Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Максимална производителност на разработчиците с Visual Studio 2022 Enterprise - като закупена версия Visual Studio е доказаната интегрирана среда за разработка на Microsoft за проектиране и внедряване на сложни корпоративни приложения в...
4 612,90 Лв. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Visual Studio 2022 Professional - универсалният софтуер за разработчици като версия за закупуване Visual Studio 2022 Professional на Microsoft е най-новата версия на доказаната среда за разработка (IDE), предназначена за взискателни...
700,90 Лв. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Visual Studio 2019 Professional - универсалният софтуер за разработчици като версия за закупуване Visual Studio 2019 Professional на Microsoft е най-новата версия на доказаната среда за разработка (IDE), която е предназначена за...
304,90 Лв. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Увеличете максимално производителността на разработчиците с Visual Studio 2019 Enterprise - налично за закупуване Visual Studio е доказаната интегрирана среда за разработка на Microsoft за проектиране и внедряване на сложни корпоративни...
3 380,90 Лв. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Visual Studio 2017 Enterprise - изданието за взискателни разработчици като закупена версия С корпоративното издание на Visual Studio 2017 потребителите имат достъп до широк набор от мощни функции за разработване на приложения за всяка...
2 764,90 Лв. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Visual Studio Professional 2017 - всичко за създаване на професионални програми в закупената версия С Visual Studio 2017 в Professional Edition потребителите разполагат с всичко на една ръка разстояние, за да създават приложения и...
230,90 Лв. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE
Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 (интегрирана среда за разработка с различни езици от високо ниво) Visual Studio Enterprise 2015 - за безпроблемно функциониране Със средата за разработка можете не само да създавате програми и...
256,90 Лв. *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL
Microsoft Visual Studio Professional 2015 Microsoft Visual Studio Professional 2015 (integreeritud arenduskeskkond erinevate kõrgetasemeliste keeltega) Visual Studio Professional 2015 - sujuvaks toimimiseks Arenduskeskkonna abil saab...
183,90 Лв. *

Microsoft Visual Studio за Windows - Вашата платформа за разработка на приложения за Windows

Microsoft Visual Studio за Windows е мощна интегрирана среда за разработка (IDE), предназначена специално за създаване на приложения за Windows. В тази статия ще научите защо Microsoft Visual Studio for Windows е основен инструмент за разработчици, които искат да създават висококачествен софтуер за Windows.

Основни характеристики на Microsoft Visual Studio за Windows

  1. Разработване на приложения за Windows: Visual Studio for Windows предоставя цялостен набор от инструменти и шаблони за разработване на приложения за Windows, независимо дали става въпрос за приложения за Universal Windows Platform (UWP), WPF или WinForms.
  2. XAML Designer: Интегрираният XAML Designer улеснява проектирането на потребителски интерфейси за приложения за Windows с функции за плъзгане и пускане и прегледи в реално време.
  3. Отстраняване на грешки и диагностика: Visual Studio предоставя мощни инструменти за отстраняване на грешки и диагностика за бързо идентифициране и отстраняване на грешки във вашите приложения за Windows.
  4. Интеграция с Azure: Разработчиците могат безпроблемно да получат достъп до услугите на Azure, за да интегрират базирани в облака функции в своите приложения за Windows.

Предимства на Microsoft Visual Studio за Windows

  • Оптимална интеграция с Windows: Visual Studio предлага дълбока интеграция с операционните системи и услугите на Windows, за да оптимизира разработката за платформата Windows.
  • Цялостна поддръжка на версиите на Windows: Visual Studio ви позволява да разработвате приложения, които могат да работят на различни версии на Windows, като Windows 10, Windows 11 и Windows Server.
  • Изключителна производителност: Visual Studio за Windows е проектирано така, че да осигурява бърза и ефективна среда за разработка на приложения за Windows.

Последни актуализации и функции

Microsoft Visual Studio за Windows се актуализира непрекъснато, за да отразява най-новите разработки в екосистемата на Windows. Последните актуализации включват:

  • поддръжка на .NET 6: Visual Studio поддържа .NET 6, най-новата версия на рамката .NET, за да улесни разработването на съвременни приложения за Windows.
  • Интегриран Azure DevOps: Разработчиците могат безпроблемно да интегрират Azure DevOps с Visual Studio, за да управляват целия жизнен цикъл на разработката.
  • Подобрени инструменти за разработка и отстраняване на грешки: Последните актуализации предоставят подобрени инструменти за ускоряване на разработката и отстраняване на грешки.

Купете Visual Studio 2022 за Windows в Wiresoft

Microsoft Visual Studio за Windows е идеалният инструмент за разработчици, които искат да създават висококачествени приложения за Windows. Вземете Microsoft Visual Studio за Windows още днес и ускорете разработването на вашите софтуерни проекти за Windows.

Категории