Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10118
  • 312-04405
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
674,90 Лв. * 748,90 Лв. * (9,88% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия CU Текущ
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Допълнителна информация До 5 бази данни на пощенски кутии


Microsoft Exchange 2019 е нова версия на доказаната, мощна платформа за съобщения, която се използва за централизирано управление на имейл трафика, контактите и задачите, както и за планиране в малки компании и предприятия. Сайтът Server Standard Exchange Server Standard Изданието предоставя цялостен набор от нови инструменти, както и оптимизации на съществуващите функции, за да се проектира дефинирана от потребителя и по този начин ефективна комуникация и сътрудничество с гъвкаво използваеми приложения.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2019 Standard

Особено важно за вашата компания е да разполага с гъвкави канали за комуникация между служителите и клиентите по всяко време. По-специално, от първостепенно значение са сигурният трафик на електронна поща, координирането на срещи, изпълнението на задачи и надеждното управление на контактите. В този случай софтуерното решение Microsoft Exchange Server 2019 Standard може да бъде препоръчано за малки и средни компании, но също и за домашни потребителиOffice. С него получавате цялостен безгрижен пакет, който ви освобождава от много ежедневни задачи в областта на комуникацията. Дори предишната версия от 2016 г. беше новаторски успех. Сега можете да се възползвате от най-новата версия за 2019 г. с подобрена производителност.

Какви са предимствата на Microsoft Exchange Server 2019 Standard?

Microsoft Exchange съществува от 1996 г. От версия 4.0 насам той непрекъснато се адаптира, за да отговаря на нуждите на бизнеса. Докато версията Enterprise е предназначена за по-големи компании, органи и институции и предоставя по-голям обхват от имейл пощенски кутии и бази данни, версията Standard е напълно достатъчна за много оперативни области. В тази версия различните транспортни маршрути са обединени в така наречената роля на сървър за пощенски кутии. Това включва
- Exchange Transport,
- Подаване на данни за транспорт на пощенска кутия,
- Пощенска кутия Транспорт Доставка и
- фронтален транспорт.

Благодарение на това свързване производителността на процесора ви ще бъде значително улеснена. Microsoft Exchange Server 2019 Standard е сървърен софтуер, който работи с всички основни уеб браузъри, като Google Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer 11 или Microsoft Edge.

Имате на разположение до пет бази данни за всеки сървър, които действат като активни или пасивни бази данни за пощенски кутии. Microsoft Exchange Server 2019 Standard се използва с помощта на доказания клиентски софтуер Microsoft Outlook. Освен това обхватът на доставката включва и уеб приложението Outlook on the Web. Докато активната база данни се използва за входяща и изходяща поща, има и пасивна база данни за архивиране и възстановяване. За по-малките фирми и домаOffice петте предоставени бази данни са напълно достатъчни.

Какво се разбира под интелигентна входяща поща?

По принцип интелигентната входяща поща прави бизнеса ви по-продуктивен. Той не само може да бъде персонализиран, но и предоставя ефективна функция за търсене. Тук можете не само да търсите по-бързо важни имейли, но и контакти, срещи и задачи. Microsoft Exchange Server 2019 Standard свързва тези области заедно, така че винаги да имате поглед върху всички важни данни. Особено практична е работата с доказаната клиентска програма за електронна поща Microsoft Outlook, която предлага и доказания интерфейс на Microsoft Windows. Outlook on the Web първоначално е разработен за облака, но, разбира се, може лесно да се използва и за нормален трафик на електронна поща.

Какви са системните изисквания за Microsoft Exchange Server 2019 Standard?

Microsoft Exchange Server 2019 Standard всъщност е доста труден. Необходим е компютър с 64-битова архитектура, както и място на твърдия диск от поне 30 GB. Повечето офис среди имат тази основна конфигурация. Имайте предвид, че за инсталирането на езиковия пакет за унифицирани съобщения или UF са необходими допълнителни 500 MB.

Можете да използвате лиценза както в собствения си център за данни като сървърно решение, така и да го използвате чрез облак. Microsoft ви предоставя съответното хост решение за тази цел. Тук вашият Microsoft Exchange Server 2019 Standard е лицензиран чрез лиценза за абонамент на потребителя. Това ви позволява да използвате онлайн услугата, създадена от Microsoft, както и собствения си работещ сървър. Microsoft Exchange Server 2019 Standard може да се използва много гъвкаво по този начин.

Какво е включено в обхвата на доставката при закупуване на Microsoft Exchange Server 2019?

Отнемащата много време инсталация от компактдиск вече е в миналото. Ще получите практичен MLK за един потребител без носител на данни като лиценз за обем. След инсталацията е необходимо само да регистрирате новото софтуерно решение. Ще ви предоставим всички необходими данни. Ако е необходимо, ще трябва да поръчате и клиентския софтуер на Outlook. В противен случай можете да използвате включената програма Outlook в уеб. Разбира се, ще можете да се възползвате от редовните софтуерни актуализации от Microsoft. По този начин винаги сте в крак с най-новите условия. Не бива да се пропуска фактът, че можете да използвате лиценза си за Microsoft Exchange Server 2019 Standard без ограничения. Няма ограничение във времето.

Може би и вие бихте искали да управлявате централно и да използвате важните комуникационни канали във вашия бизнес или домOffice. Затова за електронна поща, контакти, срещи и задачи бихме искали да ви препоръчаме Microsoft Exchange Server 2019 Standard. Можете да поръчате лицензния ключ за този продукт тук на разумни цени.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории