Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2013

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10132
 • 021-10257
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
39,90 Лв. * 42,90 Лв. * (6,99% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Publisher 2013 е по-стара версия на универсалната DTP програма на Microsoft за професионално проектиране на интересно изглеждащи публикации за всякакви цели: В допълнение към големия избор от шаблони на документи за всички типични употреби Publisher предлага и интуитивни функции, които могат да се използват за създаване на визуално привлекателни рекламни материали, които могат да бъдат отпечатани както за бизнес, така и за лична употреба: Освен покани и листовки, могат да се проектират бизнес и серийни писма, пощенски пратки, както и презентации, доклади и брошури или дори по-големи каталози - това са само част от типичните формати, които вече са включени като шаблони.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT PUBLISHER 2013"

Publisher 2013 - самостоятелната програма за DTP на Microsoft като закупена версия

Publisher 2013 е по-стара версия на универсалната DTP програма на Microsoft за професионално проектиране на интересни публикации за всякакви цели: За тази цел Publisher предлага голям избор от шаблони на документи за всички типични употреби, както и интуитивно използваеми функции, които могат да се използват за създаване на визуално привлекателни и в същото време печатни рекламни материали както в бизнес, така и в частния сектор: Освен покани и листовки, могат да се проектират бизнес и серийни писма, пощенски пратки, както и презентации, доклади и брошури или дори по-големи каталози - само ако споменем типичните формати, които вече са включени като шаблони.

Лесните за разбиране и използване инструменти в разделите, които са ясно структурирани според конкретни функционални области, подпомагат потребителите от начинаещи до професионалисти с практични инструменти и функции, които улесняват и редактирането на изображения, например - съчетани в типичния за Microsoft удобен потребителски интерфейс за ефективна работа. Поради това Publisher прави излишна скъпата покупка на друга DTP програма, а софтуерът може да се използва бързо и от неопитни потребители.

Версията Publisher 2013 отново предлага редица практични допълнения и нови функции, които правят проектирането на публикации още по-интуитивно:

 • Централизирано търсене на изображения - на работния плот, чрез каталога ClipArt на Office.com или в интернет и незабавно вмъкване в документ.
 • Файловете с изображения са ясно показани в колона в областта за проектиране и могат да бъдат плъзгани и пускани върху страница за оформление или обменяни.
 • Изображенията могат да се използват и като фонове - налични са различни опции за дизайн, за да персонализирате формата.
 • Текстовете могат също така да бъдат визуално подчертани чрез ефекти като сенки и отражения, светлинни ефекти и скосявания.

MS Publisher 2013 се предлага само като компонент на някои по-високи версии на Office и например не е интегриран в Home & Business и Office 2013 Home & Student. Потребителите на такова издание могат удобно да закупят Publisher 2013 от Wiresoft като самостоятелна програма. Тъй като версията на Publisher 2013 се поддържа и от по-стари операционни системи на Microsoft от Windows XP или по-нова, потребителите, които искат да продължат да използват тази или някоя от следващите версии на своя хардуер, ще имат полза от закупуването на употребяван софтуер.

В допълнение към Publisher 2013 можете да закупите по-нови версии и много други специални програми на Office на особено ниски цени като версии за един потребител в онлайн магазина на Wiresoft. Следващият преглед съдържа по-подробно въведение и представяне на функциите и характеристиките в Publisher 2013.

Най-важните нововъведения в Publisher 2013 накратко

В допълнение към оптимизациите и допълненията към вече включените функции, версията Publisher 2013 предлага и различни нововъведения, с които наборът от възможности за дизайн е разширен още повече.

Благодарение на големия избор от шаблони за оформление дори неопитните потребители вече могат да се доближат до определена идея за дизайн. За да намерите подходящия шаблон, можете да използвате търсачката на office.com. След като бъде намерено подходящото оформление, то може да бъде гъвкаво адаптирано и след това запазено като персонализиран нов шаблон, така че да бъде незабавно на разположение за нова публикация. Освен това в Publisher 2013 са налични следните общи функции, които предлагат допълнителни възможности за проектиране на печатни материали:

 • Създадените макети могат да бъдат запазени в готов вид за печат в най-разпространените файлови формати - освен най-разпространения формат PDF, вече са възможни и форматите JPG и XPS. JPG предлага нови възможности за онлайн печат и особено за печат на снимки, в зависимост от доставчика: Затова всяка страница от дадена публикация може да бъде запазена и като JPEG изображение, ако е необходимо.
 • Използване на Publisher на устройство с поддръжка на докосване: Версия Publisher 2013 е проектирана и за използване на таблет, така че потребителите могат да използват пръст или цифрова писалка вместо мишка, за да имат достъп до всички функции и да създават оформления без усилие.
 • Чрез облачната услуга OneDrive на Microsoft те могат да имат достъп до документи за оформление отвсякъде и да ги споделят и използват със сътрудници чрез актуализации в реално време. Високите стандарти за сигурност на OneDrive защитават данните от неразрешен достъп или загуба.
 • Централното търсене на изображения предлага по-голям обзор при използване на графики или илюстрации - то включва не само наличните на място изображения, но и каталога ClipArt на Office.com и търсенията в интернет.

Интересни индивидуални функции в Publisher 2013

Освен това следните функции и характеристики улесняват работата в Publisher - с нови ефекти и полезни инструменти:

Редактиране и размяна на изображения в областта за проектиране

Някои работни стъпки изискват едновременното редактиране на няколко изображения. След това Publisher ги изброява или показва ясно в отделна колона в областта за проектиране. След това те могат да бъдат плъзгани и пускани на желаното място в документа за оформление или да бъдат обменяни. Новите инструменти за мащабиране, панорамиране и изрязване ви позволяват да редактирате изображения, без да променяте оформлението на документа, а новите инструменти за прецизно подравняване ви позволяват точно да форматирате и поставяте форми, изображения и текст.

Нови начини за създаване на фонове на изображения

Изображенията като дизайнерски фонове на страница разкриват нови възможности за дизайн с Publisher 2013, като позволяват да бъдат избрани и вмъкнати с прецизност само с няколко кликвания. След това са налични няколко опции за адаптиране на снимката към формата на документа: Изображението може да се разшири или да се използва многократно като плочки, като по този начин изцяло запълва фона.

Още нови ефекти за изображения и текст

Publisher 2013 предлага много нови ефекти за изображения, които могат да се използват за добавяне или модифициране на снимка със сянка, отражения, различни ефекти на сияние, както и меки ръбове, скосявания и 3D изгледи. Повечето от тези ефекти са достъпни и за текст, което ви позволява да създавате документи, които се отличават от еднообразния вид на много други печатни издания и привличат вниманието на читателите.

Използване на текстови полета за публикации на няколко страници

Когато създавате многостранични брошури с Publisher 2013, вмъкването на по-дълъг текст, който също е преплетен с изображения и информационни полета, е особено лесно чрез свързване на отделните текстови полета. Това означава, че текстът се разпределя автоматично във всички текстови рамки, когато се копира. Ако все още няма достатъчно място, това се обозначава със съответната икона в съответното поле. Това предотвратява пропускането на важни компоненти на текста. Тази функция е особено полезна, ако текстовете все още се променят след вмъкването, тъй като потокът се регулира автоматично и гъвкаво.

Споделяне на документи на Publisher онлайн

За да се гарантира, че документ, създаден с Publisher 2013, е достъпен за редактиране или коментиране и от други служители, потребителите могат да използват облачната услуга на Microsoft OneDrive, за да го съхраняват онлайн; упълномощените получатели получават достъп до документа за редактиране чрез връзка, което прави съхранението особено сигурно и предпазва данните от загуба. OneDrive предлага надеждни актуализации в реално време и високи стандарти за сигурност за ефективно сътрудничество.

Системни изисквания за Microsoft Publisher 2013

Програмата Office Publisher 2013 се предлага в две версии: 32-битов и 64-битов. В зависимост от това индивидуалните изисквания към хардуера се различават - например за работното пространство и мястото на твърдия диск. Прилагат се следните минимални изисквания за компютър:

 • Операционни системи: мин. Windows XP (SP3, 32-битов), до Windows 10 / Windows Server 2003 (SP2, 32-битов) до Windows Server 2019 (SP1, 32-битов/64-битов)
 • Процесор: x86 или x64 битов процесор с поне 1 GHz и SSE2
 • Оперативна памет: 1 GB (32-битова) или 2 GB (64-битова)
 • Място на твърдия диск: поне 3,0 GB
 • Дисплей: мин. резолюция 1024 x 768
 • Графична карта: графична карта с DirectX 10 за хардуерно ускорение на графиката
 • Функциите за докосване са оптимизирани за Windows 8

DTP програмата Publisher 2013 на Wiresoft купува евтино като единична версия

MS Publisher е неразделна част от някои издания на MS Office - програмата обаче не е включена в Home & Business и Home & Student. В онлайн магазина на Wiresoft можете да закупите Publisher 2013 и поотделно като използван софтуер - за разлика от много други търговци, които обикновено предлагат само най-новата версия. Вашето допълнително предимство: Предлаганият тук лиценз за един потребител на Publisher 2013 също не е абонаментна версия с ограничен срок, а ви принадлежи след покупката. По този начин покупката на софтуера Publisher 2013 в Wiresoft е два пъти по-полезна за вас!

Всяка покупка на софтуер в Wiresoft е не само особено изгодна за вас, но и сигурна: Лицензът за един потребител за Publisher 2013, който купувате като употребяван софтуер, произхожда от бивш лиценз за обем на по-голяма компания, който обаче е напълно идентичен по обхват на функциите си с програмата Publisher 2013, която също е включена в някои пакети Office 2013. Разделянето на лиценза за обем и произтичащото от това етикетиране като използван софтуер следователно не оказва влияние върху неговата функционалност, а освен това софтуерът не подлежи на износване.

Wiresoft продава само пълни версии на Publisher 2013 или други версии или програми, които са съвместими с Office програми, които са идентични с оригиналните версии, предлагани от Microsoft.

Следователно с покупката на употребяван софтуер Publisher 2013 не поемате никакъв правен риск с Wiresoft, тъй като търговията с употребяван софтуер е изрично разрешена от закона, което е потвърдено многократно от различни съдебни решения.

Този използван софтуер Publisher 2013 може да бъде инсталиран на вашия компютър след приключване на процеса на закупуване и изтегляне и може да бъде активиран и използван веднага с предоставения ключ за многократно активиране (лицензен ключ за обем).

Закупуването на употребяван софтуер от Wiresoft е икономически изгодно решение за нашите клиенти, за да могат да използват по-стари версии на програмите или програми на Microsoft, които обикновено не се предлагат поотделно. Много компании вече използват офертата за употребяван софтуер на Wiresoft, но също така фрийлансърите и частните потребители оценяват големия избор от версии на програми - и спестяват пари при покупка!

В магазина за софтуер на Wiresoft ще намерите не само тази, но и по-стари версии на Publisher 2013, както и много други използвани програми на Office в продажба. Ако имате въпроси относно MS Publisher 2013 или друга програма на Microsoft, просто използвайте нашите компетентни съвети по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT PUBLISHER 2013"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT PUBLISHER 2013"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории