака и по този начин да се споделят.

Предотвратяване на загуба на данни в Office 2021 Professional Plus за предотвратяване на загуба и разкриване на данни

Доказаният инструмент за предотвратяване на загубата на данни (DLP) на Microsoft се използва и в MS Office 2021 Professional Plus за цялостна защита на поверителна информация или данни от умишлено или случайно разкриване от служителите. По този начин организациите или дружествата защитават личната информация от неоторизиран достъп, както се изисква от DSVGO. Чрез динамичния контрол, базиран на съдържанието, всички движения на данни не само се наблюдават, но и се блокира прехвърлянето им по електронна поща или чрез интернет базирани приложения.

Администраторите могат да задават диференцирани правила за достъп до определени данни, например да ги ограничават или блокират напълно, както и да предупреждават потребителите за потенциални рискове в случай на загуба на данни.

В MS Office 2021 Professional Plus вече е по-лесно да се определи в отделните програми коя информация може да се интегрира в документ или да се предаде. При използване на облачни услуги като OneDrive важните данни не се губят дори в случай на повреда на сървъра или неизправност на крайно устройство, тъй като потребителите могат лесно да получат достъп до тези файлове и да ги редактират отвсякъде.

Системни изисквания за Microsoft Office 2021 Professional Plus

Следните системни изисквания се отнасят за всички MS Office 2021 Professional Plus, като в зависимост от използването на допълнителни приложения или програми за тях може да се прилагат допълнителни изисквания:

 • Операционни системи: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Процесор: 1 GHz (32- или 64-битов)
 • Работна памет: поне 2 GB RAM
 • Място на твърдия диск: мин. 3 GB
 • Разделителна способност на изображението: мин. 1280 x 800 пиксела
 • Графична карта:    DirectX 10

Коя версия на Windows е съвместима с MS Office 2021 Professional Plus?

Както вече беше описано в системните изисквания, всички издания на Microsoft Office 2021 изискват Windows 10 като операционна система, за да може софтуерът да работи правилно. Следователно Microsoft Office 2021 Professional Plus не е съвместим с Windows 8, 7 или по-стари версии.

Как се лицензира Microsoft Office 2021 Professional Plus?

Това издание на Microsoft Office 2021 е лицензирано за конкретно индивидуално крайно устройство. В зависимост от текущите условия може да имате право да инсталирате произволен брой копия на това издание и на всички предишни издания на този компютър, включително да разположите копия на мрежов сървър за отдалечен достъп или чрез виртуална настолна инфраструктура (VDI) от лицензираното устройство. За повече подробности се свържете с представител на Wiresoft.

Купете Microsoft Office 2021 Professional Plus в магазина за софтуер на Wiresoft

Новият Microsoft Office 2021 Professional Plus Edition вече се предлага от Wiresoft като използван единичен лиценз - това означава, че цената е по-ниска от тази на новия софтуер. С покупката на употребяван софтуер на Office 2021 Professional Plus винаги можете да се възползвате от следните предимства на Wiresoft:

 • Незабавно след закупуването си приложението MS Office 2021 Professional Plus е на ваше разположение чрез електронна доставка на софтуер (ESD).
 • MS Office 2021 Professional Plus, както и всички други използвани лицензи за Office, предлагани за продажба в Wiresoft, не са нито ограничено валидни, нито ограничени във времето тестови версии, нито съдържат вече активиран лицензионен ключ, а когато ги купувате в нашия магазин за софтуер, вие купувате софтуерен продукт, разрешен само за вас.
 • Получавате един лиценз за MS Office 2021 Professional Plus, който е бил закупен и препродаден от европейска компания. При препродажба на този лиценз за MS Office 2021 Professional Plus той се маркира като използван, без "използван" да означава ограничения на функционалността на софтуера.
 • Ако този първоначален купувач вече е имал инсталиран този софтуер на Office, той е бил изтрит при продажбата на Wiresoft, така че въпросният софтуерен лиценз отново е 100% свободно достъпен.
 • Всички такива употребявани лицензи, закупени от Wiresoft, също са проверени от нас за тяхната пълна използваемост.
 • Правното основание за препродажбата на употребяван софтуер на Microsoft Office е приложимото законодателство, което разрешава продажбата и покупката, както и използването на такъв софтуер.
 • Ето защо, когато купувате лиценз от Wiresoft, можете да сте сигурни, че купувате и използвате легален и оригинален продукт на Microsoft.

Ако имате някакви допълнителни въпроси относно закупуването на лиценз за Microsoft Office Professional 2021 Plus като използван софтуер или друго издание на Office 2021, както и по-стари версии на Office или друг софтуер на Microsoft, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"
14.07.2023 г.

Eenvoudig en snel

Betaald en binnen no-time was het programma al op mijn laptop. Zeer indrukwekkend.

14.07.2023 г.

Topkwaliteit

De bestelling verliep vlot en eenvoudig. Klantenservice wordt hier echt serieus genomen!

14.07.2023 г.

Qualità superiore

L'ordine è stato semplice e senza problemi. Il servizio clienti è davvero al primo posto qui!

14.07.2023 г.

Fácil y rápido

Pagué y en poco tiempo tenía el programa en mi ordenador. ¡Impresionante!

14.07.2023 г.

Calidad superior

Compra fluida y sencilla. ¡El servicio al cliente es realmente importante aquí!

14.07.2023 г.

Perfekter Service

Hervorragende Dienstleistung und Unterstützung. Ich kann Wiresoft nur weiterempfehlen.

14.07.2023 г.

Zuverlässiger Service

Schon mehrfach bestellt und immer zufrieden. Reibungsloser Kaufprozess, schnelle Lieferung. Einfach top!

14.07.2023 г.

Einfach und schnell

Bezahlt und innerhalb kürzester Zeit war das Programm schon auf meinem Laptop. Sehr beeindruckend.

14.07.2023 г.

Servizio impeccabile

Consegna super veloce! Il programma era installato e pronto per l'uso in pochi minuti. Sempre volentieri!

14.07.2023 г.

Onberispelijke Service

Supersnelle levering! Het programma was binnen enkele minuten geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Altijd weer graag!

14.07.2023 г.

Servicio impecable

Entrega muy rápida. Instalación del programa sin problemas. ¡Muy satisfecho!

14.07.2023 г.

Einwandfreier Service

Super schnelle Lieferung! Das Programm war innerhalb von Minuten installiert und betriebsbereit. Immer wieder gerne!

14.07.2023 г.

Spitzenqualität

Die Bestellung verlief reibungslos und unkompliziert. Kundenservice ist hier wirklich großgeschrieben!

12.07.2023 г.

Ohne Hektik und Stress

Kein Gedränge, kein Stress, alles lief reibungslos ab. Das Progrmm läuft super. Wiresoft hat einen neuen Stammkunden!

12.07.2023 г.

Bestens versorgt

Hervorragender Service! Von der Bestellung bis zur Nutzung des Programms alles bestens gelaufen. Ich fühlte mich gut betreut. Danke!

12.07.2023 г.

Schneller als der Blitz

Wow, was für eine Schnelligkeit! Keine zwei Minuten und das Programm war schon bei mir. Spitzen Leistung, Wiresoft! ?

12.07.2023 г.

Einwandfreie Abwicklung

Ich bin begeistert von der schnellen und reibungslosen Abwicklung. Kein technisches Kauderwelsch, alles klar und verständlich. Weiter so!

11.07.2023 г.

Großartiger Kundenservice

Bei einer kleinen Frage zum Installationsprozess bekam ich prompt eine hilfreiche Antwort. Der Kundenservice ist hier wirklich auf der Höhe!

11.07.2023 г.

Schneller gehts nicht!

Bin wirklich beeindruckt! Bestellt, bezahlt und zack konnte ich los arbeiten. Danke an Wiresoft!

11.07.2023 г.

Zufrieden

Nach Bezahlung war die Anwendung sofort verfügbar, kein Warten. Der Download lief ohne Probleme. Werde definitiv wieder bei Wiresoft einkaufen.

Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории