Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10444
 • 021-07261
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
325,90 Лв. * 360,90 Лв. * (9,7% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Най-новата версия на Microsoft Office Suite 2021 в стандартното издание предлага на професионалните потребители в компаниите, както и на самостоятелно заетите лица, още по-добър стандарт на функционалност и ефективност - както за създаване и редактиране на документи, така и за цялостна комуникация и сигурно сътрудничество и обмен на данни и документи. По този начин Office 2021 издига сътрудничеството в облака - а също и в домашния офис - на ново ниво. За тази цел новият MS Office 2021 Standard предоставя всеобхватни стандарти за сигурност, които отчитат и действащите разпоредби за защита на данните.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"

Microsoft Office 2021 Standard - незаменимият бизнес софтуер за фирми и самостоятелно заети лица

Най-новата версия на пакета Microsoft Office 2021 Standard Edition предлага на професионалните потребители в компаниите, както и на самостоятелно заетите лица, още по-висок стандарт на функционалност и ефективност - както при създаването и редактирането на документи, така и за цялостна комуникация и сигурно сътрудничество и обмен на данни и документи. По този начин Office 2021 издига сътрудничеството в облака - а също и в домашния офис - на ново ниво. Освен това новият стандарт MS Office 2021 предоставя всеобхватни стандарти за сигурност, които отчитат и действащите разпоредби за защита на данните.

Както винаги, в новата версия на MS Office са включени многобройни подобрения и допълнения към доказаните програми Word, Excel, PowerPoint и Outlook: наред с други неща, всеобхватните възможности за съвместно редактиране на документи в реално време улесняват сигурната работа, както и защитения обмен на информация в екипа и работата без бариери. MS Office 2021 Standard се допълва от цифровия бележник OneNote и Microsoft Teams, който замества Skype. Всички програми на Office могат да се използват и като уеб приложения на Office.

Освен това доказаната функция за сигурност Предотвратяване на загубата на данни в MS Office 2021 Standard предпазва от загуба на данни чрез всеобхватни разпоредби за сигурност и индивидуални права на достъп; изданието отговаря и на строгите разпоредби за защита на данните:

Освен това настоящото издание Standard Edition 2019 включва редица практически оптимизации за професионална и ефективна работа, както и за обмен на документи за съвместна работа, особено в облака.

Вече можете да намерите Microsoft Office 2021 Standard Edition в Софтуерния магазин на Wiresoft като използван софтуер - на по-ниска цена в сравнение със съответните нови продукти - най-добре е да се свържете с нашия екип веднага и да разберете кога тази версия на Office ще бъде официално достъпна за вас, както и други издания на MS Office 2021. Следващият преглед представя всички включени приложения на Office и предоставя информация за всички нововъведения на това издание, които вече са известни и които са на ваше разположение с Office 2021 Standard.

Доказаните приложения на Office са още по-мощни в MS Office Standard 2021

В стандартното издание на новия MS Office 2021 отделните приложения Word, Excel, PowerPoint и Outlook също представляват гръбнак, допълнен от OneNote и Microsoft Teams. За Microsoft Office 2021 Standard Edition те са оптимизирани и са добавени допълнителни функции, за да се постигне още по-ефективно цялостно сътрудничество:

 • Microsoft Word 2021 все още е незаменимата програма за създаване на текстове, като актуалната версия подпомага и работата с документи, например с интегриран инструмент за превод, оптимизирана функция за диктовка и подобрена корекция на правописа, включително граматика. С помощта на инструмента за извеждане на реч можете да четете текстове, докато пишете; обратно, функцията за въвеждане на реч също е допълнително подобрена. Преработеният редактор улеснява приемането на предложения за писане и правопис директно с едно кликване. Разпознаването на виртуално мастило също е подобрено, така че текст, написан с цифрова писалка върху дисплея, се преобразува още по-добре в текст в Word. Има отделни подобрения, например в графиките SVG: сега могат да се интегрират, мащабират и редактират и по-сложни документи с изображения, без да се изисква много памет. Така наречените HEIC изображения могат да се вмъкват директно от iPhone или iPad без преобразуване.
 • В допълнение към новите функции и филтри, като например филтрите за времева линия,Microsoft Excel вече предлага и динамични масиви и подобрена функция XVERWEIS за професионален анализ и обработка на данни във версия 2021 на Office. Оптимизирани са и функциите на таблиците за финансови изчисления; запазена е и голямата съвместимост с CSV файлове. Все още не са известни допълнителни подробности за функциите, налични в Excel в MS Office 2021 Standard Edition, моля, свържете се с екипа на Wiresoft, ако имате въпроси.
 • Както обикновено,Microsoft PowerPoint 2021 предлага широк набор от възможности за дизайн с разнообразни вълнуващи ефекти, като например морфинг на графики и изображения, както и други опции за редактиране на изображения. Ultra-HD файловете могат да се вмъкват директно в презентации с PowerPoint; графиките могат да се мащабират свободно и да се увеличават в изображението с помощта на функцията за мащабиране; анимациите могат да се извършват и с цифрова писалка. Опциите за споделяне вече включват и изглед на говорител на файл на PowerPoint, а с помощта на Microsoft Forms може да се започне директно проучване сред участниците в срещата.
 • Microsoft Outlook 2021 поддържа глобална комуникация с бизнес партньори и служители на други места, включително чрез автоматично отчитане на различните часови зони, както и на часовите разлики при планиране на срещи. Новият Outlook 2021 също така поддържа създаването и управлението на произволен брой акаунти за електронна поща за всеки потребител, което е особено полезно за потребители, които се нуждаят от няколко акаунта. В Microsoft Teams съобщенията в Outlook могат да се споделят директно с други колеги и партньори; не на последно място, Outlook 2021 съдържа нова лента с инструменти за диктовка, която улеснява съставянето на имейли с подобрени гласови команди, както и с автоматична пунктуация.
 • Publisher 2021 съдържа много възможности за създаване на интересни презентации и публикации за печат, включително подобрено разпознаване на перо и професионално редактиране на графики.
 • OneNote и Microsoft Teams допълват MS Office Standard 2021 Edition: удобният цифров бележник може да се свързва с други програми, а Microsoft Teams вече замества Skype.

Възползвайте се от много други предимства на Microsoft Office 2021 Standard

MS Office 2021 Standard Edition предлага не само много оптимизации и нови функции в отделните програми, но и цяла поредица от общи практически функции и предимства, които, наред с други неща, подпомагат мобилната работа и улесняват интуитивното екипно сътрудничество по документи, електронни таблици или презентации, както и комуникацията между служителите.

Потребителите имат достъп до много функции на Office и в движение чрез смартфон или таблет: уеб приложенията, налични в Office 2021, улесняват още повече достъпа, така че отделните функции и елементи за бързо редактиране на документи в движение се намират още по-бързо. Файловете могат да се отварят и споделят и с устройствата на други потребители в облака.

Интерфейсът на работния плот на Office 2021 убеждава с ясната си подредба, като много приложения могат да се използват и в тъмен режим, което подпомага работата с очите. Освен това новото падащо меню в областта за търсене улеснява още повече търсенето на имейли и документи - потребителите просто превключват между съответната пощенска кутия и отворената папка с едно кликване. Чрез менюто "История" в десктоп клиента е възможно да се върнете директно към последните посетени места. Има и нова опция за маскиране на телефонни номера, която може да осигури по-голяма поверителност и анонимност.

Също така в Office 2021 вероятно ще бъде наличен обект на груповата политика (GPO) за управление на груповите политики, които са защитени с помощта на ADMX файлове. Освен контрол на актуализациите, те включват и настройки за сигурност за контрол на макроси във външни документи. Освен това Office 2021 Edition може да се използва и на терминал или сървър за отдалечен работен плот; по всяка вероятност лицензът отново ще включва второ право на използване за мобилен компютър на определен потребител.

Не на последно място, всички програми на Office 2021 поддържат и достъпност, включително чрез използването на международни стандарти, както и с практически предложения за оформление на документите, които могат да бъдат допълнени и с аудио инструкции. Разделът "Улесняване на използването" предлага различни опции, като например голям избор от тонове в "Осигуряване на обратна връзка със звук".

Предотвратяване на загубата на данни, налично в Office 2021 Standard - за защита срещу загуба и неразрешено разкриване на критични данни

Инструментът на Microsoft за предотвратяване на загубата на данни (DLP), който е изпитан за много издания на Office, се използва и в MS Office 2021 Standard за надеждна защита на поверителна информация или данни срещу умишлено или случайно разкриване от служители. По този начин организациите или дружествата гарантират, че личната информация е защитена от неоторизиран достъп, както е предвидено и в DSVGO, например. Всички движения на данни, като например прехвърляне по електронна поща или чрез интернет приложения, не само се наблюдават чрез динамичен контрол на базата на съдържанието, но и се блокират в случай на нарушение на разпоредбите.

Системните администратори могат да създават индивидуални, диференцирани правила за достъп до определени данни в зависимост от потребителя или групите, за да ограничат или напълно да блокират достъпа до тях или прехвърлянето им, като същевременно потребителите могат да бъдат предупреждавани за потенциални рискове в случай на непосредствена заплаха от загуба на данни.

В новия MS Office 2021 администраторите могат по-лесно да определят за отделните програми коя информация изобщо може да бъде интегрирана в даден документ. Освен това при използване на облачни услуги, като например Microsoft OneDrive, важните данни няма да бъдат загубени дори в случай на повреда на сървъра или неизправност на крайното устройство; потребителите могат също така да имат достъп до тези файлове и да ги редактират отвсякъде.

Системни изисквания за Microsoft Office 2021 Standard

Следните системни изисквания се прилагат и като използван софтуер за MS Office 2021 Standard Edition. Освен това, в зависимост от използването на допълнителни приложения или програми, може да има допълнителни изисквания по отношение на пространството за съхранение и т.н.

 • Операционни системи: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Процесор: 1 GHz (32- или 64-битов)
 • Работна памет: поне 2 GB RAM
 • Място на твърдия диск: поне 3 GB
 • Разделителна способност на изображението: мин. 1280 x 800 пиксела
 • Графична карта: DirectX 10

Кои версии на Windows са съвместими със софтуера MS Office 2021 Standard?

Както вече беше посочено в системните изисквания, всички издания на Microsoft Office 2021 изискват като операционна система поне Windows 10, за да работят правилно. Поради това Microsoft Office 2021 Standard не е съвместим с Windows 8, 7 или по-стари версии. Ако имате някакви въпроси, просто се свържете с екипа на Wiresoft.

Как се лицензира Microsoft Office 2021 Standard?

Както обикновено, това стандартно издание на Microsoft Office 2021 е лицензирано за конкретно индивидуално крайно устройство. В зависимост от действащите в момента разпоредби на Microsoft имате право да инсталирате произволен брой копия на тази версия на Office и на предишните версии на този компютър, включително разполагането им на мрежов сървър, за да ги използвате от разстояние или чрез Virtual Desktop Infrastructure (VDI) чрез лицензираното устройство. За повече подробности се свържете с представител на Wiresoft.

Купете Microsoft Office 2021 Standard, използван в магазина за софтуер на Wiresoft

Новият Microsoft Office 2021 Standard Edition вече се предлага като използван единичен лиценз в Wiresoft - това означава, че цената му е по-ниска от тази на настоящия нов продукт. Освен това, когато купувате употребяван софтуер Office 2021 Standard от Wiresoft, винаги можете да се възползвате от следните предимства:

 • След завършване на покупката софтуерът MS Office 2021 Standard е незабавно на ваше разположение чрез електронна доставка на софтуер (ESD).
 • Този лиценз за MS Office 2021 Standard, както и всички останали използвани лицензи, предлагани за продажба от Wiresoft, не е пробна версия с ограничена валидност или ограничен период от време, нито пък се предлага с вече активиран лицензионен ключ. Вместо това вие купувате софтуерен продукт на Microsoft от нашия магазин за софтуер, който е разрешен само за вас.
 • По този начин получавате един лиценз за MS Office 2021 Standard, който обикновено е бил закупен и препродаден за първи път от европейска компания. Този лиценз за препродажба на софтуера MS Office 2021 Standard е маркиран като използван, без "използван" да означава ограничения във функционалността на софтуера или да означава, че той действително е бил използван.
 • Ако първоначалният купувач вече е имал инсталиран този софтуер MS Office на компютър, той е бил изтрит отново преди продажбата на Wiresoft, така че този софтуерен лиценз отново е 100% безплатен и достъпен без ограничения.
 • Всички съответни употребявани лицензи за MS Office Standard 2021, закупени от Wiresoft, също бяха проверени от нас за пълна използваемост преди продажбата.
 • Правното основание за препродажбата на използван софтуер на Microsoft, като например Office Standard 2021, е приложимото законодателство, което изрично разрешава продажбата и покупката, както и използването на този софтуер.
 • Това означава, че когато купувате употребяван лиценз от Wiresoft, можете да сте сигурни, че купувате и използвате законен и в същото време оригинален продукт на Microsoft.

Ако имате някакви въпроси относно закупуването на лиценз за Microsoft Office Standard 2021 или друго издание на Office 2021 като използван софтуер, както и по-стари версии на Office или друг софтуер на Microsoft, моля, свържете се с нас по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD"
14.07.2023 г.

Ottimo servizio

Consegna immediata e facile utilizzo del programma. Mi piace fare acquisti qui!

14.07.2023 г.

Raccomandabile

Tutto è stato perfetto! Dall'ordine all'installazione, nessun problema. Grande team di Wiresoft!

14.07.2023 г.

Recomendable

¡Todo fue perfecto! Desde el pedido hasta la instalación, ningún problema. ¡Gran equipo en Wiresoft!

14.07.2023 г.

Molto affidabile

Sono più che soddisfatto con il processo fluido. Il servizio clienti ha risposto a tutte le mie domande con pazienza.

14.07.2023 г.

Aanbevolen

Alles was perfect! Van de bestelling tot de installatie, geen enkel probleem. Geweldig team bij Wiresoft!

14.07.2023 г.

Zeer betrouwbaar

Ik ben meer dan tevreden met het naadloze proces. De klantenservice heeft al mijn vragen geduldig beantwoord

14.07.2023 г.

Muy confiable

Estoy más que satisfecho con el proceso fluido. El servicio de atención al cliente respondió a todas mis preguntas con paciencia.

14.07.2023 г.

Empfehlenswert

Alles war perfekt! Von der Bestellung bis zur Installation, kein Problem. Tolles Team bei Wiresoft!

14.07.2023 г.

Sehr zuverlässig

Ich bin mehr als zufrieden mit dem reibungslosen Ablauf. Der Kundensupport hat all meine Fragen geduldig beantwortet.

14.07.2023 г.

Gran rendimiento

¡Estoy emocionada! Entrega rápida y el programa funciona perfectamente. ¡Genial!

14.07.2023 г.

Top prestatie

Ik ben enthousiast! Snelle levering en het programma werkt perfect. Geweldig!

14.07.2023 г.

Ottima prestazione

Sono entusiasta! Consegna veloce e il programma funziona perfettamente. Grande!

14.07.2023 г.

Servizio perfetto

Servizio eccellente e supporto. Consiglio Wiresoft.

14.07.2023 г.

Top Leistung

Bin begeistert! Schnelle Lieferung und das Programm läuft einwandfrei. Klasse!

14.07.2023 г.

Servizio affidabile

Ho ordinato più volte e sono sempre stato soddisfatto. Processo di acquisto fluido, consegna veloce. Semplicemente fantastico!

14.07.2023 г.

Perfecte service

Uitstekende dienstverlening en ondersteuning. Ik kan Wiresoft alleen maar aanbevelen.

14.07.2023 г.

Betrouwbare service

Al meerdere keren besteld en altijd tevreden. Soepele koopproces, snelle levering. Gewoon top!

14.07.2023 г.

Servicio fiable

He comprado varias veces y siempre estoy contento. Proceso de compra sin problemas, entrega rápida. ¡Excelente!

14.07.2023 г.

Facile e veloce

Pagato e in pochissimo tempo il programma era già sul mio laptop. Molto impressionante.

11.07.2023 г.

Erstklassiger Shop und Service

Habe mein Office 2021 Standard direkt nach dem Kauf erhalten und es funktioniert. Vielen Dank dafür!

Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

MICROSOFT WORD 2021 MICROSOFT WORD 2021
166,90 Лв. *
Категории