Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
Не бяха намерени резултати за филтрирането!
VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS
Как да използвате VMware Workstation Pro 17 Всяко приложение, работещо на компютър Standard, може да се изпълнява на виртуална машина VMware Workstation Pro. VMware Workstation Pro 17 е завършен компютър с пълни възможности за работа в...
353,90 Лв. *
VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS
VMware Workstation Pro 15 за Windows е мощен софтуер за десктоп виртуализация, който ви позволява да използвате няколко операционни системи на един компютър. Той е идеален за разработчици на софтуер, тестери и ИТ специалисти, които...
237,90 Лв. *
VMWARE WORKSTATION PRO 16 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 16 FOR WINDOWS
VMware Workstation Pro 16 за Windows е незаменим инструмент за всеки бизнес. Тя дава възможност на служителите да работят отвсякъде и на всяко устройство. С VMware Workstation Pro 16 можете да използвате няколко операционни системи на...
276,90 Лв. *
VMWARE WORKSTATION PRO 14 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 14 FOR WINDOWS
Като клиент на VMware Workstation Pro 14 за Windows съм много доволен от производителността и функциите на този софтуер. Възможността за едновременна работа с няколко операционни системи на моя компютър е изключително полезна, а...
198,90 Лв. *

Какво може да направи Workstation Pro?

VMware Workstation Pro предлага широк набор от функции и инструменти за проектиране на софтуер за всякакви крайни устройства, както и за платформи или облаци, и за тестването му в най-разнообразни среди. Workstation Pro действа като център за данни, който работи на един компютър. В зависимост от версията следните функции и характеристики са включени в Workstation Pro :

 • Едновременна работа с няколко операционни системи на един компютър: С VMware Workstation Pro могат да се създават не само реални Linux и Windows виртуални машини, но и други Desktop-, таблетни, както и среди, включително симулация на виртуална мрежа, както и на мрежовите условия. Създадените виртуални машини могат да се използват и за разработване на код, архитектура на решения и тестване на приложения.
 • Създаване на сигурна връзка с vSphere, ESXi и други Workstation сървъри: VMware Workstation Pro може да се използва за стартиране и управление не само на виртуални машини, но и на физически хостове. Те могат да се използват като хостове Remote за изпълнение на типични задачи за управление, като изключване и рестартиране, контрол на захранването, активиране на режим на поддръжка и създаване на нови виртуални машини.
 • С доказания интегриран хипервайзор VMware е лесно да се прехвърлят виртуални машини между локални компютри, което допълнително спомага за увеличаване на производителността на разработчиците.
 • Голям брой функции за разработка и тестване за почти всяка платформа: Workstation Pro не само поддържа стотици различни операционни системи, но е съвместим и с различни Cloud- и контейнерни технологии, като Docker и Kubernetes.
 • Висока степен на защита чрез изолиране на средите: Workstation Pro разполага с един от най-сигурните хипервайзори, който предлага мощни функции за специалистите по ИТ сигурност, включително създаване на защитен втори работен плот, за да се използват различни настройки за защита на данните, мрежови конфигурации и инструменти, както и различни инструменти за съдебна експертиза за идентифициране на уязвимостите на операционната система.

Други функции на Workstation Pro

Workstation Pro предлага значително повече функции и възможности в сравнение с плейъра Workstation, с който не е възможно да се стартират няколко виртуални машини едновременно. В зависимост от използваната версия на Workstation Pro са включени и следните функции:

 • Просто влизане в SSH с щракване на мишката, данните за връзката трябва да се въведат само за първи път.
 • С помощта на Workstation Pro виртуалните машини могат да бъдат криптирани и криптираните виртуални машини могат да бъдат стартирани. Освен това могат да бъдат ограничени правата на потребителите с цел конфигуриране на виртуални машини.
 • Могат да се преименуват виртуални мрежи от Windows хостове, включително DHCP, NAT, IP адреси, LAN сегменти, Samba (Linux) и симулация на загуба на пакети и закъснение.
 • С функцията за моментни снимки тестващите и разработчиците могат да възстановят предишното състояние на виртуалната машина след промени или актуализации.
 • Клонирането на виртуални машини е възможно в два варианта: Свързаните клонинги са копия на виртуална машина, които споделят един виртуален твърд диск; пълните клонинги, от друга страна, са пълни копия на виртуална машина или копия на виртуални твърди дискове.
 • С помощта на Workstation Server в VMware Workstation Pro могат да се изпълняват споделени или Remote виртуални машини и да се използват от други VMware работни станции чрез мрежа.
 • С vctl, новия инструмент за интерфейс на командния ред, могат да се разгръщат локални OCI контейнери и Kubernetes клъстери, включително опции за изолиране на виртуални машини, виртуални мрежи и виртуални ресурси; виртуалните машини и контейнерите могат да се стартират и на един компютър.
 • Workstation Pro изпълнява функциите за разработка и тестване на всички платформи, както и за виртуализиране на операционни системи x86.
 • Могат да се създават и конфигурират сложни виртуални IPv4 и IPv6 мрежи за виртуални машини, включително симулация на мрежови закъснения и широчина на честотната лента, за да се създадат сценарии от реалния свят.
 • Мощните 3D графики на новата версия на Workstation Pro позволяват плавно стартиране на 3D приложения, включително поддръжка на DirectX 11 и OpenGL 4.1 във виртуални машини и игри.

Общи системни изисквания

VMware Workstation Pro може да се изпълнява на хардуер x86 Standard с процесори на Intel и AMD (64 бита), както и на Windows и Linux хост операционни системи (64 бита). Трябва да бъдат изпълнени следните минимални изисквания:

 • Съвместим x86/AMD64 процесор с 64 бита, 2011 г. или по-нов (не се поддържат единични процесори)
 • Core-Скорост: 1,3 GHz или по-висока
 • Памет: 2 GB; препоръчва се 4 GB RAM или повече

В зависимост от версията на VMware Workstation Pro може да се прилагат различни или по-високи изисквания.