Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021

Наличен за незабавно изтегляне

  • SW10588
  • DG7GMGF0D19L
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
430,90 Лв. * 477,90 Лв. * (9,83% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  32bit/64bit


Когато изтеглите Windows 10 Enterprise LTSC 2021, всички файлове, необходими за инсталацията, ще бъдат изтеглени на вашия твърд диск. В същото време нашата система ще ви изпрати имейл с вашия продуктов ключ за Windows 10 Enterprise LTSC 2021. След като завършите инсталацията, въведете предвидените полета. След това операционната система е активирана и може да се използва напълно.

Ако имате допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

 

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021"

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 - важна актуализация за операционната система Windows 10

Когато изтеглите Windows 10 Enterprise LTSC 2021, всички файлове, необходими за инсталацията, се изтеглят на вашия твърд диск. В същото време нашата система ще ви изпрати имейл с продуктовия ключ за Windows 10 Enterprise LTSC 2021. След като инсталацията приключи, въведете предвидените полета. След това операционната система е активирана и може да се използва пълноценно.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 е най-новата версия на Windows 10 за бизнеса

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 предлага същите функции като Windows 10 21H2. Windows 10 Enterprise LTSC 2021 добавя нови функции и подобрения към Windows 10 Enterprise LTSC 2019.

Microsoft започна да пуска Windows 10 Enterprise Edition LTSC 2021. Тази версия е базирана на наскоро пуснатата ноемврийска актуализация. Партньорите на предприятието вече могат да се възползват от дългосрочна поддръжка.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 включва нови функции и актуализации на сигурността.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 включва набор от интерактивни функции за отчитане на заплахите за сигурността. Всяка компания може да определи индивидуално кога и как да бъде информирана за заплахите. Това са интегрирани мерки за сигурност във връзка с Azure, Office, Microsoft Cloud и други приложения. Оценката на сигурността на Microsoft ясно обединява данни от антивирусен софтуер, актуализации на операционната система, защитни стени и други аспекти на сигурността. Операционната система позволява на администраторите на компанията да публикуват или блокират определени URL адреси и IP адреси. Освен това закупуването на Windows 10 Enterprise LTSC 2021 означава по-добра защита на вашия бизнес срещу ransomware и достъп до последното поколение на Windows Defender ATP. Поддържа се и логване без парола: Служителите могат да използват усъвършенствано многофакторно удостоверяване на своите устройства с Windows 10.

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 е сигурна операционна система, която може да отговори на високите изисквания на големите предприятия. Това е универсален софтуерен пакет за множество устройства, който предлага мощни функции. Сложните мерки за сигурност могат също така да защитават бизнеса проактивно, подкрепени от разузнаване в облака. За разлика от Windows 10 Pro, изданието Enterprise включва цялостния инструмент за защита Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP). Операционната система подпомага ИТ персонала на компанията, като осигурява функции като анализ на десктопа. Важните приложения, като Microsoft Edge, Cortana, Microsoft Whiteboard или OneNote за Windows 10, са готови за използване още в кутията. Закупуването на Windows 10 Enterprise LTSC 2021 също така улеснява прехода на ИТ отдела на компанията към управление в облака. Някои работни потоци вече могат да бъдат преместени в Intune, докато Configuration Manager все още работи за други работни потоци. С достъпа до Microsoft Store for Business всяка компания може лесно да намери подходящото допълнително приложение.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории