Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10109
 • 9EM-00652
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
635,90 Лв. * 705,90 Лв. * (9,92% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Core 16 Core 
Устройства 1x
Виртуални машини 2x
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз


Лицензирайте удобно своето Windows Server 2019 Standard издание с 16-Core пакет от Wiresoft! Изданието Standard на Windows Server 2019 вече покрива типичните приложения на по-малките центрове за данни: с достатъчни възможности по отношение на виртуализацията и мащабируемостта, надеждна производителност, както и високи стандарти за сигурност, необходими за защитената работа на многоCloud среди.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core

Удобно лицензирайте своя Windows Server 2019 Standard Edition с 16-Core пакет от Wiresoft! Стандартното издание на Windows Server 2019 вече покрива типичните възможности за внедряване на по-малки центрове за данни: с достатъчно възможности по отношение на виртуализацията и мащабируемостта, надеждна производителност и високи стандарти за сигурност, необходими за защитената работа на среди с множество облаци.

Windows Server 2019 Standard съчетава физически и виртуални мрежи за предоставяне на данни и приложения чрез сървъри, базирани в облак, което го прави идеално подходящ за удовлетворяване на ИТ изискванията на малките и средните предприятия. Базиран на Windows 10 като операционна система, той включва оптимизации на съществуващите функции, както и мощни нови функции, което го прави готов за всички работни натоварвания.

При избора на Standard Edition на Windows Server 2019 включените опции за виртуализация обикновено са основният решаващ фактор. За по-малките компании това вече осигурява важни основни функции, на базата на които могат да се развиват надеждни инфраструктури. Windows Server 2019 Standard предлага тясна връзка на локалните среди с облака, като услугите на Microsoft Azure предлагат допълнителни хибридни функции, включително нива на сигурност.

Лицензирането на стандартното издание на Windows Server 2019 също е изключително базирано на ядра, като 16 ядра винаги се прилагат като минимален брой за сървър, така че да може да се лицензира удобно и гъвкаво с пакет от 16 ядра като основа.

В Wiresoft можете да получите 16-Core пакет на Windows Server 2019 Standard като употребяван софтуер - това предлага голямото предимство на значително по-ниската му цена в сравнение с новите стоки - със същия набор от функции, които това издание предлага по отношение на виртуализацията, но и на производителността и защитата на данните. Следващият преглед предоставя подробна информация за най-важните функции на Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition 16-Core Packages, включително приложимите лицензионни условия.

Сравнение на версиите: Какви функционалности предлага Windows Server 2019 Standard?

Решението за закупуване на стандартно или друго издание на Windows Server 2019 често се основава на това дали и кои функции за виртуализация са налични или могат да се използват само в ограничена степен: В стандартното издание Hyper-V е налична само в ограничена степен, липсват защитени виртуални машини (ВМ), както и Storage Spaces Direct и репликация на хранилището, а също и SDN (Software Defined Networking) и SDS (Software Defined Storage).

Независимо от това Windows Server 2019 Standard edition предлага достатъчно възможности за работа в хибридни мрежи, включително висока сигурност на данните и приложенията - много подобрения и допълнения към функциите, познати от съответната предишна версия, допринасят за създаването на софтуерно дефинирани хиперконвергентни (HCI) инфраструктурни платформи за работа в многооблачни среди; включително много предимства за виртуализация на сървъри и настолни компютри, в допълнение към по-лесното внедряване, мащабиране и по-добро управление.

Основни компоненти на Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 Edition Standard е предназначен за онези компании, в които виртуализацията играе (все още) малка роля. Броят на виртуалните машини и контейнерите Hyper-V, които могат да се използват с него, е ограничен до 2, а ограничението за RAM е 24 TB.

Освен това са налични следните важни функции за архивиране на данни, както и за анализ на мрежата и използване на контейнери:

Реплика за съхранение

Функцията за съхранение на данни Storage Replica също е налична в ограничена степен в Windows Server 2019 Standard Edition. Реплика на хранилището предотвратява загубите на ниво файлова система и поддържа синхронна репликация на данни чрез огледално копиране на физически местоположения с безопасен за отказ обем, от една страна, и асинхронна репликация на данни чрез огледално копиране между местоположения чрез мрежови връзки с по-висока латентност, от друга. Не се поддържа Storage Spaces Direct.

Предсказващ анализ със системни прозрения

Подкрепена от модел за машинно обучение за по-висока ефективност, функцията за прогнозен анализ System Insights е налична в Windows Server 2019 Standard, която може да се използва за цялостен анализ на локално разположени сървъри по отношение на показатели за производителност и събития, за да се получат точни прогнози за реактивно управление на инстанциите на Windows Server въз основа на получените резултати; по този начин прогнозният анализ може да допринесе за намаляване на усилията за управление в организацията, като по този начин се намалят оперативните разходи.

Поддръжка на контейнери за Kubernetes и Linux

Изчерпателна поддръжка на контейнери е налична и в стандартното издание с Windows Server 2019. Поддръжката на Kubernetes и Linux е още по-добра от преди, например контейнерите за Linux и Windows, управлявани с Kubernetes, могат да се използват паралелно. Освен това за Kubernetes са налични нови функции, като например мрежово свързване на контейнери.

Лицензът за стандартното издание позволява използването на 2 виртуални машини (ВМ), поради което могат да се използват и общо 2 контейнера Hyper-V; не се поддържа наблюдение на хост. Контейнерите на Windows могат да се използват в неограничен брой.

Подобрена защита на данните и мрежата с услугите на Microsoft Azure

С услугите на Microsoft Azure Services хибридните функции могат да се използват в Windows Server 2019 Standard за безпроблемно свързване на местните центрове за данни с облака. Azure предлага специалното предимство на хибридна инфраструктура от край до край и по този начин единни функции за сигурност, идентичности и управление. По този начин услугите на Azure предлагат не само подобрена защита на локалните активни директории, но и по-проста синхронизация и по-добро архивиране на данни:

 • Azure Active Directory дава възможност за универсално управление и защита на идентичностите дори в множество среди.
 • С Azure Arc управлението на Azure и услугите на Azure могат да бъдат разширени до всяка инфраструктура.
 • Услугите на Azure, като например Azure Backup, Azure Site Recovery и Azure Monitor, могат да бъдат активирани лесно и бързо чрез Центъра за администриране на Windows.

Приложими софтуерни и хардуерни изисквания за инсталиране и работа с Windows Server 2019 Standard Edition

За да използвате Windows Server 2019 Standard edition, използваният хардуер трябва да отговаря на минималните изисквания, изброени по-долу. Допълнителните изисквания варират в зависимост от конфигурацията на системата и другите инсталирани приложения.

 • Място на твърдия диск: 32 GB
 • Памет (RAM): 512 MB
 • Дисково пространство за десктоп дисплея на сървъра: 2 GB
 • Процесор: 64-битов
 • Скорост на процесора: 1,4 GHz
 • Графична карта: 1 024 x 768 пиксела, поддръжка на Super VGA
 • Мрежова карта: Gigabit Ethernet, 1x

Лицензиране с Windows Server 2019 Standard 16-Core Package

Дори и при използван софтуер лицензирането на сървър с Windows Server 2019 Standard Edition се извършва в съответствие с лицензионните правила на Microsoft. За тази цел е необходим поне един пакет с 16 ядра. Следните разпоредби продължават да се прилагат.

Общи лицензионни условия на Microsoft за Windows Server 2019 Standard Edition

Сървърният софтуер на Microsoft, като например Windows Server 2019 Standard или по-високо издание, обикновено се лицензира само въз основа на използвания физически хардуер. Лицензът за един сървър покрива 2 физически процесорни ядра. Лицензионните правила на Microsoft също така винаги предполагат минимален брой от 8 ядра на процесор - дори ако използваният хардуер всъщност има по-малко от 8 ядра. Освен това като минимален брой за всеки физически сървър са зададени 2 процесора; това води до минимален брой от 16 ядра, което е точно това, за което е предназначен пакетът с 16 ядра. Сървър, който има повече от 16 ядра, може да бъде допълнително лицензиран с 2-ядрени пакети към Windows Server 2019 Standard, които също се предлагат от Wiresoft като използван софтуер.

Допълнителни изисквания за лицензиране на Hyper-V с Windows Server 2019 Standard

В допълнение към броя на физическите ядрени процесори при лицензирането се взема предвид и броят на виртуалните сървъри. Windows Server 2019 в стандартното издание позволява стартирането на максимум два Hyper-V инстанции за един лиценз за ядро. Всички процесори в средата на Hyper-V, които съответстват на физическите процесорни ядра, трябва да бъдат лицензирани. Ако са необходими допълнителни инстанции на Hyper-V със стандартното издание, всички активни ядра трябва да бъдат прелицензирани.

В допълнение към лиценза за Windows Server 2019 Standard всички клиенти, т.е. всеки потребител или крайно устройство, които имат достъп до Windows Server, трябва да бъдат снабдени и с лиценз за клиентски достъп (CAL). Лицензите за потребители и устройства за Windows Server 2019 също се предлагат от Wiresoft на ниски цени като използван софтуер.

Често задавани въпроси за Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition като софтуер, използван от Wiresoft

Като цяло възможностите за използване на пакета Windows Server 2019 Standard 16-core, предлаган като използван софтуер в Wiresoft, не се различават от този на съответния нов или неизползван лиценз за сървър - софтуерът по принцип не може да се износва. Често обаче възникват допълнителни въпроси относно вече използвани лицензи за Windows Server, на които е отговорено по-долу.

Откъде идва използваният софтуер за Windows Server 2019 Standard 16-Core?

пакетите с 16 ядра за Windows Server 2019 Standard идват от европейски компании, които обикновено са ги закупили сами като нови, най-често дори са ги използвали и по-късно са ги продали на Wiresoft. При по-нататъшното им закупуване или чрез предлагането им в магазина на Wiresoft те се наричат употребяван софтуер, въпреки че могат да се използват като нов лиценз.

Разрешено ли е от закона предлагането, закупуването и използването на използван софтуер като Windows Server 2019 Standard Software?

Да: Като купувач на използвания софтуер на Wiresoft можете да сте сигурни, че както покупката на съответния пакет Windows Server 2019 Standard 16-core, така и редовната му употреба, например в компанията, не нарушават никакви валидни закони. Валидната юрисдикция разрешава както търговията с използвания от Microsoft софтуер, така и неговото използване. Този факт е потвърждаван многократно от редица съдебни решения.

Налична ли е защита на купувача и за използвани 16-ядрени лицензи за Windows Server 2019 Standard?

Да: Пакетите Windows Server 2019 Standard 16-Core, предлагани от Wiresoft като употребяван софтуер, както и другият употребяван софтуер на Wiresoft, ви предлагат същата сигурност и предимства като закупуването на нов софтуер за сървъри. Това означава, че имате и сигурността на купувача чрез незабавното изтегляне на софтуера след завършената покупка, както и незабавното активиране на лиценза с предоставения лицензионен ключ, който е валиден за тази цел.

Какви други предимства предлага използваният софтуер на Wiresoft, като например Windows Server 2019 Standard 16-Core?

Купувачите на употребяван софтуер на Wiresoft имат и икономическо предимство поради по-ниската им цена, тъй като могат да допълнят или актуализират запасите си от софтуер по-икономично, отколкото когато купуват подобни нови стоки. По този начин използваният от Microsoft софтуер на Wiresoft допринася за намаляване на оперативните разходи, тъй като с пълния запис на всички купувачи предлага сигурност при одита!

В софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите не само стандартния 16-ядрен пакет за Windows Server 2019 като евтин използван софтуер, но и съответния 2-ядрен пакет, ако искате да разширите лицензирането на вашия Windows Server. Ако нуждите ви от виртуализация нараснат, вземете Windows Server 2019 Datacenter Edition, както и необходимите лицензи за клиентски достъп (CAL). Нашето широко портфолио от използван софтуер включва и съответните предварителни версии на Windows Server 2019, както и много други програми на Microsoft - с всички споменати предимства на Wiresoft. Ако имате някакви въпроси относно правилното лицензиране на Windows Server 2019 Standard, просто използвайте нашите компетентни съвети в чата или по имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории