Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT POWERPOINT 2010 MICROSOFT POWERPOINT 2010
Microsoft PowerPoint 2010 Изтегляне Microsoft PowerPoint 2010 (създаване на презентации) Създавайте професионални презентации с Microsoft PowerPoint 2010. Улеснете индивидуалните си шаблони с помощта на широките възможности за дизайн....
32,90 Лв. *
MICROSOFT POWERPOINT 2013 MICROSOFT POWERPOINT 2013
Microsoft PowerPoint 2013 - класическият софтуер Office като самостоятелна програма PowerPoint е типичен компонент на пакетите на Microsoft Office и е незаменим за създаването на убедителни презентации, които се провеждат на живо или...
39,90 Лв. *
MICROSOFT POWERPOINT 2021 MICROSOFT POWERPOINT 2021
Microsoft PowerPoint 2021 като самостоятелна програма Microsoft PowerPoint е класическата софтуерна програма за проектиране на убедителни визуализации на информация и създаване на нагледни презентации. С PowerPoint 2021 се предлага...
85,90 Лв. *
MICROSOFT POWERPOINT 2016 MICROSOFT POWERPOINT 2016
Microsoft PowerPoint 2016 като Office самостоятелна програма Microsoft PowerPoint е универсална софтуерна програма за създаване на убедителни презентации и лекции и за ясно представяне на информация. Версията на PowerPoint 2016...
80,90 Лв. *
MICROSOFT POWERPOINT 2019 MICROSOFT POWERPOINT 2019
Microsoft PowerPoint 2019 като самостоятелна програма Microsoft PowerPoint е класическа софтуерна програма, с която могат да се проектират убедителни визуализации на информация и да се създават ярки презентации. С PowerPoint 2019 е...
98,90 Лв. *

Microsoft PowerPoint: Творчески презентации за впечатляващи изяви

Научете как Microsoft PowerPoint може да ви помогне да създавате завладяващи презентации и да представяте ефективно идеите си. В тази статия ще се запознаете с най-новите функции и възможности на Microsoft PowerPoint, за да издигнете презентациите си на следващото ниво.

Потребителски интерфейс и възможности за дизайн

Потребителският интерфейс на Microsoft PowerPoint е проектиран така, че да бъде интуитивен и удобен за ползване. Открийте разнообразието от възможности за дизайн, за да персонализирате презентациите си. Използвайте лентите с инструменти и менютата, за да организирате и форматирате лесно съдържанието.

Мултимедийни елементи и анимации

Вдъхнете живот на презентациите си, като интегрирате мултимедийни елементи и анимации. Microsoft PowerPoint улеснява вмъкването на изображения, видеоклипове и аудиофайлове. Използвайте анимационни ефекти, за да предадете убедително посланията си.

Сътрудничество и интеграция в облака

Оптимизирайте съвместната работа по презентациите с безпроблемната интеграция на Microsoft PowerPoint с Microsoft 365 Cloud. Споделяйте работата си в реално време и дайте възможност за съвместно редактиране. Синхронизацията в облака гарантира, че винаги работите с най-новата версия на вашата презентация.

Шаблони и графики SmartArt

Ускорете процеса на създаване на презентациите си с многобройните шаблони и SmartArt графики от Microsoft PowerPoint. Изберете от широка гама дизайни, за да създадете професионално изглеждащи слайдове. Използвайте SmartArt, за да представите сложна информация по визуално привлекателен начин.

Режим на презентация и запис на екрана

Използвайте режима за презентации на Microsoft PowerPoint, за да представите ефективно съдържанието си пред аудитория. Функцията за запис на екрана ви позволява да интегрирате демонстрации или обяснения на живо директно в презентацията си.

Интерактивни елементи и хипервръзки

Увеличете интерактивността на презентациите си, като интегрирате хипервръзки и интерактивни елементи. Свързвайте слайдове или външно съдържание, за да осигурите безпроблемна навигация. Microsoft PowerPoint ви предлага инструментите за активно включване на вашата аудитория.

Актуализации и поддръжка

Поддържайте Microsoft PowerPoint в актуално състояние, като редовно проверявате за актуализации. Непрекъснатите подобрения носят не само нови функции, но и актуализации за сигурност. Ако имате някакви въпроси или проблеми, бюрото за помощ на Microsoft е на ваше разположение.

Като цяло Microsoft PowerPoint предлага цялостно решение за създаване на професионални презентации. С удобен интерфейс, творчески възможности за проектиране и модерни функции, той е идеалното приложение за убедително представяне на вашите идеи.

Категории