Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
VMWARE WORKSTATION PRO 16 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 16 FOR WINDOWS
VMware Workstation Pro 16 за Windows е незаменим инструмент за всеки бизнес. Тя дава възможност на служителите да работят отвсякъде и на всяко устройство. С VMware Workstation Pro 16 можете да използвате няколко операционни системи на...
249,90 Лв. *
VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS
VMware Workstation Pro 15 за Windows е мощен софтуер за десктоп виртуализация, който ви позволява да използвате няколко операционни системи на един компютър. Той е идеален за разработчици на софтуер, тестери и ИТ специалисти, които...
214,90 Лв. *
VMWARE WORKSTATION PRO 14 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 14 FOR WINDOWS
Като клиент на VMware Workstation Pro 14 за Windows съм много доволен от производителността и функциите на този софтуер. Възможността за едновременна работа с няколко операционни системи на моя компютър е изключително полезна, а...
179,90 Лв. *
VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS
VMware Workstation Pro 17 за Windows: мощна виртуализация на работното място VMware Workstation Pro 17 за Windows е съвременен софтуер за виртуализация, който позволява на потребителите да създават и стартират виртуални машини на своите...
319,90 Лв. *

VMware Workstation Pro: Мощна виртуализация за десктопа

VMware Workstation Pro накратко

VMware Workstation Pro е усъвършенстван софтуер за виртуализация, който дава възможност на частни лица и ИТ специалисти да използват няколко операционни системи на един физически компютър. Това мощно решение предлага широк набор от функции и възможности за създаване, управление и тестване на виртуални среди.

Основни характеристики на VMware Workstation Pro

Виртуализация на най-високо ниво

VMware Workstation Pro ви позволява да създавате и стартирате виртуални машини (VM) на вашия работен плот. Това ви позволява да използвате различни операционни системи, приложения и среди за разработка на един компютър.

Технология за моментни снимки

Важна функция на VMware Workstation Pro е технологията за моментни снимки. Снимките ви позволяват да замразите състоянието на вашите виртуални машини в определен момент от време и лесно да се върнете към този момент по-късно. Това е особено полезно за работа по тестване и разработка.

Изолирани среди

VMware Workstation Pro предлага изолирани виртуални среди, които работят независимо една от друга. Това означава, че можете да използвате различни операционни системи и приложения в отделни виртуални машини, без да възникват конфликти.

Защо да използвате VMware Workstation Pro?

Среди за разработка и тестване

VMware Workstation Pro е идеална за разработчици и тестери, тъй като им позволява да създават и тестват различни операционни системи и софтуерни конфигурации без необходимост от физически хардуер.

Сигурност и изолация

Изолирането на виртуалните среди осигурява допълнително ниво на сигурност, тъй като потенциално злонамерени приложения или файлове в една виртуална машина няма да повлияят на основната ви операционна система.

Заключение

VMware Workstation Pro е впечатляваща платформа за виртуализация, която предлага мощни възможности за настолни компютри. С възможността за работа с различни операционни системи в изолирани среди и технологията за моментни снимки за лесно възстановяване, тя е задължителен инструмент за разработчици, тестери и ИТ специалисти. Ако искате да увеличите производителността си, да подобрите средата си за разработка или просто да използвате няколко операционни системи на един компютър, VMware Workstation Pro е правилният избор. Инвестирайте в този софтуер за виртуализация, за да оптимизирате работните си процеси и да извлечете повече от настолния си компютър.

Категории