Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Максимална производителност на разработчиците с Visual Studio 2022 Enterprise - като закупена версия Visual Studio е доказаната интегрирана среда за разработка на Microsoft за проектиране и внедряване на сложни корпоративни приложения в...
4 612,90 Лв. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Visual Studio 2022 Professional - универсалният софтуер за разработчици като версия за закупуване Visual Studio 2022 Professional на Microsoft е най-новата версия на доказаната среда за разработка (IDE), предназначена за взискателни...
700,90 Лв. *

Microsoft Visual Studio 2022 - Новите функции и предимства

Microsoft Visual Studio 2022 е мощна и популярна интегрирана среда за разработка (IDE) за разработчици от цял свят. В тази статия ще разгледаме най-новите функции и предимства на Visual Studio 2022 и защо то е изключителен избор за разработчиците.

Нови функции в Microsoft Visual Studio 2022

1. 64-битова поддръжка:

Едно от най-забележителните подобрения във Visual Studio 2022 е въвеждането на 64-битова поддръжка. Това означава, че разработчиците вече могат да се възползват от повече памет, което подобрява производителността и стабилността на техните приложения.

2. интеграция на .NET 6:

Visual Studio 2022 предлага безпроблемна интеграция с .NET 6, най-новата версия на популярната рамка на Microsoft. Това позволява на разработчиците да се възползват от най-новите технологии и подобрения.

3. Подобрена производителност

IDE съдържа много подобрения в производителността, включително по-бързо зареждане, оптимизирано създаване на код и функции за отстраняване на грешки. Разработчиците могат да работят по-ефективно и да придвижват проектите си напред по-бързо.

Предимства на Microsoft Visual Studio 2022

1. Кросплатформена разработка

Visual Studio 2022 поддържа разработка на приложения за различни платформи, включително Windows, Android, iOS и уеб. Това позволява на разработчиците да създават универсални приложения, които работят на различни устройства.

2. Силна екосистема

Общността на Visual Studio е огромна и осигурява достъп до множество разширения, инструменти и ресурси. Разработчиците могат да се възползват от тази обширна екосистема, за да оптимизират своите проекти за разработка.

3. Актуализирани инструменти за разработчици

Visual Studio 2022 осигурява достъп до широк набор от инструменти за разработка, включително Visual Studio Code Editor, Azure DevOps за екипно сътрудничество и Azure интеграция за разработка в облак.

Купете Visual Studio 2022 за Windows в Wiresoft

Като цяло Microsoft Visual Studio 2022 предлага подобрено изживяване при разработката с много нови функции и предимства за разработчиците. С 64-битовата поддръжка, интеграцията на .NET 6 и повишените подобрения в производителността, то е отличен избор за разработване на приложения на различни платформи. Разработчиците могат да се възползват от силна екосистема и актуални инструменти за разработчици, за да реализират успешно своите проекти.

Категории