Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2016

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10128
 • 543-06497
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
80,90 Лв. * 88,90 Лв. * (9% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Съвместим


Microsoft Outlook 2016 г. все още е популярна версия на доказалата се програма за ефективно обработване на ежедневния трафик на електронна поща, както и за централно организиране и координиране на срещи и контакти, което е една от типичните повтарящи се задачи в съвременния бизнес живот. Широкият набор от функции и характеристики в Office Business  Outlook 2016 позволява продуктивна и същевременно сигурна работа: Интуитивният и удобен интерфейс на помага както на професионалисти, така и на неопитни потребители да изпълняват ефективно всички необходими задачи. Обширните функции за търсене на имейли, съдържание и контакти също улесняват управлението на сложни и големи обеми от данни. Благодарение на постоянната синхронизация на контакти и др. потребителите винаги са в крак с новостите и никога не пропускат важни съобщения или предстоящи срещи. Desktop

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OUTLOOK 2016"

Microsoft Outlook 2016 - универсалният софтуер Office за управление на имейли, контакти, задачи и др. - като самостоятелна програма

Microsoft Outlook 2016 все още е популярна версия на доказаната програма Office за ефективно обработване на ежедневния трафик на електронна поща, както и за централно организиране и координиране на бизнес срещи и контакти, което е една от типичните повтарящи се задачи в съвременния бизнес живот.

Широкият набор от функции и възможности в Outlook 2016 ви позволява да работите продуктивно и същевременно сигурно: Интуитивно използваемият и удобен за потребителя десктоп интерфейс помага както на професионалистите, така и на неопитните да изпълняват ефективно всички необходими задачи. Обширните функции за търсене на имейли, съдържание и контакти също улесняват управлението на сложни и големи обеми от данни. Постоянната синхронизация на контакти и др. позволява на потребителите да бъдат в крак с новостите и никога да не пропускат важни съобщения или предстоящи срещи.

Изпращането на прикачени файлове също е още по-бързо и лесно с Outlook 2016 и също така предлага възможност за задаване на индивидуални права за отделните адресати.

С ясната лента за навигация на Outlook 2016 всички необходими функции за попълване на имейли, задачи, контакти и записи в календара са бързо достъпни. Оптимизираният за докосване интерфейс в Outlook 2016 вече може да се използва еднакво на различни устройства - и е още по-удобен за използване отпреди.

MS Outlook 2016 - който иначе се предлага само като част от Office версия 2016 - може да бъде закупен от Wiresoft и като самостоятелна програма - при това на особено ниска цена. Тъй като тази версия на програмата за електронна поща все още работи под Windows 7, особено тези потребители, които искат да продължат да използват тази операционна система, се възползват от покупката.

В онлайн магазина на Wiresoft ще намерите не само тази 2016 версия на Outlook, но и по-стари или най-новите, както и други програми на MS Office поотделно като версия за закупуване - също и тези особено евтини. Всички интересни функции в Outlook 2016 са показани в следния подробен преглед.

Важни и практични нови функции на Outlook

Следните функции, интегрирани в Outlook 2016, помагат на потребителите да се справят ефективно с ежедневния поток от имейли, включително да намират бързо съдържание, контакти и документи. Двете основни предимства на Microsoft Outlook 2016 са намирането и изпращането на прикачени файлове, което сега е още по-лесно и бързо.

Функцията "Безпорядък

Потребителите, чиято пощенска кутия на Outlook е свързана с Exchange Server, ще оценят предимствата на този интелигентен инструмент: Clutter - кръстена на английската дума за "безпорядък" - веднага отделя важните имейли от маловажните, когато пристигнат, и автоматично ги сортира в собствена "нежелана поща", като деактивира всяко потенциално опасно съдържание, като например опасни връзки или зловреден софтуер. Като напомняне Outlook изпраща ежедневно обобщение на всички имейли, съхранявани в него. Това позволява на потребителите да се съсредоточат върху наистина важните съобщения.

Тази функция трябва да се активира отделно, т.е. може да се деактивира при необходимост. Clutter съхранява поведението на потребителя и разпознава кои имейли се отварят първо, кои се четат по-късно или се игнорират напълно. Тези имейли се преместват автоматично в папката за нежелани съобщения. По този начин програмата се учи самостоятелно и продължава да усъвършенства собствените си филтри и критерии за търсене.

Създаване на виртуални папки за търсене в Outlook 2016 за по-бързо намиране на съобщения или други елементи

Виртуалната папка за търсене филтрира всички имейли или елементи, които отговарят на определен предварително зададен критерий за търсене, и след това ги показва заедно. Например папка за търсене "Непрочетени съобщения" съдържа всички непрочетени имейли в пощенска кутия на Outlook, дори ако те се съхраняват в напълно различни папки. Тя може да се използва и за търсене на хора и контакти.

Търсенето в Outlook може да бъде променено и с помощта на падащия списък "Нов обхват на търсене", който веднага променя текущата папка или пощенска кутия.

Подобрена адресна книга

Избирането на правилния адресат за даден имейл вече е още по-бързо с Outlook 2016. При въвеждане на име или щракване върху полето "До" програмата предлага подходящи контакти от адресната книга или тези, с които потребителят общува най-често.

Намиране на прикачени файлове още по-бързо

Microsoft Outlook 2016 улеснява още повече и следователно ускорява избора на файлове, които се изпращат като прикачени файлове към електронно писмо: Като кликнете върху "Прикачен файл", на потребителя се показва списък с всички файлове, които са били използвани за последен път. Ако сред тях има подходящ файл, той може да бъде прикачен отново с едно щракване. Това значително съкращава тромавите процеси на търсене.

Прикачените файлове също съдържат собствено падащо меню с различни функции за отваряне, запазване, копиране или изтриване с едно кликване.

Изпращайте прикачени файлове още по-бързо

Изпращането на големи файлове в частност е още по-бързо с Microsoft Outlook 2016: OneDrive и SharePoint правят това възможно. Файловете, които се съхраняват онлайн, вече не е необходимо да се качват отделно в имейл, а могат да се изпращат под формата на връзка. Тази функция не само ускорява изпращането на "тежки" прикачени файлове, но и намалява количеството данни в имейл кутията. Освен това на отделните файлове, съхранявани в OneDrive, могат да бъдат зададени конкретни права за споделяне за адресатите.

"Искаш" съветник (Tell Me)

Асистентът "Кажи ми", интегриран в лентата на менюто на Office 2016, подпомага неопитните потребители в търсенето и използването на функциите на Outlook; той може да бъде разпознат по иконата под формата на електрическа крушка, до която има поле за въвеждане. Там потребителят просто въвежда това, което търси или иска да направи, а "Кажи ми" показва как да го направи и къде в лентата се намира търсената функция, а при необходимост предлага и допълнителна помощ за по-сложни действия.

Прозрения" Асистент

Асистентът "Insights" - "Intelligent Lookup" на немски език - е на разположение на потребителите в Outlook 2016, за да получат обяснително определение или допълнителна информация за отделни термини или детайли в имейл. С кликване върху съответната формулировка се активира интелигентното търсене, поддържано от Bing, и резултатът се показва директно в Outlook, без да е необходимо потребителят да преминава към интернет.

Оптимизиран за докосване, унифициран интерфейс на Outlook 2016

С уеднаквяването на външния вид на Outlook 2016 и другите програми Office те са оптимизирани за работа със сензорни устройства в Windows 10.

Използването на Outlook е още по-лесно благодарение на новата интеграция на жестовете с плъзгане. За действията "Отбелязване като прочетено", "Изтриване", "Отбелязване", "Архивиране" и "Няма" могат да бъдат зададени жестовете "Плъзгане наляво" и "Плъзгане надясно". По този начин например може да се изтрие електронно писмо от пощенската кутия или да се създаде среща от нея. В този случай въпросната електронна поща ще се покаже отново в пощенската кутия преди началото на срещата.

Нови функции в Outlook 2016 за администратори:

Администраторите ще приветстват следните две функции, които допълнително подобряват сигурността на данните и защитата на абонатите:

 • Поддръжката на многофакторно удостоверяване (MFA) в Outlook 2016 чрез интеграция с библиотеката за удостоверяване на Active Directory допълнително защитава организациите от кражба на важни данни, причинена от изгубени или откраднати идентификационни данни, като MFA осигурява сигурна алтернатива на паролите - и сигурност с едно кликване за всички приложения на Office.
 • За да използвате връзка с Microsoft Exchange Server, сега трябва предварително да конфигурирате AutoDiscovery, което замества предишната регистрация. След това Outlook извлича настройките за връзка за Exchange директно от AutoDiscovery. Това прави профилите още по-надеждни, като същевременно свежда до минимум стъпките, необходими за конфигуриране на потребители и осигуряване.

Системни изисквания за Outlook 2016

Outlook 2016 е наличен за Windows както в 32-битова, така и в 64-битова версия. Microsoft препоръчва инсталирането на 32-битовата версия, тъй като тя е по-съвместима с много други приложения и добавки, които могат да се използват с Outlook или другите програми на Office.

 • Операционни системи: Windows 7 или по-висока версия, Windows Server 2012 R2 или Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2 (Windows XP и Vista вече не се поддържат)
 • Процесор: x86 или x64 битов процесор с честота 1 GHz и SSE2
 • Памет: 1 GB RAM (32-битова), 2 GB RAM (64-битова)
 • Свободно място на твърдия диск: поне 3,0 GB
 • Дисплей: мин. 1024 x 768
 • Графична карта: Необходима е графична карта DirectX 10 за хардуерно ускорение на графиката

Купете Outlook 2016 като отделна програма от Office Suite на разумна цена от Wiresoft

Outlook 2016 е класически компонент на пакетите Office от Microsoft - той обаче липсва в изданието Home & Student - и обикновено не се предлага отделно от съответния пакет Office като отделна програма. Въпреки това в софтуерния магазин на Wiresoft Outlook 2016 се предлага за закупуване и като самостоятелна програма - за разлика от повечето други продавачи на софтуер на Microsoft.

Така че, когато купувате софтуер за Outlook 2016 с Wiresoft, вие печелите два пъти, ако не се нуждаете от другата програма Office 2016, защото получавате софтуера 1. индивидуално и 2. на особено ниска цена! В допълнение към частни потребители и самостоятелно заети лица, закупуването на софтуер за Outlook 2016 от Wiresoft следователно е и особено икономично решение за по-малки компании.

Вашите предимства при закупуване на единичен лиценз за Outlook 2016 са следните: Закупувате лиценз за един потребител от Wiresoft, който не ви задължава да се абонирате за платени и в дългосрочен план скъпи актуализации, освен това няма ограничения във функционалността. Тази версия за закупуване е регистрирана само за вас.

Сигурна покупка на софтуер с Wiresoft: Използваният софтуер от Wiresoft е абсолютно законен - и без никакъв риск за вас: Защото европейският законодател изрично е потвърдил това! Всяка програма на Microsoft, предлагана за продажба в Wiresoft, независимо дали е част от лиценз за обем или т.нар. употребяван софтуер, също е тествана за действителна използваемост без времеви или други ограничения, така че може да се използва на вашия компютър за неограничен период от време след инсталирането.

Лицензът за един потребител за Outlook 2016, предлаган в магазина за софтуер, обикновено идва от лиценз за по-голям обем, използван от компаниите, или е използван софтуер, който вече не се използва от предишния купувач и следователно е бил деинсталиран, за да може да се използва свободно отново. Това също така означава, че функционалността на програмата е 100% използваема, тъй като този самостоятелен софтуер е напълно идентичен с Outlook 2016, който също е включен в Office Suite 2016.

Като реномиран дилър на употребяван софтуер на Microsoft, Wiresoft също предлага само такива пълни версии на програми на Microsoft, които са идентични с версиите и изданията, налични в традиционната търговия.

В магазина за софтуер на Wiresoft ще намерите Outlook 2016 и други негови версии, както и други програми на Office за продажба, а също и много други програми на Microsoft.

Ако имате някакви въпроси за Outlook 2016 или друга програма Office, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT OUTLOOK 2016"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OUTLOOK 2016"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории