Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10146
 • 36F-00467
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
122,90 Лв. * 135,90 Лв. * (9,57% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
MacOS  Монтерей, Биг Сър, Каталина, Мохаве


Outlook for Mac 2019 е най-новата версия на програмата за компютри на Microsoft Apple  за професионална централизирана организация на имейл трафика, контактите и задачите - и по този начин е практически незаменима в съвременното ежедневие. вероятно все още е ненадмината в сравнение с подобен софтуер за електронна поща - с широкия си набор от функции и опции бизнес комуникацията може да бъде организирана ефективно през границите на времето и държавите, а с програмата могат да се управляват по-лесно дори сложни проекти. Интуитивният, но удобен за ползване нов интерфейс на Business Outlook  Desktop Outlook for Mac 2019 подпомага професионалистите, както и неопитните потребители в ежедневната им офис работа, тъй като програмата позволява бързо и лесно да се започне използването на наличните функции.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"

Самостоятелна програма Microsoft Outlook for Mac 2019 - за управление на имейли, контакти и срещи

Outlook for Mac 2019 е най-новата версия на програмата на Microsoft за компютри на Apple  за професионална централизирана организация на имейл трафика, контактите и задачите - и по този начин практически незаменима в съвременното бизнес ежедневие. В сравнение с други подобни софтуери за електронна поща Outlook все още е ненадминат - с широкия си набор от функции и опции бизнес комуникацията може да бъде организирана ефективно в рамките на времето и държавите, а дори сложните проекти могат да се управляват по-лесно с програмата.

Интуитивният, но лесен за използване нов интерфейс на Outlook for Mac 2019 помага както на професионалистите, така и на начинаещите в ежедневните им офис задачи, тъй като програмата позволява бързо и лесно да започнете да използвате наличните функции.

Outlook for Mac 2019 предоставя и по-добра яснота за трафика на имейли чрез възможността за създаване на сложни структури от папки за всяка задача или тема; това позволява имейлите и свързаната с тях информация за контакт и т.н. да бъдат организирани по смислен и прозрачен начин. Интелигентните функции в пощенската кутия подпомагат потребителите в ежедневната им комуникация, като разграничават маловажните от важните неща и ги сортират по интелигентен начин. По този начин се поддържа постоянен преглед на всички наистина важни задачи и важни срещи.

Други полезни функции в Outlook for Mac 2019 също помагат за спестяване на време, като позволяват на потребителите да се съсредоточат по-добре върху най-важното сега. С наличната в Outlook for Mac 2019 опция за свързване и управление на множество имейл акаунти чрез един десктоп интерфейс е възможно по-добро координиране на комуникацията. Например при организиране на срещи индивидуалните календари на участниците, включително вече подадените срещи, се синхронизират, за да се избегне припокриване на часове от самото начало.

В ясно подредената лента за навигация всички функции, необходими за работа с имейли и задачи, както и за редактиране на контакти и календари, са незабавно достъпни. Освен това интерфейсът на работния плот за Outlook за Mac 2019 е преработен, което сега е още по-удобно за използване, отколкото в предишната версия, благодарение на интуитивни функции и характеристики.

Новост е и оптимизираната за работа със сензорни устройства ползваемост, така че Outlook вече може да се използва по-добре на таблети и смартфони. В допълнение, тази версия предлага по-лесно синхронизиране между различните крайни устройства, така че чрез Outlook за Mac 2019 може да бъде достъпен локално независимо от всички имейли, контакти, задачи, както и срещи.

MS Outlook for Mac 2019 не се предлага в обикновените магазини като лиценз за един потребител, а се предлага само като неразделна част от едноименната версия на Office for Mac или - в Wiresoft, обаче, можете да закупите софтуера за електронна поща на Microsoft и поотделно - на особено ниска цена!

В онлайн магазина на Wiresoft можете да намерите не само тази версия на Outlook за Mac, но и по-стари версии, както и други програми Office за macOS като версии за еднократно закупуване. Можете да прочетете подробен преглед на всички интересни нови функции на Outlook за Mac 2019 версия в следното.

Представяме най-важните нови функции в Outlook for Mac 2019, когато става въпрос за изпращане на имейли

В сравнение с предишната версия Outlook forMac 2019 съдържа цяла гама от оптимизирани съществуващи, както и изцяло нови функции, с които организирането на трафика на електронна поща и координирането и съгласуването на срещи и предстоящи задачи е още по-лесно в ежедневието. Отделните по-малки подобрения заедно осигуряват значително увеличение на производителността, защото улесняват още повече съсредоточаването върху най-важното: Това започва с интелигентното класифициране на входящия имейл трафик според неговата значимост, допълнено от сигурното откриване на вредни връзки в него чрез услугата Microsoft Safe Link Service, и не свършва с автоматичното преобразуване на часовите зони за организиране на срещи извън дома.

Пощенската кутия с релевантност за управление на ежедневния поток от имейли

Ежедневният трафик на електронна поща в компанията обикновено съдържа много излишни и спам съобщения в допълнение към наистина важни съобщения. Функцията "Входяща поща с релевантност" предлага полезно решение в този случай, тъй като подпомага потребителите да отделят важните от маловажните неща и да ги сортират по подходящ начин чрез предварително сортиране. За тази цел "Входяща поща с релевантност" използва два раздела за "Входяща поща" - с имена "Релевантно" и "Друго". Съобщенията, определени като важни, автоматично се съхраняват в раздела "Съществени", а всички останали съответно се съхраняват в раздела "Други". Въпреки това Outlook информира потребителя за другите имейли, които той може да прегледа веднага, като просто превключи раздела.

Допълнителни функции като "Фокусирано" допълват предварителното сортиране, като определят кои имейли трябва да се сортират в другия раздел еднократно или общо. За използването на Inbox with Relevance е необходим акаунт в Microsoft Exchange.

Забележка от @mention

За да се обърне специално внимание на конкретно лице в съобщение по електронна поща или в покана за среща, авторът поставя символа @, допълнен от съответното име, в тялото на съобщението. Това подчертава това име в тялото на съобщението, след което Outlook for Mac 2019 автоматично го добавя към реда на темата и @ също се появява до съобщението във Входящи.

Потвърждения за прочитане и доставка по имейл

За да се уверите, че получателят на дадено съобщение не само го е получил, но и прочел, Outlook for Mac 2019 използва както потвърждение за доставка, че имейлът действително е доставен в пощенската кутия на получателя, така и потвърждение за четене, което изпращачът получава при отваряне на съобщението.

Използване на шаблони на имейли за подобни съобщения

Често в ежедневния трафик на електронна поща има редовно изпращани съобщения, чието съдържание рядко се променя, например съобщения за състоянието и др. Това може да стане още по-бързо чрез създаване и използване на запазени шаблони, които са незабавно достъпни при необходимост. След това, преди да изпратите шаблона, трябва да добавите само новата информация.

Забавено изпращане на имейл съобщения

Outlook for Mac 2019 предоставя възможност да определяте кога да изпращате поща чрез определени правила. Това ви позволява да отлагате доставката на отделни съобщения, както и на всички съобщения - както с цели дни, така и с часове и минути. Съответното електронно писмо ще бъде запазено в папката "Чернови" до определеното време и ще бъде изпратено, дори ако Outlook не е отворен на компютъра.

Други нови функции в Outlook за Mac 2019 за организация

Следните нови или оптимизирани функции също улесняват организирането на срещи и осигуряват практическа лекота на комуникацията:

 • Координация на различни часови зони: Особено удобен при планиране на пътуване до друга часова зона, Outlook for Mac 2019 тук има възможност за създаване на съответно събитие с местните начални и крайни часове. Автоматичното преобразуване на информацията премахва необходимостта да търсите в интернет и да извършвате самостоятелно преобразуване.
 • Обобщени карти за пътуване: Тази по-интелигентна функция в Outlook не само автоматично добавя резервираните пътувания към календара, но и самостоятелно използва същите обобщаващи карти за всички дати и часове, които разпознава в резервациите - в допълнение към датите и часовете, местата и важните номера, както и друга полезна информация.
 • Режимът "Фокус" подобрява фокуса: Новоинтегриран в Outlook for Mac 2019, режимът "Фокус" подобрява фокуса при работа, независимо дали пишете или четете имейли, или координирате срещи, като временно скрива всички други активни приложения, както и новите съобщения.
 • Услугата Microsoft Safe-Link осигурява сигурност на имейлите: Outlook for Mac 2019 осигурява подобрена сигурност при получаване на потенциално опасни имейли. Услугата Microsoft Safe-Link открива специално такъв зловреден софтуер, скрит във връзки на фишинг имейли, които се показват в оптимизирания предварителен преглед. Вграденият скенер в реално време надеждно филтрира зловреден софтуер и фишинг връзки.
 • Оптимизирана с докосване работа с Outlook for Mac 2019 : Потребителите на Outlook for Mac 2019 на таблет или смартфон могат да работят с програмата още по-интуитивно чрез подобреното включване на жестове. Действия като "Маркирай като прочетен", "Флаг", "Изтрий", "Архивирай" и "Няма" могат да се определят индивидуално с жестовете "Плъзгане наляво" и "Плъзгане надясно".
 • Показване на участниците в срещата: Ако друг служител организира среща, отговорите на поканените хора на заявката в Outlook for Mac 2019 могат да се показват и на техния собствен Mac.
 • Визуално подобряване на имейли с файлове SVG: Имейлите често придобиват информационно съдържание и въздействие, когато изпращачът включи към тях съответстващ SVG файл - Scalable Vector Graphics или векторна графика. Предимството на векторните графики е не само това, че могат да се мащабират, което означава, че могат да се увеличават, намаляват или завъртат без загуба на качеството на изображението. Те могат да бъдат допълнително редактирани с различни филтри. Outlook for Mac 2019 предлага селекция от подходящи SVG теми за тази цел.

Системни изисквания за използване на Microsoft Outlook 2019 в Mac

Подробностите, изброени по-долу, показват минималните изисквания за инсталиране и стартиране на Outlook for Mac 2019 на устройство на Apple.

 • Операционна система: версия на една от трите най-нови операционни системи macOS
 • iPad и iPhone: iOS 8.0 или по-нова версия - iOS 12.0 е необходима, за да използвате функциите за машинно обучение
 • Процесор: Intel
 • Памет: поне 4 GB
 • Твърд диск: поне 3 GB свободно пространство
 • Графична карта: поне 1280 x 800 пиксела

Outlook за Mac като самостоятелна програма на Office-Suite за Mac 2019 Купете евтино в Wiresoft

Като типичен софтуер за пакетите на Microsoft Office за Mac, Outlook for Mac 2019 е наличен само в повечето търговци на дребно при закупуване на съответната пълна версия Office. Wiresoft, от друга страна, предлага Outlook за Mac 2019 отделно в своя магазин за софтуер. Когато купувате софтуер с Wiresoft, печелите два пъти: от една страна, от всички предимства, които тази версия за покупка предлага в сравнение с абонаментната версия, която обикновено включва актуализации, които се заплащат; от друга страна, от особено ниската цена!

Outlook за Mac 2019, предлаган от Wiresoft, не се различава по никакъв начин от софтуера, включен в съответния пакет Office, нито има някакви ограничения по отношение на функционалността.

Сигурна покупка на софтуер с Wiresoft: Outlook за Mac 2019 е лиценз за един потребител, който идва от по-голям лиценз за обем, който вече не се използва от първоначалния купувач - обикновено компания. Този софтуер се регистрира за вас само след закупуването му. Като реномиран търговец Wiresoft предлага само такъв използван софтуер на Microsoft, чието закупуване и продажба в рамките на ЕС е абсолютно законно и без риск. Това винаги са официални пълни версии, които са идентични с програмите, предлагани от Microsoft. За ваша сигурност всяка програма на Microsoft, предлагана в рамките на лиценз за обем, е тествана от нас за безупречна използваемост, така че да може да се използва пълноценно и неограничено след инсталацията.

По този начин, особено частни потребители и самостоятелно заети лица, както и малки предприятия могат да използват всички предимства на Outlook за Mac 2019 като самостоятелна програма с покупката на софтуер от Wiresoft. В допълнение към Outlook за Mac, можете да намерите и други Office за Mac програми, както и друг софтуер на Microsoft на разумна цена в магазина за софтуер.

За въпроси относно Outlook for Mac 2019 или друга версия или друга програма Office for Mac, просто използвайте нашите компетентни съвети по имейл, телефон и чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории