Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 

Опции за плащане

Покупка по сметка (само за корпоративни клиенти)

Ще получите фактура от нас по електронна поща и ще платите сумата по фактурата по удобен начин с банков превод. Когато плащате по фактура, получаваме информация за вашата кредитоспособност от доставчик на услуги, за да оценим кредитния си риск. Можете да избегнете оценка на кредитоспособността си, като изберете друг начин на плащане. Ако оценката на вашата кредитоспособност е достатъчна за нас, ние ще доставим стоките незабавно. Плащате фактурата удобно след получаването ѝ, катосрокът за плащане на е14 дни. Възможността за плащане чрез фактура ще бъде потвърдена или отхвърлена от нас в рамките на 24 часа след получаване на поръчката.

Плащане с кредитна карта или Maestro (чрез Paypal Plus / Unzer)

Плащанията с кредитна карта или Maestro се обработват от нашия партньор за плащания Unzer или PAYPAL в съответствие с действащите стандарти за сигурност. Ако плащате с кредитна карта, сметката ви ще бъде таксувана при изпращане на поръчката.

Плащане със Sofortüberweisung

Лесно и сигурно чрез вашето онлайн банкиране. Преводът се извършва директно и в съответствие със стандартите за сигурност, сертифицирани от TÜV, чрез нашия партньор за онлайн плащания Sofort AG.

Плащане с PAYPAL

Несложно и директно за всички клиенти, които имат акаунт в PAYPAL.

Авансово плащане (предплащане)

Моля, преведете сумата по фактурата (с банков превод или платежно нареждане) по нашата банкова сметка, като посочите номера на поръчката си. Банковите ни данни можете да намерите във фактурата или в потвърждението на поръчката. След получаване на превода ще получите потвърждение за получаване на плащането по имейл от нашия счетоводен отдел. След това продуктът ще бъде изпратен в съответствие с данните за доставка по-долу.Срокът за плащане   за авансово плащане е 14 дни.

Доставка

Изпращането на артикулите се извършва по пощата или с пощенска пратка (пакет на DHL), ако е поръчан физически продукт. Доставката по имейл е безплатна.

Метод на доставка за различните начини на плащане:

Paypal: Входящите поръчки преди 17:00 ч. ще бъдат изпратени в същия ден.

Кредитна карта: Поръчките, получени преди 17:00 ч., ще бъдат изпратени в същия ден.

Sofortüberweisung: Входящите поръчки до 17:00 ч. ще бъдат изпратени на същия ден.

Покупка по сметка: Входящите поръчки до 17:00 ч. ще бъдат изпратени на същия ден.

Предплащане: Поръчката ще бъде изпратена след получаване на плащането.

Разходите за доставка в рамките на Германия са 4,99 Евро чрез DHL. За артикули, изпращани в рамките на ЕС, разходите за доставка са 9,99 евро. Доставката ще бъде извършена от DHL.

Поръчките и доставките са възможни само в рамките на Германия, Австрия, Белгия, Дания, Финландия, Франция, Гърция, Великобритания, Ирландия, Италия, Лихтенщайн, Люксембург, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Швеция, Швейцария, Словакия, Словения, Испания, Чехия и Унгария.

Време за доставка (физическа доставка):
в рамките на Германия: 1 - 2 работни дни
в рамките на Европа: 4 - 6 работни дни

В случай на забавяне на доставката ще получите незабавна обратна връзка по пощата в рамките на 24 часа. Ако даден артикул вече не е наличен, ще ви предложим равностойна алтернатива или ще ви възстановим парите.

Периоди на доставка

Срокът за доставката започва с плащане чрез
-авансово плащане в деня след предоставяне на платежното нареждане на Вашата банка
-с покупка на калкулация в деня след сключване на договора
-с Paypal незабавно
-с Sofortüberweisung незабавно
-с кредитна карта незабавно

Срокът за доставка приключва в зависимост от статуса на доставката на следващия ден. Ако последният ден от периода се пада в събота, неделя или общ празник, признат на мястото на доставка, на мястото на този ден се поставя следващият работен ден.

В случай на забавяне на доставката ще ви информираме незабавно. В този случай ще получите имейл от нас или, ако сте посочили телефонен номер, съобщение за текущия статус на доставката и нова дата на доставка.

Сигурност чрез SSL Secure

Вашите поръчки и свързаните с тях лични данни, като например вашето име, адрес или данни за кредитна карта, са защитени от съвременни системи за сигурност. Предаването на тези данни се криптира и е невъзможно да бъде разчетено от външни лица с помощта на Secure Socket Layer (SSL) на VeriSign - стандарт за сигурност, който се поддържа от всички разпространени интернет браузъри. Статутът на сигурност се разпознава по окончанието "s" в първата част на адреса ("https://" вместо "http://").

Категории