Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
уверение за произход

Добре дошли в Wiresoft Software Assurance!

Увеличете максимално стойността на инвестициите си в софтуер и бъдете в крак с технологиите с нашата цялостна софтуерна гаранция. Като водещ доставчик на употребяван софтуер, ние ви предлагаме сигурността и гъвкавостта, от които се нуждаете, за да извлечете максимума от вашата ИТ инфраструктура. Какво е Software Assurance? Software Assurance е програма, която предлага на вас, като клиент на Wiresoft, множество предимства и услуги. Тя ви позволява да реализирате пълния потенциал на използвания от вас софтуер и да спестите пари в този процес.

 

Предимства на Wiresoft Software Assurance

 

Безплатни актуализации

С нашата Software Assurance получавате безплатни актуализации до най-новите версии на използвания от вас софтуер. Бъдете в крак с технологиите и се възползвайте от най-новите функции и подобрения.

Правна сигурност и съответствие

С нашата Software Assurance ви предлагаме правна сигурност и гарантираме, че използването на използвания от вас софтуер е в съответствие с приложимите лицензионни условия. Подкрепяме ви при изпълнението на изискванията за съответствие и гарантираме, че можете да използвате софтуера законно и без риск. Разчитайте на нашия експертен опит и сведете до минимум потенциалните правни и финансови рискове, свързани с използването на употребяван софтуер.

Техническа поддръжка

Като клиент на Software Assurance получавате техническа поддръжка от световна класа от нашия опитен екип. Ние сме тук, за да отговорим на вашите въпроси, да разрешим проблеми и да ви помогнем да отстраните неизправности. Ще ви помогнем да извлечете максимума от употребявания си софтуер.

Гъвкавост при използването на лицензи

Wiresoft Software Assurance ви дава гъвкавост при използването на лицензите за използвания софтуер. Имате свободата да ги използвате на различни устройства или да ги прехвърляте на други потребители, когато е необходимо. Това ви дава пълен контрол върху използваните лицензи и ви позволява да използвате ресурсите си по-ефективно.

Защо Wiresoft Software Assurance

 

В Wiresoft сме специализирани в продажбата на висококачествен употребяван софтуер.

Дългогодишният ни опит и отличното обслужване на клиентите ни правят идеалния партньор за вашите нужди от софтуерно осигуряване.

Увеличете производителността си, подобрете ИТ инфраструктурата си и останете в крак с технологиите с Wiresoft Software Assurance.

Свържете се с нас още днес, за да научите повече за нашите предложения и как можем да ви помогнем да извлечете максимума от вашия употребяван софтуер.

Поемете пълен контрол върху използвания си софтуер с Wiresoft Software Assurance и започнете още днес!

  • В Wiresoft сме специализирани в продажбата на висококачествен употребяван софтуер.
  • Дългогодишният ни опит и изключителното обслужване на клиентите ни правят идеалния партньор за вашите нужди от Software Assurance.
  • Увеличете производителността си, подобрете ИТ инфраструктурата си и останете в крак с технологиите с Wiresoft Software Assurance.
  • Свържете се с нас още днес, за да научите повече за нашите предложения и как можем да ви помогнем да извлечете максимума от вашия употребяван софтуер.
  • Поемете пълен контрол върху използвания си софтуер с Wiresoft Software Assurance и започнете още днес!
Категории