Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10111
 • 9EA-01044
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
4 816,90 Лв. * 5 350,90 Лв. * (9,98% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Core 16 Core
Устройства 1x
Виртуални машини Неограничен
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз


Сървърната операционна система Windows Server 2019 Datacenter  предлага максимална виртуализация чрез свързване на локални среди с Azure - с много хибридни функции, висока производителност и допълнителни слоеве за сигурност. Това го прави идеално подходящ за използване в съвременните центрове за данни, тъй като отговаря на настоящите предизвикателства на модерните ИТ, които все повече се изместват от локалните центрове за данни и се насочват към Cloud-базирани Services и приложения. 

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core

Операционната система за сървъри Windows Server 2019 Datacenter предлага максимална виртуализация чрез комбиниране на локални среди с Azure - с много хибридни функции, висока производителност и допълнителни нива на сигурност. Това го прави идеално подходящ за използване в съвременните центрове за данни, тъй като отговаря на настоящите предизвикателства на модерните ИТ, които все повече се изместват от локалните центрове за данни към базирани в облака услуги и приложения. Базирано на Windows 10 Windows, това издание на софтуера за сървъри е идеално оборудвано за това: В допълнение към многото подобрения на съществуващите функции, той предлага и нови мощни функции и услуги за ефективна работа в мрежа, както и за по-лесно управление и цялостна защита на чувствителни данни.

Hyper-V, SDN, Storage Spaces Direct и Storage Replica: Една от най-важните причини за закупуване на Datacenter Edition е поддръжката на Shielded Virtual Machines за създаване на високозащитени инфраструктури за виртуализация. Софтуерно дефинираните мрежи и функциите за съхранение на данни Storage Spaces Direct и Storage Replica също са включени тук изключително или изцяло. Само версията Datacenter Edition поддържа функции като:

 • Виртуализация за неограничен брой виртуални компютри
 • Неограничена реплика за съхранение
 • Хиперконвергирана инфраструктура
 • Екранирани виртуални машини (ВМ)
 • Софтуерно дефинирани мрежи
 • Софтуерно дефинирано съхранение

Windows Server 2019 тясно свързва локалните среди с услугите на Microsoft Azure, което осигурява на компаниите допълнителни нива на сигурност, както и нови хибридни функции; Storage Migration Service улеснява промяната на текущата версия на сървъра, както и миграцията на сървъра, включително на данните към облака.

Лицензирането на Windows Server 2019 Edition Datacenter се базира на ядра, а не на процесори, като минималният брой ядра е 16. Следователно с пакета с 16-Core получавате всички необходими лицензи, които във всички случаи са необходими за работата на съответния сървър.

В Wiresoft можете да намерите Windows Server 2019 Datacenter Edition 16-Core като използван софтуер на значително по-ниска цена в сравнение с новия софтуер - с всички типични характеристики по отношение на функционалността, производителността, както и сигурността. Подробна информация за новите функции на Windows Server 2019 Datacenter 16-Core, както и за съответните лицензионни условия на Microsoft за този софтуер за сървъри на Windows, можете да намерите в следния преглед.

Windows Server 2019 Datacenter - най-важните нови функции и характеристики

В сравнение с предишната версия Windows Server 2019 Datacenter съдържа редица подобрения, както и допълнения към съществуващите функции, които повишават възможностите за виртуализация, както и сигурността на ново ниво: Платформите на HCI или хиперконвергираната инфраструктура предлагат много предимства при виртуализацията на сървъри и настолни компютри - те са не само лесни за внедряване и управление, но и за мащабиране, като по този начин значително опростяват сложността и разгръщането на ИТ инфраструктурите.

Каква е добавената стойност на Windows Server 2019 Datacenter Edition?

На първо място, Windows Server Edition Datacenter 2019 предлага максимални възможности за виртуализация и поради това е особено интересен за компании, в които това, както и високите ИТ натоварвания играят важна роля. Броят на виртуалните машини и контейнерите Hyper-V, които могат да се използват с него, е неограничен в това издание, а ограничението за RAM е 24 TB. Други важни функции, някои от които са налични само в Datacenter Edition с максимална функционалност, са:

Екранирани виртуални машини

Защитните виртуални машини дават възможност за създаване на силно защитени инфраструктури за виртуализация. Екранираната виртуална машина запечатва виртуалните сървъри по такъв начин, че например поверителните данни, съхранявани в публичен облак, са надеждно защитени от неоторизиран достъп или използване. Сървърните услуги и техните данни са криптирани и защитени с помощта на виртуални машини Hyper-V. Възможно е също така да преобразувате съществуващи виртуални машини в защитени виртуални машини. В допълнение към виртуалните машини с Windows тук могат да се създават и защитени виртуални машини с Linux. Защитените виртуални машини се инсталират чрез Server Manager, Windows Admin Center или PowerShell.

Софтуерно дефинирани мрежи

Функцията за софтуерно дефинирани мрежи (SDN) в Windows Server 2019 предлага централно конфигуриране на физически мрежови устройства като маршрутизатори и комутатори, както и тяхното динамично управление, а също и на шлюзове, тъй като мрежовите слоеве вече не са обвързани с мрежовите устройства. Съществуващите устройства, съвместими с SDN, също могат да се използват за постигане на по-голяма интеграция между физическите и виртуалните мрежи. Виртуалните мрежови елементи включват виртуален комутатор Hyper-V, мрежова виртуализация Hyper-V и шлюз RAS.

SDN може да се използва, например, за:

 • Динамично създаване, защита и свързване на мрежи
 • Определяне на политики за контрол на физическите и виртуалните мрежи; и
 • Политики за мащабиране на мрежата
 • Ускоряване на предоставянето на работни натоварвания
 • Намаляване на рисковете за сигурността в мрежата

Windows Server 2019 Datacenter Edition включва и редица оптимизации и допълнения към софтуерно дефинираните мрежи, включително наблюдение на защитната стена и възможност за равнопоставено и безпроблемно свързване на две мрежи. Освен това функцията Encrypted Networks позволява сигурно криптиране на виртуални мрежи чрез Datagram Transport Layer Security (DTLS), за да се предотврати неоторизиран достъп.

Софтуерно дефинирано съхранение

Софтуерно дефинираното съхранение (SDS) в Windows Server 2019 предлага архитектура за съхранение, чийто софтуер е отделен от хардуера чрез виртуализация, за да се сведе до минимум тяхната зависимост. SDS също така позволява гъвкаво мащабиране на капацитета за съхранение, което също допринася за ефективността на разходите.

Реплика за съхранение

Реплика на хранилището в Windows Server 2019 Datacenter поддържа както синхронна, така и асинхронна репликация и предотвратява загубата на данни на ниво файлова система. Синхронната репликация отразява данните на физически места с обеми, защитени от повреда, докато асинхронната репликация ги отразява между местата, използвайки мрежови връзки с по-голяма латентност. Подготвеността за бедствия свежда до минимум потенциалния престой в процеса. Реплика за съхранение е налична без ограничение в Windows Server 2019 Datacenter Edition.

Директни пространства за съхранение

Функцията Storage Spaces Direct (S2D) комбинира локалното съхранение на данни на сървърите във виртуален клъстер. Възлите на такъв клъстер могат да имат различни физически носители на данни или системи за пренос на данни, а комуникацията между тях се осъществява чрез протокола SMB. Storage Spaces Direct не само опростява внедряването и управлението на системи за софтуерно дефинирано съхранение (SDS), но и позволява създаването на мащабируеми системи за съхранение с висока степен на достъпност. Това позволява съхранението на сървъра да се използва независимо от неговия хардуер, което повишава ефективността му. Освен това S2D предлага повишена сигурност при отказ, така че при съответно по-голям брой няколко клъстерни възела могат да се откажат, без това да се отрази на самия клъстер.

Други функции на Windows Server 2019

В допълнение към тези функции, следните важни функции също са на разположение на компаниите с Windows Server 2019 Datacenter Edition:

Поддръжка на Kubernetes

Windows Server 2019 вече предлага още по-добра поддръжка за Kubernetes. Контейнерите за Linux и Windows, управлявани с Kubernetes, също могат да се използват паралелно. За Kubernetes са налични нови функции, като например мрежово свързване на контейнери, а отделните образи също са подобрени; наличен е и образ на контейнер "windows", който има по-голям набор от функции.

Функции за анализ на System Insights

System Insights for Predictive Analytics в Windows Server 2019, задвижван от модел за машинно обучение, позволява да се анализират данни за сървърната система, като например производителност, както и събития, за да се правят точни прогнози, като се намаляват усилията, необходими за реактивно администриране на инстанции на Windows Server.

Повишена защита на чувствителни данни

Надеждната защита на инфраструктурата и чувствителните работни натоварвания става все по-важна в компаниите. Windows Server 2019 предоставя различни функции за тази цел, като например Domain Controller и вече споменатите Shielded VMs. Освен това Windows Defender е допълнен с нови функции, като например Exploit Guard, като част от Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP), която позволява наблюдение на документи и папки, разположени в мрежата, както и на достъпа до тях. За защита на локалните активни директории са налични различни функции за сигурност на Azure AD, като например Azure AD Banned Passwords (Забранени пароли) и Azure AD Password Protection (Защита на пароли в Azure AD).

Други услуги на Azure за Windows Server 2019 накратко

Хибридните функции, интегрирани в Windows Server 2019, предлагат по-добра интеграция или по-лесно използване на услугите на Microsoft Azure в локален център за данни - включително услуги като Azure Backup, Azure Site Recovery, Azure Update Management, както и Azure Network Adapter. Това дава предимството да се свърже местен сървър с виртуална мрежа Azure в облака Azure. По-тясното сътрудничество между Windows Server и Microsoft Azure Services позволява лесно синхронизиране на данни за лесно архивиране на данни. Асистентът за миграция на хранилището улеснява не само преминаването към Windows Server 2019, но и миграцията на сървъра, включително на данните в облака. Azure File Sync действа като възможно място за съхранение.

Изисквания за хардуер за Windows Server 2019 Datacenter

Windows Server 2019 е базиран на Windows 10. За да се осигури сигурна работа на Windows Server 2019 Datacenter, трябва да бъдат изпълнени минималните изисквания, изброени по-долу. Действителните изисквания зависят и от съответната системна конфигурация, както и от инсталираните приложения:

 • Памет (RAM): 512 MB, ECC или подобна препоръчителна
 • Място на твърдия диск: 32 GB
 • Памет за десктоп дисплея: 2 GB
 • Архитектура на процесора: x64
 • Скорост на процесора: 1,4 GHz с 64 бита
 • Мрежова карта: 1x Ethernet с минимална пропускателна способност GBit/s
 • Графична карта с поддръжка на Super VGA: 1 024 x 768 пиксела

Лицензиране на Windows Server 2019 Datacenter 16-Core

Лицензирането на Windows Server Edition 2019 Datacenter се извършва и за използвания софтуер в съответствие с правилата за лицензиране на Microsoft изключително чрез броя на ядрата. Прилагат се следните разпоредби:

Общи лицензионни условия на Microsoft за Windows Server 2019

Лицензирането на Windows Server 2019 Datacenter се основава на физическия хардуер: необходимият минимален брой лицензи за сървър се определя не само от броя на физическите процесорни ядра на хоста, но и от броя на виртуалните сървъри. Един лиценз покрива две физически процесорни ядра. Ако компанията използва един или повече сървъри с няколко процесора, е необходим един лиценз за всяка двойка ядра. В съответствие с лицензионните разпоредби на Microsoft за основа се взема минимален брой от 8-Core на процесор - независимо от действителния, евентуално по-малък брой ядра на съществуващия хардуер. От това следва, че за лицензирането на сървър с 2 процесора е необходим поне един пакет Windows Server 2019 Datacenter 16-Core Package.

