Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10008
 • 021-10554
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
176,90 Лв. * 195,90 Лв. * (9,7% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Изданието на Office 2016 Standard е предназначено да се справя с всички типични задачи на съвременното бизнес ежедневие - и много повече: много практични, интуитивно използваеми инструменти улесняват използването на отделните програми, което ускорява изпълнението на проектите. Особено изданието Office 2016 Standard предлага значителен плюс във възможностите за приложение в сравнение с други издания благодарение на интеграцията на DTP програмата Publisher 2016 - с нея могат да се създават професионално множество публикации за всички целеви групи: от бизнес пощенски пратки до по-обширни рекламни каталози.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD"

Microsoft Office 2016 Standard - за модерна организация на офиса и бизнеса

Office-Edition 2016 Standard е проектиран да се справя с всички типични задачи на съвременния бизнес - и много повече: Много практични, интуитивни инструменти улесняват използването на отделните програми, което ускорява изпълнението на проектите. Особено изданието Office 2016 Standard предлага тук значителен плюс във възможностите за приложение в сравнение с други издания благодарение на интеграцията на DTP програмата Publisher 2016 - с нея могат да се създават професионално разнообразни публикации за всички целеви групи: от бизнес пощенски пратки до по-обширни рекламни каталози.

Всички програми са включени в Office 2016 Standard:

 • Word 2016 - редактиране на текст за офис и лична комуникация
 • Excel 2016 - счетоводство, статистика, изчисления
 • PowerPoint 2016 - създаване на презентации и лекции
 • Outlook 2016 - комуникация по имейл, календар, планиране на срещи и задачи
 • OneNote 2016 - създаване на бележки, събиране и документиране на идеи
 • Publisher 2016 - проектиране на печатни медии и подготовка за печат

Office 2016 Standard, разбира се, отново предлага цял набор от общополезни функции:

 • Интелигентните асистенти "Insights" - инструмент за търсене, който свързва програмите Office директно с Bing Search, и "Tell Me" - за по-бързо намиране на функции, подпомагат както професионалистите, така и неопитните потребители при редактирането на документи.
 • Потребителите са свързани в облака чрез OneDrive и SharePoint. Обширните функции също така правят споделянето особено гъвкаво, така че Office 2016 допълнително оптимизира сътрудничеството по Office документи и тяхното предоставяне в реално време.
 • За това издание, както и за другите издания, са налични и нови дизайни на Office: Режимът "Тъмно сиво" е с особено силни контрасти, докато дизайнът "Цветно" показва програми с модерен вид.

Microsoft Office 2016 Standard Edition не се предлага в редовната търговия за индивидуални клиенти, а само като лиценз за обем, тъй като те се използват в по-големи компании. В Wiresoft обаче частните потребители, както и самостоятелно заетите лица и МСП могат да закупят и изданието Office Standard 2016. Това се различава от настоящите издания Home & Student или Home & Business по програмата за оформление Publisher.

Закупуването на издание от 2016 г. има особеното предимство, че то се поддържа от по-стари операционни системи на Microsoft от Windows 7 нататък - важна, решаваща характеристика за купувачите, които продължават да използват тази или следваща версия. В допълнение към версията за 2016 г. на Office 2016 Standard можете да закупите и професионалното издание Pro (без абонамент!) в онлайн магазина на Wiresoft. Следващият преглед съдържа подробно представяне на всички отделни програми, включени в Office 2016 Standard.

Общи нови функции в Office 2016 Standard

Office 2016 Standard съдържа някои нови функции в Standard-програмите, които трябва да подпомогнат потребителите по полезен начин:

 • "Желаеш" (Tell Me) е оперативен асистент (Български: "Желаеш"), чиято икона е във формата на електрическа крушка. Когато потребителят търси дадена функция, той въвежда накратко това, което иска да направи, в полето за въвеждане, а "Кажи ми" показва къде и как да го направи или предлага допълнителна помощ.
 • Insights е и съветник, който може да се използва за получаване на съвпадащи резултати от търсенето на термини, например в документ на Office, чрез интелигентното търсене, поддържано от Bing. Тези резултати се показват в страничната област на прозореца Office.
 • Опростеното споделяне улеснява споделянето на документи в Excel, Word и PowerPoint и задаването на индивидуални права на получателите.
 • Функцията " История на версиите" показва и прави достъпни по-стари версии на даден документ за Word, Excel и PowerPoint.
 • Интеграцията на OneDrive позволява на потребителите да имат достъп до документи на Office отвсякъде и от всяко крайно устройство, ако те се съхраняват там.
 • Функцията за защита от загуба на данни (DLP ) е налична в SharePoint Online и OneDrive for Business за документи на Word, Excel и PowerPoint за централизирано създаване на политики за използване и споделяне на чувствителни данни. Веднага щом бъде идентифициран риск за сигурността, съответният потребител получава известие.

Специфични за програмата индивидуални функции в Office 2016 Standard

Отделните програми, включени в Office 2016 Standard Edition, също предлагат цяла гама от подобрения и нови функции:

Нови функции на Word в Office 2016 Standard

Програмата Word, включена в Office 2016 Standard, съдържа оптимизации на съществуващите функции, както и няколко нови инструмента. Те правят още по-ефективна съвместната работа в екипа по документи на Word - независимо дали в Office или онлайн в облака. Освен това обаче в Word 2016 има още повече шаблони, както и особено практичната функция за отваряне на PDF документ директно в програмата:

 • Отваряне на PDF директно в Word: При отваряне на PDF файл с Word 2016 се прилага не само форматирането, включително шрифтовете, но и изображенията и графиките. Те могат да се редактират директно с инструментите, интегрирани в Word. След това този документ на Word може да бъде запазен отново в PDF формат.
 • Нови опции за формите на WordArt: Word 2016 включва още повече възможности за формите WordArt, с които да персонализирате документите - например текстът може да се трансформира свободно, за да пасне на формата на графичен елемент, и т.н.
 • Подобрено въвеждане в реално време: Инструментът за "въвеждане в реално време" прави едновременното екипно сътрудничество върху документ на Word още по-ефективно и същевременно по-ясно: Ако определен потребител прави промени в текст на Word, докато други служители също са го отворили, те могат не само да проследят действията, но и да ги коригират, ако е необходимо.
 • Усъвършенствана функция за коментари: Освен че показва промените в реално време, оптимизираната функция за коментари в Word показва коментарите на всеки служител по такъв начин, че другите потребители да могат да отговарят на тях директно в същото поле за коментари. По този начин всички приноси се интегрират централно в един и същ документ на Word, така че на потребителите не се налага да пишат имейли за тях.
 • Прикачена папка: Всеки документ на Word може да бъде видимо прикачен към папката, в която се съхранява, като списък за прескачане (jumplist). По този начин всички служители имат незабавен достъп до него, както и до всички други документи, които се съдържат в него.

Нови функции в Excel 2016 за Office Standard

Една от препоръчителните функции в Excel 2016 е предлагането на най-подходящия тип диаграма за съответната изчислителна операция. Потребителите просто избират съответните данни с мишката и програмата създава селекция от подходящи графики въз основа на реалните данни като преглед на живо.

Освен това са налични няколко нови типа диаграми, които илюстрират някои изчисления още по-ясно:

 • Диаграмата на водопада е вид стълбовидна диаграма, която може да се използва за показване на положителни и отрицателни промени в дадена стойност.
 • Хистограмата е подходяща за показване на честотните разпределения на определени класове.
 • Типът на картата с дървета ясно показва пропорциите в йерархична структура.
 • Диаграмата на Парето принадлежи към хистограмите и се използва за визуализиране на абсолютни и относителни стойности под формата на колони.
 • Диаграмата Sunburst се използва предимно за подреждане на йерархични данни под формата на концентрични пръстени, за да се покажат връзките между тях.
 • Кутийната диаграма - известна още като boxplot или box & whiskers - показва статистически анализ под формата на квартили и медиани.

Освен това Excel в Office 2016 Standard предлага някои нови видове изчисления, като например функцията PROGNOSE.ETS, която вече генерира и краткосрочни алтернативни бъдещи прогнози, включително най-добрите и най-лошите случаи. Интерактивните диаграми в таблиците с въртящи се елементи предлагат с новоинтегрираните функции Business Intelligence, наред с другото, навигацията с пробиване надолу, позната от онлайн аналитичната обработка (OLAP). Новата функция LET подобрява производителността на изчисленията и възможността за комбиниране в Excel 2016: в рамките на формула с нея могат да се именуват отделни диапазони. Новият филтър за изглед ви позволява да скриете сортировките и филтрите на други сътрудници в работен лист и да покажете само своите.

Функции на PowerPoint в Office 2016 Standard

Версията на PowerPoint за 2016 г. разширява възможностите за проектиране на слайдове на презентации с нови инструменти, анимации и графики, както и с възможности за управление на времето:

 • Вграденият дизайнер на PowerPoint прави няколко предложения за дизайн при вмъкване на графика или илюстрация в слайд, които могат да бъдат приложени незабавно с едно щракване.
 • Новата функция PowerPoint Morph ви позволява да създавате анимирани преходи между два слайда на презентацията. Морфингът работи с картинки и графики или 3D форми, но също и с думи и текстове.
 • Инструментът "Четка" се използва за ясно подчертаване на отделни елементи, като например термини, но също така и графики в презентация върху слайд, като ги подчертава в цвят. Подчертаването се извършва само в режим на презентация, а самият документ на PowerPoint не се променя.
 • С помощта на проследяването на времето презентаторите могат да управляват още по-добре времето по време на презентация: то винаги показва наличното време, така че времевата рамка да бъде спазена въпреки всички закъснения.
 • Функцията за споделяне улеснява още повече публикуването на презентация в каналите на социалните медии, като Facebook и други.
 • Услугата за презентации може да се използва с акаунт в Microsoft, за да се направи презентация на живо, достъпна и за други заинтересовани страни чрез браузър.

Удобни нови функции на Outlook в Office 2016 Standard

Outlook 2016 разполага с някои нови функции, които помагат на потребителите да управляват ефективно ежедневния поток от имейли, както и да намират съдържанието, контактите и документите още по-бързо; изпращането на прикачени файлове също вече е още по-лесно и бързо:

 • Функцията Clutter (Претрупване) отделя важните от маловажните имейли, които вече са в пощенската кутия, и сортира последните в собствена папка за нежелана поща; тя също така деактивира цялото потенциално опасно съдържание, като например опасни връзки или зловреден софтуер. Clutter също така разпознава поведението на потребителя, например кои имейли се четат първо, кои по-късно и кои се игнорират напълно, и по този начин непрекъснато подобрява критериите за сортиране.
 • Чрез виртуална папка за търсене имейлите или лицата и контактите първо се филтрират според предварително зададен критерий за търсене и след това се показват заедно в нея.
 • След като въведете име или щракнете върху полето "До" на нов имейл, адресната книга предлага съответните контакти от адресната книга, но също и тези, с които подателят на съобщението общува често.
 • Прикачените файлове могат да бъдат намерени и изпратени още по-бързо, защото Outlook 2016 показва списък с всички файлове, които са били използвани наскоро, когато щракнете върху "Прикачи файл". Прикачените файлове съдържат падащо меню с функции за незабавно отваряне, копиране, запазване или изтриване с едно кликване.
 • Чрез OneDrive и SharePoint съхраняваните там файлове могат да се изпращат като връзка. Това значително намалява обема на данните в имейл кутията.

Програма за бележки OneNote в Office 2016 Standard

И накрая, но не на последно място, Office 2016 Standard включва и OneNote - популярния цифров бележник, чиято универсалност означава, че може да се използва почти навсякъде, особено в

Смартфони и таблети за водене, редактиране и споделяне на бележки отвсякъде.

 • Идеите и задачите могат да се записват спонтанно с OneNote и да се синхронизират на всички устройства.
 • Това включва изображения, видеофайлове и текст. Интегрираното разпознаване на текст и реч дава възможност за търсене на ключови думи в текстове на изображения (напр. снимки на екрани) и гласови файлове.
 • OneNote се интегрира с различни програми на Office, което улеснява воденето на бележки в тях.
 • На устройства с поддръжка на докосване бележките могат да се въвеждат и на ръка.
 • Бележките могат да бъдат свързани помежду си, като съдържанието от интернет източници се свързва автоматично.
 • Бележниците могат да се съхраняват в OneDrive и да се споделят с други потребители.

Publisher 2016 на разположение в Office 2016 Standard

Publisher е удобната програма Office за създаване на разнообразни медии за онлайн или печат. Този издателски софтуер е специална част от MS Office 2016 Standard и не е включен в Home & Student или Home & Business.

Лесният за използване интерфейс предлага ясна подредба на всички важни функции. Интуитивно използваемите инструменти помагат както на неопитните, така и на професионалистите при оформлението на сложни документи, както и при редактирането на изображения за постигане на оптимални резултати. Текстът и изображенията могат да бъдат визуално модифицирани с ефекти на изображението, като сенки, луминисценция, 3D и отражения. За редактиране на няколко изображения е налична отделна колона в областта за проектиране. След това те могат да бъдат обменяни интуитивно чрез плъзгане и пускане. А специално за дигитален печат с онлайн фотоуслуга, документите, създадени в Publisher, могат да се запазват и във формат JPG.

Важни функции и характеристики на Publisher 2016 са:

 • Шаблоните за дизайн в общоприети формати се показват още при отварянето на Publisher за всички видове документи: за лични цели са налични шаблони за листовки и писма във формат А4 и т.н., а за търговска употреба са налични и шаблони за многостранични брошури и по-обширни каталози. Всички предварително дефинирани в шаблона елементи, като заглавия, номера на страници, полета, но също така цветове, шрифтове и форматиране, могат да бъдат индивидуално адаптирани и запазени като нов шаблон, така че да бъдат отново на разположение за подобни публикации.
 • Интегрираните градивни елементи - като заглавия, текстови рамки и колони и т.н. - също могат да бъдат възприети или адаптирани, така че да се осигури единен дизайн за всички публикации.
 • Мащабируемите векторни графики SVG, съдържащи се в Publisher, както и наличните 3D обекти , могат да бъдат увеличавани или завъртани на 360 градуса по желание, като винаги запазват своята рязкост.
 • С помощта на функцията за плъзгане и пускане изображенията и графиките могат да се импортират в документ на Publisher не само от папка или библиотеката ClipArt на Microsoft, но и от интернет или онлайн фотоалбум чрез търсене на изображения в Bing.
 • Функцията за линеал позволява прецизно поставяне в документа с точност до милиметър.
 • Инструментът за текстово поле е практично помагало, особено за публикации от няколко страници; веднага щом се вмъкне по-дълъг текст в текстова рамка, елипса показва, че има още текст, но той не се вижда. Чрез свързване на отделните текстови полета вмъкнатият текст се разпределя автоматично между тях.

Системни изисквания за Office 2016 Standard:

MS Office Standard се предлага в 32-битова и 64-битова версия. 64-битовата версия обикновено се инсталира автоматично - при 32-битова операционна система с процесор x86 може да се инсталира само 32-битова версия. В зависимост от версията индивидуалните изисквания към хардуера могат да се различават - особено по отношение на оперативната памет и мястото на твърдия диск. Моля, обърнете внимание на следните минимални изисквания:

 • Операционна система: поне Windows 7 или по-висока версия или Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Процесор: x86 или x64 битов процесор с поне 1 GHz и SSE2
 • Памет: 1 GB RAM (32-битова), 2 GB RAM (64-битова)
 • Място на твърдия диск: поне 3,0 GB
 • Дисплей: с разделителна способност най-малко 1 024 x 768
 • Графична карта: поне DirectX 10 графична карта за хардуерно ускорение на графиката

Купете MS Office 2016 Standard евтино в Wiresoft в онлайн магазина

Изданието MS Office 2016 Standard не се предлага в обичайната търговска мрежа, а само като обемен лиценз за фирми. В онлайн магазина на Wiresoft софтуерът Office 2016 Standard се предлага и поотделно, като версия за закупуване и без задължения, както в случай на абонамент с актуализации на софтуера; следователно при закупуване чрез Wiresoft се правят само еднократните разходи. Закупувате пълната версия на програмата с идентичен обхват на програмите и функциите, предлагани от лиценза за обем, като единствената разлика е, че този пакет Office 2016 Standard е единичен лиценз, който се използва изключително от вас.

Сигурно закупуване на софтуер с Wiresoft: Закупуването на Office 2016 Standard или всяко друго Office 2016 издание от Wiresoft е не само особено евтино и удобно, но и сигурно: този Office 2016 Standard софтуер е лиценз за един потребител, който е бил част от по-голям лиценз за обем, такъв, какъвто обикновено може да бъде закупен и използван само от по-големи компании. При закупуване на лиценз за обем тези компании също имат право да препродават излишните софтуерни лицензи - например на Wiresoft. Няма значение дали тези лицензи не са били използвани или дали въпросният софтуер Office е бил заменен с по-нова версия на програмата или вече не се поддържа в дадена компания поради общо адаптиране на хардуера или актуализация на операционната система. Чрез продажбата лицензът за обем може да бъде разпуснат и преобразуван в индивидуални лицензи, които след това се наричат използван софтуер. Разделянето на отделни лицензи не оказва влияние върху обхвата на програмите или тяхната функционалност, а софтуерът също така не подлежи на износване при употреба.

Wiresoft продава само пълни версии на MS Office Standard или други програми на Microsoft, които са идентични с оригиналните версии или издания на Microsoft; те също идват само от легални източници от купувачи, които се намират за първи път в Европа.

Ето защо, когато купувате Office 2016 Standard като употребяван софтуер от софтуерния магазин на Wiresoft, не поемате никакъв правен риск, тъй като търговията с употребяван софтуер е изрично разрешена от закона, което е потвърдено и от множество съдебни решения.

Този софтуер Office 2016 Standard може да бъде инсталиран на вашия компютър веднага след приключване на процеса на закупуване и изтегляне, да бъде активиран с предоставения при закупуването лицензен ключ за обем - Multi-Activation-Key (MAK) - и да бъде използван без никакви времеви или други ограничения.

Закупуването на софтуерни пакети на Microsoft Office е икономична възможност за клиентите на Wiresoft да закупят такива обикновено недостъпни програми допълнително особено благоприятно. Ето защо особено самонаетите и частните потребители, но също и МСП се възползват от нашето предложение за софтуер на ниски цени: с Wiresoft те не само получават всички изключителни предимства на Office 2016 Standard Edition, но и спестяват пари при покупката!

В софтуерния магазин на Wiresoft можете да намерите Office 2016 Standard Edition, както и други издания и версии и други Office-програми като версия за закупуване. Ако имате някакви въпроси относно Office 2016 Standard или друго издание на Microsoft Office 2016, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории