Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ЗА MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ЗА MAC
Visual Studio for Mac 2017 - професионален софтуер за разработчици за macOS във версията за закупуване Visual Studio 2017 for Mac Professional Edition предоставя на потребителите мощни функции и подобрения на производителността на IDE за...
230,90 Лв. *

Microsoft Visual Studio 2017 за Mac: Вашата платформа за разработка на приложения за Mac

Microsoft Visual Studio 2017 за Mac накратко

Microsoft Visual Studio 2017 за Mac е мощна интегрирана среда за разработка (IDE), създадена специално за разработчици на Mac. Този софтуер предоставя всеобхватни инструменти и функции за създаване, тестване и отстраняване на грешки в нативни приложения за Mac, мобилни приложения и уеб приложения.

Основни характеристики на Visual Studio 2017 за Mac

Кросплатформена разработка

Една от изключителните характеристики на Visual Studio 2017 за Mac е възможността за разработване на различни платформи. Разработчиците могат да създават приложения за macOS, iOS, Android и уеб, което значително разширява обхвата на техните приложения.

Интуитивен потребителски интерфейс

Потребителският интерфейс на Visual Studio 2017 за Mac е удобен и лесен за разбиране. Той позволява на разработчиците бързо да се ориентират и да работят ефективно. IDE също така предлага разнообразни интегрирани инструменти за ускоряване на разработката.

Интеграция с Azure

Visual Studio 2017 for Mac предлага безпроблемна интеграция с Microsoft Azure, облачната платформа на Microsoft. Това позволява на разработчиците лесно да мащабират своите приложения в облака и да се възползват от различни облачни услуги.

Поддръжка и ресурси

Microsoft е известна с подкрепата си за общността на разработчиците и Visual Studio 2017 за Mac не прави изключение. IDE се актуализира редовно и осигурява достъп до обширни ресурси като документация, ръководства и форуми. Активната общност позволява на разработчиците да споделят своите знания и да се учат един от друг.

Заключение

Microsoft Visual Studio 2017 за Mac е цялостна среда за разработка, която отговаря на нуждите на разработчиците на Mac. С междуплатформена поддръжка, удобен за потребителя интерфейс и интеграция с облака Microsoft Azure, тази IDE предоставя всички инструменти и функции, необходими за разработване и управление на висококачествени приложения. Ако търсите надеждна и мощна IDE за разработване на приложения за Mac, Microsoft Visual Studio 2017 за Mac е идеалният избор. Тя ви позволява да реализирате ефективно и успешно проектите си за разработка.

Категории