Допълнителни изисквания за лицензиране за Windows Server 2019 Datacenter

Лицензирането в Hyper-V лицензира всички логически процесори, които съответстват на физически процесорни ядра. Windows Server Datacenter Edition ви дава право да стартирате неограничен брой инстанции на Hyper-V за всеки лиценз за ядро. Предпоставка за това е всички съответни процесорни ядра на сървъра да са лицензирани.

Не се изисква допълнителен лиценз за екземпляри на Linux.

В допълнение към лиценза за сървъра всички клиенти, които имат достъп до Windows Server 2019 - потребители и крайни устройства - трябва да бъдат оборудвани с лиценз за клиентски достъп (CAL). Те се предлагат и втора употреба от Wiresoft.

Често задавани въпроси за Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core като използван софтуер от Wiresoft

Пакетът Windows Server 2019 Datacenter 16-Core Package, предлаган като използван софтуер в Wiresoft, не се различава от нов лиценз за сървър по отношение на неговата използваемост - не само защото софтуерът обикновено не се износва. По-долу са дадени отговори на често задавани въпроси относно използваните лицензи за Windows Server.

Откъде идва използваният софтуер Windows Server 2019 Datacenter 16-Core?

Употребяваният софтуер Windows Server 2019 Datacenter 16-Core, предлаган в магазина на Wiresoft, идва от компании, които преди това са го закупили като нов и са го препродали на Wiresoft. Поради препродажбата или офертата в магазина на Wiresoft, този софтуер се нарича използван, но може да се използва като нов лиценз.

Включва ли използваният лиценз за Windows Server 2019 Datacenter 16-Core обичайната защита на купувача?

Да: Windows Server 2019 Datacenter 16-Core като употребяван софтуер на Wiresoft ви предлага като клиент същите предимства като закупуването на сравним нов сървърен софтуер: със сигурност за купувача чрез незабавно изтегляне след завършената покупка и незабавно активиране на лиценза с включения валиден лицензионен ключ.

Законно ли е да се купува или използва използваният софтуер Windows Server 2019 Datacenter 16-Core?

Да: Можете да сте сигурни, че за клиентите не само покупката на използвания от Wiresoft софтуер Windows Server 2019 Datacenter 16-Core, но и действителното му използване не нарушава приложимите закони, тъй като този софтуер идва от лицензионния списък на компанията. По този начин се прилага практикуваната съдебна практика, която не само разрешава търговията с такъв използван софтуер на Microsoft, но и неговото използване; тези факти са многократно потвърждавани от различни съдебни решения.

Какви други предимства има използваният софтуер от Windows Server 2019 Datacenter 16-Core?

Употребяваният софтуер от Wiresoft предлага на нашите клиенти преди всичко икономическото предимство да могат да актуализират наличностите от софтуер много по-евтино, отколкото с нови стоки, така че те винаги да са актуални. По този начин използваният софтуер от Wiresoft не само допринася за намаляване на оперативните разходи, но и предлага сигурност на одита чрез пълна проверка на всички купувачи!

В Wiresoft ще намерите не само Windows Server 2019 Datacenter 16-Core edition като евтин софтуер втора употреба, но и съответните пакети с 2-Core, както и Windows Server Standard edition, а също и съответните необходими лицензи за клиентски достъп (CAL) - както и предишни версии на Windows Server 2019. Широкото портфолио на Wiresoft за софтуер втора употреба съдържа и много други програми на Microsoft - с всички споменати предимства. Ако имате някакви въпроси относно лицензирането на Windows Server 2019 Datacenter или друго издание, моля, не се колебайте да се възползвате от нашите компетентни съвети чрез чат или по имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории