Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS
Като клиент трябва да се радвате на VMware vSAN 7 Enterprise Plus . Този продукт предлага редица функции и предимства, които могат да подобрят работата на вашия център за данни. По-долу са изброени някои важни моменти, които трябва да...
10 569,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK
Като клиент трябва да обмислите VMware vSAN 7 Enterprise за настолни компютри. Той е идеална платформа за виртуални настолни компютри и предлага отлично съотношение цена-качество в сравнение с традиционните решения за съхранение. Ето...
1 925,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
VMware vSAN е софтуерно дефинирано решение за съхранение, което ви позволява да създавате и управлявате клъстери за съхранение на стоков хардуер. С VMware vSAN можете бързо да осигурите съхранение за своите виртуални машини (VM), като...
8 275,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK
Имам удоволствието да ви разкажа за VMware vSAN 7 Advanced . Най-новата версия на платформата за хиперконвергирана инфраструктура (HCI) на VMware предоставя мощни нови функции, които улесняват още повече клиентите при внедряването и...
1 572,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
Имам удоволствието да докладвам VMware vSAN 7 Advanced . Най-новата версия на платформата за хиперконвергирана инфраструктура (HCI) на VMware предоставя мощни нови функции, които още повече улесняват клиентите при внедряването и...
5 806,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK
Като клиент на VMware vSAN 7 Standard имате право да се възползвате от този мощен софтуер. vSAN 7 Standard е проектиран за виртуализирани среди и предлага производителност и функции за съхранение от корпоративен клас. Със своята изцяло...
637,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
Като клиент на VMware vSAN 7 Standard имате право да се възползвате от този мощен софтуер. vSAN 7 Standard е проектиран за виртуализирани среди и предлага производителност и функции за съхранение от корпоративен клас. Със своята изцяло...
3 513,90 Лв. *
VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
Като клиент на VMware vSAN 7 Standard имате право да се възползвате от този мощен софтуер. vSAN 7 Standard е проектиран за виртуализирани среди и предлага производителност и функции за съхранение от корпоративен клас. Със своята изцяло...
3 513,90 Лв. *

VMware vSAN 

vSAN 7 е най-новата версия на софтуерно дефинираното решение на VMware за съхранение на виртуални машини, което поддържа корпоративни системи за хиперконвергирана инфраструктура (HCI) като неразделна част от vSphere.
В рамките на хипервайзора ESXi vSAN е напълно интегриран във VMware vSphere като разпределен софтуерен слой, който обединява съхранението на отделните ESXi хостове в клъстер в споделен пул за съхранение.

Чрез виртуализиране на инфраструктурата по унифициран начин VMware дава възможност на ИТ администраторите да предоставят услуги по всяко време, навсякъде и на всяко устройство - от центъра за данни до облака и мобилните устройства. Изчислителната техника и съхранението могат да се управляват от централна платформа.

Бизнес ползи с vSAN от VMware

ИТ екипите се възползват от опростените операции с vSAN, а гъвкавостта на бизнеса се подобрява значително чрез унифицирана инфраструктура, процеси и инструменти - от периферията на мрежата до ядрото и облака.
Унифицираните политики и автоматизацията на процесите намаляват усилията за управление на ИТ до няколко прости кликвания. В резултат на това ИТ персоналът може да посвети повече време на важни стратегически ИТ проекти, вместо да прекарва ценно време в рутинни задачи. С VMware vSAN предприятията могат да намалят разходите и сложността на традиционните решения за съхранение, като същевременно изберат най-простия път към хиперконвергираната инфраструктура и хибридния облак.

Интегрираното решение за хиперконвергирана инфраструктура (HCI) vSAN, като родно за vSphere съхранение, също така улеснява разширяването на съществуващите виртуализации в предприятието, като същевременно спомага за увеличаване на гъвкавостта и намаляване на сложността, ИТ разходите, TCO и бизнес рисковете. Следователно внедряването на VMware vSAN не само ускорява модернизацията на инфраструктурата, но и я прави мащабируема за бъдещи изисквания, което дава на компаниите стратегическо и икономическо предимство.

Как работи VMware vSAN 7?

на първо място, vSAN обединява всички локални или директно свързани устройства за съхранение на данни, за да създаде един пул за съхранение, който може да бъде споделен от всички хостове в клъстера vSAN. Всички виртуални машини със сървърни приложения работят с vSAN на същия хардуер, който осигурява съхранението.

Флаш-базираните памети, като SSD, NVMe устройства или NVDIMM, действат като кешираща памет на хранилището, а за съхранение на данните се използват HDD или SSD. HDD, SSD паметта и кеш паметта заедно образуват дискова група. Няколко хоста и техните дискови групи на свой ред могат да бъдат комбинирани в различни видове клъстери, като например Standard клъстери, разтеглени клъстери или клъстери с 2 възела.

Политиките за съхранение са елементарен компонент на vSAN: Те контролират услугите за съхранение и определят параметрите за репликация или огледално копиране. vSAN се конфигурира много лесно с наличните инструменти на VMware и е перфектно интегриран в екосистемата на VMware.

Резултатът е стабилна, мощна и хоризонтално мащабируема архитектура. Наред с други неща, това позволява и ползи за производителността, тъй като съхранението може да бъде директно разпределено към местна виртуална машина (VM), а по този начин помага и за намаляване на оперативните разходи.

Предимства на VMware vSAN 7 накратко

- vSAN осигурява светкавично оптимизирано, сигурно споделено хранилище за всички критични виртуализирани работни натоварвания в предприятието, достъпно лесно и директно чрез потребителския интерфейс на VMware Native vSphere®.

- Софтуерно дефинираната система за съхранение vSAN е подходяща за типични за цялото предприятие приложения и виртуални десктоп среди (VDI), както и за сървъри в клоновете на компанията.

- vSAN работи на стандартни за индустрията x86 сървъри и компоненти - предлагайки предимството на до 50% по-ниски TCO в сравнение с традиционното съхранение на данни.

- Като първото решение с вградено, софтуерно базирано и валидирано от FIPS 140-2 HCI криптиране в този сегмент, vSAN 7 осигурява гъвкавостта, необходима за лесно мащабиране на ИТ - без компромиси.

- Чрез пълното интегриране на vSAN с хипервайзора ESXi локалните физически ресурси за съхранение от хостовете ESXi могат да бъдат виртуализирани и превърнати в пулове за съхранение, които от своя страна могат да бъдат разделени и разпределени между виртуалните машини и приложения в съответствие с техните изисквания за качество на услугите.

- С vSAN няма нужда от външно споделено хранилище, а конфигурацията на хранилището е опростена чрез управление, базирано на политики за съхранение (SPBM).

- Чрез създаване на политики за съхранение за виртуални машини (VM) могат да се определят индивидуални изисквания и функции за съхранение, включително за обединяване на ресурсите.

- Всички данни се съхраняват дублирано - за максимална наличност и резервираност, дори и ако един цял възел се повреди. По този начин с vSAN сигурността на вътрешните данни се повишава значително.

- Ориентираната към разработчици инфраструктура позволява на ИТ администраторите гъвкаво да създават приложения за управление на виртуални машини и контейнери.

- Въз основа на хиперконвергираната инфраструктура на vSAN е възможно разработването на унифицирана цифрова плоскост за управление - с последователни операции от край до ядро до облак, от край до ядро, за присъща на облака сигурност за данни в покой, както и прехвърлени от множество доставчици на публични облаци.

- Освен това vSAN дава възможност за хибридни решения за съхранение на данни за частен облак и хибриден облак, включително поддръжка от водещи доставчици на облачни услуги.