Chat with us, powered by LiveChat
Юридически
Бизнес клиенти
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
Като клиент на VMware vSAN 7 Standard имате право да се възползвате от този мощен софтуер. vSAN 7 Standard е проектиран за виртуализирани среди и предлага производителност и функции за съхранение от корпоративен клас. Със своята изцяло...
3 902,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK
Имам удоволствието да ви разкажа за VMware vSAN 7 Advanced . Най-новата версия на платформата за хиперконвергирана инфраструктура (HCI) на VMware предоставя мощни нови функции, които улесняват още повече клиентите при внедряването и...
1 746,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK
Като клиент трябва да обмислите VMware vSAN 7 Enterprise за настолни компютри. Той е идеална платформа за виртуални настолни компютри и предлага отлично съотношение цена-качество в сравнение с традиционните решения за съхранение. Ето...
2 138,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS
Като клиент трябва да се радвате на VMware vSAN 7 Enterprise Plus . Този продукт предлага редица функции и предимства, които могат да подобрят работата на вашия център за данни. По-долу са изброени някои важни моменти, които трябва да...
11 742,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
Имам удоволствието да докладвам VMware vSAN 7 Advanced . Най-новата версия на платформата за хиперконвергирана инфраструктура (HCI) на VMware предоставя мощни нови функции, които още повече улесняват клиентите при внедряването и...
6 450,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
VMware vSAN е софтуерно дефинирано решение за съхранение, което ви позволява да създавате и управлявате клъстери за съхранение на стоков хардуер. С VMware vSAN можете бързо да осигурите съхранение за своите виртуални машини (VM), като...
9 194,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK
Като клиент на VMware vSAN 7 Standard имате право да се възползвате от този мощен софтуер. vSAN 7 Standard е проектиран за виртуализирани среди и предлага производителност и функции за съхранение от корпоративен клас. Със своята изцяло...
707,90 Лв. *

Business-Ползи с vSan от VMware

ИТ екипите се възползват от опростените оперативни процеси с vSan, като в същото време гъвкавостта на компанията се подобрява значително чрез единна инфраструктура, както и процеси и инструменти - като се започне от края на мрежата през Core до Cloud.
Единните насоки, както и автоматизацията на процесите, намаляват усилията за управление на ИТ до няколко прости кликвания. В резултат на това ИТ персоналът може да посвети повече време на важни стратегически ИТ проекти, вместо да прекарва ценно време в рутинни задачи. С VMware vSan организациите могат да намалят разходите и сложността на традиционните решения за съхранение, като същевременно изберат най-простия път към хиперконвергирана инфраструктура и хибридна Cloud.

Интегрираното решение за хиперконвергирана инфраструктура (HCI) vSan, както и vSphere-нативното съхранение на данни, също така улеснява разширяването на съществуващите виртуализации в дадена компания и същевременно помага за увеличаване на гъвкавостта и намаляване на сложността, а оттам и на разходите за ИТ, TCO и бизнес рисковете. По този начин използването на VMware vSan не само ускорява модернизацията на инфраструктурата, но и я прави мащабируема за бъдещи изисквания, което позволява на компаниите да получат стратегическо и икономическо предимство.

Как работи VMware vSan 7?

vSan първо обединява всички локални или директно свързани устройства за съхранение на данни, за да създаде един пул за съхранение, който може да бъде споделен от всички хостове в клъстера vSan. Всички виртуални машини с приложения Server работят с vSan на същия хардуер, който осигурява съхранението.

Паметите, базирани на флаш памет, като SSD, NVMe устройства или NVDIMM, действат като кешираща памет на паметта за съхранение, а твърдите дискове или SSD се използват за съхранение на данните. HDD, SSD паметта и кеш паметта заедно образуват група дискове. Няколко хоста и техните дискови групи могат на свой ред да бъдат комбинирани в различни видове клъстери, като например Standard клъстери, разтеглени клъстери или клъстери с 2 възела.

Политиките за съхранение са елементарен компонент на vSan. Те контролират политиките за съхранение: Те контролират съхранениетоServices и също така определят параметрите за репликация или огледално копиране. vSan се конфигурира много лесно с наличните инструменти от VMware и е перфектно интегриран в екосистемата VMware.

Резултатът е стабилна, мощна и хоризонтално мащабируема архитектура. Наред с другото, това дава възможност за повишаване на производителността, тъй като съхранението може да бъде директно разпределено към местна виртуална машина (VM) и по този начин помага за намаляване на оперативните разходи.

Предимствата на VMware vSan 7 накратко

- vSan осигурява оптимизирано за светкавично използване, сигурно споделено хранилище Всички критични виртуализирани работни натоварвания в предприятието могат да бъдат лесно и директно достъпни чрез VMware Native vSphere® потребителски интерфейс.

- Системата за софтуерно дефинирано съхранение vSan е подходяща за типични корпоративни приложения, както и за виртуални Desktop среди (VDI), а също и за Server в клонове.

- vSan работи на стандартни за индустрията x86 сървъри и компоненти - с предимството на до 50% по-ниски разходи за придобиване на собственост в сравнение с традиционното съхранение.

- Като първото решение с вградено, софтуерно базирано и валидирано от FIPS 140-2 HCI криптиране в този сегмент, vSan 7 осигурява гъвкавостта, необходима за лесно мащабиране на ИТ - без компромиси.

- Чрез пълното интегриране на vSan с хипервайзора ESXi локалните физически ресурси за съхранение от хостовете ESXi могат да бъдат виртуализирани и превърнати в пулове за съхранение, които на свой ред могат да бъдат разделени и разпределени между виртуалните машини и приложения в съответствие с техните изисквания за качество на услугата.

- С vSan няма нужда от външно споделено хранилище, а конфигурацията на хранилището е опростена чрез управление на базата на политики за съхранение (SPBM).

- Чрез създаване на политики за съхранение за виртуални машини (VM) могат да се определят индивидуални изисквания и функции за съхранение, включително за обединяване на ресурси.

- Всички данни се съхраняват в дубликат - за максимална наличност и резервираност, дори ако един цял възел се повреди. С помощта на vSan сигурността на вътрешните данни се повишава значително.

- Ориентираната към разработчици инфраструктура позволява на ИТ администраторите гъвкаво да създават приложения за управление на виртуални машини и контейнери.

- Въз основа на хиперконвергираната инфраструктура на vSan е възможно разработването на единна цифрова плоскост за управление - с последователни процеси от границата през Core до Cloud, от границата през Core, за Cloud- присъща сигурност за данни в покой, както и прехвърлени от многобройни публични доставчици на Cloud.

- Освен това с vSan могат да се реализират хибридни решения за съхранение за частниCloud и хибридниCloud, включително поддръжка от водещи доставчици на Cloud.