Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10006
 • 021-10257
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
61,90 Лв. * 67,90 Лв. * (8,84% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


 MS Office Suite 2013 Standard със своето разнообразие от доказани програми и ефективни функции предлага всичко, от което се нуждае един съвременен офис софтуер, за да изпълнява типичните задачи, които възникват при организирането и управлението на задачи и проекти в съвременното бизнес ежедневие. Многобройните интуитивно използваеми инструменти подпомагат потребителите във всички области: от комуникацията през създаването на текстови документи и електронни таблици при обработката на обширни данни до спонтанното записване на идеи и бележки, които могат да се използват веднага за ярки презентации. 

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"

Microsoft Office 2013 Standard - изданието за бизнес и лична употреба

MS Office-Suite 2013 Standard със своето разнообразие от доказани програми и ефективни функции предлага всичко, от което се нуждае един съвременен офис софтуер, за да изпълнява типичните задачи, които възникват при организирането и управлението на задачи и проекти в съвременния бизнес живот. Многобройните инструменти, които се използват интуитивно, подпомагат потребителите във всички области: от комуникацията през създаването на текстови документи и електронни таблици при обработката на обширни данни до спонтанното записване на идеи и бележки, които могат да се използват веднага за ярки презентации.

Много от функциите могат да се използват с оптимизация за докосване и на устройства като таблети и смартфони чрез режим за въвеждане с пръсти, включително особено ясно показване на бутоните и командите върху чувствителния на допир интерфейс.

Microsoft Office 2013 Standard все още е една от Office версиите, които се използват най-често на настолен компютър; причината за това е, наред с други неща, съвместимостта му с Windows 7, така че дори на по-стари компютри всички включени програми могат да се използват без проблеми. Това прави тази версия на Office особено привлекателна за частни потребители, както и за самостоятелно заети лица и малки фирми. Освен това Office 2013 Standard предлага и възможност за съхраняване на данни и документи в Microsoft SkyDrive, което означава, че те са достъпни в облака и могат да бъдат споделяни чрез SharePoint и редактирани съвместно от няколко потребители едновременно. Освен това свързаността на Outlook с Facebook и други социални медийни канали разширява възможностите за споделяне на информация.

Изданието Office 2013 Standard може да бъде закупено от Wiresoft за единични потребители. По-долу е представен преглед на основните функции и подобрения на включените в Office 2013 софтуерни програми.

Всички важни нововъведения в Word за Office 2013

Най-забележимата нова функция на Word 2013 е новият режим за четене, който предлага значително подобрено изживяване при четене, което е особено забележимо при по-дълги текстови документи. Преди всичко автоматичното разделяне на колоните дава възможност за по-силен фокус върху важното съдържание и по този начин повишава концентрацията по време на четене.

Подобреното сътрудничество с PDF документи и ясният избор на всички шаблони на формати също са особено практични. Специално внимание заслужават следните нови функционалности:

Общи функции в Word 2013

 • При стартиране на Word всички наскоро използвани документи се показват в ясен списък в колона вляво.
 • Табът "Чернова" (оформление) предоставя преглед на всички налични таблици със стилове, които също могат да бъдат адаптирани към личните изисквания.
 • Новият изглед за редактиране "Обикновена маркировка" отбелязва корекциите с дискретна линия в полето на текста.
 • PDF документите могат да се отварят директно в Word 2013, като цялото съдържание, включително графиките, е достъпно за по-нататъшно редактиране. Накрая този файл на Word може да бъде запазен отново в PDF формат.
 • Ако текстови документ, създаден с по-стара версия на Word, се отвори в Word 2013, програмата го показва в т.нар. режим на съвместимост. В този случай новите функции на Word не са налични, така че след редактиране и запазване може да се редактира отново с по-старата версия на Word.

Оформление в реално време в Word 2013

 • Веднага щом в документа на Word бъде вмъкнато изображение или подобен елемент, Word показва съответните опции за оформление като икони, които могат да бъдат приети незабавно чрез щракване. За тази цел вече са налични различни опции за настройка, които позволяват прецизно регулиране на показването и позицията на изображенията и графиките, както и на потока на текста.
 • Водачите за подравняване улесняват преместването и прецизното подреждане на снимки или таблици в текста с помощта на линии за подравняване.
 • Макетът в реално време показва съответния резултат като предварителен преглед в реално време.

По-добър режим на четене в Word 2013

 • Документите на Word могат да се показват в колони на екрана, за да се четат по-лесно. С помощта на иконите със стрелки можете да прелиствате текста, както в книга.
 • Когато работите едновременно с няколко документа на Word, те могат да се показват в раздели като раздели.
 • Заглавията могат да бъдат показани в лявата част на страницата за по-добра навигация; като кликнете върху тях, документът преминава към съответния текстов пасаж.
 • За да бъде текстът възможно най-неутрален, всички инструменти за редактиране могат да бъдат скрити, с изключение на няколко.
 • С помощта на увеличението на обекта таблиците, изображенията и т.н., съдържащи се в документ на Word, се увеличават, за да запълнят екрана. Таблиците, изображенията и т.н., съдържащи се в документ на Word, могат да бъдат увеличавани, за да запълнят екрана, както и да бъдат намалявани отново - достатъчно е да щракнете два пъти върху съответния текстов елемент.

Excel 2013: Най-важните нововъведения

Изпитаният софтуер за електронни таблици разполага и с някои нови инструменти в Office 2013 Standard, които основно подпомагат потребителите при обработката на големи количества данни. Например програмата разпознава шаблони при редактиране на набори от данни и ги добавя автоматично. Различните работни книги могат да се показват в собствен прозорец, което улеснява работата с няколко документа на Excel едновременно и т.н:

 • Новата функция Lightning Preview автоматично разпознава това, върху което работите, тъй като разпознава основния модел на данните и след това незабавно и надеждно завършва съответните записи. За разлика от предишните автоматични завършвания светкавичният преглед запълва не само текущото поле, но и цялата колона. Ако предложенията не са желани, е достатъчно просто да ги презапишете.
 • Данните могат да бъдат форматирани с бърз анализ само с няколко кликвания. Когато се избере запис на данни, в долния десен ъгъл се появява меню за бърз избор, което позволява директно задаване на познати функции, като например условно форматиране. Отделните формати могат да се преглеждат чрез преминаване с мишката и да се прилагат с едно кликване.
 • За разлика от предишния бърз избор на диаграми, Excel във версия 2013 дава изрични препоръки за това коя диаграма е най-подходяща за избрания набор от данни. Те могат също така лесно да бъдат допълнително редактирани веднага.
 • Данните в Excel и други електронни таблици могат да се филтрират по различни критерии. Лесните за настройване секции с данни показват използвания в момента филтър, така че винаги е ясно кои данни се разглеждат.

PowerPoint 2013: Най-важните нововъведения

Microsoft PowerPoint 2013 включва редица нови теми и анимации за подобряване на презентациите ви. Допълнителните широкоекранни дизайни дори възприемат това буквално... Освен това новият PowerPoint предлага изглед на оратора, който показва бележките на презентатора, а на аудиторията - само слайдовете:

 • Новият размер на слайда Standard в PowerPoint 2013 е 16:9, като, разбира се, може да се върне предишният формат.
 • Два файла на PowerPoint могат лесно да бъдат обединени в един документ, включително и с ревизии.
 • В края на презентацията могат да се добавят коментари, като се показват и съответните лица, включително възможности за контакт.
 • Освен това вече е лесно да публикувате презентации в PowerPoint като видеоклипове и да ги публикувате в каналите на социалните медии. Освен това вече се поддържат повече мултимедийни формати, като MP4 и MOV, както и съдържание с висока резолюция и интегрирани кодеци.

Outlook 2013: Най-важните нововъведения

Новата версия на Outlook 2013 се забелязва най-вече при отваряне на програмата: В сравнение с предишната версия новият интерфейс на работния плот изглежда много по-ясен. Например лентата за навигация, която се използва за превключване между имейли, контакти и календар, вече е разположена в долната част на екрана. По този начин се освобождава повече място за цялото останало съдържание. Outlook 2013 също предлага нови неща:

 • Чрез интегрирането на социални мрежи като Facebook или Xing потребителите винаги имат поглед върху дейностите на колегите и приятелите си.
 • Данните за контакти от мрежите могат да се прехвърлят директно в списъка с контакти на Outlook.
 • Чрез интегрирането на Skype в Outlook 2013 е възможно да провеждате телефонни разговори директно в програмата.
 • Функцията Exchange ActiveSync вече синхронизира контактите и календарите, така че обикновено сървърът Exchange вече не е необходим за това.
 • С помощта на функцията "Погледи" може да се извика ясно важна информация. За тази цел е достатъчно да преминете с мишката върху Календар, Хора или Задачи, за да се отвори прозорец, в който се показва най-важната информация за всеки отделен случай.

OneNote 2013: Най-важните нововъведения

Новото приложение Touch прави OneNote още по-практичен. Това позволява да се създават бележки и да се вмъкват в документа без мишка или клавиатура. Ръчно написаните записи се преобразуват в печатен текст.

 • Подобрената функция за таблици помага за по-ясното организиране на съдържанието с нови опции за форматиране.
 • Чрез интегриране на данните от профилите на други потребители бележките могат да се споделят директно с тях.
 • С функцията "Изпращане в OneNote" вече можете да вмъквате в бележника и документи или уеб страници.

Системни изисквания за Microsoft Office 2013

Софтуерът Office 2013 е наличен за изтегляне в две версии: 32-битова и 64-битова. В резултат на това индивидуалните хардуерни изисквания - например за RAM - могат да се различават. Трябва да се спазват следните минимални изисквания:

 • Операционни системи: Windows 7 до Windows 10, Windows Server 2008 до 2012 R2
 • Процесор: поне 1 GHz
 • Оперативна памет: 1 GB (32 бита) или 2 GB 64 бита)
 • Място на твърдия диск: 3 GB
 • Разделителна способност на изображението: мин. 1 024 x 576, графична карта с ускорение Direct X10

MS Office 2013 Standard Купете евтино в Wiresoft

В софтуерния магазин на Wiresoft можете да намерите Standard-издание на Office 2013 версия - то включва следните програми:

 • Word 2013 - създаване на бизнес и лични документи с фокус върху четенето
 • Excel 2013 - оценявайте данните с мощни инструменти за анализ
 • PowerPoint 2013 - създаване на смислени презентации
 • Outlook 2013 - управление на имейли, контакти и срещи
 • OneNote 2013 - създавайте бележки на ръка, дигитализирайте ги и ги използвайте навсякъде

Когато закупите Standard-изданието на Office 2013 като лиценз за един потребител, вие се възползвате от тези предимства, в допълнение към страхотната цена на използвания софтуер в Wiresoft:

 • Получавате Microsoft Office 2013 Standard-Edition в Wiresoft изключително като софтуер за един потребител.
 • Този софтуерен лиценз обикновено е част от по-голям лиценз за обем на дадена компания, поради което е толкова евтин в Wiresoft!
 • При продажбата на Wiresoft софтуерът Office- ако е бил използван - беше деинсталиран на предишния компютър, така че лицензът е 100% свободен и може да се използва отново.
 • Всеки използван софтуер също е проверен от Wiresoft, за да се гарантира, че може да се използва отново без проблеми.
 • Като сериозен търговец на софтуер Wiresoft не предлага за продажба пробни версии, които са валидни за ограничен период от време или имат ограничена функционалност.
 • При всяка покупка на лиценз в магазина на Wiresoft можете да сте сигурни, че купувате оригинален продукт на Microsoft, който се продава в съответствие със законовите разпоредби, така че Wiresoft или вие да не сте в правна сива зона.

За всички въпроси, свързани с покупката на лиценз за Microsoft Office 2013 Standard или други продукти на Microsoft Office, моля, свържете се с нас по имейл, телефон или тук в чата.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории