Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10107
  • 9EM-00118
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
484,90 Лв. * 537,90 Лв. * (9,85% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Core 16 Core 
Устройства 1x
Виртуални машини 2x
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз


Изданието Windows Server 2016 Standard предлага модерна, мощна Server операционна система, която също така е Cloud-съвместима и по този начин напълно отговаря на изискванията на по-малките компании, които работят с виртуализирани среди само в малка степен или използват предимно физически Server. В сравнение с предходната версия това издание предлага много нови функции, които, наред с другото, подпомагат и преминаването към среда, базирана на Cloud, както и много функции, които гарантират по-висока стабилност и сигурност на инфраструктурата - чрез подобрена защита срещу сривове в мрежата и съхранението.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core 

Microsoft Windows вече от около тридесет години се е наложил на компютърния пазар като Standard операционна система и се използва не само от частни лица, но и в развойната и изследователската дейност. В допълнение към обикновената версия на Microsoft Windows, на разположение на потребителя е и така наречената сървърна версия: Microsoft Windows Server 2016 Standard. В тази статия се обяснява какво точно представлява този софтуер и къде може да се използва.

Какво точно представлява Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core и за какво може да се използва софтуерът?

Microsoft Windows Server е операционна система за компютър от производителя Microsoft. Това е така наречената сървърна операционна система, която позволява на потребителя да настройва и наблюдава сървър. Самата операционна система обикновено се инсталира на компютър, който действа като сървър и трябва да конфигурира голям брой връзки с други компютри или устройства. От версия 2012 насам Microsoft Windows Server е адаптиран и към сензорни екрани, така че не е необходимо към самия сървър да се свързват допълнителен монитор или мишка и клавиатура. Освен това Microsoft Windows Server може да се инсталира и като версия с чисто ядро. Това означава, че не е наличен графичен потребителски интерфейс и всички входни данни трябва да се въвеждат чрез терминала. Този тип инсталация е полезен най-вече за напреднали потребители.
Наред с други неща, Microsoft Windows Server разполага и с мениджър на задачите и по този начин позволява наблюдение и контрол на всички процеси, които са активни в сървъра в момента.
Тази операционна система е подходяща не само за създаване на сървър за хостинг на уебсайт, но и за създаване на облак в по-голяма компания или за създаване на сървър, който е достъпен за група хора в по-голяма компания, за да могат да се съхраняват файлове на него. Колкото по-мощен е самият сървър, толкова повече заявки може да обработва и толкова по-бързо ще става качването и свалянето на файлове

Как е инсталиран Microsoft Windows Server на компютъра?

Инсталацията може да се извърши от компактдиск или от USB памет. Това става чрез поставяне на компактдиска в компютъра, който трябва директно да го открие и да започне инсталацията. Ако случаят не е такъв, на компактдиска трябва да се даде приоритет в BIOS, за да не се зарежда веднага от твърдия диск. Асистент води потребителя през инсталацията, която може да отнеме до един час. След инсталацията се извършва рестартиране и Microsoft Windows Server е готов за използване.

Какви са изискванията към компютъра, за да работи Microsoft Windows Server 2016 Standard?

Компютърът трябва да има процесор с тактова честота поне 1,4 GHz и да поддържа 64-битови операции. Освен това са необходими поне 512 MB памет, въпреки че по-голямата памет или по-добрата тактова честота на процесора могат значително да ускорят работата на системата. По същия начин са необходими около 32 GB място на твърдия диск, въпреки че и тук SSD диск може да ускори работата на Microsoft Windows Server. За връзка с мрежата е необходим и Ethernet адаптер, който обикновено вече е инсталиран в хардуера.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории